Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!

Ανχελιτα αγκαλιτσες να τις κανεις πολλες αφου εχουν και κολικους!

Απο τις αγκαλιες δεν κακομαθαινουν! Θα φτασει ο καιρος που θα τις παρακαλας για αγκαλιτσες!:tongue:

Οι δικοι μου με το ζορι ερχονται πια!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι κανετε?? καλη χρονια ειπα? δεν ειπα??? Καλη χρονια να εχουμε και να χαιρομαστε ολες τα ζουζουνακια μας!

οι δικοι μου εχουν ξεσαλωσει τωρα στις διακοπες, θελουν ολο βολτα και πολλα ατομα να ασχολουνται μαζι τουσ:mad: εχουν μεγαλωσε ομως τα γλυκουλια μου και τους καμαρωνω πολυ πολυ!!!

δεν προλαβαινω να διαβασω-σχολιασω....ηδη εχω ξενυχτησει κ αυριο εχει πρωινο εγερτηριο!

σας φιλω οοολες!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Και εμεις και τις δυο χρονιες μια μεγαλη τουρτα με δυο κερακια και τραγουδαγαμε ξεχωριστα το τραγουδακι.στην αρχη σκεφτηκα ξεχωριστη τουρτα αλλα για να βγουν τα σχεδια που θελανε ηθελε η καθε μια να ειναι πανω απο 3κιλα αν θυμαμαι,οποτε παραγγελνα μια τεραστια και το σχεδιο φαινοταν τελειο!!

Διδυμομανούλες....

Χρόνια πολλά και καλά!

Το νέο έτος να φέρει πλούσια δώρα υγείας, δύναμης, τύχης, αισιοδοξίας, αντοχής / ύπνου (όποια δεν το θέλει αυτό το τελευταίο, ας μου το στείλει εμένα please...) και ευτυχίας, όλα τυλιγμένα με αστείρευτη αγάπη και παιδικές αγκαλιές!

Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να σας χαίρονται και αυτοί!

Καλή χρονιά!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

γεια σας κοριτσακια τι κανετε;

σημερα σπιτι και μεγαλη ησυχια,οποτε θα πεσει πολύ"μελετη" στο φορουμ!

αυτό με τις τούρτες δεν το ειχα σκεφτει καθόλου να ρωτήσω,και πλησιάζουνε και τα δικα μας γενεθλια τον Μαρτιο. Μια τουρτα καλυτερα ετσι; και 1 θεμα φανταζομαι,απλα τα κερακια θα είναι 2. Να δουμε τι θα δουμε,πλακα θα εχουμε!πως περασε ο καιρός και γινόμαστε σε λιγο ενός έτους,όυτε που το καταλαβα! γενικα δεν με κουρασαν καθόλου οι γλυκες μου,και απ'οτι διαβαζω εδώ περα είμαι και από τις σπάνιες περιπτώσεις που δεν εχω πρόβλημα στον νυχτερινό ύπνο! από 40 ημερων με 2 μηνων περιπου,κοιμουνται το βραδυ συνεχομενα από τις 10 εως τις 9 το πρωι!!!!Ναι,δινω το τελευταιο γευμα,τις βαζω για υπνο,και ξεχναω ότι εχω μωρα στο σπίτι!!!!Μεχρι 6 μηνων τις ειχα και κοιμοντουσαν μαζι,μετα τις χωρισα σε διαφορετικες κουνιες,στο ιδιο δωματιο εννοείται,αλλα και πάλι,και η μια να κλαψει ή να γκρινιάξει λίγο,η άλλη συνεχιζει τον υπνο της,ενα μυστηριο πράγμα!ουτε και στο φαγητο με εχουν κουρασει,ειναι φαγανες και τρωμε στο λεπτο το φαγακι μας,δεν εχω παραπονο.

Ευτυχως,γιατι εχω και ένα 4χρονο τερατακι στο σπιτι,και αν ηταν και οι μικρες γκρινιάρες και δυσκολες,τα πραγματα θα ηταν πολύ σκουρα.

