Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Εμενα δε μου είχε μιλήσει για αυτές τις 2 επιλογές που αναφέρεις. Πρέπει βέβαια να μου το έβαλε με κάποια βελόνα γιατί μου είπε ότι θα νιώσω ένα τσιμπήματακι (δεν κατάλαβα κάτι σπουδαίο), έμεινα λίγη ώρα ξαπλωμένη γιατί αυτό πήζει και μετά σπιτάκι μου! Αν το ενδομήτριο σου δεν παχαίνει ικανοποιητικα να το κάνεις γιατί το κόστος μιας εμβρυομεταφορας και η αποτυχία της είναι πολύ περισσότερα από 400 ευρώ. Θα το σκεφτόμουν μόνο αν έκανε κάποιο κακό σε κάτι. Στη χειρότερη να μην κάνει τίποτα. Που όμως το prp ενδομητρίου έχει αποτέλεσμα, δεν είναι σαν το prp ωοθηκών που σε κάποιες μπορεί να έχει και σε κάποιες όχι. 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα, θα σ ακούσω και θα του πω εγώ να το κάνουμε. Το Νοέμβριο έκανα εμβρυομεταφορα πέτυχε απλά δεν προχώρησε, και μ είπε οσως το ενδομητριο δεν μπόρεσε να το κρατήσει ίσως το έμβρυο δεν ήταν καλό και έπεσε, και για ν αποκλείσουμε το ενδομητριο σκέφτηκε το prp 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερα!

μαπινω στα πολυυυ γρηγορα! περαστικά σε ολα τα διδυμακια!

κ εμεις ακομα φουλ καταρροη,. αλλά ο γιατρος μονο με ορο και ρουφηχτηρι λεει να τους κανω. Καθε γιατρος τα δικα του δηλαδη...

γιορταζει ο αντρας μου το σαββατο, τραπεζι δεν κανω, αλλά θα ειμαστε σπιτι για ενα γλυκο, και αναρωτιεμαι πως θα την παλεψουμε με τα παιδια!! θα ερθουν αρκετοι απ οτι καταλαβα:roll:

σεβη κ εγω το εχω σκεφτει αυτο για το δεντρο, αλλά δε θελω και να μη στολισω...θα μου πεις ετσι οπως το εχουμε κανει το σπιτι τα χριστουγεννο τζατζαλα του ελειψαν...δεν ξερω, οπως μου ερθει θα κανω μαλλον

εμενα ουτε εξω καθονται καλα παντως αν σας παρηγορει....μονο το πρωτο 5λεπτο ειναι οκ μεχρι να ξαψαρωσουν, και μετα αρχισουν τα δικα τους... Α, και ο μικρος αν εχει πολυ αγνωστο κοσμο μπορει να κολλησει στην αγκαλια του μπαμπα του. αυτα!

σας φιλω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερίζω κοπελάρες!! Τι να πώ, όλα θέλω να τα σχολιάσω...λοιπόν....

Σεβάκο μου ανάρρωσες?

ώστε έτσι ο Μεγάλος :D αντάρτης ε? πρέπει να γνωριστεί με τη Μικρή μου :-D:grin:

Για δέντρο μην το συζητάτε θα στολίσετε και θα παραστολίσετε!!! εγώ όταν ήταν τα παιδιά 15 μηνών το είχα βάλει πάνω στην τραπεζαρία, δεν είναι πολύ μεγάλο φυσικά και μια χαρά επέζησε, πολλά λαμπάκια, πλαστικά και λούτρινα στολίδια!30 μηνών στήσαμε μεγαλύτερο δέντρο στην γωνία μεταξύ καναπέδων πάνω σε τραπεζάκι, με πολύ κουβεντούλα και λίγη γκαρίδα επέζησε και αυτό!!;););) Εκεί θα πάει και φέτος!! χιχι!! τι μου θυμίσατε!!

celestine η γνώμη μου για τα φάρμακα είναι γενικότερα συγκρατημένη, κάνουμε ομοιοπαθητική στα παιδιά. Απ όσο ξέρω το αταράξ είναι αντιισταμινικό και αγχολυτικό, προσωπικά μου ακούγεται βαρύ.

Για κοπέλα στο σπίτι και εδώ... με τίποτα...άρα "εμπρός καλά μας χέρια!!!"

Και μένα είναι πιο βολικά παιδιά έξω, πιθανόν να νιώθουν ανασφαλή έξω από το σπίτι τους με αποτέλεσμα να έχουν πιο ήπιους τόνους.

