Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

xrixri μου, μάλλον μοναχούλες μας μείναμε να τα λέμε...

όχι βιβλία για τον ύπνο δεν έχω διαβάσει...μόνο στο ίντερνετ είχα διαβάσει κάποια άρθρα για τον ύπνο...μάλιστα κάποια στιγμή διάβασα ότι οι μέθοδοι που θέλουν να αφήνεις το μωρό να κλαίει μέχρι να συνηθίσει να κοιμάται μόνο του είναι αντιπαιδαγωγικές και συχνά επικίνδυνες για την υγεία του μωρού και εκεί είχα σταματήσει το ψάξιμο...την παιδίατρο που ρώτησα μου είχε πει ότι είναι κυρίως θέμα παιδιού και ότι "όλοι καλοί είμαστε στη θεωρία, αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ' ότι φαίνονται" και μάλιστα η ίδια που είναι και γιατρός κοιμόταν μαζί με τις κόρες της μέχρι να πάνε σχολείο!

Να σου πω εγώ τι πιστεύω και τι έχω καταλάβει από φιλους και γνωστούς και νομίζω μου το επιβεβαιώνεις και εσύ με όσα γράφεις πιο πάνω...εγώ είμαι ένας πολύ δύσκολος άνθρωπος στον ύπνο...κοιμόμουν πάντα λίγες ώρες και με 5-6 ώρες ύπνου τη μέρα από μικρή ήμουν κομπλέ...με αποτέλεσμα όταν γεννήθηκαν τα μικρά ο λίγος ύπνος μου να λιγοστέψει ακόμη περισσότερο χωρίς να έχω τεράστιο πρόβλημα με αυτό (έχω πρόβλημα δηλαδή, αλλά το παλεύω)...επίσης, επειδή κοιμάμαι δύσκολα και ξυπνάω με το παραμικρό, συνήθισα να πετάγομαι πάνω και να τρέχω στις κούνιες των μωρών με το παραμικρό κιχ που κάνουν...έτσι καλόμαθαν και αυτά και αν δεν πάω να τους σηκώσω απτην κούνια, χαλάνε τον κόσμο...να φανταστείς ότι ποτέ δεν έκατσαν ξύπνιοι στην κούνια τους, ποτέ δεν έκατσαν σε πάρκο ή κάτι παρόμοιο...φαντάζομαι πως όλα αυτά συν του ότι ποτέ δεν τους άφησα να κλάψουν έστω για λίγο μέσα στην κούνια συνέβαλαν να αντιμετωπίζω εδώ και δύο σχεδόν χρόνια αυτό το θέμα με τον ύπνο...

παρά τα όσα λένε πάντως για τις διάφορες μεθόδους διαπαιδαγώγησης στον ύπνο, καταλήγω τώρα ότι είναι πολύ καλύτερα να τις εφαρμόσεις προκειμένου τα παιδιά να μάθουν να κοιμούνται, παρά να ταλαιπωρούνται και οι γονείς αλλά και αυτά τα ίδια με γκρίνια, κλάματα, γάλατα και κούραση μέσα στη νύχτα...

Αρκεί να σου πω ότι χτες ο ένας ξύπνησε στις 3 και ο άλλος στις 05.30! και οι δύο για γάλα...άστα να πάνε! το κοιμάμαι μεγαλωνω δεν έκανε δουλειά τελικά!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγω.σημερα βρε κοριτσια τραβολογουν γυρω γυρω τον αγιο βασιλη,τον κλεινουν τιμωρια μεσα στο μπανιο,μεσα στα ντουλαπια και προσπαθουν να του βγαλουν τα γενια...και εχουμε μερες ακομα!!φιλακια

celestine μου εγώ τα έχω κάνει εντελώς μα εντελώς αντίθετα!!! Να φανταστείς η μία που είναι λίγο νευρική και έχει και θέμα με τον ύπνο, δεν κοιμάται εύκολα και τις περισσότερες φορές αυτή ξυπνάει πρώτη τα πρωινά και πιο μικρή μας τρέλανε στο κλάμα που δεν μπορούσε να κοιμηθεί μέσα στην μέρα απ'την υπερένταση. Για να την κουλάρω όταν έχει γκρίνια και δεν ξέρει τι της φταίει, την βάζω στο κρεβάτι της και φεύγω!!! Και μόνο εκεί χαλαρώνει, αράζει και παίζει με το πανάκι της (αγαπημένη συνήθειά της ένα πανάκι) και τις πιπίλες της!!

