Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!

Αργυρω να σας ζησει ο μπεμπης!!:D:D περιμενουμε νεα σου οταν μπορεις!

σελεστιν welcome back!τελικα ο σταθμος κανει πολυ καλο... μπραβο και για τον υπνο. Φανταζομαι θα σου φαινεται τελειο μετα απο τοοοοοση αυπνια.

νουνουκα εστρωσε τελικα...εγω το καθυστερω ακομα

mpougos, archi τα φιλια μου!

σεβη πως ειστε τωρα? κ εμεις με μυυυυυξα, αρα ο ορος και το ρουφηκτηρι δινει και παιρνει. να δω ποτε θα σταματησει αυτο, ο μεγαλος εχει σχεδον 15 μερες:(

κατα τα αλλα καλα, αλλά παντα κουραστικα!!

φιλακιαααααααααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Αργυρώ μου, διάβασα ότι γέννησες!!! Να σου ζήσει και να τον καμαρώνεις πάντα όπως επιθυμείς!!! συγχαρητήρια!!!

Λαέρτα μου, σε ένα γρήγορο "ξεφύλλισμα", είδα ότι τα μικρά σου όχι μόνο μιλάνε, μετράνε, τραγουδάνε, αλλά και ότι κόψανε την πάνα!!! μπράβο σας!!! πως τα καταφέρατε τόσο νωρίς? προφανώς θα ήταν ώριμα και έτοιμα να το κάνουν...πάντως, αν και τα μικρά μου είναι μόλις 6 μήνες μικρότερα, μου φαίνεται αδιανόητο σε ένα εξάμηνο να τα κάνουν όλα αυτά...κ μάλιστα να κάνουν και δουλειές μέσα στο σπίτι...

όσο για την τιμωρία που λέγατε, θα συμφωνήσω ότι χρειάζονται και κάποια όρια και καλό είναι να μπαίνουν από νωρίς...οπότε, αφού βλέπεις ότι αποδίδει, το συνεχίζεις...εγώ, όμως, έχω ένα άλλο θέμα...τον τελευταίο καιρό με τις ιώσεις από τον παιδικό, ο μεγάλος μου, μόλις τον μαλώσω και τον πιάσουν τα κλάματα, κατευθείαν κάνει εμετό...τον είχε ξαναπιάσει αυτό και πριν το καλοκαίρι και μάλιστα τότε δεν ήταν και αρρωστούλης...το καλοκαίρι του πέρασε και τώρα πάλι...η παιδίατρος είπε ότι είναι από τα φλέματα, αλλά πάει πολύ καιρό αυτή η ιστορία και έχω βαρεθεί να τον αλλάζω...άσε που δεν τολμάω να του φέρω αντίρρηση, γιατί ξέρω ότι θα τα βγάλει...

Τζεμινάκι μου,πάνω που έλεγα ότι πάνε καλύτερα στο θέμα του ύπνου...τώρα τρία βράδια με έχουν ξεκάνει...χτες βράδυ, για παράδειγμα, ξύπνησαν 11.45, 02.30, 03.30, 04.45 και 06.00!!! οπότε καταλαβαίνεις ότι ήρθα άυπνη στο γραφείο...και κουτουλάω...τα δικαιολογώ όμως αυτές τις μέρες γιατί είναι πολύ μπουκωμένα και έχουν και επιπεφυκίτιδα στα ματάκια τους και μπορεί να τους ενοχλεί!!!

Πάντως, είναι στο παιδί...έχω φίλη με δίδυμα που αν και πολύ μικρούλια, κοιμούνται σερί όλη νύχτα!!! και μέσα στη μέρα κάθονται ήσυχα ήσυχα στις κούνιες τους και εκείνη κάνει δουλειές στο σπίτι!!! μου το έλεγε τις προάλλες και την έφτυνα να μην τη ματιάσω...εμείς στην κούνια δεν καθόμαστε ούτε για να κοιμηθούμε...όχι ξύπνιοι...και έτσι ήμασταν από νεογέννητα...

