Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ακριβως οπως τα ειπε η αργυρω,το καθενα το δικο του πακετο βαπτιστικο,λαδοπανα κ.τ.λ.το κακο σε εμας ειναι που βαπτιζουν το ενα στο δινουν να το ντυσεις και δινεις το αλλο οποτε θελεις βοηθεια στο πρωτο παιδι για να μην χασεις την βσπτιση του δευτερου.μαρτυρικα εγω ειπα στους νονους και πηραν μισα μισα,μπομπονιερα ιδιες μισες μισες σε χρωμα γιατι ειχα συνδιασει το μπλε με το λαχανι

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες!!!!!!

Ανχελιτα πρωτα θα συννενοηθεις με τον ιερεα πως κανει βαφτιση διδυμων!

Μετα με τον φωτογραφο...

Εμεις ειχαμε στο καθενα τα δικα του βαπτιστικα,μαρτυρικα μισα-μισα οι νονοι!

Μπομπο μια στον καθενα...πουγκι με μπρελοκ αυτοκινητακι και στα μικρα κουμπαραδες αυτοκινητακι!

Χρωματα γαλαζιο με μπλε σκουρο.

Το πιστευω το ειπε μονο η αδερφη μου που βαφτισε τον Παρη...τον νονο τον εβαλε να το λεει απο μεσα του!

Οτα βαφτισα εγω το ειπα 3 φορες και 1 οι γονεις!

Για μας η βαφτιση ηταν μαρτυριο....βαφτισαμε τα παιδια σε 20 λεπτα γιατι ο παπας ειχε πολλα νευρα(μετα μαθαμε οτι τον διωχνανε με δυσμενη μεταθεση) και φυσικα αλλες 2 βαφτισεις μετα και μας ετρεχε!

Κοιτα να εχεις τουλαχιστον 1 1/2ωρα!

Αργυρω δεν ξερω απο τις περιοχες σου καθολου!

Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες. Σεβη εμεις κλεισαμε στις 11 και η επομενη βαφτιση ειναι στις 12,00.Λες να μας τρεχει? Πρεπει να παω να βρω καποια στιγμη τον παππα να τον ρωτησω για τα διαδικαστικα λοιπον.Ψιλιαζομαι οτι θα ειναι ταλαιπωρια για τις μικρες αλλα τι να γινει.Θα προσπαθησω να εχω ατομα μαζι μου για να ντυσουμε ξεντυσουμε γρηγορα, να χασω οσα γινεται λιγοτερα.

zh9bp2.png

Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες. Σεβη εμεις κλεισαμε στις 11 και η επομενη βαφτιση ειναι στις 12,00.Λες να μας τρεχει? Πρεπει να παω να βρω καποια στιγμη τον παππα να τον ρωτησω για τα διαδικαστικα λοιπον.Ψιλιαζομαι οτι θα ειναι ταλαιπωρια για τις μικρες αλλα τι να γινει.Θα προσπαθησω να εχω ατομα μαζι μου για να ντυσουμε ξεντυσουμε γρηγορα, να χασω οσα γινεται λιγοτερα.

Καλημερα...

Ετσι ακριβως ημασταν και μεις! Στις 11.....λοιπον 11 παρα πεντε ξεκινησε η βαφτιση και 11.20 ειχαμε στηθει για χαιρετουρα!

Δεν εχασα το βαφτισμα κανενος αλλα το ντυσιμο του μεγαλου το εκανε η μαμα μου με την νεοκορισα!

Η αδερφη μου βοηθαγε που τον βαφτισε και δεν ειδε να βαφτιζουν το μικρο!

Ενα μπαχαλο......

Ρωτα απο τωρα,μην το αφηνεις για τελευταια στιγμη!

Γειά και από μένα!!

Βάφτιση ακούω!!!

