Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!ειμαι κι εγω διδυμομανουλα κι εγραφα εδω παλαιοτερα!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας επισης!!!εχουμε το καροτσι mothercare σε αριστη κατασταση!!!θελω να το πουλησω και να παρω δυο μονα...δεν το χρησιμοποιησαμε το καροτσι λογω οτι δεν ειχα βοηθεια απο κανεναν και δυσκολευομουν μονη μου στις μετακινησεις...οποια κοπελα ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει πμ:)ευχαριστω πολυ!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lb2m.lilypie.com/nq3hp2.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Αν καθε φορα που μπαινω διαβαζω κι απο μια εγκυμοσυνη τοτε τι να πω!!!!

Νουνουκα συγχαρητηρια!!!Με το καλο το σπορακι σας!!Οσο για το οικονομικο ποιος δεν το σκεφτεται....μονο οι πανες και τα γαλατα...δεν πειραζει ομως οσο μπορουμε θα προσφερουμε το καλυτερο για τα παιδακια μας,εμενα προσωπικα μονο η υγεια τους με νοιαζει και να βγουν καλοι ανθρωποι.

Mash,χαρηκα που τα μικρα ειναι καλα απο υγεια και γλιτωσατε τις ιωσεις.Κουραζεσαι πολυ στην δουλεια και η αδεια θα σε βοηθησει να παρεις μια ανασα.Τα θηριακια σου μην ανησυχεις δεν ειναι τα μονα που κανουν ετσι,οι δικες μου αν 19 μηνων,αν και κοριτσια,σε τιποτα δεν θα διαφερουν απο τα δικα σου.Θα μεγαλωσουν που θα παει κι εμεις θα ξεχασουμε τι τραβαμε καθε μερα.

Εγω πια καθε μερα μονη μου,στην κυριολεξια κουραζομαι παρα πολυ,αλλα μονο εσεις με καταλαβαινετε γιατι ο συζυγος κου-κου-ρουκου.Ανυπομονω να επιστρεψω στην δουλεια Ithaki ποσο σε καταλαβαινω!!Πιθανον να κοψω το εξαμηνο σε κανα διμηνο και να δουλεψω παλι part-time.Αυτα τα δικα μας,σας φιλω κι ανυπομονω να τα πουμε παλι απο κοντα,εστω για μια μπυρα,δεν χρειαζεται να ντερλικωσουμε παλι(πως θα χασω τα 5 κιλα)....

498ap2.png

nZqvp3.png

Γεια σας ξανά κορίτσαροι!!

Αργυρώ μου χίλια δίκια έχεις, υγεία να έχουν και να γίνουν καλοί άνθρωποι, εμείς το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε!

Τραβάς ζόρι μόνη δεν το συζητώ, είναι και μικρές οι δικές σου και θέλουν προσοχή.

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές, ελπίζω να μου βγαίνει ο χρόνος και να μπαίνω να τα λέμε!!

Σας φιλώ προς το παρόν!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nounuka άντε με το καλο κι εσυ! Τι έγινε baby boom στο καφε μας;; Κ εσυ βιβουλα τα ίδια βλεπω;; Μπραβο!!! Το καρότσι το πουλάω κ εγω πάντως αλλα δεν εχω χρόνο ουτε αγγελία να βάλω. Τα χει παίξει κ το λάπτοπ κ διαβάζω μονο απο εδώ.

Καλα να είμαστε κ θα δούμε πως θα τη βγάλουμε πέρα.. Εγω πάντως το Σεπτέμβρη θα πάθω ψυχολογικό ταρακουλο ειναι βέβαιο. Εύχομαι να ειναι ήσυχο για να μπορω λιγο να βγαίνω το πρωι που θα λείπουν οι ανταρτες γιατι αλλιώς θα τον φορέσω τον ζουρλομανδυα!!

