Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Δεν τον γνωρίζω τον γιατρό. Μίλησε σωστά θεωρώ. Τέρμα φυσικό αφού δίνεις ωάρια. Αυτός σου δίνει 12-15 γιατί πιστεύει ότι έχεις χαμηλή ποιότητα ; Και για το σπερμα δεν είπε τίποτα; Αυτά που είδε ο άλλος εξωσωματικός; Ωραία, για τον Σφακ… έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δες και τι θα σου πει αυτός, ο ουρολόγος και ο ενδοκρινολόγος. Αυτοί με τα περισσότερα κοινά στα λεγόμενα τους θα είναι και ποιο κοντά στην αληθεια. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα! ειμαι πτωμα και παω για υπνο!

αργυρω νομιζω πως αν ειναι να ξυπνανε οτι και να κανε θα ξυπνανε. εγω τους δινω τοστ στις 7:30-8 περιπου ή λιγο φαγητο αν εχει περισσεψει... επισης παρατηρησα πως απο τοτε που τους εβαλα υπνοσακους ξυπνανε πιο σπανια. ισως κρυωναν δηλαδη. τι να πω ρε κοριτσι, υπομονη!

λεω την κυριακη να στολισω και ο αντρας μου με κοροιδευει και λεει με αφηνει να το αναλαβω εγω το εγχειρημα:tongue::rolleyes: Αντε να δουμε πως θα παει!

αρκι ετσι χτιζονται τα κορμια, τι νομιζες?:tongue: ασε που πλεον στο γυμναστηριο εγω μονο κορμαρες βλεπω!!!! αλλά σορρυ 6:30 ωρα γυμναστικη ΔΕΝ κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

μπουγκος εμενα θα μ ενδιεφερε, αλλά προλαβα να ξεκινησω δουλεια και τωρα μαλλον δεν μπορω και δε θελω να την παρω. Θα προσπαθησω αν μπορεσω να τη διακδικησω την επομενη χρονια

φιλια σε οοοοοολεεεεεεςςςςςςςςς!!!!!!!!!:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας τσουπρες,κι εγω θελω να στολισω αλλα λιγο η κουραση....το σαλονι απο τα παιχνιδια εχει γινει παιδικη χαρα...θα μαλλιασει η γλωσσα μου να τους λεω οτι δεν κανει να πειραξουν τα στολιδια....οποτε του χρονου και βλεπουμε,να 'μαστε καλα πρωτα.Καμμια συναντηση θα κανονισουμε??Οι υπολοιπες που βρισκονται??Ελπιζω να ειναι καλα και να εχουμε συντομα νεα τους.

Gemini εχεις δικιο,το γαλα τιποτα δεν εκανε,η μικρη συνεχιζει το ιδιο τροπαριο,αυτο που δεν αντεχω ομως ειναι το κλαμα της,ξυπναει και την αλλη και τοτε μπορεις να φανταστεις τι γινεται κι εγω απο υπομονη καθολου εκεινη την ωρα,της μεταδιδω τον εκνευρισμο μου και τα κανω χειροτερα.Ελπιζω οπως ξαφνικα το αρχισε ετσι και να το σταματησει.

Αυτα απο μας.

Παω για αλλαγη στο κομμωτηριο σε λιγο,μου την σβουρισε να βαψω τα μαλλια μου που τα εχω χρονια απειραχτα,ελπιζω να μην το μετανιωσω.

Φιλια πολλα!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

καλημέρα και καλό μήνα!!!

έρχονται και τα Χριστούγεννα...η αγαπημένη μου γιορτή!!!:-D

εμείς στολίσαμε την Κυριακή το δεντράκι μας και το σπίτι γενικώς...τα μικρά ευτυχώς ήταν εκτός σπιτιού, για να καταφέρω να στολίσω...όταν είδαν το δέντρο (που είναι και αρκετά ψηλό γύρω στα 2μ) με τα λαμπάκια του να αναβοσβήνουν, είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό...ούτε να το πλησιάσουν δεν ήθελαν από το φόβο τους...σιγά σιγά ξεθάρρεψαν βέβαια και χτες είχαν αρχίσει και να το αγγίζουν...πολύ φοβάμαι ότι μέχρι τις γιορτές δεν θα έχουν αφήσει στολίδι για στολίδι...μπάλες και πολλά στολίδια δεν έβαλα πάνω...μόνο κάποια πλαστικά που δε σπάνε, κουκουνάρια και κόκκινα κλαδάκια από αυτά που ανοίγουν και πιάνουν χώρο...και θα ψάξω να βρω χιόνι να ρίξω επάνω για να γεμίσει, γιατί έτσι χωρίς μπάλες δείχνει πολύ άδειο! το έχω στριμώξει σε μια γωνία, δίπλα στον καναπέ...έχω βάλει και ψηλές μαξιλάρες γύρω γύρω και ο Θεός βοηθός!!!

