Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ gem λέω ότι είναι κόρη και η δικιά σου και άρχισε τα νάζια...αν νόμιζες ότι τα αγόρια είναι τα δύσκολα γελάστηκες!! Είμαι σίγουρη ότι είναι όλα καλά σου έυχομαι καλή ψυχολογία και θετική σκέψη και να παιδευτείτε όσο το δυνατόν λιγότερο. Πολλά φιλιά στην κοιλουμπιτσα σου.

Κούκλα μου!

Τι βλέπω;;;;;;;;;

Κι άλλο νινάκι; Τι χαρά!

Όλα δεξιά και με το καλό :)

rPPrp3.png

Γεια σας κορίτσια, βλέπω ότι δεν γράφετε συχνά εδώ αλλά όταν το δείτε απαντήστε μου γιατί είστε οι πιο σχετικές με το θέμα.

Η ερώτησή μου είναι μέχρι ποια εβδομάδα πάνω-κάτω πιστεύετε ότι θα μπορώ να δουλεύω(σε δουλειά γραφείου είμαι και οδηγάω 10 λεπτά για να έρθω στη εθνική).

Φυσικά με την προυπόθεση ότι όλα πηγαίνουν καλά και δεν θα έχω μπει σε περιορισμό για κάποιον άλλο λόγο (συσπάσεις, τράχηλος κλπ)

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Γεια σας κορίτσια, βλέπω ότι δεν γράφετε συχνά εδώ αλλά όταν το δείτε απαντήστε μου γιατί είστε οι πιο σχετικές με το θέμα.

Η ερώτησή μου είναι μέχρι ποια εβδομάδα πάνω-κάτω πιστεύετε ότι θα μπορώ να δουλεύω(σε δουλειά γραφείου είμαι και οδηγάω 10 λεπτά για να έρθω στη εθνική).

Φυσικά με την προυπόθεση ότι όλα πηγαίνουν καλά και δεν θα έχω μπει σε περιορισμό για κάποιον άλλο λόγο (συσπάσεις, τράχηλος κλπ)

Καλημερα και με το καλο τα διδυμακια σου,λοιπον εμενα ηταν η 1η μου εγκυμοσυνη και σταματησα στον 5ο μηνα γιατι κουραζομουν πολυ ευκολα και οι αντοχες μου ηταν μηδαμινες.Εσενα ειναι η 3η κυηση οποτε θεωρω πως θα εισαι καλυτερα απο εμενα,παιζει ρολο αυτο απο οσα μου ειχε πει η μαια μου.Εργαζομαι σε καταστημα(πρωι-απογευμα)επισης οδηγουσα περιπου 20 λεπτα επι 4 φορες τις μερες που ηταν ανοιχτα τα καταστηματα και κουραστικα πολυ νωρις,εσενα ειναι διαφορετικη η δουλεια σου(πιο χαλαρη)οποτε μαλλον σε βλεπω να αντεχεις περισσοτερο.Βεβαια εχεις ζορια στο σπιτι και εκει αν δεν εχεις βοηθεια θα κουραζεσαι αρκετα.Ελπιζω να βοηθησα,αυτο που γραφεις για τις συσπασεις,εγω ειχα απο πολυ νωρις(δεν θελω να σε αγχωσω)αλλα οσο μπορεις προσεχε και κρατα δυναμεις γιατι μετα τον 5ο-6ο μηνα θα νιωσεις εντονη την διαφορα των σωματικων δυναμεων σου.Και παλι με το καλο!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και με το καλο τα διδυμακια σου,λοιπον εμενα ηταν η 1η μου εγκυμοσυνη και σταματησα στον 5ο μηνα γιατι κουραζομουν πολυ ευκολα και οι αντοχες μου ηταν μηδαμινες.Εσενα ειναι η 3η κυηση οποτε θεωρω πως θα εισαι καλυτερα απο εμενα,παιζει ρολο αυτο απο οσα μου ειχε πει η μαια μου.Εργαζομαι σε καταστημα(πρωι-απογευμα)επισης οδηγουσα περιπου 20 λεπτα επι 4 φορες τις μερες που ηταν ανοιχτα τα καταστηματα και κουραστικα πολυ νωρις,εσενα ειναι διαφορετικη η δουλεια σου(πιο χαλαρη)οποτε μαλλον σε βλεπω να αντεχεις περισσοτερο.Βεβαια εχεις ζορια στο σπιτι και εκει αν δεν εχεις βοηθεια θα κουραζεσαι αρκετα.Ελπιζω να βοηθησα,αυτο που γραφεις για τις συσπασεις,εγω ειχα απο πολυ νωρις(δεν θελω να σε αγχωσω)αλλα οσο μπορεις προσεχε και κρατα δυναμεις γιατι μετα τον 5ο-6ο μηνα θα νιωσεις εντονη την διαφορα των σωματικων δυναμεων σου.Και παλι με το καλο!!