Το μονο θεμα που εχουμε είναι με τα κρυωματα,που φερνει η μεγαλη από τον παιδικό,και κολλανε και οι μικρες,εκει δραμα η κατασταση.

sevi-gio ναι,αρχισα δουλεια δεν γινοταν αλλιως,τα οικονομικα μας πιανουν πατο τελευταίως,και ηταν μια καλη περιπτωση για τωρα τον χειμωνα, πεθερα και μαμα τις φυλανε εναλλαξ ανα εβδομαδα,και μεχρι στιγμης όλα πανε καλα,κι εγω νοιώθω πολύ καλυτερα,ξεφυγα λιγο κι από την κλεισουρα του σπιτιου,αλλαξα παραστάσεις,και νοιώθω πιο ζωντανη και δραστηρια ,μου εχει κανει καλο.

Και εφοσων δεν μου λειπει και υπνος, που είναι βασικο και αυτο,ανταπεξερχομαι σε όλα καλα μεχρι στιγμής!

Χριχρι να χαιρεσαι τα παιδακια σού και καλωσηρθες στην παρεα μας!

οσο για τις πιπιλες,εμεις βαζουμε χερακι,και δεν θελουν πιπιλες,ομως επειδή εχω ακουσει πως το χερι δυσκολα κοβεται,σκεφτομαι πολύ σοβαρα να κανω μια προσπαθεια να τους την μαθω την πιπιλα,για να κοψουν το χερι,και μετα σε κανενα εξαμηνο να τους την κοψω και αυτή.Η μεγαλη μου που επαιρνε πιπιλα,μεχρι ενός ετους,δεν εβαζε καθολου το χερι στο στομα,και μια μερα τις εξαφανισα όλες κι ετσι την εκοψε οριστικά επι τοπου.Γκρινιαζε 2 μερες,και αυτό ηταν ολο.:)

Διαφημίσεις

Κορες καλη χρονια και χρονια πολλα!!! Εχω χαθει το ξέρω αλλα εχουν γινει διαφορα και τρεχω!! θελω τα φωτα σας!!! Λογο και της ημερας!!! Θέλουμε να αλλαξουμε καρεκλακια αυτοκινητου απο 15 εως 36 κιλα..εχετε να προτεινετε καποιο?

Καλησπερα,τι μου κανετε??

Εμεις απο γκρινια ειμαστε σουπερ!!Οι μικρες ανεβαινουν σε καρεκλες και σε καναπεδες και οταν αλλαζω τον μπεμπη λαχταρω μην και συμβει τιποτα ασχημο.Τσακωνονται μεταξυ τους πολυ και οτι κραταει η μια πρεπει να εχει και η αλλη το ιδιο!Εχθες η μεγαλη τραβηξε τις μικρης τα μαλλια και της εβγαλε ολοκληρη τουφα!

Ειμαι απαραδεκτη στο θεμα των οριων που δεν τους βαζω...τις αφηνω πολυ χαλαρες και ελευθερες και μονο οταν φτασω στο αμην βαζω καμμια φωνη.Γιατι το κανω αυτο?Θα φαω τα μουτρα μου και σε λιγο θα με γραφουν τελειως.

Ο μπεμπης κοιμαται περισσοτερο το βραδυ αλλα την μερα λογω και της φασαριας απο τις μικρες,ειναι ανησυχος και γενικα ολο τον κουναω(οσο αυτο ειναι εφικτο)στο ριλαξ.

Τωρα κοιμουνται και τα τρια κανοντας ησυχια μην ξυπνησει κανενα μιας και μονη μεχρι αργα το βραδυ που θα ερθει ο συζυγος απο την δουλεια.

joy,εμεις πηραμε τα recaro 9-36 kila φυσικα οχι απο Ελλαδα και γλιτωσαμε πολλα χρηματα και ταλαιπωρεια αφου ηρθαν στην πορτα μου.

Κira,ποτε μεγαλωσαν τα διδυμακια σου??πως περναει ο καιρος!!

Να΄ναι γερες μαμα και πεθερα που κρατανε τα μικρα και ξεφευγεις απο το σπιτι!!

Φιλια σε ολους ελπιζω να τα πουμε συντομα παλι!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπέρα!! τι κανετε??

χαθηκα, το ξερω....αλλά τωρα με τη δουλεια η κατασταση ειναι πλεον εκτακτου αναγκης!!

αργυρω κ εμενα εχουν αρχισει να πεφτουν οι πρωτες μαχες....το ιδιο παιχνιδι συνεχεια κα σπρωχνονται, ο μικρος δαγκωνει ή τσιμπαει και γενικως...τελεια!! παιζουν ομως και μαζι, δεν μπορω να πω, και ειδικα ο μικρος συνεχεια τον αναζητα τον μεγαλο.

