Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σας ευχαριστω πολυ ολες σας για τις ευχες σας....το θεμα ειναι πως θα την παλεψω εναν ολοκληρο χειμωνα μεσα!!Μαζι με τις μικρες,που πια εχουν γινει πολυ επικινδυνες και δεν μπορω να παρω τα ματια μου απο πανω τους οταν παιζουν.Οσο για τον υπνο,επειδη κι εμεις τις κοιμιζαμε στα ρηλαξ και μετα τις πηγαιναμε στις κουνιες τους,καποια στιγμη ειπαμε μεχρι εδω....δεν χωραγαμε πια μεσα σε αυτα....στην αδεια του συζυγου,λοιπον,τα ειδαμε ολα....μας ειχαν πει πως το δυσκολο ειναι μερικες μερες μονο,ΟΧΙ οταν τα μωρα ειναι δυο!!!Μας πηρε 3 εβδομαδες για να ηρεμησουμε και να κοιμομαστε στην κουνια μας μονο με γκρινια κι οχι με κλαμματα και λιγμους.Στην αρχη πηγαινα απο την αρχη στο δωματιο τους οταν αρχιζε το πανηγυρι,τωρα,μονο οταν αρχιζει η εντονη γκρινια και αφου εχουνε πεταξει τις πιπιλες τους και τις θελουνε παλι για να κοιμηθουν.Θελει ψυχραιμια(οση εχει απομεινει)και ηρεμια γιατι αντιλαμβανονται τον εκνευρισμο και τα πραγματα γινονται χειροτερα.Αυτα απο μας τα νεα,βεβαια παιρναμε τις διαφορες φασεις μας,αλλα ευτυχως σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονο ειναι ησυχα παιδακια.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.

Δεν μπαινω συχνα, τρεχουν και γρηγορα οι σελιδες και δεν εχω παντα χρονο να μπω.

Διαβασα αυτα που λετε για τον υπνο και για τα ρηλαξ και αγχωθηκα!! Εμεις ειμαστε νινακια οπως βλεπετε. Δυστυχως και εμεις λατρευουμε το ρηλαξ. Ολη μερα κοιμομαστε σε αυτο και φυσικα πριν το βραδυνο υπνο κοιμομαστε πρωτα εκει. Δυστυχως η μικρη κυριως, μπορει να την εχει παρει ο βαθυς υπνος στο ρεψιμο καμμια φορα, την βαζω κατευθειαν στην κουνια αλλα μετα απο μιση ωρα το πολυ ξυπναει και πρεπει να την κουνησω στο ρηλαξ πρωτα.

Ξερω οτι ειναι θεμα και καθε παιδιου οποτε ποιος ξερει τι θα συμβει αργοτερα και με μας οταν δεν θα χωρανε.

Τι προτεινετε ρε κοριτσια? Να τους κοψω τωρα η μετα? Ηδη ξυπναω τη νυχτα 2-3 φορες για πιπιλες (η καθε φορα συνηθως ειναι ενα μισαωρο πηγαινε-ελα για να τους τη δινω) και δεν ξερω πως θα αντεξω τωρα να προσπαθησω να τους κοιμιζω κατευθειαν στην κουνια και να εχουμε γκρινια και κλαμματα. Να το αφησω για αργοτερα μπας και τους ερθει πιο ευκολο οταν θα ειναι μεγαλυτερα?

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Χαιρετε χαιρετε!!

Σεμιν μπραβο στις κουκλες σου που γουσταρουν τον παιδικο! Ετσι νιωθεις κ εσυ καλα ρε παιδι μου.

με τη δουλεια δεν καταλαβα, ολα οκ?

αργυρω με το καλο! αντε αντε παλι μωρουδιλα στο σπιτι:P Τι ωραια!

