Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ξυπνησαμε και βλεπουμε σουπερ ζωακια!!μην σχολιασετε....

Αυριο ανοικτα τα μαγαζια αλλα εχω σκοπο να μην ψωνισω τιποτα!!σε λιγο θα ανοιγουν και ολες τις κυριακες,δηλ οι οικογενειακες στιγμες τελος;;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, καλησπέρα!

argyro και πάλι να σας ζήσει ο μπεμπης!!!

mpougos εμείς είμαστε της...Ντόρας και του Ντιέγκο! Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά η Ντόρα έχει δίδυμα αδερφάκια για αυτό βλέπουμε σπάνια τη μαμά της...:tongue:

ithaki αν κατάλαβα καλά τώρα κάνατε την επέμβαση , σιδερένια και περαστικά γενικότερα!

gem και οι υπόλοιπες αϋπνες μανούλες τι να πω για να πάρετε κουράγιο; Να χαίρεσαι και τον σύζυγο για τη γιορτή του! Πως πήγε τελικά;

chemin χρόνια πολλά και για τον δικό σου σύζυγο! Ναι είναι καλά στις δραστηριότητες αλλά 12-17 ευρώ το παιδι για 50 λεπτά είναι του ματς! Πήγα και πήρα όλα τα υλικά μόνη μου και γίνεται χαμός. Την κοινωνικοποίηση μόνο σκέφτομαι μιας και δεν πηγαίνουμε παιδικο...

nunu πως πήγε το ποίημα; Φαντάζομαι είναι τρελή συγκίνηση...

Για να μην τα χάσω όλα όπως το πρωί επανέρχομαι σε λίγο με τα δικά μας νέα...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Λοιπον εμείς πλέον και προς το παρόν κοιμόμαστε 10-6!!! Ύστερα από ενάμιση χρόνο χωρίς να έχω κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ κανονικά, δεν το συζητώ άλλη αίσθηση! Και το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται υπερβολικό σε κάποιους αλλά είχα ξεπεράσει τα όρια μου κατά πολύ. Επίσης μιλάνε μεταξύ τους και λένε ατακαρες. Όταν βρεθώ σε υπολογιστή θα βάλω βίντεο. Και εκεί που είχα ξεχάσει τη φάση του δαγκωματος άρπαξε ο μεγάλος τον μικρό στη μύτη.

Πάντως έχω καταλήξει ότι μια είναι η συμβουλή, ότι δεν υπάρχουν συμβουλές!!!

laerta,tzini,froso,mash,duck τι κάνετε;

Άσχετο: παπούτσια από που αγοράζετε;

Σας φιλώ όλες, πάω να σώσω το Βατερλό!!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Μια βιαστικη ερωτησουλα προς τη Σεβουλα...ποσο xozal τους δινεις?εγω δινω 2ml πρωι κ βραδυ...μηπως ειναι μεγαλη η δοση κ τους κανει υποτονικους? Αλλιως ειναι ισως απο τις απανωτες ιωσεις...αφηστε...κολλησα κι εγω και εχω σημερα τρελο μπουκωμα!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Μια βιαστικη ερωτησουλα προς τη Σεβουλα...ποσο xozal τους δινεις?εγω δινω 2ml πρωι κ βραδυ...μηπως ειναι μεγαλη η δοση κ τους κανει υποτονικους? Αλλιως ειναι ισως απο τις απανωτες ιωσεις...αφηστε...κολλησα κι εγω και εχω σημερα τρελο μπουκωμα!

Σελεστακο μου εγω δινω 2.5ml μονο το βραδυ!!!

2 ml το πρωι και 2 το βραδυ; δλδ 4;

Ειναι η μεγαλη η δοση...για τους ενηλικες λεει 10ml την μερα!

Απο 2 εως 6 ετων ειναι 2.5ml....στην ηλικια σας εδινα 7 σταγονες μονο γιατι ηταν 14 κιλα!

Περαστικα σε ολους σας!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Σεβη μου κ ευχαριστω για την απαντηση...την πατησα γιατι αλλαξα προσφατα παιδιατρο κ ο τελευταιος δεν το χρησιμοποιουσε το xozal...για να μου πει δοσολογια,κοιταξε τα χαρτια του κ με ρωτησε ηλικια των παιδιων....κ θυμαμαι οτι κ μενα μου φανηκε μεγαλη η δοση,α λλα εμπιστευτηκα τον γιατρο...κ τα δικα μου ειναι κ αδυνατα,μονο 10 κιλα ο εναε κ 11 ο αλλος! Ελπιζω να μην εχει αλλη παρενεργεια η υπερδοσολογια!

