Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

xrixri κανουμε μεικτη διατροφη.Δινω μπουκαλι και δικο μου που βγαζω με θηλαστρο και κανουμε και κανα ψευτογευμα απο το στηθος (η μια κυριως, η αλλη κοροϊδεύει).Το βραδυ συνηθως δινω το σκονογαλα, μπας και κοιμηθουν καμια ωρα παραπανω.

zh9bp2.png

Διαφημίσεις

xrixri κανουμε μεικτη διατροφη.Δινω μπουκαλι και δικο μου που βγαζω με θηλαστρο και κανουμε και κανα ψευτογευμα απο το στηθος (η μια κυριως, η αλλη κοροϊδεύει).Το βραδυ συνηθως δινω το σκονογαλα, μπας και κοιμηθουν καμια ωρα παραπανω.

Καλησπερα και χρονια πολλα!Παιζει ρολο το βαρος γεννησης τους,ενα μωρο που γεννιεται 4200 οπως ο δικος μου ειναι φυσιολογικο να ξυπναει στο 3ωρο,αλλα οταν προκειται για διδυμα αλλαζουν τα πραγματα,οι δικες μου ξυπναγαν στην μιαμιση ωρα,οποτε μεχρι να φανε....να ρεφτουν....να τις αλλαξουμε και να κοιμηθουν...ερχοταν η ωρα για το επομενο ταισμα,αστα να πανε....ατελειωτη κουραση!Σε καταλαβαινω απολυτα και μπραβο σου που το προσπαθεις και με το στηθος.Θα ερθουν καλυτερες μερες,καλη δυναμη τωρα στην αρχη που ειναι τα δυσκολα.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλά Χριστούγεννα!!!

Με Υγεία πάνω απ'όλα σε όλους και ιδίως στα παιδάκια μας!!!

Καλέ που είσαστε? την έχετε πέσει στο μελομακάρονο??? χιχιχι!!

Φιλάκια πολλά και πολλά πολλά παιχνίδια, σκανταλιές, στριγκλιές και πολύ πολύ ύπνο το βράδυ:tongue:

Ut1Pp2.png

Χρονια πολλα και καλα σε ολες τις διδυμομανουλες!!Χρονια πολλα σε ολα τα αγαπημενα σας προσωπα και του χρονου αντε και τριτεκνες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!!!!!!!

Εμεις εχουμε την μικρη μας αρρωστουλα και τον μικρο μεχρι της 2 το βραδυ με εντονο κλαμα απο τους κολικους....προμηνυεται δυσκολο βραδυ κι αποψε!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα σε ολες!!και σε οποιους γιορταζαν.εμεις σπιτι οικογενειακα,ο αγ βασιλης πηρε τις πιπιλες και μας εφερε φορτηγα ξετρελαθηκαν αλλα μετα απο λιγο ξεκινησαν τα κλαματα...ο αντρας μου δεν αντεξε και τις ξαναδωσαμε ,καμια ιδεα τι να κανω; Τον αλλο μηνα γινοντε 3 και ο μικρος εχει στραβωσε ηδη τα δοντακια του πολυ.

Αργυρω μου περαστικα σας!!!

Καλημερα!!!

Χρονια Πολλα!

Mpougaki φωτιες μου αναψες με τις πιπιλες!!!

Και μεις το ιδιο θεμα εχουμε,δεν εχουν στραβωσει δοντια ακομα αλλα δεν την βγαζουν απο το στομα τους!

Πανικος εαν τις παρουμε! Τι θα κανουμε;

Αργυρω περαστικα στην μικρουλα σας!

Στο μικρο για τους κολικυς δινει τπτ η γιατρος σας;

Δυστυχως ο μικρος βαζει ακομα πιπιλα που γραφει 0-6μηνψν δεν θελει την μεγαλυτερη και γι αυτο ειναι τοσο στραβα...

Οι δικοι μου φορανε της mam που ειναι απο 16 μηνων! Δεν εχει και μεγαλυτερο!

Απο 0-6,6-12.16+ μηνων τις αλλαζα κανονικα με τους μηνες που ελεγαν!

Διαφημίσεις

Ασε,την πατησα ο μεγαλος πηρε το μεγαλυτερο μεγεθος αλλα ο μικρος δεν δεχοταν με τιποτα.μεγα λαθος μου!!

