Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ο ουρολόγος; 

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καμια μας δεν παρεξηγειται!!!!!;):P

Καλα εκανες και το καταφερες με τις μικρες!

Εγω ειχα και τον αντρα μου που δεν ηθελε να κλαινε και ξενυχταγε εκεινος!!!:tongue:

Ωραία:D

Κοπελιά είσαι πολύ τυχερή που συμμετείχε ο αντρούλης σου!! Εμένα εκ των πραγμάτων δεν γινόταν, γιατί ξύπναγε στις 7 και γύρναγε σπίτι στις 9-10 μπορεί και 11 σκοτωμένος.... Οπότε για να σώσω τον υπέροχο και φανταστρουμφικό ποπό μου απ'το τρελάδικο (...με την ωραία μπλουζίτσα??? χοχοχο!) έπρεπε απαραιτήτως να κοιμηθούνε!! Και το πρωί εννοείται μόνη μου... λίγο η μάνα μου έβαζε ένα χεράκι αλλα το περισσότερο εγώ το τράβαγα!!

Εξαλλου η ζωη με διδυμα δεν ειναι ευκολη και αυτο μονο εμεις το νιωθουμε και το καταλαβαινουμε!!!

Έτσι!!

Like και ξανα-ματα-like :D

Ut1Pp2.png

Χριχρι οχι απλα τυχερη αλλα κ@λοφαρδη!

Απο την αρχη σε ολα μαζι...βεβαια το καταλαβαινει αλλιως γιατι ειναι και εκεινος διδυμος και ξερει!!!

Του αφηνα τα μικρα απο ημερων και πηγαινα εγω για ψωνια,φαρμακειο κτλ!

Και το αλλο καλο ειναι οτι δεν ειναι υπναρας οποτε αντεχε και αντεχει!!!

Χριχρι οχι απλα τυχερη αλλα κ@λοφαρδη!

Απο την αρχη σε ολα μαζι...βεβαια το καταλαβαινει αλλιως γιατι ειναι και εκεινος διδυμος και ξερει!!!

Του αφηνα τα μικρα απο ημερων και πηγαινα εγω για ψωνια,φαρμακειο κτλ!

Και το αλλο καλο ειναι οτι δεν ειναι υπναρας οποτε αντεχε και αντεχει!!!

Αυτό θα πει τύχη στο τετράγωνο που είναι και δίδυμος χρυσό μου!! Μωρέ κι εμένα απ'την αρχή μου άρχισε σε όλα μαζί... και μετά που τελείωσε το 2βδόμαδο που είχε πάρει άδεια απ'τη δουλειά... ελάκισε μ'αλαφρά!! Και εννοείται ότι του έδωσα άφεση γιατί φοβόμουν μη τον πάρει και κανένας ύπνος στο τιμόνι γιατί μένουμε και μακριά.. Τώρα που είναι στρωμένες οι μικρές αράζει άνετα μαζί τους!

Ut1Pp2.png

Απο θεμα υπνου προσωπικη μου γνωμη ειναι θεμα παιδιου.οτι και εαν εκανα δεν αλλαζε το προγραμμα τους και πολυ,ο μικρος κοιμαται ολη νυχτα απο τις 8:15 εως τις 6:00 που τους ξυπναω για παιδικο,ενω ο μεγαλος ξυπναγε 20-25φορες!!!!ναι καλα διαβασατε.εδω και λιγο καιρο ξυπναει 3-4φορες μονο και φυσικα ξυπναρι και κατα τις 3για γαλα.

Οσο για τα δοντακια,mudical ηταν σωτηρια,της frezyderm σε εμας δεν εκανα τιποτα,επισης καποια περιοδο τους εδινα camomile αν θυμαμαι καλα το ονομα

,ειναι σκονιτσα απο ομοιοπαθητικη.πολυ καλο και αυτο

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα, μια πολυ φρεσκια διδυμοκοριτσομανα!Φλορετα, χριχρι παλιες γνωριμες απο το διπλα καφε, να που σας συνανταω και εδω.Βλεπω οι περισσοτερες εχετε μεγαλυτερα παιδια, οποτε θα μπορεσω να αντλησω πληροφοριες απο τις εμπειριες σας.Οσο για το θεμα του υπνου εμας μας ειπε ο γιατρος ειναι παρα πολυ νωρις να σκεφτομαστε οποιουδηποτε ειδους προγραμμα.Ετσι και αλλιως πρεπει να ξυπναμε τη μια καθε 2,5-3 ωρες για φαι, λογω χαλημου βαρους.Αρα ο συνεχομενος υπνος ειναι προς το παρον ονειρο απιαστο.

zh9bp2.png

Καλημερα..καλημερα!!!