Το αστείο δεν σας το είπα, τα παιδιά μου έχουν ποίημα φέτος!!! χαχαχαχαχαχα, δυο γραμμούλες φυσικά αλλά έχουν πολύ γέλιο!! Ο Κών τα κουτσοκαταφέρνει, η μικρή βρωμούσα όμως δεν κάθεται καθόλου να ασχοληθεί!! Σήμερα ήρθε μισολέγοντας το μισό (προφανώς δουλεμένο στο σταθμό) αλλά ήταν τόσο αστεία!! Πρέπει να τα βιντεοσκοπήσω αυτά!

Φιλιά σε όλες καληνυχτίζω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειά σου τζεμάκο δεν είχα δεί το μήνυμα σου!!

Μην αγχώνεσαι για τον κόσμο, εκμεταλλεύσου τους, αμόλα τα παιδιά να τα φυλάνε οι φίλοι και συγγενείς και εσύ πίνε καμία τεκιλίτσα στο μπαλκόνι!!!:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!

Πω πω Νούνου πολύ γέλιο θα έχουν τα μικρά να λένε ποίημα! Οπωσδήποτε να πάρεις βίντεο.. αυτά δεν ξαναγυρνάνε!

Τζεμ περαστικά σας! Γαι τη γιορτή θα συμφωνήσω με Νουνου! Σε τέτοιες περπτώσεις/περιστάσεις επιβάλλεται το "χώσιμο" των καλεσμένων. Άσε που τους αρέσει κιόλας! Κι εμένα ο άντρας μου γιορτάζει το Σάββατο και είπαμε ότι θα πάμε κάπου έξω το μεσημέρι με γονείς και αδέρφια. Κι εκεί την ίδια τακτική θα ακολουθήσω! Χοχο! Άντε, να τους χαιρόμαστε :D!

Σεβού, κι εγώ θέλω να στολίσω δέντρο φέτος!! Δεν μπορώ να αντισταθώ! Θέλω να πάθω για να μάθω (σιγά μη μάθω, λέμε τώρα) Ο χώρος που το βάζουμε φαίνεται αλλά είναι κάπως διαχωρισμένος οπότε πιστεύω οτι αν αφήσουμε και λίγο άδεια τα χαμηλά κλαδιά θα επιβιώσει.. Θα δούμε!

Τι το θελα χτες κι έλεγα ότι στον παιδικό είναι άψογες; Η μεγάλη δάγκωσε ένα παιδάκι που πήγε να της πάρει το αυτοκινητάκι στον κήπο..:(. Βέβαια έχουν ένα άλλο που τα δαγκώνει όλα και η κοπέλα μου είπε ότι μάλλον το αντέγραψε αλλα΄το χει κάνει και στο σπίτι μια δυο φορές που η μικρή πήγε να της πάρει παιχνίδι.. Σε αυτή την ηλικία κάνεις κάτι άλλο εκτός από αδιαφορία και απομάκρυνση/προστασία του "θύματος";;

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Μόνες μείναμε σεμίν, εσύ πρωϊ, εγώ βράδυ...χαχα!!

Στάνταρ αντέγραψε, όλο λέμε τα καλά του παιδικού αλλά μη ξεχνάμε ότι επίσης έχουμε και κακές συμπεριφορές να αντιγράψουμε. Και είναι πολύ μιμάκια γενικότερα. Εγώ δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια, η ηλικία αυτή είναι σούπερ φανταστική. Σας έχω πεί ότι καθαρά δε μιλάνε, τη διεθνή μας βρισιά όμως την ακούσανε, την επανέλαβαν και ξέρουν πλέον να τη χρησιμοποιούν κατάλληλα...όταν κορνάρει ο μπαμπάς, όταν φρενάρει η γιαγιά..τις προάλλες περπατάγαμε στο δρόμο και ένας τύπος σκούντηξε τον κων....ευτυχώς που δε μιλάνε καθαρά γιατί θα φάω πολύ ξύλο!!!

