Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Χριχρι τι εγινε με την μικρη; ολα καλα;

Αργυρω εισαι σε ζορικη φαση αλλα καιρος ειναι και περναει!

Οι δικοι μου 2χρ αρχισαν να πινουν μονοι τους το γαλα και πολλες φορες ο μικρος θελει τον μπαμπα του να του το δωσει!:rolleyes:

Γεια σας,κορίτσια! Είμαι πτώμαααααα...τι σας λέω, ε;

Floreta και anchelita καλωσήρθατε!!! Να σας ζήσουν τα μικρά σας!!! Πω πω έχω ξεχάσει αυτές τις ηλικίες. Αφού κοιτάζω την κούνια που τα έβαζα μαζί και σε λίγο δεν θα χωράει ούτε ο ένας...

Argyro σε θαυμάζω!!!!

Sevi για δώρα είχα δει πριν χρόνια κάτι αυτοκινητάκια με μεταλλικά πετάλια. Δεν θυμάμαι όμως το πιο βασικό, την τιμή τους ,φαίνεται από το σοκ την έχω απωθήσει .Είναι και που πρέπει αν πάρουμε να πάρουμε δύο γιατί θα γίνει μακελειό οπότε βλέπω να καταλήγουμε σε πίστα αυτοκινήτων, τουβλάκια, και πίνακα ζωγραφικής.

Mpougos είχα μια τελευταία ελπίδα ότι θα κοιμηθούν όταν θα πάνε παιδικό γιατί θα κουράζονται. Μάλλον δεν ισχύει;;;;;

Εμείς σε γενικές γραμμές καλά όμως ώρες ώρες υπάρχει μια αδικαιολόγητη γκρίνια σε ντολπι σαραουντ που με τσακίζει.:| Ήθελα και άλλα να πω αλλά δεν θυμάμαι

Καληνυχτιζω όσες θα κοιμηθούν σήμερα και στις υπόλοιπες καλή δύναμη

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλησπερίζω!!

architwins πόσο σε νοιώθω με τη ντόλμπι γκρίνια... σήμερα ειδικά είχα μια απ'τα ίδια!

argyro30 καλησπέρα να σας ζήσει το μωράκι!!! Καλό κουράγιο.. εγώ στο ανελέητο, σπαρακτικό και απαρηγόρητο κλάμα άνοιγα το σεσουάρ.. το μοναδικό που έπιανε..!

Σέβη μου καλησπέρα!! Προς το παρών την παλεύουμε... σήμερα ξύπνησε με δέκατα μόνο αλλά το βραδάκι κλασσικά ανέβασε. Ξεκίνησε καταρροή και η μεγάλη μου τώρα, αλλά μέχρι στιγμής απύρετη. Μπορεί να το "κρατάει" το ομοιοπαθητικό που έδωσα προληπτικά το πρωί...? θα δείξει αύριο..

Μια ταλαιπωρία η μέρα σήμερα με γκρίνια, μύξα, γκρίνια, δέκατα και γκρίνια..

απ'την υπερένταση της μέρας αν και πτώμα τώρα πάω να ξαπλάρω.

Φιλάκια και ήρεμες νύχτες σε όλες....!

Ut1Pp2.png

Κοριτσια για πειτε οι εμπειρες.

Ποτε ξεκιναει να ενοχλει το ενα παιδι το αλλο με το κλαμα?Μεχρι τωρα δεν δειχνουν να αντιλαμβανονται η μια την υπαρξη της αλλης, η μια μπορει να στριγγλιζει και η αλλη να κοιμαται δεκα ποντους μακρυα, διχως καμια ενοχληση.Πραγμα πολυ βολικο.Χτες το βραδυ ομως που η μια λυσσαζε η αλλη που κοιμοτανε εδειχνε να δυσανασχετει, ξυπνησε ενω πριν λιγο την ειχε πεσει και αρχισε την γκρινια.Ελπιζω να ηταν τυχαιο γεγονος!

Επισης τη μυτη την καθαριζουμε με αμπουλα φυσ.ορου.Ποσες φορες την ημερα μπορουμε να το κανουμε?Την καθαριζουμε καθε βραδυ μετα το μπανιο αλλα συχνα βλεπω και κατα τη διαρκεια της μερας μυξουλες και την καθαριζω.Υποθετω δεν πειραζει ε??

zh9bp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα!!

Το σεσουαρ κι εμας μας έσωσε, όπως λεει η xrixri! Το ανοίγω και πέφτουν ξερά. Ακόμα και τώρα πολλές φορές το μεσημέρι κοιμούνται με αυτό, γιατί τους βάζω να κοιμηθούν 13:30-15:30 αλλά συχνά ξυπνούν νωρίτερα.