Mpougaki μου θα στα πω απο κοντα γιατι χαθηκα!:tongue:

Χριχρι εμας ο μπαμπας μας εχει νορμαλ ωραριο,οποτε μας βολεψε μια χαρα!

Ανχελιτα καλως μας ηρθες! Να σου ζησουν τα κοριτσακια σου!

Ειναι μικρουλες ακομα για νανι σερι! Ποσο γεννηθηκαν;

Εμεις τοτε κοιμομασταν μιαμιση ωρα το βραδυ και καμια ωρα το απογευμα!

Λεω να παω στο prenatal που εχει εκπτωση 20% στη fisherprice να παρω κατι δωρα των μικρων απο την μαμα μου!

Τι δωρα θα κανετε στα καμαρια σας φετος; για πειτε καμια ιδεα!

Ανχελιτα καλως μας ηρθες! Να σου ζησουν τα κοριτσακια σου!

Ειναι μικρουλες ακομα για νανι σερι! Ποσο γεννηθηκαν;

Εμεις τοτε κοιμομασταν μιαμιση ωρα το βραδυ και καμια ωρα το απογευμα!

Γεννηθηκαν 2700 και 2300 αλλα λογω ικτερου χασαν πολυ βαρος, ειχαν φτασει 2300 και 2050.Τωρα σιγα σιγα εχουν αρχισει και παιρνουν τα πανω τους Η μια δηλαδη γιατι η αλλη παει για κατηγορια φτερου. Χτες στο γιατρο ημασταν 2950 και 2250.Οποτε εντολες του γιατρου η μικρη ξυπνημα για φαι, καθε 2,5-3 ωρες το πολυ.

zh9bp2.png

Γεννηθηκαν 2700 και 2300 αλλα λογω ικτερου χασαν πολυ βαρος, ειχαν φτασει 2300 και 2050.Τωρα σιγα σιγα εχουν αρχισει και παιρνουν τα πανω τους Η μια δηλαδη γιατι η αλλη παει για κατηγορια φτερου. Χτες στο γιατρο ημασταν 2950 και 2250.Οποτε εντολες του γιατρου η μικρη ξυπνημα για φαι, καθε 2,5-3 ωρες το πολυ.

Γεννηθηκαν με καλο βαρος!

Οι δικοι μου ηταν 2290 και 1830!

Ταισμα και εμεις ετσι καναμε αλλα ξυπναγαν απο μονα τους και οχι πανω απο 4 ωρες μας ειχε πει η παιδιατρος να μενουν νηστικα!

Διαφημίσεις

Σέβη αυτή η προσφορά νομίζω είναι ότι παίρνεις το παιχνίδι στην φουλ τιμή του, και παίρνεις ένα κουπόνι για έκπτωση 20% σε επόμενες αγορές, οι οποιες μάλιστα πρέπει να γίνουν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα... κάνει κάτι τέτοια κόλπα το πρεναταλ...

προτου πας μεχρι το πρεναταλ πάρε ένα τηλ να σιγουρευτείς!

Σέβη αυτή η προσφορά νομίζω είναι ότι παίρνεις το παιχνίδι στην φουλ τιμή του, και παίρνεις ένα κουπόνι για έκπτωση 20% σε επόμενες αγορές, οι οποιες μάλιστα πρέπει να γίνουν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα... κάνει κάτι τέτοια κόλπα το πρεναταλ...

προτου πας μεχρι το πρεναταλ πάρε ένα τηλ να σιγουρευτείς!

Πηγα αλλα δεν ειχε ολη την σειρα της fp!!!:rolleyes:

Δεν ρωτησα πως ηταν η εκπτωση,μπηκα-βγηκα!