Εμενα η ιδεα του 3ου παιδιου με δυσκολευει για ενα μονο πραγμα...πες την κλεισουρα που με εχει ταραξει την εχω συνηθισει...και μαλιστα θεωρω οτι μετα τα διδυμα το ενα παιδακι σου φαινεται ευκολο. Ομως τι γινεται με τον υπνο?????????????????? Παλι εχουμε θεμα εμεις. Νομιζω οτι δε θα κοιμηθω σερι ποτε ξανα...κ αυτο το πραγμα και με κουραζει και μ εκνευριζει.... Πιστευω οτι ξυπνανε το βραδυ κ επειδη δεν εχουν μαθει να κοιμουνται μονοι τους (ο ενας θελει κουνημα στο ριλαξ και ο αλλος παρεα) αρχιζουν τα παρατραγουδα. Αυτη η δουλεια ομως δε γινεται. Ποσο αλλο πια ν αντεξω κι εγω... Σκεφτομαι να εφαρμοσω το ΄κοιμησου παιδι μου' αν και δεν ειμαι και πολυ υπερ, και δεν ξερω κιολας αν πιασει και κλαινε τσαμπα. εσεις πως τα κοιμιζετε?? Λετε να περνανε απλά μια φαση πάλι? ουφ!

Και εκεί που έλεγα να διαβάσω τα μηνύματα και να καληνυχτίσω είδα το μήνυμα σου και πρέπει να σου πω!!!

Πρώτον θα κοιμηθείς κάποια στιγμή και τη στιγμή που το πάρεις απόφαση θα είναι πολύ κοντά. Η μέθοδος κοιμήσου παιδί μου είναι αρκετά δυσάρεστη...να πω? Πριν φτάσεις εκεί δοκίμασε ποιο ήπια "σχετικά" πράγματα. Εγώ 16 μηνών στη Νικολέττα (ξύπναγε κάθε βράδυ στις 3 και έμενε ξύπνια για 2-3 ώρες...από 4 μηνών) έκανα το εξής, το οποίο λειτούργησε για άλλες δυο κοπέλες της παλιόπαρέας εδώ. Έβαλα το παρκοκρέβατο/ κούνια πάλι στο υπνοδωμάτιο μου. Το 1ο βράδυ που ξύπνησε τη 1η φορά της είπαμε Σσσσσσσσσςς κοιμόμαστε τώρα (νυσταλέα μέν, αποφασιστικά δε) , ούτε χάδι, ούτε αγκαλιά. Έκλαψε λίγο, σηκώθηκε από την κούνια μας κοίταξε, προβληματίστηκε και ξανάπεσε για ύπνο με ελάχιστο κλάμα. Το δεύτερο βράδυ το πήρε λίγο πιο βαριά όταν ξύπνησε, τα ακούσαμε (εννοώ όχι συνεχόμενο κλάμα αλλά κλαματομουρμούρα) για κανένα 40 λεπτο, εμείς το τροπάρι μας Σσσσσσσςςς κοιμόμαστε τώρα. Το τρίτο βράδυ δεν ξύπνησε καν! Στο τέλος της εβδομάδας μεταφέρθηκε στην κούνια της και δεν ασχοληθήκαμε μέχρι τους 21 μήνες που άρχισε τις βούτες από την κούνια και άρχισε τις επισκέψεις, πράγμα το οποίο τώρα δεν το κάνει συχνά!(αλλά δεν προσπάθησα να της το κόψω)! χεχ

Στο θέμα του κοιμίσματος να σου πω ότι μέχρι τότε τους κοίμιζα λίγο αγκαλιά, (λόγω θηλασμού, χαζομάρας, κλπ) το οποίο το κόψαμε εύκολα, οχι μαχαίρι αλλά με την καθημερινή βραδυνή ρουτίνα μπάνιο, παραμυθάκια, γάλα...σκαμπουδάκι δίπλα στα κρεβατάκια τους και χάδι που σταδιακά μείωνα το χρόνο καταφέραμε να να κοιμούνται μόνα τους με ελάχιστο χρόνο παραμονής μου στο δωμάτιο.

Από χτες κοιμούνται και το μεσημέρι στο σταθμό, και ίσιωσα και με το ωράριο το βραδινό. Γιατί εκεί τα βάζουν νωρίς 13-15 ( ενώ πριν 15-18 ) και 9 το βράδυ ψοφάνε!! χοχο!!

Αυτά, το άπλωσα το σεντονάκι δεν πιστεύω να σας τα έπρηξα ε????

