Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγώ gem λέω ότι είναι κόρη και η δικιά σου και άρχισε τα νάζια...αν νόμιζες ότι τα αγόρια είναι τα δύσκολα γελάστηκες!! Είμαι σίγουρη ότι είναι όλα καλά σου έυχομαι καλή ψυχολογία και θετική σκέψη και να παιδευτείτε όσο το δυνατόν λιγότερο. Πολλά φιλιά στην κοιλουμπιτσα σου.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

nunuka συγχαρητηρια! ποιος τη χαρη σου, κι αλλη κορη!:D:D

τα δικα μου νεα δυστυχως δεν ειναι και τοσο καλα....η αυχενικη βγηκε μεγαλη (3,6χιλ) και πρεπει οπωσδηποτε να κανω αμνιοπαρακεντηση. κ μετα ααααν ολα ειναι καλά πρεπει να τσεκαρουμε καρδιοπαθειες, να κανω εμβρυοκαρδιογραφημα στην αθηνα, περισσοτερους υπερηχους κτλ κτλ. Φυλο δεν ξερουμε ακομα αλλά δε με νοιαζει καθολου πια! Ευχομαι μονο να πανε ολα καλα.

κατα τα αλλά καλα ειμαστε, τα μικρα μια κοιμουνται σερι και μια ξενυχταααααααμε

φιλια σε ολες!

Gemini,δεν γνωριζω τι σημαινει το αποτελεσμα της αυχενικης,αλλα πιστευω πως αν γινουν οι απαραιτητες εξετασεις που συστηνει ο γιατρος σου,τοτε ολα θα πανε πολυ καλα κι απλα θα ταλαιπωρηθεις εσυ λιγακι παραπανω.Το φυλο θεωρω πως στην θεση σου ουτε εμενα θα με ενδιεφερε.Ποτε σου ειπαν για αμνειοπαρακεντηση?

Nunu,κοριτσακι....αντε τυχερη!!Με το καλο ενα τσουπωτο μωρακι!!Εμας παντως μας ειχαν πει κοριτσακι(80%)στην αυχενικη και στον επομενο υπερηχο με τον γυναικολογο μου μας ειπε πως τελικα ειναι μπεμπης...μην σου βαζω ιδεες....:tongue:

Εμεις οπως τα ξερετε,το ενα αφηνω το αλλο πιανω....αυτο γινεται ολη μερα και το βραδυ υποφερω απο τους πονους στην πλατη!!Κατ'αλλα ειμαστε καλα απο υγεια...φιλια πολλα!!

Καληνυχτα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπέρα τσούπρες. Μπήκα να διαβάσω νέα σας κι έπεσα πάνω στις αυχενικές...

Πότε πέρασε έτσι ο καιρός;;

Νουνού με το καλό η κόρη, αν και κράτα και μια πισινή που σου λέει κι η Αργυρώ . Ποτέ δεν ξέρεις ;) Κατά τα άλλα, καλά; Αντέχεις;

Τζεμάκο μου καταλαβαίνω την ανησυχία σου. Ένα βήμα τη φορά. Θα γίνει η αμνιο- θα είναι καλή. Θα γίνει το εμβρυοκαρδιογράφημα - θα είναι καλό, κι έτσι θα πάει, αλλά θα μου κουραστείς λίγο περισσότερο ψυχολογικά. Όσο μπορούμε σκεφτόμαστε όμως θετικά. Σε φιλώ πολύ!

Φιλιά σε όλεεεεςςςς!

Υ.Γ. Αργυρώ, ΚΟΥΡΑΓΙΑΑΑ!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Με συγκινεί πολυ το ενδιαφέρον σας.... Ευχαριστω!!

Αμνιο θα κανω στις 31/03 εννοείται πως θα γράψω αμέσως νεα. Κ στην εμπειρία αλλα κ στα αποτελεσματα οτι κ να ειναι! Γενικώς όσο μπορω το εχω βγάλει απ το μυαλό μου (αν κ χτες το ειδα στον υπνο μου..) κ ειμαι αισιόδοξη πως όλα θα πανε καλα.

