Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Νευριάζω πολύ τώρα όμως......

Τέλοσπάντων να είναι καλά η twins μας ούτως ή άλλως όσο καθυστερούν καλό δεν είναι? και όταν εννοούμε συσπάσεις, πονάει?και πως το καθυστερούν?

Μήπως να πάμε να τα σπάσουμε όλα εκεί μέσα?

Αναρχικές έγκυες?????????:mrgreen:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Νευριάζω πολύ τώρα όμως......

Τέλοσπάντων να είναι καλά η twins μας ούτως ή άλλως όσο καθυστερούν καλό δεν είναι? και όταν εννοούμε συσπάσεις, πονάει?και πως το καθυστερούν?

Μήπως να πάμε να τα σπάσουμε όλα εκεί μέσα?

Αναρχικές έγκυες?????????:mrgreen:

Δεν πονάει, δεν καταλαβαίνει ότι έχει συσπάσεις. Λογικά με ορούς πρέπει να την καθυστερούν..πώς αλλιώς?

RKdwp3.png

Κορίτσια, έχω σοκαριστεί!!! Τι ταλαιπωρία για την twins!!!

Εύχομαι απ' την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και αύριο τέτοια ώρα να κρατάει τα παιδάκια της στην αγκαλιά της, χωρίς κανένα άλλο απρόοπτο. Είναι εδώ και ο άνδρας μου και του τα λέω και έχει μείνει άναυδος! Στο Αλεξάνδρα συμβαίνουν αυτά; Τι να πω, δεν έχω λόγια, παλεύουμε να κρατηθούμε έστω και μια μέρα παραπάνω και δεν της φτάνει που τελικά πήγε νωρίς, έχει να απασχοληθεί και με τους βλάκες, μην πω τίποτε άλλο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Πλάκα κάνουν?

Στο Αλεξάνδρας πήγε τελικά να υποθέσω?

Ωραία να το έχουμε και αυτό στο νου μας. Αν μας τύχει κάτι σκ οχι μόνο δε θα έχουμε γυναικολόγο αλλά και παιδίατρο:twisted:

Καλημέρα σε όλες καταρχήν,

agorakia χτες το έκλεισα πριν δω ότι είσαι και εσύ μέσα:(

Δεν υπάρχει πρόβλημα, κοριτσάκι μου! Κι εγώ έτσι χάζευα και βγήκα, όπως είδες, πήγαμε για ύπνο (σχετικό είναι αυτό, βέβαια! εγώ αν δεν στριφογυρίσω σαν το αρνί στη σούβλα καμιά ώρα και βάλε, δεν αποκοιμιέμαι!)

rPPrp3.png

Αστα το ταξίδι στο Λονδίνο επεισοδιακό!! Εγώ δεν ήξερα τίποτα! Ούτε πίστευα οτι είμαι κίολας!! Αλλά τέλος καλά όλα καλά! Μαλιστα έλεγα όταν γύρισα οτι Λονδίνο δεν ξαναπάω!! Τέτοιες εντυπώσεις είχα!!

Τώρα έχεις φουσκώσει πολύ?? Σε βρίσκω πολυ δραστήρια με τη δουλειά!

Τι να σου πω; Εγώ δεν πολυκαταλαβαίνω αν είμαι υπερβολικά φουσκίτσα, οι γύρω μου λένε ότι είμαι (αρκετά) κανονική για έγκυο με δίδυμα. Αν δεν είχα το πρόβλημα με τη δύσπνοια στον ύπνο, που με κρατάει άυπνη και ως εκ τούτου κουρασμένη, δεν θα έλεγα ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα κάτι άλλο, για να μην δουλεύω. Και στο σπίτι βαριέμαι, μην νομίζεις, παίρνω που και που 3μερες άδειες (τε-πε-πα) και βαριέμαι αφόρητα. Από κιλά πρέπει τώρα να είμαι +12 (ζυγίζομαι μόνο μια φορά τον μήνα, πριν πάω στον γιατρό για τις αίματος, ούρων κλπ). Αύριο θα δούμε και τα μπεμπέ μας, έχουμε υπέρηχο το πρωί. Περίμετρος κοιλιάς (πριν 10 μέρες) 101......! Εσύ πώς πας, δουλεύεις; Πού γεννάς; Πώς πας από κιλά, περιμέτρους και τα σχετικά;