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

και εμένα μου είπε ο γιατρός μου ότι είναι πιο εύκολα που η δίδυμη κυηση δεν είναι η πρώτη μου, επειδή η μήτρα έχει ήδη ελαστικότητα.

εγώ θέλω να δουλέψω όσο γίνεται περισσότερο γιατί εδώ είναι όλοι περίεργοι και γρουσούζηδες αλλά βλέπω ότι η κοιλιά έχει ήδη γίνει τεράστια και δυσκολεύομαι σε μερικά πράγματα, ενώ στις άλλες μου εγκυμοσύνες ως τελευταία στιγμή ήταν σαν να μην ήμουν έγκυος,

ελπίζω τουλάχιστον να τα καταφέρω ως τις 28 αν όχι ως τις 32 εβδομάδες που είναι το κανονικό

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

και εμένα μου είπε ο γιατρός μου ότι είναι πιο εύκολα που η δίδυμη κυηση δεν είναι η πρώτη μου, επειδή η μήτρα έχει ήδη ελαστικότητα.

εγώ θέλω να δουλέψω όσο γίνεται περισσότερο γιατί εδώ είναι όλοι περίεργοι και γρουσούζηδες αλλά βλέπω ότι η κοιλιά έχει ήδη γίνει τεράστια και δυσκολεύομαι σε μερικά πράγματα, ενώ στις άλλες μου εγκυμοσύνες ως τελευταία στιγμή ήταν σαν να μην ήμουν έγκυος,

ελπίζω τουλάχιστον να τα καταφέρω ως τις 28 αν όχι ως τις 32 εβδομάδες που είναι το κανονικό

Μπορεις αν θες να παρεις την κανονικη αδεια πριν σταματησεις στις 32 εβδομαδες.Εγω ειχα παρει και αναρρωτικη αδεια νωρις με χαρτι γυναικολογου με προωρες συσπασεις αλλα πηρα και την κανονικη αδεια(25 μερες) γιατι αλλιως δεν μπορουσα να δουλεψω.Υπαρχουν κι αυτες οι επιλογες.

498ap2.png

nZqvp3.png

Κοριτσια,να αναφερω πως η μεγαλη μου,σπανια λεει μαμα και μπαμπα και πως οταν μου μιλαει(με κοιταει μες τα ματια)δεν καταλαβαινω γρι.Κινεζικα μιλαει και ανησυχω λιγο...ουτε νανι λεει και γενικα λεει μονο τα δικα της.Η μικρη παλι παπαγαλακι,ακομη και οταν ακουμε τραγουδια θα πει την τελευταια λεξη που θα ακουσει και τωρα εχει αρχισει να λεει και μικρες φρασεις.Εννοειται πως δεν τις συγκρινω γιατι η καθεμια εχει τις δικες τις χαρες αλλα για πειτε κι εσεις την γνωμη σας,παιζει να το κανει απο ζηλια?οταν μου μιλαει και λεει τα δικα της κανω οτι δεν τρεχει τιποτα κι επειδη τα λεει ετσι χαριτωμενα(σαν να ψευδιζει κιολας)την "πνιγω"στα φιλια.Σας εχει συμβει εσας που εχετε περασει αυτη την φαση?

498ap2.png

nZqvp3.png

Christine, από προσωπική πείρα θα σου έλεγα να δουλεύεις όσο πιο λίγο γίνεται δεδομένου ότι έχεις και άλλα δυο στο σπίτι... Εγώ δούλευα μεχρι και την τελευταία μέρα πριν μου σπάσουν τα νερά. Δουλειά γραφείου κ εγώ. Δεν λέω ότι ευθύνεται αυτό αλλά το σκέφτομαι τί θα γινόταν αν είχα σταματήσει...

