Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Το κατάλαβα πως το λες. Δεν ήθελα να σου πω πως κατάφερα κα΄τι. Βλέπω πόσο δύσκολο είναι κι ας είναι μωρα τα δυο τα δικά μου. Χωρις βοηθεια κλπ δεν αντέχει ο άνθρωπος... Συγνώμη αν ακούστηκα κάπως... Δεν ήθελα...

Σου βγαζω το καπελο αν δεν εχεις ριξει στο πωπο καμμια....γιατι δεν αναφερομαι σε ξυλο με την πραγματικη του εννοια.Αλοιμονο,η δικη μας γενεια ειναι πιο συνειδητοποιημενη ιδιως οταν εχεις κοπιασει για να συλλαβεις οπως εγω!!Τα παιδακια μου,ειναι ζωηρα,αλλα φανταζομαι πως θα υπαρχουν και πιο ζωηρα...οταν εισαι μονος σου και φροντιζεις 3 μωρα κανοντας τις δουλειες του σπιτιου,το μαγειρεμα επισης μονη μου,τοτε θεωρω πως επειδη ειμαι ανθρωπος κι οχι μηχανη τοτε ισως "δικαιολογουμαι" να βγαινω απο τα ρουχα μου και να ριχνω καμμια στον πωπο!!Απλα μετα στεναχωριεμαι ακομη και με αυτη την πραξη μου!!!

Διαφημίσεις

Το κατάλαβα πως το λες. Δεν ήθελα να σου πω πως κατάφερα κα΄τι. Βλέπω πόσο δύσκολο είναι κι ας είναι μωρα τα δυο τα δικά μου. Χωρις βοηθεια κλπ δεν αντέχει ο άνθρωπος... Συγνώμη αν ακούστηκα κάπως... Δεν ήθελα...

Δεν υπαρχει προβλημα,απλα πιστευω πως εδω ειμαστε για να βοηθαει η μια την αλλη και να προσπαθουμε να μπουμε στην θεση της,τουλαχιστον αυτο προσπαθω να κανω εγω.Κι εμενα με συγχωρεις δεν ηθελα να σε φερω σε δυσκολη θεση....

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Διδυμοεγκυούλα κι εγώ με ένα αγοράκι 16 μηνών! Λιγο σας διάβασα κ κατάλαβα τι με περιμένει! :P

Kαλωσορισες!!Να σου ζησει ο γιος και με το καλο τα διδυμακια σου!!!

Δυσκολα πολυ,ιδιως στην αρχη,αλλα υπαρχουν και καλες στιγμες που σου δινουν κουραγιο για να ανταπεξελθεις σε ολο αυτο.Δυναμη και υπομονη χρειαζεται και αν εχεις και βοηθεια τοτε ολα καλα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Kαλωσορισες!!Να σου ζησει ο γιος και με το καλο τα διδυμακια σου!!!

Δυσκολα πολυ,ιδιως στην αρχη,αλλα υπαρχουν και καλες στιγμες που σου δινουν κουραγιο για να ανταπεξελθεις σε ολο αυτο.Δυναμη και υπομονη χρειαζεται και αν εχεις και βοηθεια τοτε ολα καλα!!

Βοήθεια όχι ιδιαίτερη αλλά από το τίποτα κάτι θα γίνει! Έστω ένα φαί ή μια βόλτα το -μεγάλο πλέον - υιό μου γιατί θα είναι και καλοκαιράκι και πολύ το σκέφτομαι τον καημενούλη μου να κλειστεί μέσα! :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου!

Όλα καλα με την εξέταση ήταν πολυ σύντομη κ ανώδυνη. Επίσης ειναι αγοράκι. Αλλα είπαμε δε με νοιάζει καθόλου!! Θα κανω ομάδα μπάσκετ χαχαχα. Τωρα ειμαι καναπέ, τα μικρα τα μοίρασα στις γιαγιάδες. Θα κάτσω 2 μέρες κ τα αποτελεσματα τα πρώτα θα τα πάρω πεμπτη παρασκευη. Εύχομαι να ειναι όλα οκ!!!

Με το καλο η εγκυμοσυνη σου marmin!! Είπαμε ειναι δύσκολα τα δίδυμα ειδικά στην αρχή. Ειναι όμως μεγααααλη χαρά.

Φιλιααααααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κοριτσια μου!

Όλα καλα με την εξέταση ήταν πολυ σύντομη κ ανώδυνη. Επίσης ειναι αγοράκι. Αλλα είπαμε δε με νοιάζει καθόλου!! Θα κανω ομάδα μπάσκετ χαχαχα. Τωρα ειμαι καναπέ, τα μικρα τα μοίρασα στις γιαγιάδες. Θα κάτσω 2 μέρες κ τα αποτελεσματα τα πρώτα θα τα πάρω πεμπτη παρασκευη. Εύχομαι να ειναι όλα οκ!!!