Για τη μικρή που ξυπνάει, Αργυρώ μου, δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις μερικά πράγματα, όπως το κοιμάμαι μεγαλώνω μέσα στο βραδινό της γάλα, κίντερτε όταν ξυπνήσει τη νύχτα, τάισμα γύρω στις 12 (ή πριν πέσεις εσύ για ύπνο), πιο μεγάλη μερίδα φαγητού το απόγευμα κλπ και κάτι από όλα μπορεί να πιάσει...Δυστυχώς, σε εμάς που κατά καιρούς τα έχουμε δοκιμάσει όλα, τίποτα δεν έπιασε...αλλά είναι και θέμα παιδιού...πάντως και ο δικός μου ο μεγάλος που από 5 μηνών κοιμόταν σχετικά καλά το βράδυ, είναι τώρα 3-4 μήνες που ξυπνάει και αυτός τη νύχτα και μου την έχει δώσει...είχα τον μικρό στάνταρ κάθε βράδυ, τώρα τους έχω και τους δύο...χτες βράδυ ξύπνησε ο μικρός στη 1 και ο μεγάλος στις 5.00...θα ξαναδοκιμάσω και γω το "κοιμάμαι μεγαλώνω", μπας και δω προκοπή αυτή τη φορά! πάντως, τα δικά μου την προηγούμενη φορά, το έπιναν μια χαρά...

Καλό το μαλλί, δε μας είπες? Μεγειά σου!!!!

όσο για το γυμναστήριο στις 6.30...τι να πω? το αφήνω ασχολίαστο!

ΥΓ. σαν εμένα που έβλεπα τις προάλλες στις 8 το πρωί μέσα στο ψοφόκρυο, κάτι γριές (εντάξει μην είμαι πολύ κακιά...μεγαλοκοπέλεες γύρω στα 60-65) με μαγιώ να πηγαίνουν στην παραλία!!!τράβαγα τα μαλλιά μου!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Την καλησπέρα μου σε όλες τι Ενωμένες Διδυμομάνες αυτού του φόρουμ!:D

Είμαι η χριχρί και πριν 11 μήνες πήρα αγκαλιά για πρώτη φορά τα αστέρια της ζωής μου! Τα χριχρόνια μου!

Έρχομαι σούμπιτη απ'το καφέ της εξωσωματικής που με συνδέουν γερές φιλίες με τις εκεί υπέροχες μαχήτριες για το αυτονόητο της γυναικείας φύσης.... Εγώ στάθηκα τυχερή με την πρώτη και εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα και η καινούργια χρονιά να γεμίσει όλες τις αγκαλιές!

Σελεστίνα μου ίσως με θυμάσαι.. με είχες ξεφρικάρει αρκετά καταθέτοντας την ιστορία σου όταν ψαχνόμουν κι εγώ για το τι να κάνω με τις υδροσάλπιγγες μου.... Πολύ χαίρομαι που τώρα σε συναντώ εδώ με τα παιδάκια μας πλέον αγκαλιά!

Καλησπερίζω λοιπόν όλες τις συναδέλφισσες και ελπίζω σιγά σιγά να γνωριστούμε και να ανταλλάσσουμε πολύτιμα τιπ για τα ταλιμπανάκια στο τετράγωνο. Αν και πήρε το μάτι μου μια θαρραλέα μάνα με το 5ο μωράκι στην κοιλιά αν δε κάνω λάθος??? Κοπέλα μου ένα εκατομμύριο λάικ! Κονγκράτς και ρισπέκτ. Δεν ξέρω τι άλλο να πω... παίρνω παράδειγμα και εύχομαι με το καλό να έρθει το μικρό σας και να ανεβάσει το επίπεδο της ευτυχίας στο πενταπλό μαξιμουμ. Και επειδή κάθε μέρα εύχομαι να μου κάτσει το τζόκερ, (για να κάνω άλλο ένα.....) απο δω και πέρα θα το εύχομαι και για σας!!!!! χιχιχι!

