Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Νουνουκα μου εγω δεν εχω την δικια σου αποφασιστηκοτητα!

Ακομα θυμαμαι πως εκανες την μικρη να κοιμαται σερι!

Χριχρι μου δυστυχως εχω αναποδα παιδια! Τους εχω αφησει με τρυπιες πιπιλες 2 εβδ και εκει την θελανε!

Με την νεα χρονια θα το δοκιμασουμε μαζι με το παιδικο,η μια δασκαλα ηδη 2 μεσημερια δεν τους εδωσε πιπιλα και κοιμηθηκαν καλα λεει!

Οσο για το περπατημα μην σκας ακομα!

Ο μεγαλος μου μπουσουλησε 11 μηνων και τελικα αυτος περπατησε πρωτος 13 μηνων!

Ο μικρος που απο 11 1/2 μηνων παλευε να περπατησει και αυτος λιγες μερες μετα,13 μην+ περπατησε!

Μετα με το παραμικρο παρτα κατω!:tongue:

Διαφημίσεις

Και εμεις με σκισμενες πιπιλες και τις θελουνε!τις ειχα κοψει αλλα λογω του τελευταιου χειρουργειου του μικρου εντολη γιατρου να βαλουμε ξσνα πιπιλα για να ηρεμει.μην ξεχνατε οτι ο μικρος δεν κανει να κλαιει,να ζοριζεται οποτε λογω θεμα υγειας προσπαθω ομαλα να κοπει,τον τροπο δεν βρισκω!!!

Διαφημίσεις

Καλη χρονια σε μικρους και μεγαλους,χρονια πολλα και καλα στα αγαπημενα μας προσωπα,υγεια ευτυχια σε ολον τον κοσμο!!

Πολυχρονοι ολοι οσοι γιορταζουν σημερα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα!!!Πως τα περασατε?Εμας μας βρηκε ο νεος χρόνος με ενα μωρο ο καθενας στην αγκαλια του να ταιζει!Την αλλη μερα φαγητο στη μαμα μου, οπου οι μικρες κλεψαν τις εντυπωσεις!Κιιιουριες!!!!Μονο γελια και αγκαλιες! Μονο σε μας βγαζουν την ψυχη ωρες ωρες!!!Η μεγαλη μας ετυχε και το φλουρι!!!

Και τωρα η ερωτηση της ημερας προς τις εμπειρες μαμαδες.Η μεγαλη , που ειναι πολυ δραστηριο και νευρικο μωρο εδω και μερικες μερες αφου τη βαλουμε στην κουνια της , κοιμαται εκει για λιγο (απο μερικα λεπτα εως καμια ωρα) και μετα λυσσαει.Για να ηρεμησει θελει αγκαλια στο κρεβατι μας.Εκει της περνουν ολα και κοιμαται σαν πουλακι! Τι ειναι αυτο παλι? Να ενδωσω και να την παιρνω? Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να μαθει να κοιμαται μαζι μας.Απλα δεν ξερω αν απο τοσο μικρη μπορει να συνηθισει ή ειναι κατι προσκαιρο.Τι λετε?

zh9bp2.png

Γεια σας κορίτσια,τι κανετε;;;με θυμαστε;;;δεν σας ξεχασα καθόλου,απλα,εδω και καποιο καιρο επιασα δουλεια, και δεν προλαβαίνω και πολλα!

Μπηκα να σας ευχηθω ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ευτυχια ,υγεια,και πολύ αγαπη στην ζωη σας!!

ευχομαι ότι καλυτερο για ολους μας,και να χαιρομαστε τα ζουζουνακια μας.

Θα καθησω σημερα με ησυχια να διαβασω τα νεα σας,( απο εκει που τα αφησα..αρκετα πισω δηλαδή),και υπόσχομαι με την νεα χρονια να είμαι πιο συνεπης..:tongue:

Φιλια,σε ολους και ολες,και καλωσηρθατε και οι νεες και μελλουσες διδυμομανουλες!!