Να πω οτι ξεκίνησαν παιδικό σταθμό κ ειναι πολυ ωραία!!! Οταν πηγαίνω να τους πάρω δε θέλουν να έρθουν φανταστείτε. Όμως το πρωι που τους αφήνω κλαίνε· ο μικρός περισσότερο κ το βραδυ θέλει μονο εμένα να τον βάζω για υπνο. Ειναι πιο ευαίσθητος αλλα ελπιζω να συνήθισει. Εγω νιωθω τέλεια όταν γυρίζω σπίτι κ εχω ησυχία. Τωρα με την εγκυμοσύνη δε γινόταν αλλιώς. Βεβαια 3 μέρες τωρα όλο σιδερώνω αλλα τουλάχιστον δεν το κανω βιαστικά! Πήρα κ αδεια απ τη δουλειά γιατι εχω αναγουλες τα πρωινά κ γενικώς θα το έπιδωξω να πάρω επειδή υπαρχουν κάποιες δύσκολες συνθήκες, αλλα δεν ειναι κ σίγουρο έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Κ τωρα γμτ ξέρω που θα λείπουν τα παιδια θα ήταν ευκαιρία να ξεκουραστώ λιγο απ το τσουνάμι που θα ερθει !!!

Αργυρω κ μας απ οτι φαίνεται ειναι ζωηρά τα δικα μας! Υπομονή όμως, το δυσκολο το φάγαμε!!

Αξίζει πάντως κ ενα μεγάλο μπράβο που αντέχουμε όλες μας εδώ!!

Πολλα φιλια!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Nounuka άντε με το καλο κι εσυ! Τι έγινε baby boom στο καφε μας;; Κ εσυ βιβουλα τα ίδια βλεπω;; Μπραβο!!! Το καρότσι το πουλάω κ εγω πάντως αλλα δεν εχω χρόνο ουτε αγγελία να βάλω. Τα χει παίξει κ το λάπτοπ κ διαβάζω μονο απο εδώ.

Καλα να είμαστε κ θα δούμε πως θα τη βγάλουμε πέρα.. Εγω πάντως το Σεπτέμβρη θα πάθω ψυχολογικό ταρακουλο ειναι βέβαιο. Εύχομαι να ειναι ήσυχο για να μπορω λιγο να βγαίνω το πρωι που θα λείπουν οι ανταρτες γιατι αλλιώς θα τον φορέσω τον ζουρλομανδυα!!

Να πω οτι ξεκίνησαν παιδικό σταθμό κ ειναι πολυ ωραία!!! Οταν πηγαίνω να τους πάρω δε θέλουν να έρθουν φανταστείτε. Όμως το πρωι που τους αφήνω κλαίνε· ο μικρός περισσότερο κ το βραδυ θέλει μονο εμένα να τον βάζω για υπνο. Ειναι πιο ευαίσθητος αλλα ελπιζω να συνήθισει. Εγω νιωθω τέλεια όταν γυρίζω σπίτι κ εχω ησυχία. Τωρα με την εγκυμοσύνη δε γινόταν αλλιώς. Βεβαια 3 μέρες τωρα όλο σιδερώνω αλλα τουλάχιστον δεν το κανω βιαστικά! Πήρα κ αδεια απ τη δουλειά γιατι εχω αναγουλες τα πρωινά κ γενικώς θα το έπιδωξω να πάρω επειδή υπαρχουν κάποιες δύσκολες συνθήκες, αλλα δεν ειναι κ σίγουρο έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Κ τωρα γμτ ξέρω που θα λείπουν τα παιδια θα ήταν ευκαιρία να ξεκουραστώ λιγο απ το τσουνάμι που θα ερθει !!!

Αργυρω κ μας απ οτι φαίνεται ειναι ζωηρά τα δικα μας! Υπομονή όμως, το δυσκολο το φάγαμε!!

Αξίζει πάντως κ ενα μεγάλο μπράβο που αντέχουμε όλες μας εδώ!!

Πολλα φιλια!!!