Μάκια μούκια σ'όλα τα διπολο - μπουμπούκια αυτού του καφέ!! :tongue:

Ut1Pp2.png

Και δυό λόγια για μας!! Το χριχρόνι Β μόλις ανάρρωσε απο σφοδρό χτύπημα σταφυλλόκοκκου στο ποδαράκι της αλλά επειδή τελικά τα μωράκια είναι πιο γενναία απο μας τα κατάφερε η μικρούλα μου μια χαρά και εχθές ήταν η τελευταία δόση αντιβίωσης και το απόστημα στο πόδι απο μέγεθος μπαλάκι πινγκ πονγκ έγινε ένα μικρό στραγαλάκι!! :D

..και το χριχρόνι Α στην αγαπημένη της κοσμάρα και το παραμικρό χαμπάρι για τον γολγοθά που πέρασε η αδελφή της. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να μου την έχει στημένη και ουε κι αλίμονό μου αν με δει να τρώω το οτιδήποτε... έρχεται στα πόδια μου, μου τραβάει ότι φοράω: μπιτζάμα, φόρμα, καλσόν, τα πόδια μου τα ίδια, κλαίει απαρηγόρητη και θέλει όοοτι τρώω. Και το κάνει πάντα. Και ας έχει μόλις φάει. Μήπως υπάρχει άλλο ταλιμπανάκι στην παρέα που κάνει το ίδιο? γιατί στην αρχή ήταν αστείο, μετά χαριτωμένο, μετά προβλεπόμενο, ύστερα κουραστικό και τώρα έχει καταντήσει πρόβλημα σε σημείο να κρυβόμαστε στο σπίτι εγώ και ο χριχρούλος για να φάμε. Η λύση που βρήκα είναι 1ον) πλέον προσπαθώ να τρώμε όοοολοι μαζί σαν οικογένεια... δουλεύει μέν αλλα όλοι οι άλλοι τρώνε και εγώ ταϊζω και όταν φτάνει η σειρά μου και με δει να τρώω έχουμε πάλι κλάμα και τις δίνω κάτι στο χέρι να κρατάει και να μασουλάει και 2ον αν έχει μόοοολις φάει και κάτσουμε να φάμε κι εμείς καμια ωρίτσα μετά την βάζω στο καρεκλάκι της και τις δίνω κανα αποξηραμένο δαμάσκηνο ή σύκο ή κανα παξιμαδάκι...... τεσπα ότι βρώ. Αλλά φοβάμαι ότι έτσι θα τρώει συνέχεια... γιατί με έχει απασχολήσει πολύ το θέμα της μιας και, ζωή να έχει η κοριτσάρα μου, ειναι ήδη 11,800 κιλά με την αδελφή της να ακολουθεί στα 10,300 αλλα ευτυχώς αδιάφορη για το τρώει ο κόσμος γύρω της! Απ'ότι καταλαβαίνετε, ...μέση αυχένας ωμοπλάτη και τα χεράκια της καλής μανούλας έχουν πάει περίπατο.

Ουφφφ Αυτά! Σας φιλώ και εύχομαι να έχουμε μια ήηηηρεμη νύχτα όλες μας! :D

Ut1Pp2.png

xrixri μου, καλωσήρθες!!! χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες και μάλιστα με την πρώτη και μπορούμε να τα λέμε πλέον και από εδώ!!!

Να χαίρεσαι τις κορούλες σου!!! μπράβο σας πάντως!!! έχουμε σχεδόν ένα χρόνο διαφορά και στα κιλά μας έχετε φτάσει!!! τόσο ακριβώς είμαστε και εμείς!!!

όσο για το φαγητό, κάποια περίοδο μου έκαναν και τα δικά μου τα ίδια...γκρίνιαζαν όποτε μας έβλεπαν να τρώμε γιατί ήθελαν να δοκιμάζουν...απλά με τον καιρό άρχισαν να ανεξαρτητοποιούνται σιγά σιγά, οπότε άρχισα και γω να τους βάζω στο πιατάκι τους λίγο φαγητό και να τρώνε-παίζουν για όσο έτρωγα και εγώ με τον σύζυγο...το τάισμα θα προσπαθήσεις να το κάνεις πριν κάτσετε εσείς για φαγητό ή μετά...

αλήθεια με τον ύπνο πως πάνε? φαντάζομαι ότι για να σε προβληματίζει κυρίως το θέμα του φαγητού, έχετε λύσει το θέμα του ύπνου...ή κάνω λάθος?