Κατα τα αλλα τα ίδια. Η κοιλιά μεγαλώνει αρκετά. Νομιζω τέτοια κοιλιά είχα 6 μηνών στα αγορια, αλλα κιλα δεν εχω πάρει ακόμα.

Τα παιδια καλα βγαίνουμε εξω στην αυλή το απογευμα μόλις έρθουν απ το σχολείο κ ειναι ωραία. Ξεδινουν!!!

Εσείς τι νεα;;

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσια! Με συγκινεί πολυ το ενδιαφέρον σας.... Ευχαριστω!!

Αμνιο θα κανω στις 31/03 εννοείται πως θα γράψω αμέσως νεα. Κ στην εμπειρία αλλα κ στα αποτελεσματα οτι κ να ειναι! Γενικώς όσο μπορω το εχω βγάλει απ το μυαλό μου (αν κ χτες το ειδα στον υπνο μου..) κ ειμαι αισιόδοξη πως όλα θα πανε καλα.

Κατα τα αλλα τα ίδια. Η κοιλιά μεγαλώνει αρκετά. Νομιζω τέτοια κοιλιά είχα 6 μηνών στα αγορια, αλλα κιλα δεν εχω πάρει ακόμα.

Τα παιδια καλα βγαίνουμε εξω στην αυλή το απογευμα μόλις έρθουν απ το σχολείο κ ειναι ωραία. Ξεδινουν!!!

Εσείς τι νεα;;

Κι εγω που νομιζα οτι μας ξεχασες...τα εχει αυτα η εγκυμοσυνη,γινομαστε ξεχασιαρες!Κι εγω ετσι νιωθω,αισιοδοξια για τα καλα νεα που θα μας γραψεις και καλα κανεις που προσπαθεις να μην το σκεφτεσαι πολυ γιατι μονο αγχος θα σου φερει και τιποτε αλλο.Πως νιωθεις που η κοιλιτσα σου μεγαλωνει παλι?ελπιζω τα αντρακια σου να μην σε κουραζουν πολυ.Γνωριζουν την υπαρξη του μελλοντικου 3ου μελους στην οικογενεια?

Ειστε πολυ τυχεροι που εχετε την αυλη και τα παιδακια σου ξεδινουν!!

Τα στελνεις σε ιδιωτικο σταθμο??

Σκεφτομαι τις μικρες να τις στειλω απο Σεπτεμβρη και σε ιδιωτικο(εχω διαβασει

πολυ καλα λογια)θελουν 600 με ολες τις παροχες.Θα δουλευω με λιγα λογια μονο γι'αυτο και τον μπεμπη τι θα τον κανω?αν παρω κοπελα για να τον προσεχει ο μισθος μου δεν θα φτανει!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Argyro και τοσα που λες για 2παιδια παλι καλα γιατι γενικα οι τιμες ειναι περιπου στα 650-700 και αναλογα την περιοχη,απλα να θυμασαι οτι στα ιδιωτικα υπαρχουν πολλα εχτρα οπως εγγραφη,γραφικη υλη απο τα 2,5 και μετα(εμας ειναι 200e για καθε παιδι),σχολικο και καθε τοσο κουκλοθετρο,θεατρο,εκδρομουλες εκπαιδευτικες,δωρα εορτων,γιορτες με στολες και dvd...εγω δεν τα ειχα σκεφτει τοτε..μηπως μπορεις ως τριτεκνη να τα πας σε δημοσιο σταθμο και το μικρουλη καμια πεθερα;

Αργυρό μου κ εγω τόσα δίνω με το σχολικό. Ναι μεν αν το καλο σκεφτείς ειναι σχεδόν ενας μισθός που παει εκεί, ειναι όμως τόσο ωραίο για τα παιδια που αξίζει τον κόπο! Γενικώς ειναι χρήματα που τα χαίρεσαι γιατι βλεπεις πως πιάνουν τόπο. Εγω σχεδόν 2 μήνες τωρα εχω ενθουσιάσει. Τα παιδια ειναι χαρούμενα, παίζουν κάνουν τόσα πράγματα κ φαντάσου ειναι πολυ μικρα ακόμα. Κ όταν γυρίζουν έχεις περισσότερο κουράγιο ν ασχοληθείς η ίδια.