Σχετικά με τις ομιλίες, σίγουρα το κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του αλλά μπορεί και μέσα της να νοιώθει τη σύγκριση η κούκλα σου. Προσπάθησε να την επιβραβευεις συνέχεια...

Φιλιά!!

Καλησπέρα κοριτσαρες!!!

Πως πάτε? Εγώ μια χαρά προχωράω!!! παίρνω τα κιλάκια μου βεβαίως βεβαίως κ φουσκώνω όσο δεν πάει!!! χιχι αλλά πραγματικά η κοιλιά είναι τεράστια, από 2 μηνών είναι όπως όταν ήμουν 4 μηνών στα δίδυμα ήμαρτον!!!Να σε ρωτήσω με μπέρδεψες λίγο, πόσων εβδομάδων είσαι? κάπου αναφέρεις ότι είσαι 4,5 μηνών ?? πότε έχεις ΠΗΤ?

Geminako περιμένουμε τα νέα σου και πρέπει να είσαι αισιόδοξη γιατί το λέει η nunu!!! χαχα

Ευτυχώς έφτιαξε ο καιρός και μπορούν να απασχολούνται και έξω τα τέρατα κ γω όλο κούνιες τρέχω αλλά ρε γαμώτο κουράζομαι, γυρίζω σπίτι και νοιώθω πολύ τσίτα την κοιλιά μου.

Στη δουλειά ευτυχώς ξεκούραστα αλλά μου τη σπάει λίγο η προϊσταμένη μου, και σε αυτήν την εγκυμοσύνη δεν με παίρνει να σταματήσω νωρίτερα...:(.

AGORAKIA ευχαριστώ πολύ!! χαίρομαι όταν μπαίνεις και λες ένα γεια, μου θυμίζεις άλλες εποχές!! Τι κάνουν τα αγοράκια σου?

argyro30 εμένα άργησαν πολύ να μιλήσουν και οι δυο είχα αρχίσει να προβληματίζομαι και ακόμα δηλαδή δε μιλάνε καθαρά, αλλά και φίλη λογοθεραπεύτρια που τα είδε αλλά και στο σχολείο που πέρασε ειδικός είπε ότι είναι όλα οκ!! Τσάμπα το άγχος και ο καημός!! εσένα δεν έχουν κλείσει καν τα δυο, εμένα σκέψου 2μιση και έλεγαν ελάχιστα στα τρία ξεμπλόκαραν αρκετά και βελτιωνόμαστε!

christine_2 καλώς μας ήρθες, η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε πια πολύ ομιλητικές αλλά το νέο αίμα θα δώσει ζωή πάλι στο φόρουμ!! Να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη και να σου ζήσουν τα μπουμπουκάκια σου τα μεγάλα. Να σου πω και γω δουλειά γραφείου έκανα και κάνω αλλά στον 5ο σταμάτησα με άδεια γιατρού, δεν την πάλευα, αλλά είχα και λίγο πίεση γενικότερα ψυχολογική και προτίμησα να τους διαολοστείλω!! γενικότερα εγώ είχα πρόβλημα με την αναπνοή μου!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Koριτσια,με βοηθησατε με αυτα που διαβασα....μονο που αυτη την στιγμη ειμαι ετοιμη να βαλω τα κλαμματα,μεταμορφωνομαι τα βραδια!!Ολη μου η υπομονη εξαντληται και τα απογευματα γενικως ειναι πολυ δυσκολα....γκρινια και γκρινια και εγω απο την κουραση ερχομαι στα ορια μου!Ενω νυσταζουν και μετα το γαλα τις βαζω στις κουνιες τους,αυτες αρχιζουν να πετανε κατω τα παπλωματα,μαξιλαροθηκες και τις πιπιλες τους!!Χτυπανε τα κεφαλια τους στις κουνιες,μπαινω μεσα μαζευω απο κατω ολον αυτο το χαμο,κλαινε επειδη ειναι χωρις πιπιλες και μετα παλι τα ιδια....ποσες φορες θα το κανω αυτο,τωρα που πια αποκοιμηθηκαν,εφαγαν και οι δυο στον πωπο τους ξυλο και εκλαιγαν και μετα πηγα και τις φιλησα.Νιωθω χαλια,με ποιο δικαιωμα απλωνω χερι πανω τους??Μολις 20 μηνων,αργοτερα τι θα κανω αν χανω απο τωρα τον ελεγχο.Μακαρι να αλλαξω γιατι τωρα δεν θυμουνται(θυμαμαι ομως εγω).....

