Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα! Γρήγορη ερώτηση: είχε γίνει μια συζήτηση εδώ για μαγαζιά με παπούτσια και αν θυμάμαι καλά είχε και οδηγίες πως πας. Σας λέει τίποτα; Ευχαριστώ... θα επανέλθω με νέα!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! πως πάνε τα μικρά σας?

τα δικά μας είναι καλύτερα και έχουν συνέλθει και από τις ιώσεις...φταίει όμως και η αντιβίωση που πήραν λόγω ωτίτιδας!

είχαμε ένα πολύ γεμάτο ΣΚ με πολλές επισκέψεις και δραστηριότητες...το ευχαριστήθηκαν και τα παιδιά και εμείς!

Τζέμινι, τους δίνω να φάνε το απόγευμα αλλά συνήθως όχι φαγητό... τσιμπολογάνε κανένα τοστάκι και κανένα κουλουράκι ή φαρίν λακτέ (150-200 ml) γύρω στις 6-7... το βράδυ γύρω στις 9 πίνουν γάλα γύρω στα 200-300 ml, αναλόγως του πόσο πεινάνε και πόσο νυστάζουν...βέβαια ξυπνάνε για γάλα και μέσα στη νύχτα και πίνουν άλλα 200ml!!!! και αυτή είναι η απορία μου...μήπως ξυπνάνε τη νύχτα επειδή δεν τρώνε βραδινό φαγητό και γιαυτό πεινάνε? βέβαια 1-2 φορές που έχω δοκιμάσει να τους δώσω βραδινό φαγητό και πάλι ξυπνήσανε...δεν ξέρω...

τους πήρα και γω οδοντόβουρτσες και θα ξεκινήσω να τους τα βουρτσίζω με σκέτο νεράκι μέχρι να καταλάβουν τη διαδικασία...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλησπέρα, καλησπέρα! Το βρήκα τελικά αυτό που έψαχνα και μαζί με αυτό...

tzini ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τα γενέθλια σου (πολύ καθυστερημένα εντός όμως των 40 ημερών που έλεγες)!!! Να είσαι γερή και δυνατή για να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν!!!

Και αν δεν με μπερδεύει το τικεράκι σου έχουν γενέθλια και τα διδυμάκια σου σήμερα!!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να καμαρώνεις πάντα τα παιδάκια σου!!!

549075jt0fjar5db.gif

υγ. ελπίζω να έπεσα μέσα...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τζινιω πολλλες ευχες για χρονια πολλα σε οοοοοολους!

κοριτσια ειμαι πτωμα, τωρα με τη δουλεια δεν προλαβαινω τιποτα να κανω:( θα σχολιασω αλλη στιγμη! σας φιλω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα, καλησπέρα! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

duck να χαίρεσαι την Μαρίσα σου!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!

gem είχα καταλάβει ότι θα πήγαινες λίγο αργότερα στη δουλειά! Καλή αρχή και καλή δύναμη!

Φιλιά

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Τζινακι μου να χαιρεσαι τα διδυμακια σας!!!!

Να ειναι πολυχρονα,γεματα υγεια και ευτυχια!!!

Να τα δειτε οπως επιθυμειτε φιλεναδα και να τα καμαρωνετε παντα!!!!!

Χρονια τους πολλα και ευτυχισμενα!!!!!!!

1559227xmr8ay638f.gif

Καλημερα,στα γρηγορα που σας διαβασα καλα σας βρηκα μικρους και μεγαλους...τους τελευταιους ας μην το σχολιασω!!Κι εμεις εχουμε αργησει ενα εμβολιο,αλλα με πυρετο δεν γινεται.Τωρα για το απογευματινο γευμα,επειδη τα γιαουρτακια τα βαρεθηκαν,αλλα και λογω των αδιαθεσιων τους τον τελευταιο μηνα,τα σταματησα και ξεκινησα παλι τις κρεμουλες τυπου φαριν λακτε και τους βαζω μεσα μια κουταλια του γλυκου μελι.Μερικες φορες θα τους δωσω και φαγητο μιας και μου το εχει προτεινει η παιδιατρος,αλλα σε μικροτερη ποσοτητα,εμεις βεβαια τρωμε οσο θελουμε.Τα δοντια μας εμεις δεν τα βουρτσιζουμε ακομη,θα επρεπε?