Και δεν είπα και καλησπέρα...που θα γίνει καληνύχτα, κατανάλωσα πολύ φαιά ουσία για τα παραπάνω δύσκολο το γράψιμο με μισόκλειστο μάτι ;)

Σας φιλώ ,αύριο πρωι πρωι για καφέ ε?!!!!

φιλιαααααααα σας

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα, καλησπέρα!!! Και ναι, δεν με παίρνει ύπνος και είπα να διαβάσω τι λέτε!

Αργυρώ, με το καλό, ρε κορίτσι!! Να πάνε όλα τέλεια σου εύχομαι και το Ζυγάκι σου να γεννηθεί υγιής και δυνατός!

Τζεμτζεμ, Μασάκι και Αρτσι, ο ύπνος είναι γερό θεματάκι, τι να λέμε τώρα. Εμείς ξυπνάμε και για γιογιο το βράδυ και γενικώς μια με τα δόντια, μια με τις ασθένειες, ησυχία δεν σταυρώνω. Αλλά έχω συνηθίσει πλέον και για αναπληρώσω , λιποθυμάω καμιά φορά και την ώρα που διαβάζουμε τα παραμύθια του ύπνου.. :tongue::tongue::tongue:

Τώρα είμαστε στη φάση ωτίτιδας, ουλοστοματίτιδας η μικρή και μιλάμε για πανηγύρια!! Πρωί- βράδυ!!! Γκρίνια, πολλή γκρίνια. Υποφέρει η καημένη και μας τηγανίζει κι εμάς.

Εμείς έχουμε αντιζηλίες πάντως, όχι συνέχεια αλλά καμιά φορά είτε για παιχνίδι, είτε για αγκαλιά μπορεί να αρπαχτούν. Δεν το αφήνω να εξελιχτεί όμως, επεμβαίνω συνήθως.

Στον παιδικό πάνε σε διαφορετικά τμήματα γιατί δεν γίνεται αλλιώς λόγω του κανονισμού τους και μπορώ να πω, μια χαρά είναι! Αναπτύσσει ο καθένας την προσωπικότητά του και βλέπω ότι ο μικρός δεν είναι τόσο ντροπαλός όσο πριν. Δηλαδή συμφωνώ οτι είναι για καλύτερα.

Όσον αφορά την τιμωρία, Φρόσω, εξαρτάται και από το κάθε παιδί πως είναι. Αυτό που είναι στάνταρ σε μια οικογένεια μπορεί να θεωρείται δυσλειτουργικό για άλλη κι αυτό που θεωρούμε εμείς νορμάλ για μια ηλικία μπορεί να μην δικαιολογείται πλέον σε άλλη. Αυτό το κρίνουν οι γονείς για τα παιδιά τους στο σύνολο και για το καθένα ατομικά.

Αυτα τα λίγα προς το παρόν.

Σεβ, Νουνού, Μπούγε, Σεμίν, χαιρετώ και φιλώ σταυρωτά σας! χεχεχεχε....

120247mcv711uxx1.gif

Hello!

Nunuka ευχαριστω για τις συμβουλές. Αυτό το ψιλοκαναμε σήμερα με τον μικρό. Ξύπνησαν κ οι δυο στις 3:15. Δεν την παλευα να σηκωθώ, εχει μαζευτεί πολλή κούραση δεν ξέρω... Κ επειδή τους είχα δώσει κ γάλα στις 12 ήξερα οτι ξύπνησαν χωρίς λόγο. Οποτε λέω στον άντρα μου (αφού είναι Παρασκευή σήμερα) να σηκωθεί εκείνος. Εγω ρ ε π ο!!!! Κ οτι πρέπει να τ αφήσουμε κ λιγο να κλάψουν. Οποτε παει στο δωμάτιο που ειναι ο μικρός κ ξαπλώνει εκεί. Του έλεγε σσσς νάνι, ειναι νύχτα κτλ κτλ. Τελικά κοιμήθηκε μετά απο 1 ωρα κλάμα. Ουτε εγω ξέρω πως άντεξα!! Μαχαίρι στην καρδιά αλλα δε γινόταν αλλιώς. Ο μεγάλος ήπιε λιγο γάλα να χαλαρώσει κ κοιμήθηκε στο μισάωρο αλλα μπήκα στο δωμάτιο μονο 2 φορές.