εμείς ξεκινήσαμε τακτική "απογαλακτισμού"...προσπαθώ να τους βάζω στην κούνια τους για να πίνουν το γάλα μόνα τους...εννοώ χωρίς πολλές αγκαλιές...βέβαια μέσα στη νύχτα, όταν ξυπνάνε τους παίρνω αγκαλιά για να τους ταΐσω...και φέρνω και τον μικρό στο κρεβάτι μου...αλλά είπα να ξεκινήσω ένα ένα τα βήματα...αρχικά να κόψουμε το τάισμα - αγκαλίτσα στο κρεβάτι της μαμάς...:?

Για το βάρος μην ανησυχείς...φαντάζομαι δεν περπατάνε...μόλις αρχίσουν να περπατάνε και να τρέχουν, θα γίνουν κορμάρες!!! και συ το ίδιο, μιας και θα είσαι αναγκασμένη να τρέχεις από πίσω τους!!!:tongue:

Καλώς σας βρήκα Σελεστίνα μου! Σ'ευχαριστώ πολύ και εύχομαι κι εγώ ότι καλύτερο για τα αγοράκια σου, και για όλα τα παιδάκια να είναι γερά και τυχερά!

Βασικά κάπως έτσι το κάνω το θέμα φαγητού όπως λες αλλα και πάλι τα ίδια.. τεσπα, ελπίζω φάση ειναι και θα της περάσει, μιας και μου λες οτι είχες κι εσύ το ίδιο! Δεν με νοιάζει τόσο αυτό, όσο οτι είναι ήδη αρκετά μεγάλο παιδί και την παρακολουθώ λίγο πιο στενά στο θέμα του φαγητού. Βέβαια είναι και αρκετά ψηλή γύρω στους 80 πόντους και!! Δεν περπατάει ακόμα μόνη της, αλλα πάει τοίχο τοίχο, και απο έπιπλο σε έπιπλο.Αν της δόσεις και χεράκι να κρατάει πάει άνετη, σε σχέση με το χριχρόνι Β που θέλει μόνο μπουσούλιμα, δεν πάει καθόλου με τα χεράκια αν τη κρατάς και λίγο λίγο πιάνεται και πάει. Μάλλον η Α θα περπατήσει πρώτη!

Τώρα με το θέμα του ύπνου είναι πολύ μεγάλο και τραγικό κεφάλαιο. Αυτό που όμως μπορώ να πω είναι ότι τώρα απολαμβάνω τους καρπούς της πιο σκληρής δουλειάς που έχω ρίξει στη ζωή μου! Πραγματικά πέρασα πάαααρα πολύ δύσκολα αλλα πιστεύω τα κατάφερα και της εκπαίδευσα και απο τον 6ο-7ο μήνα οι μικρές κοιμούνται 8.00-8.30 το βράδυ και το πάνε ΣΕΡΙ μέχρι της 7.30-8.00 το πρωί χωρίς ούτε να κάνουν κιχ. Να σημειώσω ότι εννοείται ξύπναγαν για γάλα και να πω επίσης ότι δεν είχα ΚΑΜΙΑ βοήθεια απο τον σύζυγο τις τραγικές λευκές μου νύχτες... ήμουν τελείως μόνη μου και έπρεπε να γίνει κάτι γιατί πραγματικά θα έπεφτα κάτω και μάλιστα άσχημα! Γιατί ήμουν μόνη μου και την ημέρα... και αϋπνη.. με καταλαβαίνεις πιστεύω!

..και μάλιστα τους τελευταίους 2 περίπου μήνες απολαμβάνω και 2ωράκι μεσημεριανού ύπνου 2-2.30 με 4-4.30, σήμερα μου κάνανε δωράκι και πήγαμε μέχρι τις 5.15 απ'της 2.30!!!! χαχαχα

Καλά κάνεις με τη μέθοδο του "απογαλακτισμού" περιμένω να σου πω την αλήθεια να δω πότε και οι δικές μου θα αρχίσουν να πιάνουν άνετα το μπουκάλι αν και τις βλέπω σιγά σιγά το κρατάνε για μερικά δευτερόλεπτα μόνες τους.. απο πόσο μηνών οι δικοί σου πιάνανε άνετα μπουκάλι? άντε ένα ένα τα βηματάκια θα τα καταφέρουμε σιγά σιγα!:D

Αλήθεια πότε περπατήσατε εσείς?