Τώρα για τη μέθοδο του "κοιμήσου παιδί μου", δεν την έχω εφαρμόσει, παρότι κατά περιόδους ακούω ότι πετυχαίνει στα περισσότερα παιδιά...εγώ προβληματίζομαι για το εξής...αν αρχίσει το ένα να κλαίει και να ουρλιάζει μέσα στη νύχτα, δε θα ξυπνήσει και το άλλο? και μετά τι γίνεται? πως θα τα κάνεις καλά και τα δύο? νομίζω πως όταν έχεις ένα παιδάκι, είναι πιο εύκολο να εφαρμοστεί...όταν έχεις δύο, είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα...τα κλάματα του ενός αναπόφευκτα θα ταράζουν και θα ξυπνάνε τον άλλο...

Σεβάκι μου, περαστικά σας!!! και γω χάλια είμαι γαμώτο...από τότε που ξεκινήσαμε σταθμό, μαζί με τα μικρά κολλάω και γω...φαντάσου πριν δύο εβδομάδες σταμάτησα την αντιβίωση και είμαι πάλι χάλια...θέλω να κάνω και το εμβόλιο κατά της γρίπης, αλλά έτσι όπως είμαστε συνέχεια άρρωστοι, όλο το αναβάλλω...

Σεμινάκι μου, γλυκό μου!!! πως πάνε οι μικρές με τον σταθμό? τρώνε και κοιμούνται εκεί? τι ώρα σου τις φέρνουν πίσω? ιδιωτικός είναι?

Φιλιά σε όλες!!!

έγραψα πολλά ή μου φαίνεται?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλημέραα!

Μπήκα χτες το βράδυ έγραψα τη σεντονάρα μου, την έχασα και.. πήγα για ύπνο..

Αργυρώ, ελπίζω να είναι όλα καλά και αυτή τη στιγμή να χαίρεσαι το μπεμπάκο σου!! Καλή δύναμη για τη συνέχεια!!

Σέβη περαστικά σας!! Ελπίζω να είστε πλέον καλύτερα!

Άρτσι φιλάκια πολλά. Για αυτό που λες για τις παραστάσεις δνε έχω άποψη ακόμα. Η αλήθεια έιναι ότι ανυπομονώ να έρθει η ωρα να μπορούν τα μωρά να πάμε σε κανένα παιδικό θέατρο ή και σινεμά.. Πιστεύω ότι θα έχει πολύ γέλιο. Τόσο χάλια είναι τα πράγματα από άποψη τιμών;

Σελεστινάκι μου, καλώς ηρθες!! Πολύ χάρηκα που σε ξαναείδα εδώ! Και αναρωτιόμουν τι να γίνεσαι!! Απ΄ότι είδα για μια ακόμα φορά ζούμε βίους παράλληλους. Κι εσείς δουλειά, παιδικό και ..καταρροή συνεχή και ασταμάτητη. Τα ίδια και από εδώ. Επίσης για το βραδυνό ύπνο κι εμείς όταν είμαστε άρρωστοι δεν κοιμόμαστε καθόλου καλά.

Για το σταθμό που με ρωτάς: είναι ιδιωτικός αλλά τον έχει πολύ καλή μου φίλη και εκτός του ότι πληρώνω λιγότερα νιώθω μεγάλη ασφάλεια. Έπίσης έρχεται και τα παίρνει η ίδια το πρωί γύρω στις 8 παρά και μου τα γυρίζει στις 4.30 περίπου το απόγευμα (άγαλμα πρέπει να της κάνω, το ξέρω :-D). Τρώνε και κοιμούνται εκεί. Γενικά φαίνεται να τους αρέσει πολύ και χαίρονται ιδιαίτερα μόλις τη δουν το πρωί.. Αυτό που λες για το "Κοιμήσου παιδί μου" το έχω κι εγώ απορία στα δίδυμα. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσει σαν μέθοδος και αφού δεν έχω φτάσει ακόμα στο αμήν δεν το πολυσκέφτομαι.

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι, τις εργαζόμενες κυρίως; Δουλειές στο σπίτι πότε κάνετε;;; Γιατί εγώ τρέχω σαν τρελή να έχω τις μικρές έτοιμες, να μην αργήσω στη δουλειά, να΄μην αργήσω να γυρίσω και με περιμένουν, να ασχοληθώ μαζί τους μετά γιατι μου έχουν και τους έχω λέιψει να...να .. να .. και κάπου ενδιάμεσα να ρίξω και κανένα πλυντήριο, μάζεμα νεροχύτη, μαγείρεμα (σπάνια να 'ναι καλά οι μαμάδες). Αλλά σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ΣΙΔΕΡΟ πότε τα κάνετε;;; Γιατί εμένα όταν κοιμηθουν μου έχουν μείνει τόσες χαζοδουλειές που ίσα που προλαβαίνω να τις κάνω και να πέσω ξερή για ύπνο. Και ο άντρας μου βοηθάει. Τόσο άχρηστη είμαι ή έτσι είναι όταν δεν έχεις βοήθεια :-(;

