Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα bagia,καλως μας ηρθες και να σου ζησουν τα παιδακια σου.

Ειμαι αρρωστη απο χθες,αλλα σημερα ειναι το χειροτερο μου.Μαλλον με κολλησε ο συζυγος και αλοιμονο αν κολλησουν και οι μικρες.Εχω μπουκωμα και τρομερο πονοκεφαλο...πως θα την βγαλω την μερα σημερα.Ισως ομως και να κρυωσα που βγηκα την Παρασκευη για κατι δουλειες πρωι-πρωι και περπατησα αρκετα,εχω και ουρολοιμωξη...ολα μαζι!!

Οι υπολοιπες τσουπριτσες που βρισκονται??

Φιλια απο μακρια σας δινω....:tongue:

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλή Χρονιά (εντάξει ακόμη Γενάρης είναι!), καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Χάθηκα και γω μετά τις γιορτές γιατί οι ιώσεις μας χτυπάνε η μία μετά την άλλη και δεν έχουμε μπορέσει να ηρεμήσουμε...τρέξιμο και στη δουλειά....αφήστε!

από παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν άρρωστα τα μικρά, μετά ξεκίνησαν και παιδικό και πριν καμιά δεκαριά μέρες μου έκαναν ωτίτιδα και βρογχίτιδα (όλα μαζί)! Ευτυχώς, μετά από μια εβδομάδα με αντιβίωση, είμαστε πλέον καλύτερα! Βέβαια, η κούραση και το ξενύχτι μου με τα μικρά να βήχουν και να κλαίνε μέσα στη νύχτα...δεν περιγράφονται!

Τώρα πια ετοιμαζόμαστε για το αποκριάτικο πάρτυ μας, για να γιορτάσουμε και τα γενέθλιά μας...σε δύο εβδομάδες κλείνουμε τα 2!!! Είδα που ρωτούσε κάποια κοπέλα για την τούρτα...εμείς περσι είχαμε μια φανταστική δίπατη τούρτα με δρομάκια και αυτοκινητάκια...ένα κεράκι επάνω που το σβήσαμε δύο φορές, αφού είπαμε το τραγουδάκι εναλλάξ σε κάθε παιδάκι!!!

Φέτος, όμως που πέφτουν και οι απόκριες στα γενέθλιά μας, θέλω να κάνουμε ακόμη πιο ωραία γιορτούλα...με πολλά κομφετί, μάσκες αποκριάτικες και άλλα τέτοια...μακάρι να είχαμε και μεγαλύτερο σπίτι, να καλέσουμε και πιο πολλά παιδάκια....

Αργυρώ μου, περαστικά σου!!! κ γω χάλια ήμουν...10 μέρες με αντιβίωση...με είχαν κολλήσει τα μικρά και είχα τρομερό βήχα...για την ουρολοίμωξη ψάξτο...ίσως χρειαστείς αντιβίωση...

Τζεμινάκι, μην αγχώνεσαι για τον παιδικό...τα δικά μου λίγο μόνο έκλαψαν τις πρώτες μέρες και μετά όλα εντάξει...το πρωί φεύγουν πολύ χαρούμενα...η αλήθεια είναι ότι τους κάνει πολύ καλό, αν εξαιρέσεις τις ιώσεις...απτο να είναι κλεισμένα στο σπίτι όλη μέρα και να κάνουν συνέχεια τα ίδια...εκεί αλλάζουν παραστάσεις, έχουν μάθει να τρώνε μόνοι τους με το κουτάλι, να λένε τραγουδάκια, να χορεύουν στο ρυθμό, να κάθονται στα καρεκλάκια τους και να ξεφυλλίζουν βιβλία...γενικώς έχω δει διαφορά...αν εξαιρέσεις τον ύπνο, που είμαστε στα ίδια (ξυπνάνε για γάλα ακόμη δηλαδή...)

Κίρα, είναι τελικά θέμα παιδιού...και γω έχω φίλη με δίδυμα που κοιμούνται από τον τρίτο μήνα σερί από τις 11 το βράδυ ως τις 10 το πρωί...και μάλιστα αν τύχει και ξυπνήσουν μέσα στη νύχτα ή το πρωί πριν τις 10, κάθονται ήσυχα ήσυχα στην κούνια τους χωρίς να γκρινιάζουν ή να κλαίνε!!! οπότε ανήκεις και συ στις τυχερές και εύχομαι πάντα να είναι έτσι...ήσυχα και βολικά παιδάκια!!!