rPPrp3.png

Μια χαρά σε βρίσκω agorakia εγώ σε περνάω σε όλα, αλλά όχι στις εβδομάδες!χεχ

Τέλοσπάντων κοπέλες βγαίνω, πάω για φαγητό στην πεθερούλα, κοκκινιστό έταξε!!χεχ!

τα λέμε αργότερα!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μια χαρά σε βρίσκω agorakia εγώ σε περνάω σε όλα, αλλά όχι στις εβδομάδες!χεχ

Τέλοσπάντων κοπέλες βγαίνω, πάω για φαγητό στην πεθερούλα, κοκκινιστό έταξε!!χεχ!

τα λέμε αργότερα!

Τέλεια, καλή όρεξη! Και μην σκας, είναι πιθανό να τα χάσεις όλα πριν από μένα, που έχω τον παλιοθυρεοειδή...!

Φίλες μου, βγαίνω κι εγώ. Μόλις έγινε το δικό μας κοκκινιστό στη χύτρα (και παράλληλα και ο κιμάς για τα μακαρόνια, που λέγαμε από προχθές), αλλά τελικά αλλάξαμε γνώμη (εγώ δηλαδή...). Θα πάμε μέχρι την Πάρνηθα σε μια ταβέρνα, που πηγαίνουμε συχνάκις. Θέλω πιπεριές τηγανητές (πιτσιλάνε πολύ και δεν τις κάνω στο σπίτι) και θα τσιμπήσουμε και κανένα κρεατικό!

Πάω να ντυθώ (πρόχειρα) μην φανταστείτε, να βάλω μια κρέμα προσώπου με αντηλιακή προστασία, να κατεβάσω τις κατσαρόλες από τη φωτιά (αν προλάβω, να βγάλω και καμιά τριχούλα από το φρύδι) και να φύγουμε αμέσως!

Καλή όρεξη σε όλες!

καλό μεσημέρι και καλά νέα να έχουμε από το μαιευτήριο :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γεια σας και από εμένα. Πω πω τι νέα ήταν αυτά? Είχα και εγώ δύο μέρες να μπω και εδώ έχει γίνει χαμός.

TWINS αν και δεν το διαβάζεις εύχομαι ναπάνε όλα τέλεια και σύντομα να δεις τα μπεμπάκια σου. Άντε μου την έσκασες. Είχαμε πει θα γεννάγαμε μαζί αλλά τα μπουμπούκια σου δεν κρατιούνται άλλο. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΩΤΟΥΛΑ βλέπω είσαι καλύτερα. Μπράβο. Πολύ χαίρομαι.

AGORAKIA κι εσύ πρόβλημα με το στομάχι ε? Πω πω πως σε καταλαβαίνω. Κι εγώ που το έχω μονίμως και εκτός εγκυμοσύνης μπορώ να καταλάβω απόλυτα. Υπομονή. Το ταβερνάκι το χτυπήσαμε όμως ε? Μπράβο.

NUNU , NUFI τι κάνετε βρε? Πως είστε εσείς?

ΟΛΓΑ βλέπω ξεσαλώσαμε από τώρα διακοπούλες ε? Μια χαραά σε κόβω. ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ. !!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ σήμερα ευτυχώς είμαι λίγο καλύτερα. Χθες ήταν απαίσια η μέρα μου. Βγήκα κατά τις 10.30 να παώ να πάρω ένα σουτιέν θηλασμού για να κλείσω επιτέλους το βαλιτσάκι, να είναι καθ' όλα έτοιμο αλλά στον γυρισμό...........τράβηξα μια λιποθυμιά .............ήταν όλη δικιά μου. Ευτυχώς ήταν οι γονείς μου μαζί και με μάζεψαν. Πλέον διαπιστώνω ότι μέρα με την μέρα δεν είμαι για πολύ έξω και πολύ ορθοστασία. Δεν αντέχω. Ούτε στην καρέκλα για πολύ ώρα που λέει και η φίλη μας AGORAKIA. Ε και βέβαια μετά όλη τη μέρα ήμουν χάλια. Σήμερα καλύτερα όμως. Κρεβατάκι και αιρκοντίσιον αγκαλια. Και αγωνία μέχρι την Παρασκευή που θα πάω γιατρό να δούμε τι θα μας πει.