Ουφ, τουλάχιστον τα έβγαλα από μέσα μου!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Σεμινάκι μου, για αυτό που ρωτάς σχετικά με δουλειές, εμείς έχουμε βγάλει ένα σχετικό πρόγραμμα (που ενίοτε το τηρούμε χωρίς να τσακωνόμαστε)...καταρχήν κι ο δικός μου ο σύζυγος βοηθάει να γίνουν κάποια χοντρά το ΣΚ (σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα), αλλά τα καθημερινά τα κάνω μόνη μου, όταν βγάζει τα μωρά βόλτα με το καρότσι...το έχουμε χωρίσει ως εξής...ασχολούμαι εγώ μαζί τους από την ώρα που σχολάω μέχρι να βγουν βόλτα και ο σύζυγος την ίδια ώρα τρώει, ξεκουράζεται ή κάνει τις δουλειές του...μετά, τα βγάζει βόλτα με το καρότσι, οπότε εγώ μαζεύω, μαγειρεύω για την επόμενη, βάζω πλυντήρια και σιδερώνω...όταν γυρίζουν από τη βόλτα καθόμαστε όλοι μαζί...κάπως έτσι τέλος πάντων με μικρές παραλλαγές, πχ μεσοβδόμαδα πάμε όλοι μαζί σούπερ μάρκετ...πάντως, σε γενικές γραμμές και για να μη νιώθεις άσχημα, επικρατεί ένα σχετικό χάος στο σπίτι...σπάνια τα προλαβαίνω όλα...και όταν πλέον κοιμηθούν τα μωρά είμαι τόσο εξαντλημένη που δεν έχω δύναμη για τίποτα...άσε που πολλές φορές με παίρνει και εμένα ο ύπνος όταν τα κοιμίζω...

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!

σελεστιν ωχ...σε ματιασαμε με τον υπνο ε?

για τη μεθοδο που ρωτας, οντως τη μια φορα ξυπνουσε και ο μικρος κατα διαστηματα και γινοταν χαμος, πηγαινε ομως ο αντρας μου και τον απασχολουσε ή τον κοιμιζε. Δεν ηθελα να το εφαρμοσω και στους δυο ταυτοχρονα, αλλά αυτο ηταν ενα drawback που λεμε με τα δυο παιδια. Τελικα και μενα δε μου αρεσε...το πηρα αποφαση οτι ειναι στα παιδια οπως λες.

Το βραδυ τα ενοχλει γιατι ειναι μπουκωμενα μωρε...κ εμενα μια απ τα ιδια παλι. Τελικα κοιμηθηκε ο μικρος με τον αντρα μου κι εγω με τον μεγαλο στο μονο. τι να κανω...κοιμηθηκαμε παντως!!

σεμινακι εγω καθε μερα σκουπιζω μαζι με τα παιδια ομως γιατι τρελλαινονται με τη σκουπα!! κ μετα τους την αφηνω και παιζουν, κανουν οτι σκουπιζουν κι αυτα χαχαχαχα σφουγγαρισμα συνηθως καθε βραδυ γιατι το πατωμε ειναι χαλια, κυριως απο φαγητα που τους πεφτουν. Ξεσκονισμα οποτε μου ερθει στα κλεφτα, και σιδερο καθε δευτερα βραδυ 2-3 πλυντηρια.

παντως ολα τα κανω γρηγορα και οσα βλεπει η πεθερα...ερχεται μια κυρια και βοηθαει καθε 15 μερες και αυτο με σωζει. Δοκιμασα να τη σταματησω για οικονομικους λογος, αλλά δε βγαινει με τιποτα. Και ο αντρας μου λειπε ολη μερα και δεν μπορει να βοηθησει καθολου!

φιλια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπέρα και από μας!!

Εμείς γιάναμε!! Από πυρετό τουλάχιστον. Έχει μείνει λίγος βήχας αλλά σήμερα πήγανε κανονικά σχολείο. Μάλιστα σήμερα τα χωρίσανε και σε τμήμα...ουφ! Για πρώτη μέρα μια χαρά, ελπίζω να συνεχιστεί έτσι.