Και μπορώ να πω ότι έχουν ρίξει πολύ κλάμα για το θέμα ύπνου και μάλιστα μεσημεριανού!! Γιατί το βράδυ ξύπναγαν για γάλα και έκανα την επιχείρηση χαμομήλι όπου και το έκοψαν σταδιακά.. το γάλα έγινε χαμομήλι, το χαμομήλι μια απλή πιπίλα και μετά κοιμόντουσαν σερί μέχρι το πρωί. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα ήταν ο μεσημεριανός ύπνους, εκεί έγινε το έλα να δεις... και μετά απο μήνες που προσπαθώ να το στρώσω τον τελευταίο καιρό κοιμούνται στάνταρ 2 με 3 ώρες...

Αυτό όμως που ποτέ δεν έκανα ήταν να τις σηκώσω απ'τις κούνιες για να παρηγορήσω το κλάμα το βράδυ.. να φανταστείς υπήρχαν βράδια κατα τη διάρκεια της επιχείρησης χαμομηλιού που τους το έδινα ξάπλα στο κρεβάτι τους!!!

Τι να πω πήγαινα με το ένστικτο μου και προσπαθούσα να καταφέρω αυτό που είχα βάλει στόχο... εννοείται πως ανταποκρίνομαι στο κλάμα τους μέσα στην ημέρα αν κάτι γίνει ή μόνο και μόνο επειδή μπορεί να έχουν γκρίνια και εννοείται ότι θα με τουμπάρουν σε μικροθεματάκια όπως να θέλουν να πιάσουν κάτι και να της αφήνω τελικά να το πιάσουν ή ότι το ντουλάπι με τις κατσαρόλες έχει γίνει το καθημερινό τους παιχνίδι και δεν το συζητάνε πια... αλλα όταν θέλω να τους μάθω κάτι ζωτικής σημασίας για την ομαλή λειτουργία όλων μας και αυτές έχουν αντίρρηση ως προς αυτό αναγκαστικά θα κλάψουν.. δεν γίνεται όμως κι αλλιώς.. πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν και κανόνες όπως πρέπει να κοιμόμαστε το μεσημέρι...!

Ουφφφφφ απο τύψεις...?? αρκετές.... αλλά δεν γινόταν κι αλλιώς...:rolleyes:

Πάντως η μέθοδος του κλάματος δεν λέει κιόλας άστο να κλαίει και φύγε απ'το δωμάτιο... αυτό θα ήταν όντως απάνθρωπο για ένα μικρό μωρό. Υπάρχει σύστημα που μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο και μάλιστα πριν το βάλεις το παιδί για ύπνο κάνεις μια ολόκληρη διαδικασία που είναι η διαδικασία ύπνου. Το βάζεις δηλαδή το ίδιο το παιδί σ'αυτό το τριπάκι δεν του το επιβάλεις έτσι ξαφνικά με το καλημέρα σας!! Είσαι σίγουρη ότι είναι πείνα και δεν είναι πλέον μια απλή συνήθεια που ξυπνάνε για φαγητό? εγώ τους έβαζα μια-δυό κουταλιές ρυζάλευρο στο βραδινό γάλα των 12.. τώρα έπιασε δεν έπιασε δεν ξέρω γιατί είχε ήδη προηγηθεί η επιχείρηση χαμομήλι!!

mpougos έριξα πολύ γέλιο με τις τιμωρίες του Αγ. Βασίλη!!! Να τους πεις ότι αν τον πακετώνεται τον κακομοίρη τον Άγιο δεν θα έχει δώρο :tongue: ...έχω αρχίσει και το ψήνω πολύ σοβαρά τελικά να στολίσω, αλλά έχω τα στολιδια στην αποθήκη της μάνας μου γιατί εδώ δε χωράει πλέον καρφίτσα, και πρέπει να γίνει ολόκληρη επιχείρηση να πάω να τα πάρω να τα στολίσω και μετά να μπλέξω και με τη μετακόμιση... ουφφφφφφ με βλέπω να το κάνω όμως! :wink:

Ut1Pp2.png

Γειά σας, κορίτσια !!!