Κατα τα αλλα τα εχουμε παιξει,ο μπεμπης ειναι καλος αλλα οταν εχει τα πονακια του δεν παλευεται.Σταματησα τον θηλασμο για πολλους πρακτικους και ψυχολογικους λογους....δεν θα επρεπε αλλα αυτο ενιωθα...

Οι μικρες απιστευτα ζωηρες και ανυπακουες,η μεγαλη πολυ γκρινια απο την ωρα που θα ανοιξει το ματι της και θελει ολο αγκαλια να την εχουμε,ενω η μικρη σε γραφει κανονικα σε ολα!!Ετσι να ημουν κι εγω μικρη ηθελα να ξερα...η μικρη λεει πολλες λεξουλες,ειναι παπαγαλακι απιστευτο!!Την ρωτας τι κανει και σου λεει καλα.

Ποιος γιορταζε δεν καταλαβα...πολλες ευχες κι απο μενα!

Σας "ζηλευω" οσες πατε στις δουλειες σας...βαρεθηκα την κλεισουρα,τις πυτζαμες μου και το μαλλι μου κοτσιδα.Θα παρω παλι το εξαμηνο που δεν ηθελα καθολου,αλλα επεσαν ολοι επανω μου για να το παρω,ευτυχως που εχω τον καλυτερο εργοδοτη που θα μπορουσα να εχω και ειχα την απολυτη κατανοηση.

Αυτα προς το παρον,φιλια σε ολες και να ειστε καλα ολοι,μικροι και μεγαλοι.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

χρόνια πολλά στις Μαρίες που γιόρταζαν και στις Κατερίνες που γιορτάζουν σήμερα!!! Χρόνια πολλά και στη Τζινοοικογένεια που γιόρταζαν σε απαρτία!

Χιλιόχρονοι όλοι και όλες!!!

Εμείς είμαστε καλά και κάναμε επιτέλους και το εμβόλιο κατά της γρίπης...τώρα με τον παιδικό το κρίναμε απαραίτητο...ευτυχώς τα μικρά μέχρι τώρα δεν παρουσίασαν καμία επίπτωση λόγω του εμβολίου...

Πολύ κλεισούρα όμως το ΣΚ λόγω του καιρού...Μέχρι το mall πήγαμε μόνο το Σάββατο και κατά τ' άλλα μέσα...αφού τα μικρά, παρότι νύσταζαν σήμερα το πρωί , είχαν πολλή χαρά που θα πήγαιναν στο σταθμό! σου λένε σπίτι...σπίτι...βαρεθήκαμε!

Αργυρώ, καλά έκανες και σταμάτησες τον θηλασμό αφού έτσι ένιωθες...τρία παιδιά μεγαλώνεις, είναι μεγάλο κατόρθωμα αυτό από μόνο του! κάνε ότι σε κάνει να νιώθεις καλά και όσο μπορείς να μην πιέζεσαι...όσο για τη δουλειά, να σκέφτεσαι ότι θα περάσουν οι μέρες και θα ξαναγυρίσεις και συ στη δουλειά σου! αυτές όμως οι στιγμές με τα μικρά σου δεν επαναλαμβάνονται!!! (εκτός αν πας και για τέταρτο!!!):lol::lol::lol:

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλησπερα κι απο μενα!

αργυρω μη μασας! ασε το θηλασμο στην ακρη και κανε ο,τι μπορεις για να νιωσεις εσυ καλυτερα! Ενταξει το 6μηνο χρειαζεται μωρε, ειναι μικρουλια ακομα, θα δεις που θα περασει ο καιρος και θα γυρισεις κ εσυ στη δουλεια και θα τρεχεις!!

Σελεστιν θα το κανουμε κ εμεις το εμβολιο..

εδω εχουμε μουλιασει....πολλη βροχη!!

το σαββατο λεω να στολισω ενα δεντρακι, το οποιο θα δεσω φυσικα!!

φιλιαααααααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερουδια!!

Οσες στολισετε δεντρο θα βαλετε και μπαλες επανω??Εγω δεν τολμω ουτε καν να σκεφτω πως θα στολισω δεντρο.Θα βαλουμε το πνευμα των χριστουγεννων στο σπιτι μας,αλλα με αλλα στολιδια.