Για τις δουλειές που λέτε εγώ το μόνο που δεν κάνω είναι το σίδερο, το οποίο το κάνει η πεθερά μου. Τα υπόλοιπα κουτσά στραβά τα κάνω, ημιτελή πάντα αλλά προτιμώ να παίξω με τα παιδιά παρά να έχω το σούπερ τέλειο σπίτι. Πάντως το σύστημα σελεστίν με συνεργασία του συζύγου νομίζω ότι είναι το πιο ιδανικό. Μπράβο στον σύζυξ!! Ακόμα καλύτερο είναι να έχεις γυναίκα ΚΑΘΕ εβδομαδα!! (και λίγο λέω :tongue:)

Αααα και τα χαλιά δεν τα έστρωσα...χιχι ευτυχώς ο καιρός βοηθάει!!!

Σας φιλώ και καληνυχτίζω.

κάτι ήθελα να ρωτήσω και το ξέχασα.....:rolleyes:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας!!!!!!

Τι κανετε;

Σημερα τα κρατησα στο σπτιτι γιατι μας εκανε εχθες το βραδυ εμετο ο μεγαλος απο τα φλεμματα που του μειναν απο τα ακροαστικα!

Εγω με γαστρεντεριτιδα απο την Πεμπτη! 1 κουτι immodium ηπια απο χθες και ακομα καλα δεν ειμαι!!!

Απο δουλειες που λετε,συνηθως τα κανουμε μαζι με τον συζυξ!

Π.χ. το σιδερο ειναι αποκλειστηκοτητα μου αλλα η κουζινα δικια του! τα υπολοιπα μαζι!:tongue:

Χαλια ουτε εγω εστρωσα! ελπιζω να ειμαι καλα τις επομενες μερες να συμμαζευτω μπας και στρωσουμε το Σαββατο!

Σελεστα μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια στις φωτο!

Ετσι λενε οτι ο μικρος μοιαζει σε μενα και ο μεγαλος στον μπαμπα αλλα κανεις δεν πηρε το μελαχροινο του μπαμπα!

καλημέρα!!! μπαίνω τώρα που προφταίνω γιατί μετά θα πλακώσει δουλειά...

χτες ήρθε και τα είδε ο παιδίατρος, γιατί ήταν πολύ καιρό μπουκωμένα και φοβόμουν μήπως έχουν ακροαστικά...ευτυχώς δεν είχαν...οπότε μας συνέστησε φυσιολογικό ορό (τι'χες Γιάννη, τι'χα πάντα...) και αταράξ αν τους πιάνει έντονος βήχας...έχετε ξαναδώσει αταράξ? ισχύει αυτό που λένε για την υπνηλία? όχι ότι θα με χάλαγε να κοιμηθούν ένα βράδυ κανονικά και χωρίς διαλείμματα ...(χιχι)...

Για τις δουλειές θα συμφωνήσω ότι μια γυναίκα σου λύνει τα χέρια, έστω κάθε 15 για τα πιο χοντρά...η κολλητή μου τη φέρνει κάθε βδομάδα για δύο-τρεις ώρες μόνο για ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα και τα υπόλοιπα τα κάνει εκείνη όταν και όποτε προλάβει...και έχει σωθεί...αλλά ο σύζυγος είναι ανένδοτος...είναι και η κρίση βλέπετε...

Σεβάκι μου, ο δικός μου κάνει συνέχεια εμετό με φλέματα...σχεδόν καθημερινά...ο παιδίατρος είπε ότι είναι φυσιολογικό και βοηθάει στο να φύγουν τα φλέματα...απλά πρόσεχε μην έχουν κολλήσει και είναι από γαστρεντερίτιδα...

Τζέμινι, και εμένα τρελαίνονται για τη σκούπα...όταν όμως τη φυλάω στη θέση της "για να κάνει νάνι" έχουμε δράματα, οπότε αποφεύγω να σκουπίζω μαζί τους...

Εξηγήστε μου κάτι...γιατί τα μικρά μπροστά στους ξένους είναι παναγίες και τόσο καλά παιδάκια (κάνουν ότι τους πεις και κάθονται ήσυχα) και όταν είμαστε μόνοι μας γίνονται ξαφνικά τόσο παλιόπαιδα? αφού όλοι με λένε υπερβολική, όταν λέω ότι είναι ζωηρά...

