Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα, καλησπέρα!

celestine μην το σκέφτεσαι άλλο, ευτυχώς πάει, πέρασε! Μέχρι στιγμής όποτε έχουν βήχα, αφού πρώτα τους δει ο παιδίατρος, με ορό και ρουφηχτήρι τη βγάζουμε. Περαστικά σε όλους!

Και για να ευθυμήσουμε λίγο...

http://www.eimaimama.gr/2012/10/14-test-gia-osous-skeftontai-na-kanoun-paidia.html

Φιλιά

Πολύ καλό!!!

Εγώ σήμερα πήγα σουπερ μάρκετ μόνο με τον Κων, χλιδήηηηηηηηηηηηη!!

1 αγριοκάτσικο!! χαχα

Καλημέρα σε όλες!

Νουνού μου, οι οδηγίες γράφουν ότι η δοσολογία καθορίζεται από το βάρος του παιδιού...δε βγάζεις άκρη, οπότε αναγκαστικά ρωτάς τον παιδίατρο...επίσης, πουθενά δεν αναφέρει ότι κυκλοφορεί σε δύο μορφές, σιρόπι και σταγόνες για να σε προϊδεάσει...οπότε, δύσκολα καταλαβαίνεις από μόνος σου τη σωστή δοσολογία...

Εμείς είμαστε φουλ κρυωμένοι με καταρροή και βήχα, όλοι οικογενειακώς! να ζητήσω μια συμβουλή για τον βραδινό βήχα? τι να κάνω να μη βήχει ο μικρός μου όλη νύχτα? του έχω σηκώσει λίγο το στρώμα στο κρεβάτι και του κάνω πολύ φυσιολογικό ορό πριν κοιμηθεί και κατά τη διαρκεια της νύχτας...κάτι άλλο? όχι τίποτε άλλο, αλλά κάθε φορά που βήχει ξυπνάει και με ψάχνει και αν δεν τον πάρω αγκαλιά, δεν τον φέρω στο κρεβάτι μου και δεν του δώσω γάλα δεν ξανακοιμάται...μαρτυριο....χτες κοιμήθηκα μόνο 2 ωρες ολη νύχτα...και το παιδί το ίδιο!

Οι υγραντήρες κάνουν δουλειά?

Δεν μας σώνει τίποτα δηλαδή...αχ βαχ!!

Πως είναι ο μικρός? εγώ πριν κοιμηθούνε τους δίνω μέλι όταν βήχουν ή κανένα σιροπάκι apivita (με μέλι και θυμάρι)

Για υγραντήρα δεν ξέρω.

γεια σας!!

καλα, μπηκα τυχαια, δε ξερω κ εγω μετα απο ποσο καιρο κ βλεπω μην της twins !!!...να μαι κ εγω nunuki λοιπον!!

μου λειψατε....!

τα μικρα οπως ειπε κ η twins ειναι ολοκληρα παιδια πια, πανε σχολειο(ετσι αναφερομαστε στον παιδικο..) μιλανε ακαταπαυστα, ειναι πολυ πιο ανεξαρτητα κ τραγουδανε ολοκληρο ακομη κ το "βαζει ο ντουτσε τη στολη του κτλτ κτλ"...!

architwins εχω να γελασω τοσο ....να σαι καλα!!!!φοβερο το link

δε μπορω να σχολιασω κατι αλλογιατι σας εχω χασει, ευχομαι να ειστε ολες καλα κ τα διδυμακια σας καλυτερα!!!

Κοπέλα μου καλή!!! Μεγάλα παιδιά πια! Πάνε και σχολείο!! χεχε!! Ποιος να μας το έλεγε πριν 3 χρόνια περίπου που τα λέγαμε εδώ με τις κοιλιές μας αγκαλιά!! Στείλε μου το τηλ σου σε π.μ ρε συ!! φιλιάαααα στα παιδάκια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραα!

Άρτσι να σαι καλά!!! Γέλασα μέχρι δακρύων με το χταπόδι!! Θυμήθηκα τις κλωτσιές που έφαγα το πρωί για να τα ντύσω.. Οι άλλες κοπέλες στο γραφείο (που δεν έχουν παιδιά) με κοιτάνε καλά καλά...

Αργυρώ μου να σου ζήσειειει!! Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα πολύ πολύ ευτυχισμένος!!