Ut1Pp2.png

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες Αννούλες!!! και φυσικά χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιόρταζαν του Αγίου Νικολάου...που μάλλον ήταν κάμποσοι!!!

Χριχρί μου, συγχαρητήρια για τον ύπνο!!! αλήθεια για πες μας πως το κατάφερες αυτό το μαγικό...να κοιμούνται τόσες ώρες σερί και οι δύο? ήταν εύκολο γενικώς ή σε παιδέψανε? πόσες μέρες σου πήρε να το πετύχεις? ούτε εγώ έχω βοήθεια από το σύζυγο το βράδυ και πραγματικά είναι μαρτύριο, ειδικά αν την άλλη μέρα έχεις δουλειά...στο κεφάλαιο "ύπνος" νιώθω ότι τα κάνω όλα λάθος και έχω απογοητευτεί...και στον παιδικό μου είπανε ότι είναι αρκετά μεγάλα και καταλαβαίνουν...και ότι πρέπει να κόψουν το γάλα μέσα στη νύχτα και φυσικά να μην τους βάζω ποτέ στο κρεβάτι μας...πως γίνεται αυτό? εντάξει όταν έχεις ένα παιδάκι το καταλαβαίνω...το αφήνεις λίγο να κλάψει, πας και ξαναπάς στην κούνια του μέσα στη νύχτα μέχρι να το πάρει ο ύπνος μέχρι που συνηθίζει να κοιμάται μόνο του...όταν όμως έχεις δύο και μάλιστα ξυπνάνε εύκολα το ένα με το κλάμα του άλλου...τότε σε ποιο θα πρωτοπας και ποιο θα ηρεμήσεις πρώτο μέσα στη νύχτα? χτες βράδυ πάλι σηκώθηκα 3 φορές και το θεωρώ και σχετικά "καλό" βράδυ...γιατί κοιμήθηκα γύρω στις 5 ώρες, αν τις αθροίσεις...

Για αυτό που ρωτάς με το μπουκάλι ειλικρινά δεν το θυμάμαι καθόλου...σίγουρα μετά το χρόνο, αλλά δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά...νομίζω 14-15 μηνών περίπου πρέπει να έπιναν νερό μόνα τους με το μπουκάλι, γιατί τότε τους πήρα και κάτι ειδικά ποτηράκια με χερούλια...βέβαια, τώρα έχω αρχίσει να τους δίνω το γάλα να το πίνουν μόνα τους...και σε αυτό μπορεί όμως να κουραστούν και να χρειαστούν βοήθεια...

Περπατήσαμε νωρίς σχετικά...ενός έτους περπατούσαν και οι δύο μόνοι τους...ο ένας πιο σταθερά, ο άλλος έπεφτε πιο συχνά...αλλά εκεί περίπου...βέβαια είναι και αρκετά ζωηροί οι δικοί μου...από νωρίς προσπαθούσαν να σηκωθούν και να σταθούν μόνοι τους...

mpougos καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!! :D

Σελεστιν μου όπως σου είπα ίσως ήταν και η πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου το θέμα "εκπαίδευση ύπνου!" Θα στα πω συνοπτικά...:

1ον) το πήρα απόφαση οτι θα το κάνω ο κόσμος να χαλάσει και σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα πίσω.

2ον) με το που πήγαν 5 κιλά το ξεκίνησα. Τάιζα τελευταίο γεύμα στις 12 και μετά έφτιαχνα χαμομήλι, το άφηνα στον θερμαντήρα και πηγαινα για νάνι. Με το που ξύπναγαν έτρεχα στην κουζίνα έπαιρνα το χαμομήλι ζεστό ζεστό (πολλές φορές ξύπναγαν μαζί και έκανα τον τιραμόλα-ταρζαν πάνω απ'τις κούνιες να κρατάω το μπουκάλι) και τους έδινα αυτό. Κλάμα? κακό? χαμός!! ....σοπάτε κοριτσάκια μου ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ και αν θέτε... αν δε θέτε ΝΑΝΙ! Αλλα αποφασισμένη μέχρι τέλους.