καλησπερα!

κ εμεις σημερα κατεβηκαμε στο κεντρο αλλά δεν ψωνισαμε. μια κυριακη εχει μεινει πια, ας την κρατησουμε αυτη τουλαχιστον!

σημερα ξαπλωσα στις 11:30 και ξυπνησα στις (σημειωστε) 1, 2, 3:30, 4:30, 5:15 (τοτε ξυπνησε κ ο αντρας μου αλλά κοιμισα εγω το μεγαλο οποτε ξανακοιμηθηκε) μεχρι 6 και μετα μια και καλη στις 7:30. Τεσσερις φορες δηλαδη βαλτε απο κανα 10λεπτο. Σουπερ!! Τωρα το μεσημερι δεν αντεξα και κοιμηθηκα 1 ωρα.

δε θυμαμαι τι να σχολιασω... ι

θακη, σελεστιν περαστικα σας! παω να ξυπνησω τους ταλιμπαν τωρα γιατι βγηκαμε απ το προγραμμα σημερα και δε θα κοιιμουνται το βραδυ....αααααχαχαχα καλο ε????

σας φιλω οοοολες μια προς μια

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζεμ, έχεις φοβερά ωράρια! Τουλάχιστον μέρα παρα μερατβρε παιδί μου, ή έστω δυο φορες την εβδομάδα ας αφήνουν τη μανούλα να κοιμηθεί σαν άνθρωπος.

Αρτσι, crocodilino και κυρίως Μούγερ τα σκάμε ...

Κόλλησε και η μικρή. Έκτακτα!

Ερώτηση : Το Χοζάλ είναι σαν το Αέριους που δίνω εγώ;

jYwYp3.png

Καλησπέρα.......

Με θυμάστε;;;;;; Μαύρα μάτια κάνατε, το ξέρω......

Βλέπω τις παλιές και χαίρομαι, κρατάτε το καφέ ζωντανο, αχ τι καλά!!!!

Εμείς μεγαλώσαμε, παραμεγαλώσαμε!!!!! Τι να πρωτοπώ δεν ξέρω....:P

Να διαβάσω και λίγα νέα μπας και κάνω recap!

Σας φιλώ γλυκά όλες και τα παιδάκια επίσης (διότι πλέον δεν είναι μωράκια... και αρνούνται να τους αποκαλούν μωρά....)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αφήστε τι λαχτάρα πέρασα χτες! που να σας λέω...θυμάστε που ρώταγα εδώ το πρωί για τη δόση του xozal? προσοχή γιατί κυκλοφορεί και σε πόσιμες σταγόνες και σε σιρόπι...ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ! Και εγώ δεν έδινα απλά μεγάλη δόση, αλλά πολυυυύ μεγάλη δόση...δηλαδή όταν ο γιατρός μου είπε να δίνω 2 μλ πρωι-βράδυ εννοούσε από το σιρόπι, ενώ εγώ είχα τις πόσιμες σταγόνες και δεν ήξερα ότι κυκλοφορεί και σε σιρόπι...κι αυτός ο χριστιανός δε μου το διευκρίνισε, οπότε που να το ξέρω? και η δραστική ουσία στις σταγόνες είναι πολύ μεγαλύτερη (αν δεν κάνω λάθος δεκαπλάσια) απ' ότι στο σιρόπι...έπρεπε δηλαδή να δίνω 5-6 σταγόνες που αντιστοιχούν υποθέτω σε 0,5 μλ και εγώ έδινα 4 μλ τη μέρα! και το ανακάλυψα τυχαία το απόγευμα που το συζητούσα με μια φίλη μου...το βράδυ πήρα το κέντρο δηλητηριάσεων και ευτυχώς η υπερδοσολογία δεν κάνει άλλες παρενέργειες πέραν της υπνηλίας, ούτε χρειάζεται αιματολογικός έλεγχος ή λοιπές εξετάσεις γιατί είναι από τα ήπια αντισταμινικά...αλλά η τρομάρα που πήρα και η αγωνία που πέρασα δεν περιγράφονται...

Καλησπέρα.......

Με θυμάστε;;;;;; Μαύρα μάτια κάνατε, το ξέρω......

Βλέπω τις παλιές και χαίρομαι, κρατάτε το καφέ ζωντανο, αχ τι καλά!!!!

Εμείς μεγαλώσαμε, παραμεγαλώσαμε!!!!! Τι να πρωτοπώ δεν ξέρω....:P

Να διαβάσω και λίγα νέα μπας και κάνω recap!

Σας φιλώ γλυκά όλες και τα παιδάκια επίσης (διότι πλέον δεν είναι μωράκια... και αρνούνται να τους αποκαλούν μωρά....)