Και οι δικοι μου ζοριστηκαν να αλλαξουν το μεγεθος αλλα δεν ειχαν αλλη επιλογη,τις πεταγα τις παλιες!

Πως τις κοβουμε ειναι το θεμα μας τωρα;!

μανούλες καλησπέρα!!

Η ξαδέλφη μου που είχε το ίδιο θέμα με την κόρη της που ήταν πιπιλο-φρικ και δεν την άφηνε με τπτ, ούτε με νεραϊδες και δώρα ούτε με χίλια τάματα έκανε το εξής: Κάθε 2-3 μέρες της έπαιρνε και μία πιπίλα απ'τις 7 πχ που είχε και της άφησε μία όπου η μικρή την είχε και την πρόσεχε σα τα μάτια της μιας και τις άλλες "τις πήρε η πιπιλονεραϊδα". Και μια ωραία πρωία, πήρε και την τελευταία και την τρύπησε με μια καρφίτσα... όπου και χάλασε η πιπίλα.. την είχε καμια μέρα έτσι χαλασμένη η μικρή και δεν τη γούσταρε όπου σιγά σιγά την άφησε.

Κι εμένα η μία είναι κολλημένη με την πιπίλα και προσπαθώ μέσα στην μέρα να την ξεγελάω να μη της τη δίνω.. όσο μπόρώ.. αλλά στον ύπνο μας είναι απαραίτητη και δεν το έχω επιχειρήσει να τις της πάρω. Αλλά όταν έρθει η ώρα θα κάνω αυτό με την "χαλασμένη πιπίλα" μπας και πιάσει!

Ut1Pp2.png

Χριχρι σε μας ουτε αυτο θα πιασει γιατι καθε 10 μερες θελουμε καινουριες!

Τις κοβουνε μονοι τους αφου τις τραβανε με τα δοντια και ολο τσουφ τσουφ ακους και παλι εκει,τις θελουν σαν τρελα!

Πιο πολυ φρικαρω με τους αλλους που τους λενε "ακομα με πιπιλα ειστε εσεις;"!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια Πολλά να πω΄και ας χάθηκα πάλι...

Να χαίρεστε τα μωράκια σας και την οικογένεια σας!!

Βλέπω έπεσα σε κουβέντα για πιπίλες, να πω και γω ότι ο Κων την έκοψε έυκολα στους 8 μήνες ενώ η Νικ το πήγε 2και όσπου μια μέρα το πήραμε απόφαση και της την πήραμε. Γκρίνιαζε και για κάποιες μέρες παραπονιόταν αλλά το ξεπέρασε. Μπούγος και Σέβη αν τις πάρετε δεν πρέπει να τις ξαναδώσετε, θέλει πολύ υπομονή εκ μέρους σας!!

Είδα και καινούργια ονόματα!! χρι χρι και φλορέτα καλώς ήρθατε!! Χριχρι ακολουθείται ομοιοπαθητική? και μεις!! να ανταλλάζουμε απόψεις!!

Φιλιά σε όλες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Σέβη μου αυτό κι αν είναι lol :D τις καταστρέφουν μόνα τους και μετά τους αρέσουν? χαχα! φαύλος κύκλος..... Υπομονήηηηηη θα μεγαλώσουνννν (αυτό λέω κάθε μέρα!!)

Νουνου γειά χαρά και καλώς σας βρήκα!! ναι είμαστε της ομοιοπαθητικής... βασικά εγώ είμαι και ακολουθούν κι αυτές θεν δε θέν!! χιχι!

Εμείς δόξα ΤΟΝ είμαστε καλά σε όλα μας! Η μεγάλη μου πλέον περπατάει κανονικά και επίσημα και το 90% των μετακινήσεων της είναι στο πεζό δύο. Η άλλη δε θέλει να κάνει ούτε ένα βηματάκι ούτε αν τις κρατάς χεράκια ρε γμτ:confused: ν'ανησυχώ? ούτε με την περπατούρα (αυτή που την κρατάει το παιδί και τη σέρνει όχι αυτή που το βάζεις μέσα) δε θέλει να κάνει βήμα. Πολύ απλά στηρίζεται στην περπατούρα, αυτή τσουλάει μόνη της, η μικρή δεν την αφήνει με αποτέλεσμα να πέφτει με τα μούτρα και να κλαίει....

Ut1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...