Τις πρώτες τρείς μέρες είδα τον χάρο με τα μάτια μου.... τρόμαξα... είπα δε θα τη βγάλω καθαρή και μάλιστα ήμουν έτοιμη ένα βράδυ να φτιάξω γάλα... δεν έκλεισα ΜΑΤΙ όλη νύχτα και ήμουν σα το ζόμπι. Την τρίτη μέρα κοιμήθηκαν 9 το βράδυ, τις σήκωσα στον ύπνο τους για το γεύμα των 12 και μετά ξύπνησαν στις 7 το πρωί!!!! Δε το πίστευα σου λέω, αφού ξύπνησα μόνη μου στις 5 και έτρεξα να δω αν είναι καλά!! Μετά ξαναείχα εννοείται ξυπνήματα αλλα πολύ πιο χαλαρά και σα να το ξέρανε ότι θα παίξει χαμομήλι για περίπου 3 εβδομάδες, αλλα χαλαρά... Και μετά απλώς έβαζα μια πιπίλα το οποίο ήταν στιγμιαίο ξύπνημα.. έτρεχα έβαζα πιπίλα μες τον ύπνο μου και μετά συνέχιζα, αλλα ήταν η εξαίρεση να ξυπνήσουν όχι ο κανόνας. Απο τα μέσα του καλοκαιριού κοιμούνται ΣΕΡΙ. Τι να σου πω.. εγώ είμαι και λίγο "φράου" γλυκιά μανούλα και δε περνάνε τερτίπια... δύο είσαστε ζωή να έχετε, λίγο να με τουμπάρετε πάει χάθηκα!! Και ειδικά σε θέματα ύπνου?! δε το συζητάω... έχω μεγάλο θέμα μ'αυτό, αν δε κοιμάμαι το πρωί είμαι στα κάγκελα, δαγκώνω άνθρωπο κλπ κλπ.!!!

...αν σου πω τι κάνω τώρα στην κακή τους τύχη αν ξυπνήσουν πρωί πρωί με την αυγούλα (πχ 7)?? .....πολύ απλά γυρνάω πλευρό και ξανακοιμάμαι!!!! και τις ακούω που ή θα μιλάνε μεταξύ τους, ή θα αράζουν κρεβάτι με τις πιπίλες τους και τα αρκουδάκια τους ή θα κλάψουν λίγο... ε και? Και τώρα το ίδιο γίνεται και για τον μεσημεριανό ύπνο... πέσατε πουλάκια μου στις 2 και ξυπνήσατε στις 3??? ΜΠΑ!!! δεν έχει... θα κλάψουν λίγο θα την ξαναπέσουν! Μυστικό: Δεν μπαίνω στο δωμάτιο, γιατί αν μπω και με δουν ΤΕΛΟΣ! και τώρα το παίρνουν μέχρι τις 4.30-5 και προλαβαίνω και ξεκουράζομαι κι εγώ λίγο. Αλλα και αυτό για να το καταφέρω... άσε με.... έριξα δουλειά, αλλά είπα: ή αυτές ή εγώ. Και αν πέσω κάτω εγώ θα πέσουν και αυτές και ο αντρούλης και το σπίτι μας να μας πλακώσει!!!!!! Έτσι δεν είναι ρε κορίτσια??

Αν θες να το κάνεις ξεκίνα το μια Παρασκευή πχ που δε θα έχεις το θέμα δουλειά και αν μπορείς κόλλα και μια Δευτέρα άδεια... αν μπορείς... αλλα αν το ξεκινήσεις πρέπει να είσαι ΤΕΡΜΑ αποφασισμένη για να το καταλάβαουν. Εγώ πχ ήμουν έτοιμη να πεθάνω απ'την αϋπνία!!! Πιο πάνω απ'τα όρια γιατί δεν είχα και καμιά βοήθεια και περίμενα πως και πως να το κάνω γιατί μου το είχε πει μια ξαδέλφη ότι το έκανε στην κόρη της. Και παράλληλα με το βιβλίο "κοιμήσου παιδί μου" (αυτό το ξέρεις??) πήρα φόρα έκλεισα τη μύτη και βούτηξα με ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! χαχαχαχα!!!!

Ut1Pp2.png

xrixri μου, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!

αυτό με το χαμομήλι το είχα δοκιμάσει και γω όταν ήταν ενός έτους...ένα θα πω...τα έφτυσα...ξυπνούσαν ανά μία ώρα από πείνα...πότε εναλλάξ πότε και τα δύο μαζί...το κράτησα για μια εβδομάδα...τόσο άντεξα...δε δούλευα τότε και μπορούσα...αλλά δεν είδα προκοπή, μιας και συνέχισαν να ξυπνάνε ακάθεκτα για μια ολόκληρη εβδομάδα!