Πλαααακα κάνεις? τι κάνεις κοριτσάκι? πόσο χαίρομαι που μπήκες να γράψεις? έχω χάσει τηλέφωνα κλασσικά!!! Η νύφη μου τι κάνει? χιχι!!

Μεγαλώσανε λέει? Ο Κων δεν δεχεται κουβέντα...εγώ είμαι άντρας λέει! Θηριάκι αλλά ήρεμη δύναμη!! Η Νικ παραμένει μια απαιτητική πριγκιπέσα με μεγάλη δόση cirque de soleil!! Από nufi έχεις κανένα νέο? με agorakia τα λέτε? και τη τζοι έχουμε χάσει και την jasmin..

celestine καλό το σόκ που έπαθες...δεν πρέπει να ξεχνάμε να διαβάζουμε και εμείς τα φάρμακα και τις δοσολογίες και οι γιατροί άνθρωποι είναι μπορεί να κάνουν χαζομάρες. Τέλος καλά όλα καλά όμως!!

Gemini μεγάλο το ζόρι σου, τι να λέμε....θα περάσει όμως..κουράγιο!! Και γω συμφωνώ με τα ψώνια της Κυριακής, μα ήμαρτον δεν είχαμε χρόνο και δεν ψωνίζαμε ρε παιδάκι μου. Άσε που δεν ξέρουμε αν όλοι αυτοί που δουλεύουν Κυριακάτικα παίρνουν όσα τους αναλογούν...:confused::confused:

Καλό μήνα να πω καιεγώ με ευχάριστες εκπλήξεις για όλους!!!!

Φιλιαααααααααααααααααα σας!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Νουνού μου, οι οδηγίες γράφουν ότι η δοσολογία καθορίζεται από το βάρος του παιδιού...δε βγάζεις άκρη, οπότε αναγκαστικά ρωτάς τον παιδίατρο...επίσης, πουθενά δεν αναφέρει ότι κυκλοφορεί σε δύο μορφές, σιρόπι και σταγόνες για να σε προϊδεάσει...οπότε, δύσκολα καταλαβαίνεις από μόνος σου τη σωστή δοσολογία...

Εμείς είμαστε φουλ κρυωμένοι με καταρροή και βήχα, όλοι οικογενειακώς! να ζητήσω μια συμβουλή για τον βραδινό βήχα? τι να κάνω να μη βήχει ο μικρός μου όλη νύχτα? του έχω σηκώσει λίγο το στρώμα στο κρεβάτι και του κάνω πολύ φυσιολογικό ορό πριν κοιμηθεί και κατά τη διαρκεια της νύχτας...κάτι άλλο? όχι τίποτε άλλο, αλλά κάθε φορά που βήχει ξυπνάει και με ψάχνει και αν δεν τον πάρω αγκαλιά, δεν τον φέρω στο κρεβάτι μου και δεν του δώσω γάλα δεν ξανακοιμάται...μαρτυριο....χτες κοιμήθηκα μόνο 2 ωρες ολη νύχτα...και το παιδί το ίδιο!

Οι υγραντήρες κάνουν δουλειά?

Καλησπέρα, καλησπέρα!

celestine μην το σκέφτεσαι άλλο, ευτυχώς πάει, πέρασε! Μέχρι στιγμής όποτε έχουν βήχα, αφού πρώτα τους δει ο παιδίατρος, με ορό και ρουφηχτήρι τη βγάζουμε. Περαστικά σε όλους!

Και για να ευθυμήσουμε λίγο...

http://www.eimaimama.gr/2012/10/14-test-gia-osous-skeftontai-na-kanoun-paidia.html

Φιλιά

JDfvp3.png

bDyqp3.png

γεια σας!!

καλα, μπηκα τυχαια, δε ξερω κ εγω μετα απο ποσο καιρο κ βλεπω μην της twins !!!...να μαι κ εγω nunuki λοιπον!!

μου λειψατε....!

τα μικρα οπως ειπε κ η twins ειναι ολοκληρα παιδια πια, πανε σχολειο(ετσι αναφερομαστε στον παιδικο..) μιλανε ακαταπαυστα, ειναι πολυ πιο ανεξαρτητα κ τραγουδανε ολοκληρο ακομη κ το "βαζει ο ντουτσε τη στολη του κτλτ κτλ"...!

architwins εχω να γελασω τοσο ....να σαι καλα!!!!φοβερο το link

δε μπορω να σχολιασω κατι αλλογιατι σας εχω χασει, ευχομαι να ειστε ολες καλα κ τα διδυμακια σας καλυτερα!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...