Με το καλο η εγκυμοσυνη σου marmin!! Είπαμε ειναι δύσκολα τα δίδυμα ειδικά στην αρχή. Ειναι όμως μεγααααλη χαρά.

Φιλιααααααα

Ευχαριστώ! Εσύ πόσο είσαι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Δεν υπαρχει προβλημα,απλα πιστευω πως εδω ειμαστε για να βοηθαει η μια την αλλη και να προσπαθουμε να μπουμε στην θεση της,τουλαχιστον αυτο προσπαθω να κανω εγω.Κι εμενα με συγχωρεις δεν ηθελα να σε φερω σε δυσκολη θεση....

Χίλια συγνώμη ειλικρινά...:cry::cry::cry: Ο γραπτός λόγος κρύβει παγίδες. Προφανως, δεν εκφράστηκα σωστα. Για αυτο είμαι και εγώ εδώ. Για να βοηθώ κ να παίρνω κουράγιο. Πραγματικά, νόμιζα ότι σου έδειχνα ότι συμπάσχω... Θα είμαι πιο προσεχτικη...Ελπίζω να είμαστε οκ.

:)

Αυτό με την τουαλέτα, όλα τα παιδιά το έχουν; :confused::confused:Και η δικιά μου έτσι κάνει... Τα δίδυμα τα ταίζω ταυτόχρονα με τον άντρα μου. Αυτό σημαίνει ότι και οι 2 τρώνε όταν πεινάσει κάποιος πρώτος. Είναι λάθος;;;;;;:confused:

Καλησπέρα κοριτσια μου!

Φιλιααααααα

Καλη ξεκούραση και καλά αποτελέσματα!!Όλα θα είναι οκ!!

Καλησπέρα κορίτσια! Διδυμοεγκυούλα κι εγώ με ένα αγοράκι 16 μηνών! Λιγο σας διάβασα κ κατάλαβα τι με περιμένει! :P

Καλώς την! Με το καλό!Όντως, χρειάζεται να έχεις πολυ βοήθεια, όπως είπε κ η Αργυρω...

Να προσέχεις!!

Διαφημίσεις

Εγω βρε παιδια θα μου λειψει μια εγκυμοσυνη,στα διδυμα με το αγχος δεν την ευχαριστηθηκα.αλλα μην παραπονιεμαι τωρα με δυο τρεχω και δεν προλαβαινω φανταζομαι τους πολυτεκνους!!

Καλησπέρα κοριτσια μου!

Φιλιααααααα

Gemini καλά αποτελέσματα!!! Συγχαρητήρια για τον αγόραρο, ομάδα μπάσκετ σίγουρα!!

Για τις εβδομάδες και τους μήνες και γω έτσι τα μετράω 16+2= 4,5 μήνες απλά εγώ αυτό που ξέρω ότι η κύηση είναι 10 μήνες για την ακρίβεια 41 εβδομάδες. Σε ρώτησα σε εκείνη τη φάση γιατί νόμιζα ότι ήμασταν μαζί ακριβώς, αλλά με περνάς...ε ο γαμπρός πρέπει να είναι μεγαλύτερος ;);)

mpougos τι κάνετε? φιλάκα στα πιπινάκια!!

marmin καλώς μας ήρθες, τρίτεκνη και συ οσονούπω!! αχ βαχ! Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!!

argyro30 κρατήσου δεν είσαι μόνη!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ για την αποδοχή! Έχω κι εγώ το άγχος μου να πάνε όλα καλά καθότι δίδυμη κύηση αλλά προσπαθώ και απολαύσω την εγκυμοσύνη μου γιατί κακά τα ψέμματα τελειώνει γρήγορα! Βέβαια αρκεί να μην έχεις σοβαρά προβλήματα! Κατά τα άλλα χαίρομαι πολύ που είναι δίδυμα και ανυπομονώ να βλέπω τρία μωράκια να κάνουν το σπίτι άνω κάτω :D:D Ξέρω πως για να μου τα έστειλε ο Θεούλης θα τα καταφέρουμε όπως και ότι πριν από μένα αλλά και μετά από εμένα υπάρχουν πολλές σε παρόμοια κατάσταση και όλα κύλησαν ομαλά! Προς το παρόν είμαι ήρεμη και είπα ότι θα αντιμετωπίσω τα προβλήματα όταν και αν έρθουν! Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι τα διδυμάκια μου θα είναι δύο ήσυχα μωράκια που θα τρώνε και θα κοιμούνται και θα κλαίνε ελάχιστα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...