εσυ χαρα στο κουραγιο σου με τον μικρο κιολας....κ αν σε παρηγορει ακομα δεν κοιμομαστε σερι κ ας μην εχουμε μωρο στο σπιτι!!

απο νεα δεν εχουμε τιποτα...με τον υπνο ποτε ετσι ποτε γιουβετσι.

τον απριλιο αποφασισαμε να τους παμε σταθμο, δεν ξερω πως θα το αντεξω να τους αφηνω και να κλαινε...απο τωρα το σκεφτομαι. μου ειπαν οτι μια εβδομαδα κραταει η προσαρμογη....για να δουμε!!

απο υγεια μια χαρα.

Για τα καθισματακια εμεις πηραμε απο σουηδια αυτα που κοιτανε μονο πισω κ ειναι μεχρι 4 χρονων λεει....

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικα σας,ελπιζω σε γρηγορη αναρρωση και στους τρεις σας!!Ολος ο κοσμος αυτες τις μερες ειναι αρρωστος!Ευτυχως αλλαζει ο καιρος σε βορια και θα φυγει αυτη η υγρασια.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπέρα!! τι κανετε??

χαθηκα, το ξερω....αλλά τωρα με τη δουλεια η κατασταση ειναι πλεον εκτακτου αναγκης!!

αργυρω κ εμενα εχουν αρχισει να πεφτουν οι πρωτες μαχες....το ιδιο παιχνιδι συνεχεια κα σπρωχνονται, ο μικρος δαγκωνει ή τσιμπαει και γενικως...τελεια!! παιζουν ομως και μαζι, δεν μπορω να πω, και ειδικα ο μικρος συνεχεια τον αναζητα τον μεγαλο.

εσυ χαρα στο κουραγιο σου με τον μικρο κιολας....κ αν σε παρηγορει ακομα δεν κοιμομαστε σερι κ ας μην εχουμε μωρο στο σπιτι!!

απο νεα δεν εχουμε τιποτα...με τον υπνο ποτε ετσι ποτε γιουβετσι.

τον απριλιο αποφασισαμε να τους παμε σταθμο, δεν ξερω πως θα το αντεξω να τους αφηνω και να κλαινε...απο τωρα το σκεφτομαι. μου ειπαν οτι μια εβδομαδα κραταει η προσαρμογη....για να δουμε!!

απο υγεια μια χαρα.

Για τα καθισματακια εμεις πηραμε απο σουηδια αυτα που κοιτανε μονο πισω κ ειναι μεχρι 4 χρονων λεει....

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο να ξεκινησετε τον παιδικο σταθμο,θα τους κανει πολυ καλο.Η αρχη ισως να ειναι δυσκολη,αλλα πιστευω πως επειδη εχει ο ενας τον αλλον τοτε θα ειναι πιο ευκολη η προσαρμογη τους.Για τα καθισματακια κανατε την καλυτερη επιλογη,εμεις θελαμε πολυ τετοια καθισματακια,αλλα ξεφευγαν πολυ στα οικονομικα μας,αν και θεωρω πως τιποτε δεν μπαινει μπροστα απο την ασφαλεια των παιδιων μας.Τουλαχιστον προσπαθησαμε να παρουμε αξιοπιστα καθισματακια,εστω κι αν κοιτανε μπροστα.Δεν κλαιγομαι,δοξα τω Θεο εχουμε την υγεια μας,αλλα με εναν μισθο και 5μελη οικογενεια παλι καλα που βγαζουμε αξιοπρεπως τον μηνα μας.

498ap2.png

nZqvp3.png

Κοριτσάκια γεια σας!

Με θυμάστε ή να ξανασυστηθώ; Πω πω, τόσο καιρό έχω καιρό (!) να κάνω να μπω...

Καλή χρονιά σε όλες , καλως ορίσατε οι καινουριες διδυμομανουλες και καλή δύναμη να έχουμε...

Έχω χαθεί γιατί σας απατώ με την τηλεόραση... Ναι, ναι, μια που τα high light της ξεφρενης ζωής που ζούμε είναι η τβ έχω επιδοθεί σε αυτήν μετα μανίας κι έχω κολλήσει σε κατι ξένες σειρές, πόρωση... Κατεβάζω , βλέπω και ξανα μανά κι έτσι διασκεδάζουμε τρελά !!!! Γιούπι.

Σας σκέφτομαι , να περνάτε όλες καλά και υγεία στα παιδάκια σας. Φιλάκια!!!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...