Ανχελίτα μου, αν και μικρά τα δικά σου, προσπάθησε όσο μπορείς να μην τα βάζεις στο κρεβάτι σου...εγώ έπαθα κι έμαθα! Μέχρι ενός έτους δεν τα είχα βάλει στο κρεβάτι μου, μέχρι που ένα προβληματάκι υγείας ξυπνούσε συνέχεια τον μικρό μου και αναγκάστηκα να τον φέρω στο κρεβάτι μου από την κούρασή μου (δεν άντεχα το πήγαινε - έλα 30 φορές μέσα στη νύχτα)...από τότε η κατάσταση έχει παγιωθεί...ενώ τον κοιμίζω στην κουνια του, ξυπνάει μέσα στη νύχτα και αφού πιει γάλα, θέλει οπωσδήποτε να κοιμηθεί μαζί μου...εγώ πλέον κ λόγω δουλειάς και πρωινού ξυπνήματος δεν έχω το κουράγιο να του το κόψω και έτσι πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...μέχρι που σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια εβδομάδα άδεια από τη δουλειά για αυτό το λόγο...να εφαρμόσω "τακτική κοψίματος κρεβατιού- νυχτερινού ταΙσματος"!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

καλησπερα κοριτσια!

ειπα να μπω να βαλω τη βομβα μου!! λοιπον βαλτε κ εμενα στο κλαμο των τριτεκνων-to-be! ειμαι 7 εβδομαδων σημερα....μη σας τα πολυλεω, ουτε καν το περιμεναμε ουτε καν το ειχαμε προγραμματισει. επαθα ενα σοκ στην αρχη, αλλά τωρα οσο το δουλευω στο μυαλο μου νομιζω ειμαι περισσοτερο χαρουμενη!! Τωρα πως θα τη βγαλουμε περα με την κουραση κ τα οικονομικα δεν το σκεφτομαι:rolleyes:

αργυρω θελω τις συμβουλες σου!!! γενικως πως την παλευεις κ δεν εχεις παρει τα βουνα??:tongue:

ελπιζω να ειστε ολες καλα πολλα φιλιααααα!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα κοριτσια!

ειπα να μπω να βαλω τη βομβα μου!! λοιπον βαλτε κ εμενα στο κλαμο των τριτεκνων-to-be! ειμαι 7 εβδομαδων σημερα....μη σας τα πολυλεω, ουτε καν το περιμεναμε ουτε καν το ειχαμε προγραμματισει. επαθα ενα σοκ στην αρχη, αλλά τωρα οσο το δουλευω στο μυαλο μου νομιζω ειμαι περισσοτερο χαρουμενη!! Τωρα πως θα τη βγαλουμε περα με την κουραση κ τα οικονομικα δεν το σκεφτομαι:rolleyes:

αργυρω θελω τις συμβουλες σου!!! γενικως πως την παλευεις κ δεν εχεις παρει τα βουνα??:tongue:

Εξεπλαγην πολυ ευχαριστα!!

Μην σου πω πως συγκινηθηκα κιολας!!

Αχ,ειναι πολυ δυσκολα,αλλα δεν φανταζεσαι την χαρα που θα παιρνεις οταν θα κοιτας αυτο το "ξεκαρφωτο"(ετσι λεω τον δικο μου)πλασματακι που θα σε κοιταει με αυτα τα αθωα ματακια και θα εισαι γι'αυτο ολοκληρος ο κοσμος.Σιγουρα,μπορεις να ξερεις τι θα σε περιμενει τον πρωτο καιρο γι'αυτο αν εχεις βοηθεια θα ειναι απαραιτητη και ανεκτιμητη γιατι μεχρι να μπει ενα προγραμμα στο μπεμπε θα κουραστεις πολυ.Ενας λογος που δεν θηλασα οσο θα ηθελα ηταν οτι δεν ειχα βοηθεια για να αφιερωθω σε αυτο.Περασαμε τα δυσκολα με τα διδυμα,οποτε αυτο θα σου φανει πιο ευκολο και τα δικα σου θα ειναι ακομη πιο ανεξαρτητα μεχρι να γεννησεις.Εγω ειχα πολυ δυσκολη και κουραστικη κυηση επειδη οι μικρες μου ισα που περπαταγανε....ελεγα ποτε θα γεννησω.Σου ευχομαι μια ευκολη και οσο το δυνατον πιο ξεκουραστη εγκυμοσυνη,να την χαρεις οσο μπορεις και οταν με το καλο γεννησεις,ραψε τις σαλπιγγες(αυτο εκανα κι εγω)για να εχεις το μυαλο σου ησυχο.Ο συζυγος πως το πηρε??εμενα του ειχε ερθει ταμπλας.... το ιδιο και σε μενα,αλλα "ο ξεκαρφωτος" μας αλλαξε ευχαριστα την ζωη μας,το ιδιο θα συμβει και σε σας.