Απο συμπτωματα βλεπω καλα πας κι εσυ,μια απο τα ιδια ειχα κι εγω.Αληθεια,αν και πολυ νωρις,εχεις προαισθημα για το φυλο?εγω δεν ειχα αλλα καμμια φορα αυτο αλλαζει απο εγκυμοσυνη σε εγκυμοσυνη.Στην αυχενικη ισως να σου πουν,αν και σε μενα σε μεγαλο ποσοστο ειχαν κανει λαθος.Περιπου 4-5ο μηνα ειναι σιγουροι οι γιατροι και το λενε.Φανταζομαι με 2 κουκλους,μια πριγκηπισσα θα ηταν οτι πρεπει,εγω επιθυμουσα ενα αγορακι αφου ειχα ηδη τις κορουλες μου.Πιστευω πως θα ειναι ησυχο μωρακι κι αυτο γιατι με ενα μαγικο τροπο καταλαβαινουν την αγωνια της μανας,ποσο μαλλον οταν υπαρχουν αλλα δυο μεσα στο σπιτι.Θα ζοριστεις πολυ στην αρχη γιατι ενα νεογεννητο απαιτει πολυ χρονο,μεχρι να φαει....να ρεφτει....να το αλλαξεις....περασε το 3ωρο για πλακα!!κι αν το θηλαζεις και ειναι τσουπωτο μωρο σαν και το δικο μου,καθε 2ωρο θα ταιζεις....δεν στα λεω για να σε αγχωσω,φανταζομαι πως με τα διδυμα η αρχη ηταν πολυ χειροτερη,τουλαχιστον σε μας ηταν ενα μαρτυριο,αλλα οταν ειναι ενα ειναι πολυ πιο ευκολο!!Εισαι τυχερη που θα τα εχεις παιδικο και θα ασχολεισαι μονο με το νεογεννητο,οποτε θα εισαι πιο χαλαρη.Σε ζαλισα....φιλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διδυμομανουλες με το καλο το 3ο σας παιδακι!!Σας θαυμαζω απεριοριστα, να το ξερετε.Εγω εχω τον αντρα μου που με εχει ζαλισει, αντε να περασει ο 1 χρονος που ειπε ο γιατρος απο την καισαρικη για να βαλουμε μπρος για το γιο και το ακουω και τρεμω!του λεω ουτε με σφαιρες 3ο παιδ τοσο κοντα.Βεβαια επειδη ποτε μη λες ποτε κραταω μια πισινη (αλλα δεν του το λεω :P ).

Κατα τ'αλλα οι μικρες αρχισαν να στρωσουν υπνο, κοιμουνται σερι 6-8 ωρες.Καναμε και την 1η δοση του 5πλου χτες και ειναι ζαβλακωμενες, κοιμουνται,ξυπνανε για φαι και μεχρι να ρευτουν εχουν αποκοιμηθει παλι. Κριμα που ο ντοκ ειπε αυτο θα κρατησει μαξ 24 ωρες :P

zh9bp2.png

Διδυμομανουλες με το καλο το 3ο σας παιδακι!!Σας θαυμαζω απεριοριστα, να το ξερετε.Εγω εχω τον αντρα μου που με εχει ζαλισει, αντε να περασει ο 1 χρονος που ειπε ο γιατρος απο την καισαρικη για να βαλουμε μπρος για το γιο και το ακουω και τρεμω!του λεω ουτε με σφαιρες 3ο παιδ τοσο κοντα.Βεβαια επειδη ποτε μη λες ποτε κραταω μια πισινη (αλλα δεν του το λεω :P ).