Πιστεύω ότι καταλληλότερη να μας απαντήσει θα είναι η φίλη σου, αλλά μάλλον δεν μπορείς να την αφήσεις ατιμώρητη. Εγώ με τα παιχνίδια έχω θέμα με τον Κων, μη και του πάρεις παιχνίδι, μη και δεν του δίνει η Νικ κάτι που κρατάει..αρχίζει μουρμούρα και φάπα. Αυτό που κάνω είναι να του μαθαίνω να μοιράζεται. Του λέω αν δεν μοιράζεσαι τα παιχνίδια σου δε θα έχεις φίλους να παίζεις ή αν θέλει ένα παιχνίδι της Νικ του λέω ανταλλαγή, της δίνει κάτι άλλο για να το πάρει. Ευτυχώς η μικρή είναι φευγάτη και του τα δίνει κατευθείαν (γιατί δεν ασχολείται πολύ). Και φυσικά άμα απλώσουν χέρια ο ένας στον άλλον έχει τιμωρία ή στέρηση παιχνιδιού.

Που είστε τσούπρες όλες?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα.....

Εδω ειμαι και εγω!!!

Και γω θελω να στολισω αλλα μπαινει σε θεση που το πιανουν απο παντου!!!

Ποσα μη εχουμε να πουμε;;;;;;

Σεμινακο ο μεγαλος μου πριν παει παιδικο οτι και να του εκανε ο μικρος δεν τον πειραζε.....ολο το καλοκαιρι τον ξεμαλλιαζε και δεν απλωνε το χερι του!

Τωρα ομως με το παραμικρο τσουπ του ριχνει καμια!

Επιασα την δασκαλα μας και της λεω "ποιο παιδι μεσα στο τμημα τους χτυπαει;"

Παγωσε και μου δικαιολογηθηκε οτι απλα ενα παιδι ειναι πολυ ζωηρο και παχουλο και ατσουμπαλο και ισως χτυπησε το μεγαλο μου κατα λαθος!

Ξερω οτι ο μεγαλος αντιγραφει πολυ τους αλλους και ετσι ημουν σιγουρη οτι το εχει δει!!!

Για παιχνιδια και μενα τσακωνοντε αλλα προσπαθω να ειμαι δικαιη οσο και να κλαινε!!!!!

Το μεγαλο καλα κρατει με τον βηχα του και τωρα εχουμε αρρωστο και τον μπαμπα μας!!!

Καλησπερα ομορφες!!

νουνουκα χαχαχαχα τι γελιο που θα εχουν!! Προσεξε μην πουν την εθνικη μας λεξη στην εθνικη γιορτη:tongue:

Ναι μαλλον ετσι θα κανω, το γνωστο χωσιμο!! χχιχιχιχι

σεμινακι εμενα ο μικρος δαγκωνει αβερτα:roll: εχει δαγκωσει και παιδια φιλων δηλαδη που δεν εχουμε προλαβει να τα απομακρυνουμε γιατι γενικως το εχουμε υποψιν. τον εβαζα παντα τιμωρια στο παρκο, του εδειχνα οτι ο αδερφος του κλαιει, ε στα παιδια τα ξενα ειδικα μπροστα του εριχνα υποτιθεται και καμια στον ποπό (τι να κανω ειδικα ενα κοριτσακι το ειχε ματωσει κιολας...)και τωρα το εχει κοψει αρκετα. Αλλά στον αδερφο του το συνεχιζει ενιοτε. Εχω πλεον καταλαβει πως αυτη ειναι η αμυνα του γιατι ο μεγαλος ερχεται με νταηλικι και του τα παιρνει ολα, απο φαγητο μεχρι παιχνιδια, κ εκεινος δεν μπορει να αντιδρασει αλλιως. Εννοειται πως δε μου αρεσει και πάλι, αλλ'ά τουλαχιστον τον καταλαβαινω!

σεβου περαστικα στους αντρες σου!

εχουμε να πουμε πολλα μη οντως!!

Καληνυχτουδια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!

Πολλή δουλειά σήμερα αλλά τώρα ξέκλεψα λίγο χρόνο! (από τη δουλειά ξεκλέβω α;πό τα παιδιά όταν είμαι σπίτι με τίποτα! )

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η φίλη μου λέει πως είναι μίμηση και ότι είναι μικρή για τιμωρία. Στο σπίτι πρέπει να δω πώς θα το χειριστώ. Είναι μικρή ακόμα για να καταλάβει ότι δεν θα έχει φίλους. Σκέφτομαι να της παίρνω το παιχνίδι και να την απομακρύνω για λίγο.. κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Και η ανταλλαγή είναι καλή ιδέα.

Τζεμ σε καταλαβαίνω, εμάς δεν το κάνει τόσο πολύ ευτυχώς αλλα αφού το άρχισε δεν ξέρω και πού μπορεί να φτάσει.