Η μέθοδος δε μου αρέσει καθόλου. Δεν ειμαι υπέρ να τα αφήνουμε να κλαίνε. Αλλα κ εγω πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσω να διαφυλαξω τη ψυχική μου υγεία !!! Κ να σημειώσω οτι τους βάζω για υπνο με χάδια κ κούνημα αλλα έστω εκείνη την ωρα αντέχω. Μες στη νύχτα με τίποτα.

Το θέμα ειναι οτι εχω την εντύπωση πως όλα αυτά πιάνουν στα παιδια που ειναι του ύπνου. Κ οτι εμείς που είχαμε πάντα θέμα θα συνεχίσουμε να έχουμε μεχρι αυτά να ειναι "έτοιμα". Ενώ βλέπεις ρε παιδί μου αλλα παιδάκια που δεν είχαν ποτε θέμα με τον υπνο κ το έπαιρναν σερί.

(Sorry γράφω κ απο κινητο κ δε βολευομαι... ) θα δούμε κ αυριο πως θα παει. Δε θελω να τους ζορίζω όταν τους βάζω για υπνο. Τα ενδιάμεσα ξύπνηματα θελω να ρυθμιστούν... "Θελε" θα μου πείτε !!..

Εφουλιτο όπως καταλαβαίνεις δεν μπορω να σε συμβούλεψω. Όμως νομιζω πως ειναι μικρά ακόμα για μεγάλες αλλαγές!!

Παω μπας κ κοιμηθώ καμία ωρα.

Φιλακια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες.εγω ως αρχηγος με την mash στα ξενυχτια μπορω να πω οτι δοκιμασα τα παντα,τελικα ηρεμησα πριν λιγο καιρο.εγω καταλαβα οτι τωρα που κοιμουντε νωρις στο σταθμο το βραδυ πεφτουν τεζα χωρις ο μεγαλος να ξυπναει!!!επιτελους.στο σταθμο εγω ζητησα να μπουν σε διαφορετικα τμηματα, γιατι ειναι πολυ κολλημενοι μεταξυ τους.τελικα ειναι ατην ιδια αιθουσα σε δυο διαφορετικα τραπεζια με δυο διαφορετικες δασκαλες και οντως μας βοηθησε πολυ.

Καλημέρες, μανάρες!

Βουρ για καθαριότητες ντουλαπιών σήμερα! Τζεμτζέμκα, μη μασάς! Μια χαρά τα πας, όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε! Όταν έχεις μάθει τα παιδιά σου να κοιμούνται σερί από ενός μήνα, δεν μπορείς να διανοηθείς τι σημαίνει να μην κοιμάσαι χρόνια σερί και να βρυκολακιάζεις κάθε βράδυ!

Φιλούρες!

120247mcv711uxx1.gif

μπουγκος κ εμεις εδω τρεξιμο! εχουν αρχισει και οι μυξες...καλο χειμωνα δηλαδη!!

τελικα δε μου αρεσε καθολου η εφαρμογη του 'κοιμησου παιδι μου'.Νομιζω οτι το παιδι βιωνει πολυ εντονο στρες και μαλιστα ειδα και διαφορα μεσα στη μερα παρολο που το εφαρμοσα μονο 2 φορες. Δηλαδη με αναζητουσε και φοβοταν μη φυγω...Χωρια που πλεον οταν παμε στο δωματιο του ολο κοιταει την πορτα και μου δειχνει να μη φυγω...:-(:sad: Δεν ξερω, δε μου ταιριαξε σα φιλοσοφια. Ισως αν το δεχοταν το παιδι να ειχα αλλη αποψη βεβαια. Τωρα απλά το εχω πάρει αποφαση και σκεφτομαι οτι απλα θα κανω υπομονη μεχρι να μεγαλωσουν. Διαβαζω και το 'no cry sleep solution' αλλά δε λεει και τιποτα καινουριο.... Και τελικα ειναι θεμα προσδοκιων...τωρα που ξαπλωνω σκεπτομενη οτι σε μια ωρα παιζει να σηκωθω πάλι, δεν εχουν ξυπνησει παρα μονο μετα τις 5!!! τι να πεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!!!!!!!!

