Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα, πριν λίγο ξύπνησα κι εγώ, κλασικά..νωρίς νωρίς... :);)

Μόλις με πήρε και η Ολγα τηλέφωνο και μου είπε τα νεότερα για την twins μας! Ακόμα δεν έχει γεννήσει ! Θα μπει όμως το Ολγάκι σε λίγο και θα μας τα πει η ίδια!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Δεν μπήκα 2 μέρες και οι εξελίξεις τρέχουν!! Εγώ έτρεχα Σκ με ψώνια, και κάτι επισκέψεις.

Περιμένω και γώ νέα απο την τwins. Εχω πολύ αγωνία.

Joy, καλημέρα, κουκλίτσα μου! Προσπαθώ μέρες να σε πετύχω, να σου πω για μια φοβερή σύμπτωση! Διάβαζα προ καιρού ότι μετά που έμεινες έγκυος πήγατε Λονδίνο. Λοιπόν, το ίδιο περίπου συνέβη και σε μας. Έμεινα έγκυος λίγο πριν τα Χριστούγεννα και στις 5.1 φύγαμε για Μιλάνο. Τότε με την κακοκαιρία και όλα τα σχετικά. Από τη στιγμή που φτάσαμε ήξερα ότι έχω καθυστέρηση και 2-3 μέρες μετά το επιβεβαιώσαμε, κάνοντας 2 συμβατικά τεστ φαρμακείου, αλλά, επειδή νόμιζα ότι η γραμμούλα δεν είναι καθαρή και δεν ήμουν σίγουρη (με είχε πιάσει και μια άρνηση περίεργη), στο τέλος πήραμε αυτό το ηλεκτρονικό, που δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις! Μου έγραψε κανονικά την απάντηση: incinta 3+ (ήμουν δηλαδή πάνω από 3 εβδομάδων)

rPPrp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Δεν μπήκα 2 μέρες και οι εξελίξεις τρέχουν!! Εγώ έτρεχα Σκ με ψώνια, και κάτι επισκέψεις.

Περιμένω και γώ νέα απο την τwins. Εχω πολύ αγωνία.

Και να το περπάτημα και να η κούραση... Ωστόσο, είχα πάρει αμέσως τον γιατρό μου και τον ρώτησα αν έπρεπε να επιστρέψουμε και μου είπε όχι. Έτσι, μείναμε κανονικά 12 μέρες, όπως ήταν το πλάνο μας! Να σου πω δε ότι από όλες τις φορές, που έχουμε πάει Μιλάνο (πηγαίνουμε δύο φορές τον χρόνο, έχουμε φίλους εκεί) ήταν η πρώτη φορά, που μας έπιασε η πρεμούρα να ανέβουμε στην ταράτσα της Duomo!!!! Ενώ το ξέραμε πως είμαι έγκυος. Και να γλιστράει από το ψιλόβροχο και να ανεβαίνουμε σκαλιά και τέλος να μην έχουν! Άσε... Ωραίες στιγμές, όμως. Τα νινάκια μας έκαναν και το πρώτο τους ταξίδι νωρίς νωρίς!

rPPrp3.png

Πολύ συγκινητικό, που ο άνδρας σου πάει τον νινάκο σας να κοινωνήσει... Μπράβο! Εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να πηγαίνετε όλοι μαζί με όλα σας τα αγοράκια! Αγοράκια δεν περιμένετε; Κάνω μήπως λάθος;

Να εισαι καλα!Ναι αγορακια περιμενουμε.....τον βαφτισαμε οταν ηταν 5 μηνων κ απο τοτε παμε καθε Κυριακη.Απλα εγω συνηθως μενω σπιτι γιατι βρισκω ευκαιρια να κανω καμια δουλεια.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Να εισαι καλα!Ναι αγορακια περιμενουμε.....τον βαφτισαμε οταν ηταν 5 μηνων κ απο τοτε παμε καθε Κυριακη.Απλα εγω συνηθως μενω σπιτι γιατι βρισκω ευκαιρια να κανω καμια δουλεια.

Τέλεια! Ωραία εικόνα, ο μπαμπάς με τα αγοράκια του στην εκκλησία. Ο δικός μου ο αντρούλης, δυστυχώς, έχει μεν δεκάδες προτερήματα, αλλά να πάει τα παιδιά να κοινωνήσουν (εννοώ σε μόνιμη βάση) το αποκλείω. Μόνο περιστασιακά θα το κάνει, πιστεύω. Αν είναι καμιά γιορτή και τέτοια... Και δεν μου αρέσει σαν ιδέα να πηγαίνω να τους κοινωνήσω εγώ και ο μπαμπάς να κάθεται στο σπίτι. Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται οικογενειακώς, να έχουν και τα παιδιά παραστάσεις και να μεγαλώνουν με τον παραδοσιακό τρόπο, όπως μεγαλώσαμε κι εμείς...