Γενικά έχω πάντα λευκό θόρυβο στο δωμάτιο την ώρα του ύπνου και μας έχει βοηθήσει απίστευτα. Έχω έναν καθαριστή αέρα που τον έχω στη μεσαία σκάλα και μας έχει σώσει.

Ανχελίτα φυσιολογικό ορό μπορείς να βάζεις όσες φορές θέλεις. Εμάς αυτό μας είπε ο γιατρός. Κι εγώ με αμπούλες ξεκίνησα, αλλά τελικά με βόλεψε καλύτερα το Physiomer baby.

Και τα δικά μου όταν ήταν νεογέννητα δεν ενοχλούνταν το ένα από τα κλάμματα του άλλου. Όταν μεγάλωσαν όμως λίγο (περίπου στους 3 μήνες) που άρχισαν να καταλαβαίνουν περισσότερα, άρχισαν να ενοχλούνται. Αυτό όμως διήρκεσε περίπου 1-1,5 μήνα, γιατί τώρα πάλι συνήθισαν ο ένας τον άλλον και έμαθαν να κοιμούνται και μόνοι τους. Οπότε αν κάποιος κλαίει για πολλή ώρα, μπορεί να ενοχληθεί λίγο ο άλλος, αλλά ξανακοιμάται μόνος του συνήθως.

Να σας ρωτήσω κορίτσια... πότε πρέπει να οχυρώσω το σπίτι μου; εννοώ να κλείσω πρίζες, γωνίες, συρτάρια κτλ. Το μωρά ακόμη δεν μπουσουλούν, αλλά υποθέτω ότι δε θα αργήσουν...Και για πόσο καιρό (ή χρόνια) θα το έχω έτσι;

Χελόου μάνες!!!

Ανχελιτάκι μου κι εμένα οι δικές μου με το μεταξύ τους, κάπως έτσι όπως τα λέει η Φλωρέτα. Και τώρα γίνεται το εξής κουλό: αν ξυπνήσει η μία και ουρλιάζει μπορεί η άλλη να κοιμάται κανονικότατα. Με το που μπω όμως στο δωμάτιο και πάω να σηκώσω αυτή που κλαίει, τσούπ!! ξυπνάει η άλλη!!! Και το άλλο που συμβαίνει είναι το εξής: Στον βραδυνό ύπνο δεν ξυπνάνε με τπτ ότι και να γίνεται στο δωμάτιο.. έχω ανάψει και φως, έχει χτυπήσει και καταλάθος ο συναγερμός που κάνει τρελό ήχο γιατί η σειρήνα είναι μέσα στο σπίτι και σου τρυπάει τύμπανο και δεν έχουν ξυπνήσει!!! Με τον μεσημεριανό ύπνο όμως... κιχ να κάνω ξύπνησαν :roll:

Τώρα που τις έχω άρρωστες είμαι με τον ορό και τον αναρροφητήρα στο χέρι... μπορεί και 4 και 5 φορές τη μέρα στην κάθε μια.. πήρα και τον μεγάλο ορό του λίτρου και τραβάω με σύριγγα γιατί είχαμε τον ατελείωτο με τις αμπούλες και τους βάζω και το Frezymar που είναι θαλασσινό νερό..

Φλωρετάκο εγώ άρχισα σιγά σιγά να παίρνω τα μέτρα μου αναλόγως με τα κατορθώματά τους.. Με το που μπουσούλησαν σταματήσαμε να περπατάμε με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι πρώτων και μάζεψα καλώδια, πολύμπριζα και έκλεισα μπρίζες. Πριν κανα δυο βδομάδες έκλεισα ντουλάπια και συρτάρια που πήραν χαμπάρι πως ανοίγουν και τώρα πρέπει να κλείσω και την κατάψυξη γιατί η μεγάλη την ανοίγει. Τους έχω αφήσει όμως ένα ντουλάπι να παίζουν αυτό με τις κατσαρόλες γιατί θεωρώ ότι πρέπει να τις αφήσω να εξερευνούν το σπίτι τους και τώρα τις αφήνω και ένα συρτάρι στο δωμάτιό τους. Αυτό όμως που δεν έκανα γιατί υπολόγισα στο να της μάθω να μην κάνουν είναι να αδειάσω τη βιβλιοθήκη που είναι και χαμηλή, με αποτέλεσμα σχεδόν όλα μας τα βιβλία είναι λες και τα έχουν φάει ποντίκια... Προσοχή σε έπιπλα που δεν είναι στερεωμένα στον τοίχο ή είναι ελαφριά και μπορεί να τα τραβήξουν και να τα φάνε κατακέφαλα!