Σελεστίν φαντάζομαι την τρομάρα σου!! Η αλήθεια είναι ότι οι γιατροί γενικά είναι πολύ λακωνικοί και μπορεί αν την πατήσεις αν αρκεστείς στις οδηγίες τους. Περατσικά σας!!

Εμεις περάσαμε μια λίγο δύσκολη εβδομάδα γιατί αρρώστησε η μικρή και η πεθερά μου δουλεύει τα απογεύματα και γενικά είχα τρέξιμο για να προλάβω.. Η μαμά μου δεν μπορεί.. Συνειδητοποίησα για μια ακόμα φορά αν αρρωστήσουν τα παιδιά είμαι ολίγον στον αέρα και στο έλεος της πεθερούλας... Όσες έχετε μαμά να σας βοηθάει είστε πολύ τυχερές!!

Φιλάκια σε όλες!!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Κορίτσια γεια σας

σας διαβάζω πολύ από τα παλιότερα μηνύματα και καθώς έχω μια δύσκολη εγκυμοσύνη και επειδή είμαι συνέχεια σπίτι με απαγορευτικό του γιατρού αποφάσισα να ξεκινήσω να γράφω κι εγώ και μακάρι να μπορώ συχνα.

Είμαι κι εγώ διδυμομανούλα και τα διδυμάκια μου γίνονται 2 σε λίγες ημέρες!

27/7/2004 To πρωτότοκο αγορίνι μας !

25/1/2008 Η κοπελάρα μας !

19/11/2011 Τα τυχερά διδυμάκια μας !!

Γεια σας!

Απο υπνο βλεπω δεν ειμαι η μονη που περπαταω ολη την νυχτα,τουλαχιστον μεχρι της 5 τα ξημερωματα!!Ο μπεμπης το εχει παρει αναποδα το προγραμμα και την μερα κοιμαται,ενω το βραδυ το ματι του γαριδα ενα πραγμα.Ποτε θα κοιμηθουμε πια...νομιζω πως εγω μονο στην επομενη ζωη θα κοιμηθω.

Εχω την μικρη απο τα ξημερωματα με πυρετο,τι ειναι παλι αυτο?και να πω οτι πηγαμε και πουθενα!!Θα κολησει κλασσικα και η αλλη και αλοιμονο μας!

Chemin,καταλαβαινω τι σημαινει να "κρεμεσαι" απο την πεθερα γιατι η μαμα μου δουλευει οποτε σε νιωθω!!

Celestine,τι παθατε με τις σταγονες!!Ευτυχως που δεν επαθε τιποτα το παιδι.

Ενα καλοσωρισμα και στην πολυτεκνη και θαραλλεα μανουλα της παρεας μας!!Αν καταλαβα σωστα,γιατι καπου εχασα το μετρημα....ειμαι και αυπνη...εισαι εγκυος στο 5ο μωρακι??τι να πω...προσκυνω!!

Οι ζωηρες κορουλες μου,εχουν βαλει στο στοχαστρο τον μπεμπη και προσπαθουν να του πεταξουν αντικειμενα την ωρα που τον θηλαζω,μια μπαλα που του ηρθε στο προσωπο δεν την προλαβα και ο κακομοιρης πηγε με ενα παραπονο να βαλει τα κλαμματα!!Θα εχουμε παρατραγουδα με αυτες...

Φιλια πολλα σε ολες και καλη μας δυναμη.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλοσηρθε το νεο μας μελος,ευχομαι ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου!!

ΑΡΓΥΡΩ υπομονη,ο καιρος θα περασει γρηγορα και καποια στιγμη θα ερθει και για εμας η ωρα του υπνου!!!ελπιζω πριν πανε φανταροι!!

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια ειχα γραψει ενα μηνυμα προχετς, που πηγεεεε??????

Τεσπε δνε ξαναγραφω τωρα!

στελνω απλως τα φιλια μου.

ξεκιναω παλι δουλεια, περιπου 40λεπτα απ το σπιτι,αλλά μια χαρα μου φαινεται αφου γλιτωσα τη μετακομιση! Τωρα πως θα προλαβαινω τα υπολοιπα δεν ξερω:rolleyes: Θελω ομως να φυγω λιγο απ το σπιτι γιατι δεν την παλευω αλλο!

dneipiros 5ο μωρακι?????? χαρα στο κουραγιο σου!! ολα καλα να πανε με το καλο και να μας κανεις και κανα σεμιναριο ηρεμιας γιατι απολειεται να μην εισαι ή να μην εχεις γινει ηρεμη με 4 παιδια;)

Αργυρω κρατα γερα!!!!!!