Ναι είμαι λίγο συντηρητικιά, σε κάποια πράγματα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εννοώ πως, αν είναι να τους πάει ο ένας από τους δύο γονείς, αυτός πρέπει να είναι ο μπαμπάς.

rPPrp3.png

Ναι βρε το καταλαβα...δε σε παρεξηγω!

Εμας ο πατερας μας δε μας πηγαινε ποτε,μονο η μανα μας.Και ειχα γραφτει κατηχητικο αλλα με σταματησε ο πατερας μου γιατι φοβοτανε μη γινω καλογρια!!!!!

Χαχαχαχα.....ετσι κι αλλιως τωρα ειναι μικρα κ μπορουμε να τα πηγαινουμε οποτε θελουμε,μολις μεγαλωσουν σιγα μην πηγαινουν στην εκλησσια.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Και να το περπάτημα και να η κούραση... Ωστόσο, είχα πάρει αμέσως τον γιατρό μου και τον ρώτησα αν έπρεπε να επιστρέψουμε και μου είπε όχι. Έτσι, μείναμε κανονικά 12 μέρες, όπως ήταν το πλάνο μας! Να σου πω δε ότι από όλες τις φορές, που έχουμε πάει Μιλάνο (πηγαίνουμε δύο φορές τον χρόνο, έχουμε φίλους εκεί) ήταν η πρώτη φορά, που μας έπιασε η πρεμούρα να ανέβουμε στην ταράτσα της Duomo!!!! Ενώ το ξέραμε πως είμαι έγκυος. Και να γλιστράει από το ψιλόβροχο και να ανεβαίνουμε σκαλιά και τέλος να μην έχουν! Άσε... Ωραίες στιγμές, όμως. Τα νινάκια μας έκαναν και το πρώτο τους ταξίδι νωρίς νωρίς!

Αστα το ταξίδι στο Λονδίνο επεισοδιακό!! Εγώ δεν ήξερα τίποτα! Ούτε πίστευα οτι είμαι κίολας!! Αλλά τέλος καλά όλα καλά! Μαλιστα έλεγα όταν γύρισα οτι Λονδίνο δεν ξαναπάω!! Τέτοιες εντυπώσεις είχα!!

Τώρα έχεις φουσκώσει πολύ?? Σε βρίσκω πολυ δραστήρια με τη δουλειά!

Από την twins έχουμε καμιά εξέλιξη? Προσπάθησα να την πάρω και γώ αλλά δεν μου απάντησε. Αντε να δούμε!! Έχω αγωνία!

Δεν έχει γεννήσει ακόμα, έχει μεν συσπάσεις αρκετές αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με το μαιευτήριο. Οπότε θα την κρατήσουν μέχρι αύριο.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Είπα να περιμένω να σας τα πει η Όλγα που τα είπε και σε εμένα, αλλά μάλλον ακόμα δεν τακτοποίησε τα πράγματά τους στο Λαγονήσι. Θα μπει βέβαια αργότερα.

Η Twins έχει αρκετές συσπάσεις, μάλλον θα έπρεπε να γεννήσει και σήμερα αλλά λόγω ΣΚ δεν υπάρχει παιδίατρος στο μαιευτήριο και έτσι την καθυστερούν όπως μπορούν μέχρι αύριο.

RKdwp3.png

Πλάκα κάνουν?

Στο Αλεξάνδρας πήγε τελικά να υποθέσω?

Ωραία να το έχουμε και αυτό στο νου μας. Αν μας τύχει κάτι σκ οχι μόνο δε θα έχουμε γυναικολόγο αλλά και παιδίατρο:twisted:

Καλημέρα σε όλες καταρχήν,

agorakia χτες το έκλεισα πριν δω ότι είσαι και εσύ μέσα:(

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Πλάκα κάνουν?

Στο Αλεξάνδρας πήγε τελικά να υποθέσω?

Ωραία να το έχουμε και αυτό στο νου μας. Αν μας τύχει κάτι σκ οχι μόνο δε θα έχουμε γυναικολόγο αλλά και παιδίατρο:twisted:

Καλημέρα σε όλες καταρχήν,

agorakia χτες το έκλεισα πριν δω ότι είσαι και εσύ μέσα:(

Ναι στο Αλεξάνδρας. Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά προβλήματα στα δημόσια μαιευτήρια.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...