Για την κοιλιά που μεγαλώνει δεν ξέρω. Ακόμα δεν εχω συνειδητοποιήσει τιποτα. Εχω ενα άγχος για του χρόνου πως θα ανταπεξέλθω... Κ επίσης μου φαινεται πολυ μεγάλη που ντρέπομαι να λέω ειμαι μόλις 4,5 μηνών!!

Μπουγκος να σαι καλα!! Συμφωνώ για το δημόσιο σταθμό σε μεγάλο βαθμό. Σίγουρα σε ιδιωτικούς ειναι πολυ πιο οργανωμένα τα πράγματα αλλα τα λεφτά πλέον τα σκρφτεςαι πολυ. Όμως εδώ τουλαχιστον στους δημόσιους σταθμούς για να τα πάρουν πρέπει να ειναι 2,5 κ χωρις πάνα οποτε εγω θα τα απο κλείσω σχεδόν. Κ γενικά νομιζω όταν ειναι κάτω απο 3 χρόνων καλύτερα σε ιδιωτικό γιατι ακόμα ειναι μικρα...

Οι υπόλοιπες τι κάνουν; Εχουμε χαθεί όλες. Εγω τωρα βρήκα λιγο ευκαιρία έχουμε παιδικο πάρτυ το απογευμα κ πρέπει να πάρω δυνάμεις.

Φιλιαααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κατω απο 2,5 υπαρχουν βρεφικη δημοσιοι σταθμοι,βεβαια πι ιδιωτικοι κανουν περισσοτεροι δουλεια.υπαρχουν και σταθμοι ιδιωτικοι μεσω εσπα που ειναι πολυ καλη ευκαιρια!απλα εμεις με το θεματακι υγειας του μικρου δεν παιζει να παμε σε δημοσιο,οποτε κανουμε υπομονη για τα επομενα 2-3χρονια.παντως μαθαινουν πολλα στο σταθμο

Argyro και τοσα που λες για 2παιδια παλι καλα γιατι γενικα οι τιμες ειναι περιπου στα 650-700 και αναλογα την περιοχη,απλα να θυμασαι οτι στα ιδιωτικα υπαρχουν πολλα εχτρα οπως εγγραφη,γραφικη υλη απο τα 2,5 και μετα(εμας ειναι 200e για καθε παιδι),σχολικο και καθε τοσο κουκλοθετρο,θεατρο,εκδρομουλες εκπαιδευτικες,δωρα εορτων,γιορτες με στολες και dvd...εγω δεν τα ειχα σκεφτει τοτε..μηπως μπορεις ως τριτεκνη να τα πας σε δημοσιο σταθμο και το μικρουλη καμια πεθερα;

Πεθερα δεν παιζει,ειναι αρρωστος ο πεθερος μου και ανα πασα στιγμη μπορει να συμβει το οτιδηποτε.Η μαμα μου δουλευει,οποτε,μενει η αδερφη μου που απο μονη της μου προτεινε να τον κραταει,αλλα εχει παιδια σε σχολειο οποτε ιωσεις και συναφη,θα μενω ξεκρεμαστη.Εσυ δινεις τοσα σε ιδιωτικο?Παιζει και εγγραφη?για τι ποσο μιλαμε?δεν εχω ιδεα για τα extra....

Δεν μας περισσευουν ουτε κατα διανοια,αλλα συμφωνω με την gemini,θεωρω πως ειναι πολυ μικρα και πως στην αρχη,αφου μπορω να τους προσφερω κατι καλυτερο τοτε θα κανω το σκ... μου παξιμαδι και θα ειμαι κι εγω ησυχη.Αργοτερα που θα πανε στο δημοσιο σχολειο θα εχουν καποια τουλαχιστον εφοδια που θα τα βοηθησουν.