Xrixri καλωσηρθες !!! Να χαίρεσαι τις μικρές σου!!!

Tzini χρόνια πολλά !!! Να χαίρεσαι την πρωτότοκη και όλη σου την οικογένεια !!!!

Argyro σε ευχαριστώ καθυστερημένα!!!

Mpougos τιμωρία στην αϊ βασίλη ; πολύ καλό !!! Μου λές που τα σκέφτονται ;

Πάω να κατακλιθώ . Καληνυχτιζω !!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

καλημέρα, κορίτσια!

Παρασκευή σήμερα...ουφ! πάει άλλη μια εβδομάδα!!!

mpougos, πολύ πλάκα έχουν τα μικρά σου και απ' ότι φαίνεται τους αρέσει να επιβάλλονται!!! ευτυχώς βάζουν τιμωρία μόνο τον Αη Βασίλη και δεν έχουν επεκταθεί στο χριστουγεννιάτικο δέντρο...εγώ τους έχω τρομάξει με το δέντρο ότι καίει, επειδή έχει λαμπάκια και έτσι το κοιτάνε από μακριά και δεν το πολυπλησιάζουν ακόμα...προσπαθώ όμως και εμείς να μην το πλησιάζουμε και μας βλέπουν, πχ ανάβω τα λαμπάκια όταν δε με βλέπουν...γιατί αν δουν εμένα να το πιάνω, μετά θα θέλουν κι αυτά!

χριχρι μου, πραγματικά χρήσιμες οι συμβουλές σου...αλλά τα δικά μου έχουν κι άλλα θέματα...πχ ο μικρός δεν παίρνει καθόλου πιπίλα...δεν την έβαλε στο στόμα του ποτέ! ούτε και δάχτυλο! ούτε έχει κάποιο αγαπημένο αντικείμενο να ασχοληθεί...οπότε ηρεμεί μόνο στην αγκαλιά...για να κάτσουν στην κούνια τους ενώ έχουν ξυπνήσει ούτε λόγος...αυτό δεν το έκαναν ποτέ, από πολύ μικρά με το που ξυπνούσαν ήθελαν να τους βγάλω έξω...βλέπω μωρά φίλων μου που κάθονται στις κούνιες τους και παίζουν με τα παιχνιδάκια τους ή χαζεύουν γύρω γύρω και απορώ πραγματικά γιατί τα δικά μου δεν έκατσαν ποτέ...αλλά και στον οποιοδήποτε χώρο βρίσκονται και παίζουν, θέλουν εμένα ή τον πατέρα τους παρέα...δεν μένουν μόνα τους...σε αυτό φταίω και γω που από μικρά δεν τα άφηνα μόνα τους (είχαν χτυπήσει δυο τρεις φορές που τα άφησα μόνα τους και φοβόμουν...άσε που πλέον πλακώνονται και στο ξύλο και μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα το ένα για το άλλο)!

Αν ξυπνάνε από πείνα ή από συνήθεια δεν το ξέρω...σίγουρα πλέον έχει γίνει και συνήθεια...πάντως το γαλατάκι τους το πίνουν μες τη νύχτα κανονικά...και να πεις ότι παίρνουν κανένα γραμμάριο...μπααα...είναι αδύνατα και τα δύο και ας τρώνε όλα τους τα γεύματα κανονικά μέσα στη μέρα και ας τσιμπολογάνε ότι βρουν στα ενδιάμεσα...

όσο για το κλάμα κατά τη διάρκεια της μέρας ή της νύχτας...τι να πω? σίγουρα δε θα πάθουν και κάτι αν τα αφήσεις να κλαψουν λίγο προκειμένου να μάθουν ότι δε θα περνάει πάντα το δικό τους και ότι υπάρχουν και όρια...τα παιδιά είναι όπως τα μάθεις και εγώ παραδέχομαι ότι λόγω χαρακτήρα και λόγω διαφόρων καταστάσεων που περάσαμε κατά καιρούς (προβληματάκια υγείας που αντιμετωπίζαμε και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε, όπως παλινδρομήσεις με συχνούς εμετούς, ανεξήγητες ταχύπνοιες κλπ) τους έχω κακομάθει αρκετά!