μετά δοκίμασα με σκέτο νερό (γιατί σκέφτηκα ότι μάλλον τους αρέσει το χαμομήλι)...τίποτα...ακόμη χειρότερα δηλαδή, μιας και το έδιωχναν και δεν ήθελαν ούτε να το δουν...μετά δοκίμασα το "κοιμάμαι μεγαλώνω" μέσα στο γάλα τους...τίποτα και με αυτό...μετά δοκίμασα να τους παίρνω στο κρεβάτι μου, μπας και τους καλμάρω με αγκαλίτσες και χαδάκια και ξανακοιμηθούν χωρίς γάλα...και εκεί ήταν που την πάτησα...γιατί ο μικρός έμαθε στο κρεβάτι μου, με αποτέλεσμα ούτε το γάλα να κόψει, ούτε στην κούνια του να κοιμάται πια!

τα έκανα χειρότερα δηλαδή!!!

Και φυσικά έχω δοκιμάσει να τους ταϊζω στις 12 τη νύχτα, να τους δίνω φαγητό πριν το βραδινό τους γάλα κλπ...

Το θέμα είναι ότι ενώ μέχρι πρότινος ο μεγάλος κοιμόταν σχετικά καλά το βράδυ (από 5 μηνών και μετά ξυπνούσε σπάνια για γάλα...το έπαιρνε σερί από τις 10 μέχρι τις 6-7 το πρωϊ), τους τελευταίους μήνες...βασικά απτο καλοκαίρι και μετά ξυπνάει και αυτός...

Χτες πάντως που είπα να ξαναδοκιμάσω το "κοιμάμαι μεγαλώνω" μπορώ να πω ότι είδα διαφορά...ο μεγάλος ξύπνησε στις 5 παρά τέταρτο και ο μικρός στις 6!

Το πιθανότερο είναι να μην έχω δειξει εγώ την πυγμή που χρειάζεται σε αυτό το θέμα...τους λυπάμαι δηλαδή να κλαίνε και λυγίζω...ίσως πρέπει να γίνω λίγο πιο σκληρή...

Σελεστίνα μου τι να πω... το έχεις παλέψει δηλαδή το θέμα!! Ίσως είναι και στο παιδί...? τι να πω... Αυτό το βιβλίο το ξέρεις?

http://www.public.gr/product/books/greek-books/children/knowledge/koimisoy-paidi-moy/prod249810/?gclid=CIOMy76PqbsCFUbKtAodYwUAcQ

όπως και να έχει καλή δύναμη βρε κορίτσι μου.. πέντε παρα τέταρτο και στο καπάκι ο άλλος στις 6 είναι οκ?εγώ θα είχα λαλήσει!!!! Με λίγα λόγια θα ήμουν στο πόδι απ'τις 5 γιατί δεν έπαιζε να ξανακοιμηθώ μετά απ'τα νεύρα μου και μόνο!! Όπως σου είπα εγώ είμαι λίγο φράου σε τέτοια θέματα... στο κρεβάτι τους και νάνινάνι γρήγορα :tongue:

Τεσπα σήμερα εμείς πήγαμε μια βολτίτσα μέχρι το mall γιατί με τέτοιο κρύο δεν ήταν και για εξωτερικές τσάρκες... είναι και πολύ μικρές ακόμα για παιδότοπο και μας είχε φάει η κλεισούρα 2 μέρες σπίτι!! Επειδή θα μετακομίσουμε αρχές Ιανουαρίου δεν μπήκα και στο τριπάκι να στολίσω... οπότε είναι ωραία που βολτάρουμε στα στολισμένα μαγαζιά!! ..άνοιγε κούτες στόλιζε και μετά ξαναμάζευε και όλο το κουτολόι που θα μαζευτεί για τη μετακόμιση.. άσε που αυτές θα το ρημάξουν το δέντρο σίγουρα! Μπορεί να αρκεστώ σε κανένα εξωτερικό λαμπάκι και στολιδάκι όμως... θα δω! Έχουν και τα γενέθλια τους τα μωρά μου στις 2/1 και είναι κρίμα να είναι εντελώς αστόλιστο το σπίτι :rolleyes:

Καλέε? που είναι οι άλλες διδυμομανούλες του καφέ? κυνηγάνε τα διδυμάκια τους γύρω απ'το δέντρο??

Ut1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...