498ap2.png

nZqvp3.png

Αργυρώ, κουράγιο... Και για εμενα είναι πιο δύσκολα τα απογεύματα-βράδια... Έχουν και τα παιδια, γενικά, πιο πολυ υπερένταση... Σχετικά με το ξύλο, έχω καταφέρει να μην έχω δώσει και θα ηθελα να κρατήσω... Δεν υπάρχει τρόπος να είναι πιο ήρεμα; Παρατήρησα οτι η δικιά μου τις μέρες που τα αγόρια με απασχολούν πλήρως έχει πιο πολλά νεύρα ενώ όταν ασχολούμαι λίγο πιο πολύ μαζί της ειναι πιο καλα... Επίσης, προσπαθώ να μην της πηγαινω κόντρα αλλά να την ξεγελάω και να γίνεται το δικό μου... Προς το παρόν...

Αργυρω μου μη φρικαρεις. Ετσι είμαστε όλες λιγο πολυ. Κ αν σε παρηγορεί κ εγω έδωσα μια γερή στο μεγάλο σημερα γιατι μόλις μπει στο μπάνιο τρέχει στη λεκάνη κ βάζει μέσα τα χέρια να πλατσουρισει. Ήμαρτον!! Η υπομονή μας εξαντλείται εύκολα κ ειναι φυσιολογικό. Κ σίγουρα τα δίδυμα ειναι πιο ζορικα. Δε μας ακούνε γιατι κάνουν ομάδα μεταξύ τους κ εμείς πλέον είμαστε μειοψηφία. Κ όντως ετσι το βλεπω στην καθημερινότητα μου. Πιστευω πως περνάτε φάση τωρα που ναι μεν μεγαλώνουν αλλα οχι τόσο ακόμα για να συνεννοηθείτε κ αυτο δημιουργεί θέματα. Εγω τωρα εχω δει βελτίωση σ αυτο που λένε ελάχιστα πράγματα που μονο εγω καταλαβαίνω αλλα τουλαχιστον απαντάνε με ναι η οχι σε ερωτήσεις του τύπου πείνας; Θες να κανεις νάνι κτλ κτλ. Υπομονη κ θα στρώσουν ειναι κ κοριτσια μια χαρά θα τα πάτε. Μην κατηγορίες όμως τον εαυτο σου. Έχεις 3 μωρά σπίτιιιιιιιιι!!!!

Να καλωσορίσω κ το νέο μέλος, μέλλουσα πολύτεκνη!!

Νουνουκα μου εχει δώσει Πητ 12/09 αλλα η Καισαρικη παει για 01-04/09. Άρα λογικά αλλάζω μήνα κάθε 12. Άρα ναι λάθος τωρα ειναι 4,5. 16 +2 εβδ αλλα δεν μετριούνται καλα οι μήνες ετσι γιατι βγαίνουν 10.

Αισιόδοξη ειμαι αλλα πολυ αγχωμένη τωρα που πλησιάζει η μέρα. Ασε...

Καληνύχτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αργυρώ, κουράγιο... Και για εμενα είναι πιο δύσκολα τα απογεύματα-βράδια... Έχουν και τα παιδια, γενικά, πιο πολυ υπερένταση... Σχετικά με το ξύλο, έχω καταφέρει να μην έχω δώσει και θα ηθελα να κρατήσω... Δεν υπάρχει τρόπος να είναι πιο ήρεμα; Παρατήρησα οτι η δικιά μου τις μέρες που τα αγόρια με απασχολούν πλήρως έχει πιο πολλά νεύρα ενώ όταν ασχολούμαι λίγο πιο πολύ μαζί της ειναι πιο καλα... Επίσης, προσπαθώ να μην της πηγαινω κόντρα αλλά να την ξεγελάω και να γίνεται το δικό μου... Προς το παρόν...