Θα μεγαλώσουν όμως που θα πάει....έτσι δεν είναι??? (υγ. και ελπίζω τότε να είναι καλύτερα τα πράγματα...ή μήπως όχι?!)

Διαφημίσεις

Xrixri μου, εγώ στη θέση σου δε θα στόλιζα δέντρο που έχει αρκετή ταλαιπωρία, μιας και σε περιμένει και ολόκληρη μετακόμιση...μπορείς όμως να βάλεις εδώ και κει μέσα στο σπίτι διάφορα στολίδια...αγιοβασιλάκια, αγγελάκια, χριστ.κάρτούλες, στεφανάκια και κανένα γκι...έτσι για να δώσει λίγο χριστουγεννιάτικο χρώμα στο σπίτι τώρα στις γιορτές, μιας και έχουν γενέθλια και οι μικρούλες σου! λίγα και καλά...και του χρόνου στο καινούριο σας σπιτάκι θα έχεις τη δυνατότητα να στολίσεις κανονικά...θα είναι και τα κορίτσια σου πιο μεγάλα και θα βοηθάνε (τρόπος του λέγειν δηλαδή)!

Γειά σας κορίτσιααααα!

Σας είχα ξαναγράψει όταν ήμουν έγκυος, δεν ξερω αν με θυμάστε!

Τα αγοράκια μου είναι αισίως 5 μηνών, και έχω να δηλώσω ότι τώρα τελευταία περνάμε πολύ καλά! Όπως λέει και η xrixri, είμαι κι εγώ πολύ φράου, ειδικά στον ύπνο.. Τους έκοψα κι εγώ το βραδυνό φαί με πάαρα πολύ κόπο (μέχρι ψυχολόγο έφτασα) αλλά τελικά όλα πήγανε καλά και από 3,5 μηνών κοιμούνται 9-7:30, όλο και συχνότερα σερί. Όταν ξυπνάνε είναι γιατί κλαψουρίζουν λίγο στον ύπνο τους, κι απλά πάω από πάνω και τους χαιδεύω την κοιλίτσα και ξανακοιμούνται μέσα σε 1-2 λεπτά. Σελεστίν επειδή είδα οτι αναφέρεις το θέμα του ελεγχόμενου κλάματος, εγώ τα αφήνω συστηματικά να γκρινιάξουν μέχρι να κοιμηθούν. Τα βάζω ξύπνια για ύπνο, τα φιλάω, τους λέω καληνύχτα, σβήνω το φως, κλείνω την πόρτα και φεύγω. Ποτέ δεν γκρινιάζουν πάνω από 5 λεπτά. Αν τώρα η γκρίνια μετατραπεί σε "κλαίω και οδύρομαι" (πολύ σπάνια πια), τότε μπαίνω μέσα ανα 2-3 λεπτά και τους ηρεμώ χωρίς να τους σηκώσω. Μπορώ να πω ότι έχει δουλέψει άριστα μέρι στιγμής, γιατί έμαθαν να κοιμούνται μόνα τους. Κι αυτό είναι σωτήριο, ειδικά στις 4 το πρωί...

Επίσης και τα δικά μου δεν παίρνουν πιπίλα. Αλλά ο ένας έχει το αρκουδάκι του και ο άλλος το πανάκι του :)

Καλησπερα διδυμομανες!!!!!!

Παει χαθηκαμε ολες!!! Ντροπη μας!!!:tongue:

Διαβασα το πονεμενο θεμα του υπνου!!!!!

Εγω σαν μη ειδικη,θα απευθυνθω πιο πολυ στην Σελεστα μου!

Οι δικοι μου κοιμηθηκαν σερι 22 μηνων...σταματησαμε να τους κουναμε για υπνο στο καροτσι 24 μηνων και αυτο χαρη στο παιδικο!!!!!!!!

Δεν ξυπνησαν ποτε για γαλα γιατι το κοψαμε απο 2 1/2 μηνων και δεν μας αφηνε η παιδιατρος γιατι ειχαμε τα κιλακια μας μεχρι το χρονο!