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!

Λοιπόν απαντάω στα γρήγορα και ό,τι προλάβω..

Σελεστίν εμεις είχαμε δώσει Αταράξ το καλοκαίρι που είχε τσιμπήσει τη μεγάλη ψύλλος (ω ναι!! δεν ξέρω πού τον πέτυχε). Είχε καμιά 40αριά τσιμπίματα στα πόδια της και ο γιατρός είπε να το δώσουμε για να μην τα ξύνει. Οπότε θεωρώ δεδομένο ότι έχει ηρεμιστική-υπνωτική δράση. Όντως έπεσε ξερή εκείνα τα 2 βράδια που πήρε.

Τη σκούπα τη βασανίζουν... Την καβαλάνε και τώρα τελευταία η μικρή έχει μάθει και την ανοίγει (:shock:).. Πάντως συνεχίζω τις φιλότιμες προσπάθειες να σκουπίσω γιατί με όλα αυτά που πετάνε θα μας φάνε οι κατσαρίδες.

Επίσης για αυτό που λες για τους ξένους το έχω πρατηρήσει και εγώ. Για να καταλάβεις η φίλη μου που τις κρατάει με ρωτάει γιατί τις συκοφαντώ. Στον παιδικό είναι αγγελούδια! Στο σπίτι τα βγάζουν όλα και κυρίως σε μένα (η μαμά μου πολύ το ευχαριστιέται:rolleyes:)!!

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.

Φιλάααακια!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημερα......

Σελεστα μου 2 φορες μας εκανε εμετο απο φλεμματα αλλα μετα απο επιμονο βηχα και μονο στο βραδυνο υπνο!

Εχθες ηθελε,τον σηκωσαμε αλλα δεν εκανε τελικα!

Xozal τους δινω πανω απο ενα μηνα σερι,μας ειπε η παιδιατρος οσο εχουν μυξες να τους δινω αφοβα!:rolleyes:

Υποτιθεται τα βοηθαει να χαλαρωσουν! οι δικοι μου κοιμουντε ετσι και αλλιως την νυχτα,μονο απο βηχα ξυπνανε αλλα και παλι κοιμουντε αμεσως!

Σκουπα ηλεκτρικη δεν την δινω στα χερια τους γιατι θα την κλαψουμε!:mrgreen:

Μπροστα σε ξενους μονο το μικρο καθεται ησυχο γιατι ντρεπεται,αλλα γενικα ειναι πιο καλος απο το μεγαλο!

Ο μεγαλος δινει τα ρεστα του κανονικα,δεν εχει θεμα!

Στην αρχη και μας υπερβολικους μας ελεγαν,μολις χαλαγαμε το χατηρι του μεγαλου και ακουγαν τις στριγγλιες μας ενιωθαν!!!

Σεμινάκι, η μικρή πρέπει να ταλαιπωρήθηκε πολύ με τα τσιμπήματα...το καημένουλι...καλό αυτό για τη μαμά σου!!!:wink::wink::wink:

Σεβάκι, και εμάς μας είπε ότι το ξοζάλ κάνει κυρίως για την έντονη καταρροή, ενώ το αταράξ για τον έντονο βήχα...αλλά αταράξ δε μπορείς να δίνεις για τόσο μεγάλο διάστημα νομίζω, ενώ το ξοζάλ είναι πιο ακίνδυνο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο θέλω πολύ να στολίσω γιατί για μένα είναι το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων...απλά σκέφτομαι που μπορώ να το βάλω ώστε να μην έχουν πρόσβαση τα μικρά...επειδή το σπίτι είναι ισόγειο, το μπαλκόνι αποκλείεται...αλλά όσες μένετε σε όροφο, είναι καλή λύση και αυτή! επίσης στο σαλόνι, έχουμε βάλει σε ένα σημείο μαξιλάρια για να εμποδίζουμε την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη, οπότε μάλλον για εκεί βλέπω και το δέντρο...βέβαια, είμαι σίγουρη ότι συνέχεια θα θέλουν να το πιάσουν και θα σκαρφαλώνουν στα μαξιλάρια...αλλά και να μη στολίσω καθόλου δε μου κάνει καρδιά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...