μπουγκος κ εσυ στο κλαμπ των αυπνων μαμαδων? ειμαστε πολλες δηλαδη...

φιλια σε ολες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε μαμάδες και μωράκια!!!

καλωσορίζω και γω την dneiperos (σωστά το έγραψα άραγε?) και της εύχομαι καλή εγκυμοσύνη να έχει και να της ζήσουν τα παιδάκια της!!! 5ο παιδάκι? μπράβο σου, κοπελάρα!!! δεν θα ξαναπαραπονεθώ ποτέ!!! αφού τα καταφέρνεις εσύ με τόσα παιδάκια, μεταξύ των οποίων και δύο διδυμάκια, όλες μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!

Ο μικρός με την υπερδοσολογία είναι μια χαρά ευτυχώς...άλλη παρενέργεια πέραν της υπνηλίας δεν του έκανε, οπότε ηρέμησα και γω, μιας και το παιδί έχει πια ξαναβρει πλήρως την όρεξη και την ενέργειά του!

Βέβαια αυτές τις μέρες είναι και τα δύο με αντιβίωση λόγω ωτίτιδας και η παιδίατρος τους βρήκε αδυνατούληδες στην τελευταία μας μέτρηση (10,5 ο μικρός και 11,5 ο μεγάλος), αλλά με πολύ καλό ύψος (86 εκ και 88 εκ.) και με ρώτησε αν μπορώ να σταματήσω τον σταθμό για να μην είναι συνέχεια άρρωστα...η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τον σταματήσω, αν βρω μια σωστή γυναίκα (πράγμα όχι και τόσο απλό), αλλά δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία τώρα που προσαρμοστήκαμε τόσο καλά...τις ιώσεις ούτως ή άλλως δεν τις αποφεύγουμε όποτε και να πάμε σταθμό...όμως έχουν προσαρμοστεί τόσο καλά και δε θέλω να τους κλείσω μέσα στο σπίτι...το πρωί ετοιμάζονται με τόση χαρά για τον σταθμό! τους ρωτάω αν θέλουν να πάνε και μου απαντάνε "ναι, ναι, ναι!"...είναι ένας τρόπος να εκτονώνονται, να παίζουν, να μαθαίνουν πράγματα που στο σπίτι δε θα έχουν αυτή τη δυνατότητα...επίσης μου είπε ότι εφόσον έχουν καλό ύψος, δε μας απασχολεί και τόσο το βάρος, αρκεί να μην έχουν κάτι παθολογικό (θυρεοειδή, σίδηρο κλπ), οπότε το επόμενο βήμα είναι να γίνουν αιματολογικές εξετάσεις όταν τελειώσουμε την αντιβίωση...

Σεμινάκι, περαστικά σας! ξέρω πως είναι να μην έχεις βοήθεια από μαμά...η δικιά μου μένει μακριά...επίσης, η πεθερά μου δεν μπορεί πια να βοηθήσει, οπότε όταν αρρωσταίνουν τους κρατάω εγώ στο σπίτι (ευτυχώς ως ελευθ.επαγγελματίας έχω αυτή τη δυνατότητα), αλλά είναι αρκετά δύσκολο να τα προλάβεις όλα.

Αργυρώ και Τζέμινι, εννοείται ότι είμαι και γω στο κλαμπ των άυπνων μαμάδων...αλλά όπως είπα και πριν, αφού τα καταφέρνουν άλλες μαμάδες με περισσότερα παιδάκια, θα επιβιώσουμε και μεις...με μεγάλους μαύρους κύκλους και νεύρα κρόσσια από τους καφέδες, αλλά θα τα καταφέρουμε!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Μπηκα να πω μια καλησπερα και να ευχηθω στην Αργυρω να της ζησει και καλα κουραγια!!!:D:D

Τι κανετε? δεν εχω προλαβει να σας διαβασω, ελπιζω να ειστε ολες καλα το ιδιο και τα κουτσουνια σας!!!! Εμεις προπονουμαστε για τσιρκο! Αν μπορουσαν θα σκαρφαλωναν και στο κεφαλι μου :tongue: κατα τ'αλλα καλα ειμαστε.