Πω πω Νούνου τρελό γέλιο να "βρίζει" το μικρό... αλλά πρέπει να συγκρατείσαι γιατί αν σε πάρει πρέφα ότι γελάς την έβαψες. Δύσκολο μου φαίνεται. Όντως μιμούνται τρελά και θέλουν να τα λένε και όλα! Προχτές είπα στη μικρή: "Τι κάνεις εκεί μαρή;;" και αμέσως ακούστηκε ο αντίλαλος:"Μαγήηη!!!!" η μεγάλη :lol:. Πρέπει να προσέχουμε πολύ τι λέμε από δω και πέρα.

Σεβού περαστικά και στον άντρα σου, λοιπόν!!

Αυτά.. πολλά φιλάκια σε όλες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλησπέρα κούκλες!

Βλέπω και σε εσάς οι ιώσεις ξεκίνησαν νωρίς. Κι εμείς πριν ένα μήνα κολλήσαμε μια ιογενή φαρυγγίτιδα και πριν 10 μέρες άλλη μια ίωση λαιμού. Πυρετοί τριημέρου μέχρι 39.5 κι έτσι πήρα το βάπτισμα του πυρός με Depon, Algofern και θερμόμετρα μετώπου μέσα στη νύχτα.

Mash, δυνατό παιδί, πως τα πάς; Σε ευχαριστώ πολύ και για το γιατρό που μου "σύστησες". Πήγαμε κι εμείς στο Μανιό κι όλα πήγαν καλά. Πριν το καλοκαταλάβουμε όλα είχαν τελειώσει (στην κυριολεξία μεχρι να βρω το κυλικείο του Παίδων Πεντέλης η μικρή είχε βγει) Αν το ήξερα ότι είναι κάτι τόσο "απλό", δεν θα την είχα αφήσει να ταλαιπωρείται τόσους μήνες . Περάσαμε κι ένα γερό μπούκωμα και δεν ξαναβούλωσε οπότε θεωρώ ότι είχαμε 100% επιτυχία.

Το θέμα του ύπνου μην το συζητάτε είναι πλέον πολύ κουραστικό, αλλά όπως έχω ήδη πει, απλά θα πάρουμε μεγαλύτερο κρεβάτι για να χωράμε πιο άνετα και οι τέσσερις.

Σας φιλώ κι εύχομαι περαστικά στα άρρωστα παιδάκια σας.

Θα επανέλθω με περισσότερους σχολιασμούς. Στο μεταξύ, Αργυρώ να σου ζήσει ο παίδαρος!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!!!

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας και για την σκεψη σας!

Γεννησαμε με καισαρικη την προβλεπομενη ημερομηνια τον μπεμπη μας 4200 παρακαλω...ηταν ο μεγαλυτερος της ημερας!!Τον θηλαζω αποκλειστικα και τα εχω δει ολα!!!Κοιμαται γρηγορα στο στηθος με αποτελεσμα να μην χορταινει και ξυπναει πολυ γρηγορα για να ξαναφαει.Τα βραδια ειναι λιγο δυσκολα γιατι εχουμε αρχισει τα πονακια και ο κακομοιρης ειναι πολυ ανησυχος.Τα ξερω,τα εχω περασει και απο οτι φαινεται θα περασουμε παλι τους κολικους.

Γεννησα με πολλες συσπασεις λογω κουρασης και ψυχολογικης φορτισης αφου μια μερα πριν μου κρατησαν την μικρη μου στο Παιδων.Δυο βδομαδες τωρα και οι δυο μου κορες περασαν δυο απανωτες ιωσεις,τελειως διαφορετικες μεταξυ τους και επειδη η μικρη παρουσιασε εντονη υπνηλια και νοθρωτητα την κρατησαν προοληπτικα μεσα.Το κλαμα που εριξα εκεινη την μερα...ενιωθα οτι την εγκατελειπα.Ευτυχως εμενε τα βραδια ο αντρας μου μαζι της κι εγω για καλη μου τυχη ειχα πολυ καλυτερη αναρρωση κι ετσι τα καταφερα πολυ γρηγορα μονη μου να σηκωθω.Τωρα ειμαστε καλα,απλα κουραζομαστε λιγο παραπανω αλλα θα περασει ο καιρος και θα μπουμε σε μια σειρα.Αυτα τα νεα μας,απο τα λιγα που διαβασα περνατε κι αλλες τις ιωσουλες σας,περαστικα και καλη δυναμη!!