Εγω λεω να παρω κανενα φορτηγο να βαζουν-βγαζουν τα φορτηγακια τους βλεπετε τον αλλο μηνα κλεινουν τα τρια οποτε ξερουν και ζητανε κανονικοτατα!!(το τικερακι μου ειναι λαθος αλλα μπαινω απο κινητο και δεν εχω ασχοληθει να το διορθωσω).

anchelita μου καλώς σε βρήκα κι εδώ!! Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!! Βάστα κοπελιά, είναι δύσκολος ο πρώτος καιρός αλλά μετά είναι μαγεία!! Όσο για τα κιλά σας σούπερ!!:D

mpougos 25 φορές?!?! Τράτζικ!! Chamomilla τους έδινα κι εγώ αλλά για το ανελέητο και ασταμάτητο κλάμα που δεν ήξερα τι να τις κάνω... τελικά σα το σεσουάρ για τα μαλλιά κανένα!! Ωραία ιδέα το φορτηγό!

Σέβη μου και τα ELC έχουν πολύ ωραία παιχνίδια!! Τα κοίταγα την προηγούμενη εβδομάδα που πήγαμε στο mall και τους πήρα μια απίθανη περπατούρα απ'αυτές που το παιδί το σπρώχνει το παιχνίδι όχι που μπαίνει μέσα. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω σκεφτεί για δώρα για τις μικρές.. η αλήθεια είναι ότι μάλλον δε θα πάρουν τπτ φέτος, μιας και έτυχαν αυτό το μήνα πολλά έξοδα όπως μετακόμιση και καινούργιο αμάξι, οπότε δεεεεεν... Ούτως η άλλως γι'αυτές έγιναν όλα :D Αλλά όταν μεγαλώσουν λίγο ακόμα ένα απ'τα παιχνίδια που θέλω να τους πάρω είναι τραμπολίνο να ξεδίνουν :P

Η μικρή μου από το μεσημέρι έχει 38,5 και δύο φορές εμετό:( Τώρα της έδωσα λίγο ντεπονάκι να κοιμηθεί, αν και ήδη έχει πάρει το δεύτερο ομοιοπαθητικό... Αμάν ρε γμτ! 2η φορά ούτε σ'ένα μήνα το κοριτσάκι μου.. μία ο σταφυλόκοκκος τώρα αυτό:(

Ut1Pp2.png

Νομιζατε οτι θα σας ξεχνουσα???αμ δε!!!

Καλως τις φρεσκιες διδυμομανουλες!!!

Εμεις ειμαστε καλα,ο μπεμπης ταλαιπωρει την μανουλα του με τους κολικους που κρατανε μεχρι της 2,αλλα κι εκεινος κλαιει απαρηγορητα και φυσικα στεναχωριεμαι γιατι δεν ξερω πως να τον βοηθησω αποτελεσματικα.

Οι μικρες....μας εχουν ψοφησει!!!Ακομα τρωμε αλεσμενα,ακομη τους δινουμε εμεις το γαλα τους και γενικα νιωθω κουρασμενη(ψυχικα-σωματικα)αλλα ελπιζω σε καλυτερες μερες και παιρνω δυναμη.

Οσο για οσα αναφερθηκαν περι υπνου,θα συμφωνησω με την gemini,κυριως ειναι θεμα παιδιου,εμενα η μεγαλη ειναι υπναρου ενω η μικρη οχι.Βεβαια,τις αφηνω στην κουνια τους και να γκρινιαξουν και να κλαψουν γιατι αλλιως δεν θα κοιμηθουν.Σπανια τις εχω βαλει για υπνο και δεν ακουστηκε κιχ.

Το πρωι και το μεσημερι αν ξυπνησουν και γκρινιαζουν δεν τις παιρνω αμεσως απο την κουνια τους παρα μονο οταν θεωρω πως εξαντλησα τα ορια.Το καθε παιδι θελει το χρονο του και πιστευω πως πρεπει να υπαρχει προγραμμα γιατι αυτο τα κανει να νιωθουν ασφαλεια και σταθεροτητα.

Δεντρο δεν στολισαμε και ουτε προκειται αλλα εβαλα χριστουγεννιατικες πινελιες στο σαλονι.Πραγματικα,ποσες ωρες περναμε πια στο σαλονι!!Τωρα δεν τις περιοριζω και τις αφηνω να εχουν τον χωρο τους στο δωματιο τους.

Αυτα τα δικα μας,ελπιζω να εχουμε μια ηρεμη εβδομαδα,φιλια σε ολες....εξαφανισμενες και μη....

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...