Ανχελίτα εγώ είχα τρεις νονούς και για τα δυο παιδάκια!! Αρχικά σταθήκαμε όλοι τσουρμο νονοι, παιδιά γονείς στην είσοδο και οι νονοί διάβασαν το Πιστεύω. Στη συνέχεια προχωρήσαμε στο Ιερό και έγιναν οι υπόλοιπες διαδικασίες χωρίς άγχος, κουλ ο Παππούλης μας, σταθήκαμε με τον Κωνσταντίνο (που βούτηξε πρώτος) και είδαμε και τη βουτιά της Νικολέττας μας, στη συνέχεια τα ντύσαμε ταυτόχρονα με τον σύζυξ και με άλλα δυο ζευγάρια χέρια (γιαγιάδες να πασάρουν ρούχα). Έτσι φωτογραφίες και κάμερα δε χάσανε στιγμιότυπο κανενός παιδιού ούτε βουτιάς ούτε ντυσίματος. Όση ώρα ντύναμε ο Πάτερ διάβαζε και έψελνε τους νονούς μας, εμείς επιστρέψαμε με τα παιδάκια και τα παραδώσαμε ξανά στους νονούς για τα υπόλοιπα. Όλα ρολόι! Συνεννοήσου με τον παπά. Εγώ όταν είχαμε πάει αρχικά του το είχα πει και τον είδα ότι το θεώρησε φυσιολογικό. Σε φάση ότι, Πάτερ για να μην χάσουμε τις βουτιές, μπορώ να κρατήσω το πρώτο παιδί πάνω και να τα ντύσουμε ταυτόχρονα?

Από βαφτιστικά κλπ διπλά, μαρτυρικά λόγω διαφορετικού φύλου είχα διαφορετικά χρωματάκια αλλά οχι διπλά. Μπόμπο κοινές, παιδικές και ενηλίκων!! Γλυκό, διπλό μακαρόν!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια καλη Σαρακοστή να εχουμε!!!

Για τη βάφτιση εμείς είχαμε δυο νονούς κ είπανε μαζί το πιστευω. Είχα μια μπουμπουνιερα κ για τους δυο αλλα είχα κ παιδικές κ για μεγάλους.

Είμαστε άρρωστοι απο την Τσικνοπέμπτη ξεκίνησε ο μικρός λίγα δέκατα μετά πυρετο μετά λίγη ωτιτιδα κτλ. Εγω πολυ μπουκωμα κ πονοκέφαλο. Ο μεγάλος χτες προχτές μονο πυρετο κ σημερα έχουν κ οι δυο διαρροια. Τέλεια ε; Σας διαβάζω συχνά πυκνά απο κίν αλλα δεν προλαβαίνω να γραφω.

Την Τετάρτη παω για αυχενικη διαφάνεια, περνάει ο καιρός..:: Νουνουκα δυο μέρες διάφορα εχουμε!!

Φιλια σε όλες!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Στη δικιά μας τη βάπτιση έγινε ένα ψιλομπάχαλο γιατί δεν είχαμε οργανωθεί σωστά, κι ας ήταν ο πατέρας μου ο παπάς που την έκανε. Δεν μπορούσαν όλες οι άλλες (μάνα, πεθερά, ξαδέρφη) να ντύσουν τον Μίλτο, έσκυψα να βοηθήσω και δεν είδα να βαφτίζει τον Αλέξανδρο. Ούτε που σκέφτηκα να περιμένω να τους ντύσω και τους δυο μαζί. Ήταν και χειμώνας, δεν ήθελα να πουντιάσουν. Μια μπουμπουνιέρα είχαμε και για τους 2, οι νονοι είπαν μαζί το Πιστεύω.

Είχαμε τρεχάματα με τον άντρα μου τις τελευταίες βδομάδες, με θέματα υγείας, και με έχει φάει το αγχος. Θα πρέπει να προσέχει πολύ περισσότερο και δεν είναι εύκολο με τα παιδιά μόνος του κάθε πρωι. Πρέπει να κάνει και 2 μικροχειρουργεία, πρώτα το ένα χέρι και 2 μήνες μετά το άλλο, και για 15 μέρες να μη σηκώνει καθόλου βάρος, να μην οδηγεί, να μην κάνει σχεδόν τίποτα. Και δυο μήνες περίπου συνολικής αποθεραπείας για το κάθε χερι. Χώρια τα υπόλοιπα. Και τα παιδιά; Να παρω τόση άδεια από το σχολείο δεν γίνεται, θα κάνει μάλλον την πρώτη στις διακοπές του Πάσχα κι ας μείνουμε μέσα και μην κάνουμε απολύτως τίποτα, και την άλλη όταν κλείσουν τα σχολεία, και βλέπουμε.

Δεν κοιμάμαι που δεν κοιμάμαι γιατί ακόμα σηκώνεται 3-6 φορες τη νύχτα ο Μίλτος, ήρθε και το άγχος και με αποτελείωσε. Είναι και τα δύο τα πουλάκια μου πρωινά πρωινά, από τις 6 παρά κάθε πρωί πίνουμε καφέ μαζί... πολύ θέλει ο άνθρωπος να τρελαθει;

Κλείσαμε και εισιτήρια για Αμερική το καλοκαίρι, να κάνουμε γενέθλια στη γιαγιά τους την άλλη, να γνωρίσουν επιτέλους και τη θεία τους. Τρεις αλλαγες αεροπλάνων, περίπου 20 ώρες συνολικά ταξίδι. Θα περάσουμε καλα......