Σας φιλω και θα επανελθω συντομα ελπιζω!!!

p1Utp3.png

Γεια σας, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα από όλες :wink:

Αυτά που βγαίνουν κάτω από το κείμενο σας, που μετράνε την ηλικία κτλ

πώς τα βάζετε με τα ανθρωπάκια? Μπορεί κάποια να με κατατοπίσει?

Αrgyro30 το κόλπο είναι να τα κάνεις με διαφορά 2+ ετών χαχα

μην κοιτάς τώρα που μου ήρθε η εγκυμοσύνη ακάλεστη..:)

εσύ πιστεύω θα κουράζεσαι περισσότερο που είναι τόσο κοντά ηλικιακά τα μωρά σου.

Αλήθεια να ρωτήσω, για έναν γιατρό στην Αγγλία, Νικολαίδη ξέρει καμιά, έχει κάποια εμπειρία (όχι από ιντερνετ) ? Εάν ναι, ας μιλήσουμε πριβέ σχετικά. Ευχαριστώ.

27/7/2004 To πρωτότοκο αγορίνι μας !

25/1/2008 Η κοπελάρα μας !

19/11/2011 Τα τυχερά διδυμάκια μας !!

Γεια σααας!!

Πάλι στα γρήγορα θα τα πω γιατι ως συνήθως τρεεεχω.. (Ωραίο το μειωμένο αλλά οι δουλέιές που μου φορτώνουν είναι οι ίδιες και δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα στη δουλειά!! )

Δνειπερος καλώς ήρθες και εννοείται χαράς στο κουράγιο σου!!

Για αυτά κάτω από τα ποστς (τικερ τα λένε)) υπάρχουν οδηγίες πώς τα βάζεις εδώ: http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=146&postcount=3 . Σόρυ, αλλά δεν προλαβαίνω τώρα να σου εξηγήσω αναλυτικά.

Σελεστίν σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ δεν θα ήθελα να τις κόψω από το σταθμό για κανένα λόγο πλέον (ακόμα και αν δεν δούλευα) γιατί πιστεύω ότι τους κάνει πολύ καλό, εκτονώνονται, διασκεδάζουν και κάνουν πράγματα που δύσκολα μπορεί να τους προσφέρει ένα άτομο στο σπίτι. Πάντως κι εμείς τις ίδιες "αναλογίες" έχουμε με εσας και δεν μας είπε τίποτα ο γιατρός για το βάρος μας..

Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να κάθομαι σπίτι όποτε αρρωσταίνουν. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να μένει η πεθερά μου αν μπορεί.. Αλλιώς άστα.. Συνδυάζουμε πεθερό με τη μαμά μου ή την αδερφη μου με ένα μωρό 5 μηνών και τη μαμά μου κ.ο.κ... δύσκολο..

Αργυρώ κουράγιο! Ώστε έτσι οι μικρές ε; Εγώ, πάντως, πιστεύω πως άμα μεγαλώσει λίγο (και αυτός αλλά και εκείνες ) θα του έχουν αδυναμία. ΄

Κουράγιο στις άυπνες μανούλες!! Δεν συμπάσχω αλλά καταλαβαίνω και απορώ πώς αντέχετε!! Εμένα όποτε με ξενυχτάνε την άλλη μέρα είμαι να με κλαιν οι ρέγγες!

Φιλουρς !

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Chemin σιγα σιγα θα συνηθισεις,σπιτι-παιδια-δουλεια,να δω ποτε θα βρουμε χρονο για εμας...εγω τελικα εχω βαλει προγραμμα για να ρυθμιζω το χρονο μου γιατι αλλιως δεν γινεται τιποτα!

Εμεις με το σταθμο ολα καλα απλα αλλαξαν ταξη και φυσικα νεες δασκαλες,μεγα θεμα γιατι ακομα πολυ συχνα τους μπερδευουν μεταξυ τους, και απορω βρε παιδι μου γιατι εμενα μου φαινοντε τοσο διαφορετικοι.τεσπα,ευτυχως δεν εχει χρειαστει καμια σντιβιωση γιατι θα ειχα αμφιβολια αν το εδωσαν στο σωστο παιδι..