Αληθεια ακουσατε καρδουλα??στην αρχη ειναι πολυ περιεργο συναισθημα,ιδιως σε μενα που δεν περιμενα πως θα το ξανα ακουγα ποτε.Χαιρομαι που δεν θα ειμαι η μονη 3τεκνη που συνεχιζει να γραφει στις διδυμομανουλες!!!

Καληνυχτα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

Τζεμινάκι, τι καταπληκτικά νέα!!! με το καλό να έρθει και το 5ο μέλος της οικογένειας και να σας γεμίσει με πολλή πολλή χαρά!!!

Σίγουρα στην αρχή παθαίνεις ένα σοκ και σκέφτεσαι πως θα τα βγάλεις πέρα με 3 τόσο μικρά παιδιά (ειδικά όταν δυσκολεύεσαι ήδη με τα δύο)?! αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις!!! και όταν μεγαλώσουν λίγο και θα παίζουν όλα μαζί...θα έχεις μέσα στο σπίτι σου ολόκληρη παιδική χαρά!!!

Επίσης, είμαι σίγουρη πως τα δίδυμα είναι πολύ δυσκολότερη δουλειά από ένα μωρό μόνο του...οπότε επειδή τα διδυμάκια σου θα έχουν μεγαλώσει και θα συνεννοούνται, το νέο μωράκι θα σου φανεί πολύ πιο εύκολο να ξεπεταχτεί!!!

Λίγη προσοχή τώρα στην εγκυμοσύνη, όπως είπε και η Αργυρώ, γιατί έχεις και τα άλλα δύο να κυνηγάς, και απ' ότι ξέρω δουλεύεις κιόλας...και όλα θα πάνε τέλεια!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

gemini85,τι τελεια νεα;;;με το καλο,σου ευχομαι μια ευκολη εγκυμοσυνη,και ολα θα πανε καλα! μετα απο διδυμα,σιγουρα το ενα μωρακι θα σου φαινεται παιχνιδι!!!οτι συμβουλή θελεις ειμαι κι εγω εδω,μια απο τις τριτεκνες του φορουμ!:rolleyes:

φιλια σε ολες,θα επανελθω συντομα!

Τζεμάκο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και καλά κουράγια βεβαίως - βεβαίως... Όμως είναι ωραία κι άλλο μωράκι οσονούπω στο σπίτι!!!

Να πω και κάτι άσχετο... Το Νοέμβρη εγκρίθηκε κι άλλο ένα τριμηνο για τις διδυμομαμαδες, σύνολο εξάμηνο... Πήγα για δουλειά και το έμαθα... Να σας πω έσκασα λίγο γιατί τελικά τι θα γίνει? Δε θα πάω ΠΟΤΕ στη δουλειά???

(Ναι, ξέρω ποτέ δεν είναι ο άνθρωπος ικανοποιημένος)

Μπούγος βλέπω τβ από 11 έως 1 το βράδυ. Κόβω από τον ύπνο για να χαλαρώσω

Φιλούνια σε όλες

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Gemini με το καλό ρε φιλενάδα!! Συγχαρητήρια και μπράβο σας!!!

Για να δεις όμως τη καλή φορουμ-φίλη έχεις, δε θα σε αφήσω να το περάσεις μόνη!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

Βάλε με και μένα στο κλάμπ τις τρίτεκνης to be!!!!!!