Σας ζάλισα. Πολλα εγραψα.................Τα λέμε σύντομα. Όποια μπει πρώτη. Εδώ θα είμαι. Φιλιάααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:roll:

Τι να σου πω; Εγώ δεν πολυκαταλαβαίνω αν είμαι υπερβολικά φουσκίτσα, οι γύρω μου λένε ότι είμαι (αρκετά) κανονική για έγκυο με δίδυμα. Αν δεν είχα το πρόβλημα με τη δύσπνοια στον ύπνο, που με κρατάει άυπνη και ως εκ τούτου κουρασμένη, δεν θα έλεγα ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα κάτι άλλο, για να μην δουλεύω. Και στο σπίτι βαριέμαι, μην νομίζεις, παίρνω που και που 3μερες άδειες (τε-πε-πα) και βαριέμαι αφόρητα. Από κιλά πρέπει τώρα να είμαι +12 (ζυγίζομαι μόνο μια φορά τον μήνα, πριν πάω στον γιατρό για τις αίματος, ούρων κλπ). Αύριο θα δούμε και τα μπεμπέ μας, έχουμε υπέρηχο το πρωί. Περίμετρος κοιλιάς (πριν 10 μέρες) 101......! Εσύ πώς πας, δουλεύεις; Πού γεννάς; Πώς πας από κιλά, περιμέτρους και τα σχετικά;

Και γώ στο +12 είμαι!! Αλλά πήρα ζυγαριά και κάθε πρωι ζυγίζομαι ώστε να μην ξεφύγω τελέιως!! Βεβαια τώρα που τα γράφω μόλις έφαγα το δικό μας κοκκινιστό!! Με πατάτα τηγανιτή!! και έφαγα και το παγωτάκι μου! Εγώ γιατρό έχω την Πέμπτη. Πρίμετρος κοιλιά 110 περίπου. Αλλά μη φανταστείς οτι είχα ποτέ μέση δαχτυλίδη!! Ασε γεννάω στο Αλεξάνδρας και γώ και έχω διπλή αγωνία τώρα με αυτά που τραβάει η twins! Μα καλά είναι δικαιολογία σε δημόσιο πανεπιστημιακό νοσοκομείο να μην έχει παιδίατρο!! Ας ελπίσουμε να την έχουν βάλει μόνη της, μην έχει και βαβούρα με τη ζέστη!

Εσυ που γεννάς??

Γεια σου Joy,τι γίνεται βρε κοριτσάκι τι κάνεις? Ωραίο φαγητό έφαγες ?Πότε γεννάς εσύ μετο καλό? Αγχώθηκες κι εσύ με αυτά που ακούς για το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ε? Απαράδεκτα πράγματα πάντως...............Τα μωρούλίνια σου καλά?

Γεια σου Joy,τι γίνεται βρε κοριτσάκι τι κάνεις? Ωραίο φαγητό έφαγες ?Πότε γεννάς εσύ μετο καλό? Αγχώθηκες κι εσύ με αυτά που ακούς για το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ε? Απαράδεκτα πράγματα πάντως...............Τα μωρούλίνια σου καλά?

Καλά λέω! Αγχώθηκα δε λες τίποτα! Μα να την ταλαιπωρούν είναι δυνατόν?? Εγώ που με κόβω κοντά στο 15 αυγουστο θα ψάχνω και τον γιατρό!!

Και συ κοντεύεις! Που γεννάς?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...