Κατα τ'αλλα οι μικρες αρχισαν να στρωσουν υπνο, κοιμουνται σερι 6-8 ωρες.Καναμε και την 1η δοση του 5πλου χτες και ειναι ζαβλακωμενες, κοιμουνται,ξυπνανε για φαι και μεχρι να ρευτουν εχουν αποκοιμηθει παλι. Κριμα που ο ντοκ ειπε αυτο θα κρατησει μαξ 24 ωρες :P

Αντε κι εσυ προτου το καταλαβεις να εισαι εγκυουλα στον υιο,αυτη την φορα(να μην χαλασουμε το χατηρι του συζυξ)και καλα κανεις που το σκεφτεσαι και καθυστερησε το οσο μπορεις και οσο σε παιρνει γιατι θα δυσκολευτεις πολυ.Οταν οι μικρες θα ειναι περισσοτερο αυτονομες,θα πανε παιδικο και γενικα θα εχουν κι αλλα ενδιαφεροντα τοτε να σου και ο μπεμπης.Στα λεω με αγαπη γιατι εφαγα ενα ωραιοτατο αγγουρακι στην εγκυμοσυνη οταν οι μικρες μολις που ξεκινουσαν το περπατημα και στην αρχη,μετα την γεννηση του μπεμπη που οι μικρουλες μου ηθελαν χρονο να τους αφιερωνω κι εγω δεν μπορουσα οσο θα ηθελα,οποτε μοιραστηκα μεχρι εξαντλησεως και στα 3 μου παιδακια.Φιλια και απολαυσε οσο μπορεις τις παρενεργειες του εμβολιου:tongue:

498ap2.png

nZqvp3.png

είπα να βολτάρω λίγο από τα παλιά λημέρια κ πέφτω πάνω σε baby boom???

Αδυνατώ να σας διαβάσω... μπρρρ... αυτό μας έλειπε τώρα...

δεν έχω κ πολύ χρόνο, αν βρω πιο βράδυ ίσως μπω να σας κάνω ρεζουμέ των δικών μου!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια. με το καλό οι εγκυούλες. η αλήθεια είναι οτι κι εγω θα ήθελα τρίτο αλλά που κουράγιο! ισως αργότερα, αμα πείσω και τον σύζυγο που ούτε να το ακούσει!

εμεις ειμαστε καλά επιτέλους μετά απο μια βαρβάτη ίωση. τα δικά μου μεγάλωσαν πάρα πολύ, δεν το πιστεύω οτι είναι ολόκληρα παιδάκια. σας φιλώ να προσέχετε!

4o4op3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα στις διδυμανουλες (ηδη και μελλουσες) και στα πιτσιρικια.τι κανετε?

Εμεις ολο και καλυτερα, απο θεμα υπνου, που ειναι το βασικο μου θεμα.Πλεον κοιμομαστε 6 ωρες σερι η μια και 8ωρο η αλλη, οποτε ειμαι αλλος ανθρωπος!

Κλεισαμε τη βαφτιση μας για τελος Ιουνιου και αρχιζουμε σιγα σιγα τις ετοιμασιες.Θελω τα φωτα σας, οσες τα εχετε περασει ηδη.Γινονται ολα εις διπλουν?Εμας οι νονοι θα ειναι 2 και θα ειναι κοινοι και για τα 2 παιδια.το πιστευω για παραδειγμα θα το πουν ταυτοχρονα 2 φορες? και τη στιγμη της κολυμπιθρας,θα δωσουν σε μενα το ενα παιδι(γινεται αυτο??) και θα αλειψουν λαδι στο αλλο και οι δυο, θα μου δωσουν το ¨λαδωμενο¨να το ντυσω και αυτοι θα επαναλαβουν τα ιδια στο αλλο? Ξερω οτι καλα ειναι τα διαδικαστικα να μου τα πει ο παππας αλλα, επειδη ειμαι τελειως ασχετη (και εγω και οι νονοι), φοβαμαι μην τυχον και καμια απο τις αποριες μου ειναι χοντραδα και γινουμε ρεζιλι.Επισης λαμπαδες και σετ λαδιου χρειαζομαστε 2?Οπως καταλαβατε ειμαστε σε μια συγχιση οποτε, οποιαδηποτε βοηθεια, καλοδεχουμενη!

(μην γελασετε (πολυ) αλλα μεχρι και στο youtube εψαξα μπας και βρω κανα βιντεο απο βαφτιση διδυμων, να δουμε πως γινεται το μυστηριο!!!)

zh9bp2.png

Καλημερα στις διδυμανουλες (ηδη και μελλουσες) και στα πιτσιρικια.τι κανετε?