Ξυπναγανε απο πονο στα δοντια....απο χασιμο της πιπιλας που συνηθως θελανε 1 με 2 ωρες να ξανα κοιμηθουνε!

Καθε νεο δοντι πηγαινε και δεκαπενθημερο φουλ ξενυχτι!

Πια μονο το μεγαλο θελει 2 δοντακια!

Προχθες εβγαλε το 18ο.....

Αυτο που εχω να πω εγω απο την δικια μου πειρα,ειναι οτι θελουν τον χρονο τους τα δυσκολα παιδια στον υπνο!!!

Δεν πιανουν κολπα....δεν πιανει τπτ!!!

Υπομονη και μονο!!!

Σε μας βοηθησε οτι ο μπαμπας μας εκανε πολλα ξενυχτια και η μαμα κοιμοτανε!!!

Αλλιως θα ημουν με την υπεροχη ασπρη μπλουζιτσα και τα χερακια πισω!

Τα δικα μας νεα ειναι καλα!

Πανε στο παιδικο,ειμαστε με φουλ βηχα και μυξες ομως απο τον Σεπτεμβρη!

Ευτυχως αρχισε να τρωει στο παιδικο και ο μικρος γιατι με το που ξεκινησε σταματησε να τρωει μεσημεριανο και εκει και στο σπιτι! ολα καλα και με αυτο!

Δεντρο στολισαμε αλλα το εχω κλεισμενο με το τραπεζι της κουζινας και ετσι το σωσαμε!

Βεβαια μολις το βλεπουν φωναζουν μπαλια,μπαλια!

Δεν τους το πτοει οτι καινε τα λαμπακια! και ετσι ηταν η μονη λυση!

Αντε να μπει ο νεος χρονος να κανονισουμε καμια συναντηση!!! Μου λειψατε.....

Σέβη χρησιμοποιούσες κάποιο καλο τζελ για τα δοντάκια; Έχουμε αρχίσει κι εμείς να έχουμε ενοχλήσεις, ευτυχώς όμως όχι τόσο ωστε να μας κρατάνε ξύπνιους τη νύχτα.. απλά καμιά φορά στη μέση της νύχτας αρχίζει εντελώς ξαφνικά να ουρλιάζει ο ένας, παω γρήγορα και του βάζω ένα τζελ (το mundisal) και ξανακοιμάται μέσα σε ένα λεπτό. Αν όμως έχεις κάποιο καλύτερο να προτείνεις, θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω ;)

Σέβη χρησιμοποιούσες κάποιο καλο τζελ για τα δοντάκια; Έχουμε αρχίσει κι εμείς να έχουμε ενοχλήσεις, ευτυχώς όμως όχι τόσο ωστε να μας κρατάνε ξύπνιους τη νύχτα.. απλά καμιά φορά στη μέση της νύχτας αρχίζει εντελώς ξαφνικά να ουρλιάζει ο ένας, παω γρήγορα και του βάζω ένα τζελ (το mundisal) και ξανακοιμάται μέσα σε ένα λεπτό. Αν όμως έχεις κάποιο καλύτερο να προτείνεις, θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω ;)

Φλορετακι να σου ζησουν τα αγορινια σου!

Φυσικα και σε θυμομαστε!!!;):P

Mundisal φουλ...5 κουτια εχω τωρα στο σπιτι! Μεχρι και στο παιδικο τους βαζουν στην πιπιλα πριν τον υπνο!

Εχουμε δοκιμασει ολες τις κρεμες για τα ουλα-δοντια γιατι ειχε για μηνες ελλειψη η mundisal και φυσικα δεν την αλλαζω με καμια!

Το κακο ειναι οτι εχουν πιει και πολυ depon...δεν γινοταν αλλιως!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

Καλησπεριζω και τις καινουριες μαμαδες στην παρεα!!