Δεν ξερω αν τα σκεφτομαι σωστα αλλα για να ειμαι ησυχη με την συνειδηση μου και για να βλεπω χαμογελα στα προσωπακια τους τοτε θα τα "σκασω" κι ας

ζοριζομαι.

498ap2.png

nZqvp3.png

Κατω απο 2,5 υπαρχουν βρεφικη δημοσιοι σταθμοι,βεβαια πι ιδιωτικοι κανουν περισσοτεροι δουλεια.υπαρχουν και σταθμοι ιδιωτικοι μεσω εσπα που ειναι πολυ καλη ευκαιρια!απλα εμεις με το θεματακι υγειας του μικρου δεν παιζει να παμε σε δημοσιο,οποτε κανουμε υπομονη για τα επομενα 2-3χρονια.παντως μαθαινουν πολλα στο σταθμο

Εννοειται πως θα κανω τα χαρτια μου σε ιδιωτικο μεσω εσπα κι οτι προκυψει,αλλα εχω ακουσει διαφορα και εχω τις επιφυλαξεις μου.

498ap2.png

nZqvp3.png

Αργυρό μου κ εγω τόσα δίνω με το σχολικό. Ναι μεν αν το καλο σκεφτείς ειναι σχεδόν ενας μισθός που παει εκεί, ειναι όμως τόσο ωραίο για τα παιδια που αξίζει τον κόπο! Γενικώς ειναι χρήματα που τα χαίρεσαι γιατι βλεπεις πως πιάνουν τόπο. Εγω σχεδόν 2 μήνες τωρα εχω ενθουσιάσει. Τα παιδια ειναι χαρούμενα, παίζουν κάνουν τόσα πράγματα κ φαντάσου ειναι πολυ μικρα ακόμα. Κ όταν γυρίζουν έχεις περισσότερο κουράγιο ν ασχοληθείς η ίδια.

Για την κοιλιά που μεγαλώνει δεν ξέρω. Ακόμα δεν εχω συνειδητοποιήσει τιποτα. Εχω ενα άγχος για του χρόνου πως θα ανταπεξέλθω... Κ επίσης μου φαινεται πολυ μεγάλη που ντρέπομαι να λέω ειμαι μόλις 4,5 μηνών!!

Μπουγκος να σαι καλα!! Συμφωνώ για το δημόσιο σταθμό σε μεγάλο βαθμό. Σίγουρα σε ιδιωτικούς ειναι πολυ πιο οργανωμένα τα πράγματα αλλα τα λεφτά πλέον τα σκρφτεςαι πολυ. Όμως εδώ τουλαχιστον στους δημόσιους σταθμούς για να τα πάρουν πρέπει να ειναι 2,5 κ χωρις πάνα οποτε εγω θα τα απο κλείσω σχεδόν. Κ γενικά νομιζω όταν ειναι κάτω απο 3 χρόνων καλύτερα σε ιδιωτικό γιατι ακόμα ειναι μικρα...

Οι υπόλοιπες τι κάνουν; Εχουμε χαθεί όλες. Εγω τωρα βρήκα λιγο ευκαιρία έχουμε παιδικο πάρτυ το απογευμα κ πρέπει να πάρω δυνάμεις.

Φιλιαααα

Συμφωνω,ετσι το βλεπω κι εγω.Πιστευω πως δεν ειναι χαμενα λεφτα και τα παιδακια μας τωρα ειναι που χρειαζονται περισσοτερη προσοχη για να "φτιαξουν"χαρακτηρα.

Οσο για την κοιλιτσα δεν ξερω αν εχεις ρωτησει τον γιατρο σου,αλλα εμενα με ειχε προειδοποιησει πως στην 2η εγκυμοσυνη φουσκωνεις πιο γρηγορα....κατι με το εντερο παιζει...

Καλα να περασετε αποψε και οσο μπορεις κρατα δυναμεις για μετα που δεν θα εχεις κουραγια και τιποτε να μην κανεις!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...