Εμεις ολο και καλυτερα, απο θεμα υπνου, που ειναι το βασικο μου θεμα.Πλεον κοιμομαστε 6 ωρες σερι η μια και 8ωρο η αλλη, οποτε ειμαι αλλος ανθρωπος!

Κλεισαμε τη βαφτιση μας για τελος Ιουνιου και αρχιζουμε σιγα σιγα τις ετοιμασιες.Θελω τα φωτα σας, οσες τα εχετε περασει ηδη.Γινονται ολα εις διπλουν?Εμας οι νονοι θα ειναι 2 και θα ειναι κοινοι και για τα 2 παιδια.το πιστευω για παραδειγμα θα το πουν ταυτοχρονα 2 φορες? και τη στιγμη της κολυμπιθρας,θα δωσουν σε μενα το ενα παιδι(γινεται αυτο??) και θα αλειψουν λαδι στο αλλο και οι δυο, θα μου δωσουν το ¨λαδωμενο¨να το ντυσω και αυτοι θα επαναλαβουν τα ιδια στο αλλο? Ξερω οτι καλα ειναι τα διαδικαστικα να μου τα πει ο παππας αλλα, επειδη ειμαι τελειως ασχετη (και εγω και οι νονοι), φοβαμαι μην τυχον και καμια απο τις αποριες μου ειναι χοντραδα και γινουμε ρεζιλι.Επισης λαμπαδες και σετ λαδιου χρειαζομαστε 2?Οπως καταλαβατε ειμαστε σε μια συγχιση οποτε, οποιαδηποτε βοηθεια, καλοδεχουμενη!

(μην γελασετε (πολυ) αλλα μεχρι και στο youtube εψαξα μπας και βρω κανα βιντεο απο βαφτιση διδυμων, να δουμε πως γινεται το μυστηριο!!!)

Kαλησπερα και με το καλο η βαφτιση σας,λοιπον δεν ξερω αν ο καθε παπας κανει τα δικα του,αλλα σε μας που η νονα μας ηταν μια και για τα δυο,το Πιστευω το ειπε μια φορα και σε σας πιστευω πως θα βαλει τους νονους να το πουν μαζι.Τωρα λαμπαδες πηραμε δυο,οπως και τα λαδοπανα η καθε μια ειχε το δικο της σετ.Το σταυρουδακι που δωσαμε στους καλεσμενους ηταν ενα,αν και ειχα ακουσει πως επρεπε να βαλω 2,επισης μπομπονιερα δωσαμε μια και για τα δυο ονοματα,δεν γινοταν αλλιως γιατι τα εξοδα ηταν πολλα και προτιμησα να κερασω παγωτο(που ηταν τελειο στην γευση) μετα την βαφτιση και να κανω για τα πολυ στενα και αγαπημενα προσωπα ενα τραπεζι σε αξιοπρεπη χωρο με ωραιο φαγητο.Για το μυστηριο το καθε παιδι παει ξεχωριστα,πρωτα αυτο που γεννηθηκε 1ο και μετα το αλλο,σε μας ο αντρας μου κρατησε την μια μετα την κολυμπηθρα.Επικρατει ενα αλαλουμ αλλα μην ανησυχεις για τιποτα,προσπαθησε οσο μπορεις να εχεις ατομα να σε βοηθανε ετσι ωστε να μην χασεις πολυτιμες στιγμες.Στο ytube ειχαμε μπει κι εμεις και κατι ειχαμε βρει απο οτι θυμαμαι.Ελπιζω να βοηθησα,οτι αλλο θες εδω ειμαστε.

498ap2.png

nZqvp3.png

Kοριτσια,ξερετε για παιδικο σταθμο αχαρναι-θρακομακεδονες και γυρω περιοχες?Αν ξερετε απο προσωπικη εμπειρια κι αν ακομη εχετε ακουσει καλα λογια για καποιον απο κοντινα σας προσωπα.....please...βοηθηστε με....

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...