Σου βγαζω το καπελο αν δεν εχεις ριξει στο πωπο καμμια....γιατι δεν αναφερομαι σε ξυλο με την πραγματικη του εννοια.Αλοιμονο,η δικη μας γενεια ειναι πιο συνειδητοποιημενη ιδιως οταν εχεις κοπιασει για να συλλαβεις οπως εγω!!Τα παιδακια μου,ειναι ζωηρα,αλλα φανταζομαι πως θα υπαρχουν και πιο ζωηρα...οταν εισαι μονος σου και φροντιζεις 3 μωρα κανοντας τις δουλειες του σπιτιου,το μαγειρεμα επισης μονη μου,τοτε θεωρω πως επειδη ειμαι ανθρωπος κι οχι μηχανη τοτε ισως "δικαιολογουμαι" να βγαινω απο τα ρουχα μου και να ριχνω καμμια στον πωπο!!Απλα μετα στεναχωριεμαι ακομη και με αυτη την πραξη μου!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Αργυρω μου μη φρικαρεις. Ετσι είμαστε όλες λιγο πολυ. Κ αν σε παρηγορεί κ εγω έδωσα μια γερή στο μεγάλο σημερα γιατι μόλις μπει στο μπάνιο τρέχει στη λεκάνη κ βάζει μέσα τα χέρια να πλατσουρισει. Ήμαρτον!! Η υπομονή μας εξαντλείται εύκολα κ ειναι φυσιολογικό. Κ σίγουρα τα δίδυμα ειναι πιο ζορικα. Δε μας ακούνε γιατι κάνουν ομάδα μεταξύ τους κ εμείς πλέον είμαστε μειοψηφία. Κ όντως ετσι το βλεπω στην καθημερινότητα μου. Πιστευω πως περνάτε φάση τωρα που ναι μεν μεγαλώνουν αλλα οχι τόσο ακόμα για να συνεννοηθείτε κ αυτο δημιουργεί θέματα. Εγω τωρα εχω δει βελτίωση σ αυτο που λένε ελάχιστα πράγματα που μονο εγω καταλαβαίνω αλλα τουλαχιστον απαντάνε με ναι η οχι σε ερωτήσεις του τύπου πείνας; Θες να κανεις νάνι κτλ κτλ. Υπομονη κ θα στρώσουν ειναι κ κοριτσια μια χαρά θα τα πάτε. Μην κατηγορίες όμως τον εαυτο σου. Έχεις 3 μωρά σπίτιιιιιιιιι!!!!

Να καλωσορίσω κ το νέο μέλος, μέλλουσα πολύτεκνη!!

Νουνουκα μου εχει δώσει Πητ 12/09 αλλα η Καισαρικη παει για 01-04/09. Άρα λογικά αλλάζω μήνα κάθε 12. Άρα ναι λάθος τωρα ειναι 4,5. 16 +2 εβδ αλλα δεν μετριούνται καλα οι μήνες ετσι γιατι βγαίνουν 10.

Αισιόδοξη ειμαι αλλα πολυ αγχωμένη τωρα που πλησιάζει η μέρα. Ασε...

Καληνύχτα!

Aχ,αυτο με το μπανιο δεν παιζεται!!Ανεβουν πανω στην λεκανη με κινδυνο να χτυπησουν πολυ ασχημα....μολις ανοιγω την βρυση θελουν να βαλουν τα χερια τους(οχι οτι ειναι κακο)αλλα μουγκριζουν επιμονα οταν θελουν να γινει το δικο τους και γενικα τις εχω πολυ χαλαρες και σε πολλα πραγματα κανουν αυτο που θελουν.Εγω συνεχεια τις εχω ξωπισω μου,οτι και να κανουν μολις με χασουν απο το οπτικο τους πεδιο τρεχουν να με βρουν.Ο,τι κανω στο σπιτι,ακομη και το στρωσιμο του κρεββατιου μου γινεται μετ'εμποδιον!Με τον μπεμπη που τρωει στο 3ωρο την μερα και στο 4ωρο με 5ωρο την νυχτα,ποσο να αντεξω...τουλαχιστον να κοιμομουν ενα 5ωρο συνεχομενο!!Που θα παει θα μεγαλωσουν,θα παμε και παιδικο και πιστευω θα ηρεμησουν λιγακι.

Στις 31 δεν ειναι η εξεταση??κι εγω αγχωμενη θα ημουν στην θεση σου αλλα θα δεις που ολα καλα θα πανε!!Να μπεις να μας γραψεις τα νεα σου.

φιλια σε ολες!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...