Τεσπα. Φιλιά στις εγκυούλες και σε όλες τις διδυμομανούλες. Καλή Καθαρή Δευτερά και καλή Σαρακοστή να έχουμε όλες!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλή Σαρακοστή φιλενάδες!

Gem και γω πάω την Παρασκευή για αυχενική, μαζί θα το περάσουμε κοπέλα μου!! χαχα!! Κάθε Πέμπτη αλλάζω εβδομάδα! Από κιλά πως πάς? Εγώ τα +2,5 τα έχω τσεπώσει ήδη :):)

Mash τι να πω? ζόρικα τα πράγματα. Ένας καλός ύπνος θα βοηθούσε πολύ. Και εμάς παρόλο που είναι τρια ξυπνάνε το βράδυ και η λύση μας, η οχι σωστή είναι να κοιμόμαστε όλοι μαζί στο διπλό για κάποιες μέρες. Η λύση που σκέφτηκα εγώ ήταν να μην τους κοίμιζα το μεσημέρι, πράγμα όμως δύσκολο γιατί τα κοιμίζουν στο σταθμό και δεν έχουμε επιλογή. Το πλάν Β είναι ότι ξεκινάμε κολυμβητήριο την Τρίτη μπας και ξεπατώνονται...Φυσικά και γω μαζί αλλά ελπίζω να ξεραίνονται. Μήπως πρέπει και σεις να σκεφτείτε μια καθημερινή δραστηριότητα που θα τα ξεπατώνει? Για τον σύζυξ σου περαστικά ελπίζω να βρείτε λύση, κάποιος να βοηθάει κάποιες ώρες το πρωί?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Mash οπως θυμασαι και εμενα ετσι ηταν και χειροτερα απλα κσποια στιγμη πριν τα 3 με αλλαγη του σπογευματινου φαγητου και φυσικα κουραση απο τον παιδικο κοιμαται σχεδον σερι ολα τα βραδυα επιτελους!!υπομονη θα ερθει και σε εσας αυτη η ωρα.

Διαφημίσεις

Καλη σαρακοστη να εχουμε,πως περασατε?

Με το καλο οι αυχενικες στις εγκυουλες μας!!

Mash,τι ειναι αυτο που σας βρηκε με τα τρεξιματα για τον συζυγο....πως θα την παλεψεις ειλικρινα δεν ξερω,αν δεν εχεις απο αλλου βοηθεια και το ζορι το τραβατε μονοι σας,τοτε καλο κουραγιο...

Εμεις ειμαστε καλα,αν και η σημερινη μερα δεν ηταν πολυ καλη....τα νευρα μου οσο περναει η μερα τοσο τα παιζουνε,η υπομονη μου εξανεμιζεται με τις βλακειες που κανουν και με την ανευ λογου γκρινια!!Ο μπεμπης επι τω πλειστον ειναι ησυχος αλλα εχει κι αυτος τα δικα του....τεσπα θα μεγαλωσει κι αυτος και μεχρι τοτε θελω να πιστευω πως θα ηρεμησουν οι αλλες.

Φιλια.

498ap2.png

nZqvp3.png

Γεια σας κορίτσαροι!!

Τι κάνουν τα διδαιμόνια σας?

Εμείς κάναμε την αυχενική, όλα δείχνουν καλά και προχωράμε!!! και να σας πώ? Γυναίκαρος θα είναι!!! ΧΟΧΟΧΟ

Τρέμετε αγοράκια!!! χαχαχα

Gem τα δικά σου νέα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κοριτσια!

nunuka συγχαρητηρια! ποιος τη χαρη σου, κι αλλη κορη!:D:D

τα δικα μου νεα δυστυχως δεν ειναι και τοσο καλα....η αυχενικη βγηκε μεγαλη (3,6χιλ) και πρεπει οπωσδηποτε να κανω αμνιοπαρακεντηση. κ μετα ααααν ολα ειναι καλά πρεπει να τσεκαρουμε καρδιοπαθειες, να κανω εμβρυοκαρδιογραφημα στην αθηνα, περισσοτερους υπερηχους κτλ κτλ. Φυλο δεν ξερουμε ακομα αλλά δε με νοιαζει καθολου πια! Ευχομαι μονο να πανε ολα καλα.

κατα τα αλλά καλα ειμαστε, τα μικρα μια κοιμουνται σερι και μια ξενυχταααααααμε

φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...