498ap2.png

nZqvp3.png

κοριτσάρες καλημέρα! και καλό μήνα!!! με όσο το δυνατό λιγότερα άρρωστα μωράκια!!!

Αργυρώ μου, συγχαρητήρια και πάλι για τον μπέμπη και καλό σαράντισμα να έχετε μαμά και γιος!!! περαστικά στις διδυμούλες σου!!! είναι καλυτερα τώρα η μικρή? πως αντέδρασαν με το νέο μέλος της οικογένειας? έκαναν ζήλειες?

Σεμινάκι μου, εμένα οι δικοί μου δαγκώνουν αρκετά...δάγκωναν όμως και πριν πανε στο σταθμό...όταν διεκδικούν ένα παιχνίδι πέφτει πάντα σχεδόν δάγκωμα ή τραβηγμα μαλλιών...στον παιδικό η παιδαγωγός που το παρατήρησε και το συζητήσαμε, μου είπε ότι είναι της ηλικίας...ότι άλλα παιδάκια δαγκώνουν, άλλα χτυπανε και άλλα σπρώχνουν...αυτό με το σπρώξιμο εμείς δεν το είχαμε και το αποκτήσαμε και αυτό τώρα με τον σταθμό...είναι όντως κάπως μικρά για να καταλάβουν αν τους κάνεις κήρυγμα, αλλά εγώ εφαρμόζω την εξής τακτική και πολλές φορές πετυχαίνει...μόλις τους δω με άγριες διαθέσεις να πηγαίνει ο ενας προς τον άλλο, τους αποπροσανατολίζω λέγοντας "κάνε αγκαλίτσα στον αδερφό σου, δώσε φιλάκι"! πολλές φορές έχει πιάσει...αρκεί να τους προλάβεις πριν πέσει το δάγκωμα, γιατί μετά άντε να τους χωρίσεις...

τιμωρία ακόμη δεν τα εχω βάλει, αν και είμαι γενικά υπερ...απλά περιμένω λίγο να μεγαλώσουν και να καταλαβαίνουν...

Εμείς την τελευταία εβδομάδα είμαστε μονίμως άρρωστοι....ξεκινήσαμε το Σάββατο με εμετούς και διάρροιες...ανορεξία στο φουλ...και πάνω που λέω "άντε να μας περάσει", από Τετάρτη είναι ο μεγάλος χάλια με μπούκωμα, μύξα, βήχα και δέκατα...εν τω μεταξύ, άρχισε από Τετάρτη να είναι υποτονικός και να έχει υπνηλία...έλεγα και γω πως είναι από την αφαγία και τους εμετούς, αλλά μάλλον ήταν από τη δεύτερη ίωση που κόλλησε στο καπάκι...

Σήμερα τον κράτησα σπίτι για να τον προσέχω...έχει ανοίξει κάπως η όρεξη του, αλλά έχει απίστευτη καταρροή...

Να ρωτήσω κατι? ποια η άποψη σας για την ομοιοπαθητική? την έχετε εφαρμόσει και τι αποτελέσματα είδατε? ρωτάω γιατί με τις μόνιμες ιώσεις, ίσως να ήταν μια λύση...

Επίσης, ερώτηση νάμπερ του...τηλεόραση αφήνετε να βλέπουν? από ποια ηλικία επιτρέπεται? τι προγράμματα? εμένα έχουν μάθει πλέον να την ανοιγουν και σε ανύποπτο χρόνο τους βρίσκω να κάθονται και να χαζεύουν...ιδίως διαφημίσεις! αναγκαζόμουν να βγάζω την τηλεόραση από την μπρίζα, μέχρι που αγόρασα πολύμπριζο με διακόπτη και δεν έχουν ακόμη καταλάβει πως λειτουργεί...προσπαθώ γενικά να μην τους πολυαφήνω, αλλά μερικές φορές...ειδικά αν έχουν τρελή γκρίνια, είναι μια λύση...έτσι για ένα τεταρτάκι μέχρι να ηρεμήσουν...ξέρω βέβαια ότι δεν είναι ότι καλύτερο...εσάς ποια η γνώμη σας?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

καλημέρα και καλό μηνα!!!