Και ναι ναι, η μεγάλη μου τελικά υπέκυψε και την έχω απο χθες τα χαράματα με 39... δεν πίνει ΜΕ ΤΠΤ ντεπόν και γίνεται Η ΜΑΧΗ με αποτέλεσμα να το βάλω σε λίγο γάλα που είναι η αδυναμία της.. τώρα καλά έκανα ή οχι δεν ξέρω... το έχει κάνει καμιά σας? Επίσης έχω βάσιμες υποψίες μη μας γυρίσει σε καμιά λαρυγγίτιδα γιατί έχει βραχνιάσει παααρα πολύ και μας κόβω για παιδιάτρο αύριο πρωί, αναλόγως πως θα ξημερωθούμε...

Αυτά τα νέα μας! Πάω να κλείσω κανα μάτι γιατί δεν ξέω τι με περιμένει.

Ut1Pp2.png

Πριν κανα δυο βδομάδες έκλεισα ντουλάπια και συρτάρια που πήραν χαμπάρι πως ανοίγουν και τώρα πρέπει να κλείσω και την κατάψυξη γιατί η μεγάλη την ανοίγει.

είδες που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος αν τον κόβει η λόρδα;... χιχιχιχχι :mrgreen::mrgreen:

Και ναι ναι, η μεγάλη μου τελικά υπέκυψε και την έχω απο χθες τα χαράματα με 39... δεν πίνει ΜΕ ΤΠΤ ντεπόν και γίνεται Η ΜΑΧΗ με αποτέλεσμα να το βάλω σε λίγο γάλα που είναι η αδυναμία της.. τώρα καλά έκανα ή οχι δεν ξέρω... το έχει κάνει καμιά σας? Επίσης έχω βάσιμες υποψίες μη μας γυρίσει σε καμιά λαρυγγίτιδα γιατί έχει βραχνιάσει παααρα πολύ και μας κόβω για παιδιάτρο αύριο πρωί, αναλόγως πως θα ξημερωθούμε...

Μια φίλη μου φαρμακοποιός που έχει μωράκι ενός έτους, του δίνει Algofren. Δεν έχω προσωπική άποψη (ακόμα), αλλά μου είπε ότι είναι καλύτερο γιατί έχει γεύση φράουλα και αρέσει πολύ στο παιδί της, και γιατί χρειάζεται πολύ μικρότερη ποσότητα από το ντεπόν. Επίσης έχει και μεγαλύτερη διάρκεια. Μήπως να το δοκιμάσεις;

Το αλγκοφρεν ειναι για πυρετο πανω απο 39 και μπορεις να ξαναδωσεις μετα απο 8 ωρες,η αναλογια αν θυμαμαι ειναι το ενα τριτο του βαρους τους.αν θες το δινεις εναλαξ με ντεπον οχι με πονσταν οποτε υποθετω το μωρο να ειναι πανω απο ενος ετους.περαστικαας

Τι ομορφη ησυχια που εχει το σπιτακι μου αυτη την στιγμη....φτου,φτου....αρρωστα παιδακια,περαστικα!!Μανουλες κουραγιο!

Δυο φορες που εχουν αρρωστησει,τα παιξαμε με τον αντρα μου.Η μια ειχε νοσηλευτει και λιγες μερες στο Παιδων....δυσκολες μερες,αφου εγω μολις που ειχα γεννησει και ειχα "εγκαταλειψει"(ετσι ενιωθα)το μωρο μου!

Με το θεμα του υπνου δεν μπορω να πω πως ειχαμε καποιο ιδιαιτερο προβλημα,μπορει η μικρη να σπαραζει στο κλαμα και η μεγαλη να κοιμαται κανονικα,περισσοτερο την ενοχλει οταν προσπαθει να κοιμηθει,αλλα αν την παρει ο υπνος δεν ξυπναει...ευτυχως!

Για την ασφαλεια που λετε,πιστευω πως οταν το παιδι μπει στην στρατα θα πρεπει κι ο γονιος να παρει τα μετρα του.Εμενα,αρχισαν να ανεβαινουν στον καναπε,η μεγαλη ξερει και κατεβαινει μονη της ενω η μικρη ειναι πολυ επιπολαιη και απροσεκτη.Φασεις ειναι και θα τις περασουμε,ας μην ξεχναμε πως υπηρξαμε παιδια και πανω-κατω μια ζωηραδα θα την ειχαμε,ας πουμε η μικρη μου κανει πολλα πραγματα που εκανε και ο μπαμπας της,οποτε οτι σπειρεις θα θερισεις!!!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