Χρόνια πολλά!!! Χρόνια καλά, χρόνια γεμάτα υγεία με χαμόγελα και ειρήνη, πολλά παιδικά γελάκια, τσιρίδες, σκανταλιές, χαριτωμενιές και παλαβοποιημένους γονείς να ξε - τρελαίνονται σε όλα τα επίπεδα :D;):tongue: (..και να μας κάτσει και το τζόκερ..)

Εμάς μας βρήκε ο καινούργιος χρόνος να παίζουμε BINGO οικογενειακώς και ευτυχώς που κοιτάξαμε τυχαία το ρολόι και σε 15 δεύτερα έμπαινε ο χρόνος! χαχα! Οι μικρές νάνι νάνι στην καροτσάρα τους γιατί ήμασταν καλεσμένοι αλλού. Στην μεταφορά μόνο ξύπνησαν, ήρθαμε σπίτι τις πάρκαρα κρεβάτι και ξανά νάνι νάνι μέχρι της 9:25!!!! Αυτά είναι!! Πρωτοχρονιάτικο δωράκι!

Εχθές γίναμε και 1 έτους.... ζήσαμε συγκινητικές στιγμές... με το που άρχισε το τραγουδάκι "να ζήσεις Σ..." στην μεγάλη μου... με πήραν κάτι κλάματα, κορόμηλο μιλάμε!! Μάλλον ο εγκέφαλος έκανε αυτόματα την ανασκόπηση και θυμήθηκε τι μαστίγωμα άρχισε πέρσι τέτοια μέρα!:tongue:

Αυτά! Τώρα τέρμα το διάλειμμα.. τα κεφάλια μέσα... μετακόμιση ον δε γουέι.. τουλάχιστον θα βγεί κι ένα καλό: θα καεί ότι μελομακάρονο, κουραμπιές, βασιλόπιτα, σουφλέ, παγωτό και ότι άλλο καταναλώθηκε μετά μανίας αυτές τις μέρες.. κάντε μια μετακόμιση να γίνεται στιλάκια!! χοχοχο!;)

Ut1Pp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Πως τα περασατε?Εμας μας βρηκε ο νεος χρόνος με ενα μωρο ο καθενας στην αγκαλια του να ταιζει!Την αλλη μερα φαγητο στη μαμα μου, οπου οι μικρες κλεψαν τις εντυπωσεις!Κιιιουριες!!!!Μονο γελια και αγκαλιες! Μονο σε μας βγαζουν την ψυχη ωρες ωρες!!!Η μεγαλη μας ετυχε και το φλουρι!!!

Και τωρα η ερωτηση της ημερας προς τις εμπειρες μαμαδες.Η μεγαλη , που ειναι πολυ δραστηριο και νευρικο μωρο εδω και μερικες μερες αφου τη βαλουμε στην κουνια της , κοιμαται εκει για λιγο (απο μερικα λεπτα εως καμια ωρα) και μετα λυσσαει.Για να ηρεμησει θελει αγκαλια στο κρεβατι μας.Εκει της περνουν ολα και κοιμαται σαν πουλακι! Τι ειναι αυτο παλι? Να ενδωσω και να την παιρνω? Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να μαθει να κοιμαται μαζι μας.Απλα δεν ξερω αν απο τοσο μικρη μπορει να συνηθισει ή ειναι κατι προσκαιρο.Τι λετε?

Έτυχε τώρα ρε μωρό μου να σου απαντήσει η φράου!! χαχα!!

Λοιπόν θέλει το κρεβάτι σας επειδή έχει την μυρωδιά σας πάνω, μιας και στα νεογέννητα η αίσθηση της όσφρησης είναι οξύτατη. Η αλήθεια είναι ότι όσο αφήνεις μια κατάσταση τόσο παγιώνεται και μετά... Μπορείς να βάλεις μία μπλούζα σου που έχεις φορέσει 2-3 φορές ή ακόμα καλύτερα μια μπλούζα μπιτζάμας σου στην κούνια της για να σε μυρίζει. Αν συνεχίσει αυτό το βιολί τότε πακέτο... θα χρειαστεί αρκετή υπομονή εκ μέρους σου να της το κόψεις... παρ'την αγκαλιά παρηγόρησε την και ξαναπροσπάθησε... και μετά ξανά και ξανά.. να καταλάβει ότι επιμένεις στην απόφασή σου. Τα περισσότερα παιδιά θέλουν επανάληψη, υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία... Δύσκολος συνδυασμός αν παίζει και κούραση.....!