ειχα γραψει ενα ολοκληρο κατεβατο το μεσημερι αλλά χαθηκε:twisted: Τεσπα, κ εγω θα συμφωνησω με τη σεβη και τα λεω πιο πολυ για να μην νιωθει ασχημα η σελεστιν. Κ εγω εχω εφαρμοσει ολα τα χαμομηλο-νερογαλο- πιπιλα-χαδι-μουσικος πιγκουινος- φραου- και οτι αλλο κοντο και μακρυ εχω ακουσει πανω στην απελπισια μου να κοιμηθω σερι...αλλά εις ματην!!! Αυτα απο 8 μηνων που σταματησα και το θηλασμο για τον ιδιο λογο. Μεχρι που προσφατα επεδιωξα και το 'κοιμησου παιδι μου' και το μονο που κερδισα ειναι να κοιμηθουν 2-3 φορες κουρασμενα και οχι 'εκπαιδευμενα' μετα απο 1 ωρα και 40 λεπτα εντονου κλαματος. Και αυτο νομιζω ειναι οτι χειροτερο εχω κανει τον 1,5 χρονο που ειμαι μητερα. Και για να μην επεκταθω αλλο γιατι φοβαμαι μην παρεξηγηθω κιολας, εχω να πω πως τα παιδια που "μπαινουν σε προγραμμα" ειναι παιδια που θελουν να μπουν σε προγραμμα, και τα παιδια που κοιμουνται σερι πολυ απλα ειναι παιδια που αγαπουν τον υπνο...ή εχουν μοιασει στους γονεις που αγαπανε τον υπνο δηλαδη μιας κ εμενα δηλαδη ποτε δε μου αρεσε να κοιμαμαι πολυ...:roll:

Μαμαδες που κοιμαστε να ξερετε οτι ειστε πολυυυυυυ τυχερες!!!!

Σεβου αντε ολα καλα τα αντρακια σου!

μη νομιζεις κ εμενα συνεχεια εχουν μυξα κ ας μην πανε σταθμο

Για το στολισμα τρελαθηκα με τον 'βασανισμενο' αγιο Βασιλη!! χαχαχαα:tongue: εμενα το δεντρο ειναι πλεον στολισμενο απο τη μεση και πανω κ εχει πολυ πλακα! σιγουρα θα το βγαλω φωτο να θυμαμαι αυτες τις μεγαλες στιγμες!!

Κοριτσια μου εχω εξαφανιστει ολιγον γιατι ξεκινησα δουλεια και γινεται της μουρλης. Γυριζω σπιτι και εχουν ηδη ξυπνησει για μεσημερι οποτε καταλαβαινετε. Και αντε να κοιμηθουμε σερι μεχρι τις 5-6 το πρωι 2-3 φορες την βδομαδα,...συνηθως ολο και καποιος θα ξυπνησει!!

καληνυχτιζω και φιλω ολες τις μαμαδες και τα ζουζουνια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωωωωωω την αγαπητή Φλωράνς!! Φιλενάδα πολύ χαίρομαι που σε βρίσκω εδώ!! Τι κάνουν τα μωρά? Εσύ πως είσαι? Τα φιλιά μου και στους τρεις σας!:D

Σελεστίν μου γλυκιά, κι εγώ αυτό λέω.. που θα πάει θα μεγαλώσουν... η αλήθεια είναι ότι δεν αναρωτήθηκα αν θα είναι καλύτερα ή όχι!!! χαχαχαχαχαχα! ..κάθε ηλικία τελικά έχει και τα θέματά της!! Βλέπω δηλαδή τον γιο του άντρα μου που είναι τώρα 17 χρονών (απο προηγούμενο γάμο του) και εκεί να δεις άγχη, για τις πανελλήνιες.. σπουδές.. πανεπιστήμια.... φροντιστήρια... εξόδους με φίλους που αργεί να έρθει... που δεν μαζεύει τπτ στο σπίτι και φρικάρει η μάνα του.... το καλοκαίρι χώρισε και με τη κοπέλα του και είχαμε δράματαααααααα... τι να πεις όοολα μες το πρόγραμμα!!!:D

architwins και Sevi την καλησπέρα μου και καλώς σας βρήκα!! Να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας!! Σέβη μου εμένα μου είχανε πεί για ένα τζέλ της Frezydrm για τα δοντάκια... αυτή την έχεις δοκιμάσει? εμείς δεν έχουμε ευτυχώς ακόμα θέμα πόνου αλλά με τα μάγουλα υπάρχει πρόβλημα που απ'τα πολλά σάλια έχουνε σκάσει και έχουν γίνει κατακόκκινα!!! βάζω διάφορες κρέμες αλλά δεννν... φτιάχνει για λίγο η κατάσταση αλλά μετά πάλι τα ίδια :confused:

Λοιπόν όσο περνάνε οι μέρες μπαίνω και πιο πολύ στο πνεύμα των Χριστουγέννων!! Την Δευτέρα που θα πάω στη μάνα μου θα ψάξω να βρω τις κούτες μας που έχω στην αποθήκη της τα στολίδια μας να στολίσω έτσι λίγο διάσπαρτα όπως λες Σελεστινάκο!!! Ναι μωρέ κρίμα είναι..:wink:

Ut1Pp2.png

Καλησπέρα Gemini και καλώς σας βρήκα!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και πραγματικά πολύ έξυπνο αυτό με μισό στολισμένο δέντρο!! χαχα!:D

Λοιπόν και για να μη παρεξηγηθώ κι εγώ και σε καμία περίπτωση δε θέλω να το παίξω έξυπνη, ούτε να φέρω σε δύσκολη θέση καμία μανούλα, πολύ απλά κατέθεσα την εμπειρία μου για το πως "κατάφερα" να πείσω τα μωρά μου να κοιμούνται για να κοιμάμαι κι εγώ!! Τώρα ήταν στα μωρά? ήταν στην αποφασιστηκότητα μου? ήταν θέμα τύχης? Ήταν για να γίνει? με λυπήθηκε ο Μορφέας...? δεν ξέρω!!! Αυτό που ξέρω πάντως ήταν ότι αν δεν γινόταν σίγουρα θα κατέληγα αγκαλιά με την υπέροχη άσπρη μπλουζίτσα που λέει και η Σέβη :D:wink::tongue:

Ut1Pp2.png

Χριχρι καλως μας ηρθες!

Να σου ζησουν οι κορες σου!!!

Εννοειται οτι την δοκιμασα αλλα τπτ!!!

Σαλια ακομα εχουμε και εμεις! μουσκιδι κανει την μπλουζα ο μεγαλος!

Τζεμακο μου τα ιδια εκανα και εγω στον εναμιση χρονο και προκοπη δεν ειδα!

Εκεινο το βραδυ μετα απο πολυ κλαμα το μεγαλο κοιμηθηκε μετα απο μια ωρα και το μικρο μετα απο 2 ωρες μας εκανε εμετο και τελικα το κοιμησαμε στο καροτσι!

Ετσι συνεχισαμε να κουναμε μεχρι τα 2 τους!

Ξερεις τι ακουγα γι'αυτο; οτι θα πανε δημοτικο και ακομα εκει θα τα κοιμηζω!

Τελικα δεν εγινε ετσι!!!;)

Θα περιμενουμε φωτο απο το δεντρακι σας!!!

Καλησπέρα Gemini και καλώς σας βρήκα!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και πραγματικά πολύ έξυπνο αυτό με μισό στολισμένο δέντρο!! χαχα!:D

Λοιπόν και για να μη παρεξηγηθώ κι εγώ και σε καμία περίπτωση δε θέλω να το παίξω έξυπνη, ούτε να φέρω σε δύσκολη θέση καμία μανούλα, πολύ απλά κατέθεσα την εμπειρία μου για το πως "κατάφερα" να πείσω τα μωρά μου να κοιμούνται για να κοιμάμαι κι εγώ!! Τώρα ήταν στα μωρά? ήταν στην αποφασιστηκότητα μου? ήταν θέμα τύχης? Ήταν για να γίνει? με λυπήθηκε ο Μορφέας...? δεν ξέρω!!! Αυτό που ξέρω πάντως ήταν ότι αν δεν γινόταν σίγουρα θα κατέληγα αγκαλιά με την υπέροχη άσπρη μπλουζίτσα που λέει και η Σέβη :D:wink::tongue:

Καμια μας δεν παρεξηγειται!!!!!;):P

Καλα εκανες και το καταφερες με τις μικρες!

Εγω ειχα και τον αντρα μου που δεν ηθελε να κλαινε και ξενυχταγε εκεινος!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...