4o βραδυ στη σειρα που ξυπνανε 12,30 /04,00/07,30! Πραγμα που σημαινει οτι κοιμομαστε 3 ωρα μεχρι το επομενο ξυπνημα!Νιωθω οτι το θαυμα των Χριστουγεννων εγινε νωριτερα στο σπιτι μας! Να χαρω οτι θα παγιωθει αυτη η κατασταση ή να ειναι τυχαιο γεγονος?

zh9bp2.png

4o βραδυ στη σειρα που ξυπνανε 12,30 /04,00/07,30! Πραγμα που σημαινει οτι κοιμομαστε 3 ωρα μεχρι το επομενο ξυπνημα!Νιωθω οτι το θαυμα των Χριστουγεννων εγινε νωριτερα στο σπιτι μας! Να χαρω οτι θα παγιωθει αυτη η κατασταση ή να ειναι τυχαιο γεγονος?

Καλησπερα και χρονια πολλα!!Ειναι πολυ μικρα και το βρισκω φυσιολογικο να ξυπνανε το βραδυ,εμενα ο μπεμπης ειναι 2 μηνων και ξυπναει ρολοι καθε 3 ωρες ολο το 24ωρο.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπερα και χρονια πολλα!!Ειναι πολυ μικρα και το βρισκω φυσιολογικο να ξυπνανε το βραδυ,εμενα ο μπεμπης ειναι 2 μηνων και ξυπναει ρολοι καθε 3 ωρες ολο το 24ωρο.

Μα το να ξυπνανε καθε 3ωρο ειναι σουπερ, δεν ζητω κατι αλλο.Μεχρι πριν μερικες μερες ξυπνουσαν καθε 1,5 βαρια 2 ωρες! Οποτε βαλε αποστειρωση, αλλαγμα, καταληγαμε να μην προλαβαινουμε να κοιμομαστε αναμεσα στα ταισματα.Ενω τωρα με τα 3ωρα, αρχοντες!!!:tongue:

zh9bp2.png

Νομίζω ότι μπορείς να χαρείς, έτσι ήμασταν κι εμείς στην ηλικία σας! Αλλά κι αυτό είναι πολύ κουραστικό, δεν αντέχεται για πάνω από 1-2 μήνες...:rolleyes:

Χρόνια Πολλά συναδέλφισες!!

Καλησπέρα! Καλέ που είσαστε, γυρνάτε με τα διδυμοκαρότσια στα μαγαζιά?:D

είδες που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος αν τον κόβει η λόρδα;... χιχιχιχχι :mrgreen::mrgreen:

χαχαχα! ναι! και κατευθείαν στο μπριζολικό!! :tongue:

Ευχαριστώ για το info φλορετάκι μου, μου το είπε και η παιδίατρος για το Algofren και όντως mpougos είναι στο 1/3 του βάρους... κι εμείς είμαστε ήδη 12 κιλά οπότε αν ήθελα να δώσω δεν θα υπήρχε πρόβλημα και ας μην είμαστε 1 ακόμα!

Ανχελίτα μου πολύ τυχερή είσαι που στο πάνε έτσι! Εμείς στην ηλικία τους το τρίωρο ήταν άπιαστο όνειρο γιατί θήλαζα αποκλειστικά, τρομάρα μου!! Αλλά να ξέρεις περνάνε φάσεις. Εύχομαι να στο αλλάξουν και να στο κάνουν 4ωρο!! Εσύ θηλάζεις ή μπουκάλι? ....μάαααλλον μπουκάλι ε?;)

Εμείς Αμήν Παναγιά μου είμαστε καλά!!! πήρα τον ομοιοπαθητικό μου τηλ και τελικά τους έδινα λάθος φάρμακο η έξυπνη... Με το που έδωσα το σωστό, γίναμε καλά. Οπότε ούτε algofren ούτε τπτ!

Έτσι, μία πάρε κάτω τη μία μετά πάρ'την άλλη... δεν στόλισα...:(

Του χρόνου όμως τους το υποσχέθηκα μαζί με τον Αγ. Βασίλη θα κάνουμε το καινούργιο σπίτι πυροτέχνημα απ'το λαμπάκι και το στολίδι!!!!!!!:D:tongue: Πλησιάζουν και οι μέρες για την μετακόμιση και απ'τη μία χαίρομαι τρελά που επιτέλους φεύγουμε κι απ'την άλλη σκέφτομαι τι με περιμένει.. Πως θα τα καταφέρω που μόνο τη μάνα μου έχω για βοήθεια η οποία κι αυτή τα έχει φτύσει...? :rolleyes: ουφφφ!

Ut1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...