αργυρω μου να σας ζησει και πάλι ο μπεμπαρος!! Κανε υπομονη τωρα τις πρωτες μερες...μετα θα στρωσει ο υπνος:rolleyes: μαλλον:roll:

περαστικά και στη μικρη σου, πωπω τι τραβηξες κ εσυ...ουφ! ελπιζω τωρα να ειστε οοοολοι καλα!

σελεστιν περαστικα σας. κ εμειες εχουμε κατι ιωσουλες με μυξα, λαιμο κτλ.

για ομοιοπαθητικη δεν ξερω.

τηλεοραση θελουν να βλεπουν πααααρα πολυ! οχι προγραμματα, μονο διαφημισεις. Βασικα εμενα μου αρεσει να ειναι ανοιχτη αλλα τωρα πλεον δεν την ανοιγω απο το πρωι. Αυτα παιζουν κ οταν τους ερθει ή ακουσουν κανα περιεργο ηχο τοτε στριβουν το κεφαλι ή οταν εχουν βαρεθει και δεν ξερουν τι θελουν και γκρινιαζουν τους παω προς τα εκει. Παιδικα δεν μπορω να πω οτι βλεπουν ακομα. Δεν ενθουσιαζονται.

γενικα εχω λιγες τυψεις γι αυτο, αλλά νομιζω δεν μπορω να κανω αλλιως. Με βολευει δηλαδη και νομιζω πως οταν υπαρχει μετρο δεν απονβλακωνονται. Επισης, ακομα δεν ειναι σε φαση να μπορουν να παιξουν μονοι τους αρκετα, αργοτερα θα εχουν περισσοτερες επιλογες για παιχνιδι και δε θα ειναι η τηλεοραση η μοναδικη εναλλακτικη!

Α! δε βαζω ποτε τηλεοραση πριν κοιμηθουν το βραδυ

αυτα τα νεα μας. η φωνη μου εχει κλεισει τελειως. κ εχει και ο μικρος φλεματα που δε μπορει να βγαλει. κατα τα αλλα τα ιδια, τα βραδινα ξυπνηματα καλά κρατουν!

φιλιααααααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αργυρω μου να σας ζησει ο μπεμπαρος!!!υπομονη στην αρχη,εδω τα καταφερες με διδυμα!

Οσο για την τηλεοραση,τα βιβλια λενε 20 με 30'την ημερα γιατι ιδιατερα σε μικρα παιδια οι εικονες περνανε πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινει ο εγκεφαλος να τα επεξεργαστει με αποτελεσμα να εχουνε παιδια με θεματα λογοθεραπειας κ.α.

Εγω τους αφηνω και πολυ παραπανω σπλα προσπαθω να βαζω dvd εκπαιδευτικα,δεν γινεται αλλιως,πως θα σκουπισω,σφουγγαρισω,μαγειρεψω και τοσα αλλα;;;;

Καλησπέρα (καλημέρα?)

Αργυρω ασχολίαστο. Ζόρι μεγάλο! Πάει όμως κι αυτό, πέρασε :) .

Τζεμ, μικρέ νταλικέρη,φιλάκια !

Σελεστίν περαστικά σας

Για την τηλεόραση... δε βλέπουν - βλέπουν αλλά είναι συνεχώς αναμενη και ακούνε τον ήχο και ίσως κοιτουν φευγαλαία οπως περνούν από μπροστά της, όταν ο άντρας μου είναι στο σπίτι. Γενικά, όπου βρίσκεται έχει μια τηλεόραση αναμενη και όταν τα παιδιά είναι μαζί του, έχουν κι αυτά :( ... Κάπου είναι λογικό, θέλει να ακούει τις ειδήσεις, ενημερωτικές εκπομπές αλλά ακόμα κι όταν θα τα κοιμίσει το βράδυ η τηλεόραση είναι ανοιχτή. Όταν τα κοιμίζω εγώ, την έχω κι εγώ ανοιχτή επίσης. Δεν κοιτούν ακριβως αλλά την ακούν/ βλέπουν στο backgound.... άσχημο; Θέλω να ρωτήσω την παιδιατρο.

Γλέντι προβλέπεται πάλι απόψε, ο μικρός πάλι κόλλησε κάτι έχουμε συνάχι και καταπίνει μύξα άρα ξυπνάει ανά δεκάλεπτο, η μικρή είναι κι αυτη ανησυχη χωρις άλλα συμπτώματα ακόμα.. Πότε άραγε να περιμενω τον πυρετό; Ε ρε ύπνο που θα κάνουμε πάλι, γιέϊιιιιι.... :( :(

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...