Οι μικρες εχουν ξεκινησει και ξυπνανε την νυχτα για γαλα(βασικα,η μια ξυπναει απο το κλαμα την αλλη)εσεις ποιο γαλα δινετε?σκεφτομουν να τους δοκιμασω το κοιμαμαι και μεγαλωνω,γιατι εχω ακουσει πως χορταινει το παιδι και δεν ξυπναει,ισχυει αραγε κατι τετοιο?εμεις ακομη almiron,στο χαρτινο κουτι το οποιο η τιμη του για εμας πια ειναι απαγορευτικη.

Να δοκιμασω να τους δωσω κιντερτε?τι λετε??ειλικρινα τα βραδυα μας ειναι εφιαλτικα...ο αντρας μου τις ταιζει κι εγω εχω τον μπεμπη και δεν μπορω να τον βοηθησω.Λετε να το κανουν απο ζηλεια??ξυπναει ο μπεμπης,ας ξυπνησουμε κι εμεις??τωρα το σκεφτηκα αυτο.

Επισης,πουλαμε το ενα καθισματακι,recaro 0-18 κιλα,young profit plus,στα 70 ευρω.Αν ξερετε καποια που ψαχνει ενα καλο καθισματακι,το δικο μας ειναι σε αριστη κατασταση,εχω βαλει αγγελια στις αγοροπωλησιες,στην ενοτητα με τα καθισματακια αυτοκινητου.

Φιλια και να ειστε ολες καλα!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Argyro ετσι ελεγα και εγω περσυ αλλα το στολισαμε μαζι με τα μωρα σε μια γωνια και δεν πειραξαν τιποτα τωρα φετος δεν το ορκιζομαι! Εγω ειχα δοκιμασει το κοιμαμαι μεγαλωνωντας αλλα δεν τους αρεσε ηταν πολυ πηχτο.το απογευμα τρωνε κατι;εμενα που ξυπναγε ο ενας τον αλλο τους χωρισα δωματια και ηρεμησα,τωρα τα δικα σου ισως ζηλευουν και με τον μπεμπη.γαλα εγω εδινα νεσλακ μετα τους 6μηνεδ που γραφει,και τωρα δινω νουνου kid,το βρισκω παντου,πολλες φορες εχει εκπτωση και τους αρεσει πολυ

geia sas

χρόνια πολλά σε όλα τα μωρά και σε όλες τις μητερούλες

εμείς έχουμε κάνει το εμβόλιο μόνο στον μεγάλο που είχε ευαισθησία.

Βραδυνό ψιλότσιμπάνε τα δίδυμα γιατί ζηλεύουν από εμάς και τα μεγαλύτερα αδερφάκια κυρίως. Αλλά μη νοζίσζετε αργά το πολύ μέχρι τ ις 8 και κάτι, άντε οχτώμιση στη χειρότερη.

27/7/2004 To πρωτότοκο αγορίνι μας !

25/1/2008 Η κοπελάρα μας !

19/11/2011 Τα τυχερά διδυμάκια μας !!

Καλησπέρα, καλησπέρα! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

argyro αν δεν κάνω λάθος έχεις επέτειο σήμερα! Χρόνια πολλά και πάντα ευτυχισμένοι!!!

dneiperos δεν θυμάμαι αν σε έχω καλωσορίσει...μάλλον είναι από το σοκ των πέντε παιδιών...Καλωσήρθες, λοιπόν!!!

Καθημερινές ιστορίες: σήμερα στο δρόμο για τη δουλειά έξι και μισή το πρωί παρατήρησα σε ένα γυμναστήριο με τεράστια τζαμαρία μια κοπέλα να κάνει διάδρομο και μάλιστα στην μεγάλη ταχύτητα...:shock::shock::shock:

Φιλία πολλά σε όλες

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλώς σε βρήκα!

Υπό άλλες συνθήκες..μπορεί να ήμουν εγώ αυτή στο διάδρομο..;)

27/7/2004 To πρωτότοκο αγορίνι μας !

25/1/2008 Η κοπελάρα μας !

19/11/2011 Τα τυχερά διδυμάκια μας !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...