Εγώ είμαι 8 εβδομάδων και την Πέμπτη πήγαμε στον ντοκ και επιβεβαιώσαμε ότι δεν ήταν πολύδυμη κύηση, ακούσαμε την καρδούλα του και αποφασίσαμε να το κρατήσουμε! Μου βγήκε μια χοριακή 50000 και πάθαμε εγκεφαλικό με τον σύζυξ (στα δίδυμα μου είχε βγει 23000). Όταν τη Πέμπτη φτάσαμε στο γυναικολόγο για να μας πει ότι είναι 8 εβδομάδων και ας είχα περίοδο τον προηγούμενο μήνα και για αυτό βγήκε τόσο ψηλά. Μόνο θετικές σκέψεις έχω!! Σίγουρα θα είναι ευκολότερο, πιστεύω θα το παίζουμε στα δάχτυλα!! Έμένα και τα μικρά που θα γίνουν...τα μεγάλα...θα είναι 4 χρονών οπότε θα είναι πιο συννενοήσιμα τα πράγματα!! Το οικονομικό είναι ένα θέμα που φυσικά μας απασχολεί, ιδιαίτερα τον σύζυγο αλλά πιστεύω ότι θα τη βρούμε την άκρη μας!

Χα χα Ιθάκη έχεις μουρλαθεί σπίτι ε? θέλεις να γυρίσεις δουλειά? τι να λέμε μια έτσι μια αλλιώς είμαστε!! Ρε γαμώτο στον ιδιωτικό τομέα δε θα εγκριθεί άλλο εξάμηνο?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τζεμ και Νουνουκα τα συγχαρικια μου!!!!!!!

Μας εκπλησατε ευχαριστα!!!

Χαρα στο κουραγιο σας παντως.....εγω στην ιδεα του 3ου παιδιου τρεμω!:shock:

Να μας λετε τα νεα σας τσουπρες!!!!!:P

Νουνού, Νουνού , Νουνού, να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και σ'εσένα και καλά κουράγια. Αν κι επειδή μου εχει μείνει η απάντησή σου μια φορά που λέγαμε για το μεγάλωμα των διδύμων και είχες πει "ααα, εντάξει χαλαρά", είμαι σίγουρη πως το μικρούλι θα πάει αέρας. Ούτε που θα το καταλάβεις...

Όσο για το μουρλαθεί, έτσι ακριβώς, είναι η καλύτερη δυνατή λέξη. Αφού όταν πήγα να αναλάβω υπηρεσία και η υπεύθυνη κυρία επί των αδειών μου λέει : "Ααα, το επιπλέον τρίμηνο έγινε εξάμηνο οπότε έχετε άλλους 3 μήνες άδειας" η απάντησή μου ήταν: "Μιλάτε σοβαρά; Θα βγω στο μπαλκόνι και θα κάνω κικιρίκου , ξέρετε..." Κι αυτό σε μια γυναίκα που δεν ήξερα καθόλου , φαντάσου, ούτε προσχήματα ούτε τίποτα δε σκέφτηκα. Χαχα!!

Άντε, φιλάκια σε όλες!!!!!

jYwYp3.png

Τζεμ και Νουνού, τι ευχάριστα νέα είναι αυτά; Συγχαρητήρια και στις δυο σας και καλή εγκυμοσύνη να έχετε -και καλή δύναμη μετά. Σίγουρα το 3ο παιδί μετά τα δίδυμα θα σας φανεί πιο εύκολο, τώρα που τα άλλα έχουν μεγαλώσει λίγο. Πάντως σας θαυμάζω και τις δυο, και σας ζηλεύω κι όλας. Και σένα Αργυρώ, που τα καταφέρνεις όλα κι ας τα παίζεις και λίγο, επιτρέπεται.

Ιθάκη, εγώ θα το πάρω το εξάμηνο από Σεπτέμβρη. Το περιμένω πώς και πώς γιατί τα έχω δει όλα στο σχολείο φέτος με την έκτη που πήρα. Και στο σπίτι τα παιδιά είναι σκετοι τρομομοκράτες, τα διαλύουν όλα αν δεν είναι κάποιος συνέχεια από πάνω τους.

Χάθηκα, κορίτσια, σορρυ. Αφηνιάζουν μόλις με δουν στο κομπιούτερ και τον λίγο χρόνο που έχω ελεύθερο βλέπω ταινίες ή σειρές να ξεσκάσω. Και τα ξενύχτια συνεχίζονται, ο Μίλτος σηκώνεται πολλές φορές τη νύχτα, και από τις 5.30-6, είναι ξύπνιος κάθε πρωί, οπότε χρόνος πολύς δεν υπάρχει. Αμα δεν είναι του ύπνου το παιδί, δεν θα στρώσει ποτέ μου φαίνεται....Δεν σας ξέχασα όμως, και θα προσπαθήσω να γράφω πιο τακτικά, τώρα που έχουμε και τις νέες εγκυμοσύνες να παρακολουθούμε!

Φιλιά σε όλες, και καλημέρα, πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...