γειά σας και από μένα!

mpougos, κι εμείς που παίρναμε αντιβίωση τώρα, τους την έδινα στις 7 το πρωί και στις 7 το απόγευμα για να μη χρειάζεται να τη δίνουν στον παιδικό...όχι ότι τους μπερδεύουν, αλλά μια αμφιβολία για το αν θυμήθηκαν να τη δώσουν θα την είχα σίγουρα!

για τα εμβόλια τώρα με τις ιώσεις έχουμε μείνει πολύ πίσω...να δω πότε θα μπορέσουμε να τα κάνουμε...από το καλοκαίρι δεν έχουμε κάνει κανένα!

ερωτησούλα!!! πως βουρτσίζετε τα δοντάκια τους? τους βάζετε και οδοντόκρεμα? και αν την καταπιούν? μέχρι στιγμής δεν τους τα βουρτσίζω...τους τα κάνω καμιά φορά (αν το θυμηθώ) με λίγη αποστειρωμένη γάζα και νεράκι...αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να αρχίζουν να μαθαίνουν τη διαδικασία...για πείτε καμιά ιδέα!!!

επίσης ήθελα να ρωτήσω τι τρώτε το απόγευμα...φαγητό ή κανένα γιαουρτάκι? επειδή το γιαουρτάκι το στέλνω στο σχολείο και το τρώνε εκεί πριν φύγουν (γύρω στις 3 το μεσημέρι), το απόγευμα δεν ξέρω τι να τους δώσω...συνήθως κατά τις 5-6 τρώνε λίγο ψωμάκι με τυράκι, μπισκότα, ρυζογκοφρέτες και στις μεγάλες πείνες τους δίνω από το φαγητό που έχω φτιάξει για εμάς ή τους φτιάχνω φαρίν λακτέ...και μετά πίνουν το γάλα τους πριν από τον ύπνο δηλαδή γύρω στις 9...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Εμεις πλενουμε τα δοντακια μονο το βραδυ αφου το πρωι τα ξυπναω στις 6,οποτε καμια ορεξη για πλυσιμο!τους βαζω μονο νερο στην οδοντοβουρτσα αλλα συντομα θα τους βαζω ελαχιστη οδοντοκρεμα.το απογευμα τους δινω τοστ,αυγο,γιαουρτι,τυρακι με ψωμι οτι θελουν απο αυτα,αλλα επειδη βλεπω οτι πεινανε τους δινω φαγητο οτι εχω μαγειρεψει,δεν το τρωνε βεβαια παντα.η παιδιατρος παντως μου λεει οτι ειναι νωρις και να μην τους δινω ακομα φαγητο...δεν ξερω τι ειναι σωστο

Καλησπερα!!

σελεστιν εγω δεν τους τα βουρτσιζω συστηματικα αν και τους εχω ηδη παρει οδοντοβουρτσες.. Ολο το ξεχναω, και τους αρεσει και μετα θελουν να παρουν τις βουρτσες για να παιξουν και θελω να το αποφευγω αυτο ειδικα το βραδυ που προπαθω να τους χαλαρωσω για να κοιμηθουν. Ο παιδιατρος μου ειχε πει με σκετο νερακι τωρα στην αρχη...

ειστε καλυτερα?

μη σε νοιαζει καλε το βαρος, ειδικα αφου το υψος ειναι καλο!

Απο το απογευμα δηλαδη μετα δε δινεις κατι αλλο? ποσο γαλα σου πινουν

μπουγκος εννοεις οτι δεν κανει να τους δινουμε φαγητο πριν τον υπνο? εμενα ο γιατρος μου ειπε κανα 2ωρο πριν το γαλα μπορω να τους δινω τοστ, λιγο φαγητο απ το μεσημερι, ψωμι με φιλαδελφια κτλ. Κ ετσι κανω, τρωνε ομως τις περισσοτερες φορες απο μισο τοστ γιατι θελω να πινουν και το γαλα αργοτερα και οχι μονο 50-70μλ οπως εκαναν καποιες φορες.. ε καμια φορα τους δινω και απ το μεσημερι φαγητο κατα τις 7:30 και το γαλα στις 9. Λετε να ειναι πολυ? 12 κιλα ηταν και 84 ποντοι....

φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εμενα γενικα ειναι αρνητικη στο απογευματινο και βραδυνο φαγητο ενω τα μωρα δεν εχουν περιτα κιλα,ο ενας ειναι περιπου 13700 και 15700.εμενα ψιλοτρωνε και γαλα στις 8 :15 περιπου 260 συν και μετα νανι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...