Ut1Pp2.png

Καλη Χρονια διδυμομανες!!!!!!

Να χαιρεστε τα τεκνα σας!!!

Χριχρι να σου ζησουν τα κοριτσακια σου!Να τα δεις οπως επιθυμεις και να τις καμαρωνεις παντα!!!

Κιρα αρχισες δουλεια;τις μικρες ποιος στις κραταει;

Ανχελιτα κανε αυτο που ειπε η Χριχρι! Και μια παλια φιλη μας η Τζινι ετσι εκανε,τους εβαζε μπλουζα της στις κουνιες!

Καλο ειναι να υπαρχουν ορια! Εγω ελεγα παντα ο καθενας στο κρεββατι του και το εχουμε τηρησει,εκτος απο μια φορα με το μικρο και καμια 10αρια με το μεγαλο που ηταν αρρωστα και αυτο μεχρι τον χρονο!

Εμεις εκει που χασαμε τον ελεγχο ηταν στο κουνημα,το καναμε μεχρι 2 ετων!

Ευχαριστώ Σέβη μου!! Κι εσύ να χαίρεσαι τα κουτσούνια σου! κι εγώ έτσι είμαι.. κάθε κατεργάρης στο λόντζο του!! χαχα! άσε που όταν τις παίρνω στο κρεβάτι αν τύχει και κάνουν κανένα βάρβαρο πρωινό ξύπνημα και να είναι ΣΚ που είμαστε όλοι η οικογένεια αυτές το έχουν για παιχνίδι το μεγάλο κρεβάτι και σουρτουκάνε!

Βρε διδυμομάνες πείτε εσείς πως σβήσατε τα πρώτα κεράκια? το τραγουδάκι στο κάθε ένα ξεχωριστά έτσι? και τούρτα μία ή δύο?

Ut1Pp2.png

Xrixri εμεις και τις 2 χρονιες ειχαμε μια τουρτα με 2 κερακια και 2 φορες το τραγουδακι!

Οσες φορες τους ανεβασα στην κρεβατοκαμαρα εγινε χαμος για το ποιο απο τα δυο θα παιξουν με το τηλεκοντρολ!Οχι να κοιμοντουσαν κιολας!

Θελω την ανεση μου στο κρεββατι! Ολη την υπολοιπη μερα ειμαστε μαζι!

Καλημερα!Το βραδυ παλι τα ιδια ειχαμε.Και επιπλεον τους εχουν πιασει πονους, ειδικα τη μεγαλη, εχει αερια συνεχεια και κλαιει.Οποτε παρηγορια βρισκει μονο με τη αγκαλια.Παντως με φιλη παιδιατρο που μιλουσε χτες μου ελεγε οτι στην ηλικια τους δεν κανουν καπριτσια ουτε κακομαθαινουν.Αφου κλαινε και θελουν αγκαλια/κοιμουνται μαζι μας σημαινει οτι το εχουν αναγκη.Και οτι οπως τους ικανοποιω τις αλλες βασικες τους αναγκες (τροφη, καθαριοτητα κτλ) πρεπει να ικανοποιω και την αναγκη της αγκαλιας.Απλα αν δεν θελω να κοιμουνται μαζι μας, να τις κοιμιζω και μετα να τις επιστρεφω στο κρεβατι τους.Αντε να δουμε πως θα παει.Θα δοκιμασω και αυτο με το ρουχο μου στην κουνια.

xrixri να σου ζησουν οι κουκλες!!!!Χιλιοχρονες να ειναι, παντα γερες και εσεις να τις καμαρωνετε!

zh9bp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...