Τζεμ στην ηλικια σας προσπαθησα να το κανω και εγω αυτο,το μονο που καταφερα ηταν να κοιμηθει μετα απο 1 ωρα γκρινιας ο μεγαλος και ο μικρος μετα απο 2 ωρες και εναν εμετο τον κουνησαμε!

Ουτε σε μας ταιριαξε αυτη η μεθοδος και δεν το προσπαθησα ξανα!

Απλα γυρω στους 20 μηνες και αφου δεν αντεχα αλλο να τα κουναω στα ενδιαμεσα ξυπνηματα τους,τους ελεγα σσσσσ νανι τωρα και τα ξαπλωνα!

Τις περισσοτερες φορες πετυχαινε!

Στους 22 μηνες το κοψανε και κοιμουντε σερι!

Στους 24 μηνες στο παιδικο κοψαμε και το κουνημα!

Εχθες πχ σε 5 λεπτακια ειχαν κοιμηθει! ησυχια απο τις 8.30 το βραδυ μεχρι τις 7 που ξυπναμε το πρωι!

Θελει υπομονη,ξερω πως νιωθεις εαν και αρκετα ξενυχτια τα εχει κανει ο μπαμπας μας που αντεχε περισσοτερο!

Μολις ξυπναγαν το βραδυ ηθελα να κλαιω,δεν αντεχα αλλο! μπορει να μας κραταγαν ξυπνιους 2 και 3 ωρες ετσι.....

Διαφημίσεις

Τα δικα μας νεα τωρα......

Περασε το μεγαλο ακροστικα και το μικρο ωτιτιδα και την Κυριακη που μας περασε με εμετους! ακομα ταλαιπωρειται το μεγαλο με βηχα!

Εγω ακολουθω την πορεια τους......

Χειμωνας δυσκολος θα ειναι φετος!!!

Μανούλες, τι κάνετε? τι κάνουν τα διδυμάκια σας?

Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας, λόγω έλλειψης ίντερνετ και υπολογιστή στο σπίτι, επιτέλους σας ξαναβρίσκω! και ελπίζω να με ξαναδεχτείτε πίσω στην όμορφη παρέα σας!

Τα δεδομένα μας έχουν αλλάξει πλέον αρκετά...εγώ επέστρεψα στη δουλειά από Σεπτέμβρη (οπότε πλέον θα έχω και ίντερνετ για να μπαίνω να γράφω) και τα μικρά ξεκίνησαν παιδικό σταθμό!

Αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι είναι μπουκωμένα με καταρροή εδώ και 20 μέρες περίπου, είμαι πολύ ευχαριστημένη...τα παιδιά πάνε πολύ ευχάριστα το πρωί με το σχολικό, κάθε μέρα κάνουν και κάτι διαφορετικό (μου γράφουν στο τετράδιο οι νηπιαγωγοί πως πέρασαν τη μέρα τους) και έχουν βελτιωθεί αρκετά στο θέμα του ύπνου...κοιμούνται δηλαδή κατά τις 9 το βράδυ και ξυπνάνε στις 7 το πρωί με μόνο 1-2 ξυπνήματα ενδιάμεσα άλλοτε για πιπίλα, άλλοτε για γάλα, άλλοτε για να φέρω τον μικρό στο κρεβάτι μου (ναι ναι...αποκτήσαμε και αυτή την κακή συνήθεια και δεν ξέρω πως να του την κόψω...)...αυτό όμως που περιγράφω είναι μεγάλη βελτίωση για μας που το βράδυ δίναμε ολόκληρη μάχη για να κοιμηθούν κατά τις 11 και μέσα στη νύχτα ξυπνούσαν συνέχεια, με αποτέλεσμα να μένω ξύπνια πολλές ώρες ή και ολόκληρα βράδια..

Λοιπόν, πάω εν τάχει να διαβάσω νέα σας και θα ξαναμπώ να σχολιάσω!

Σας είπα πόσο χαίρομαι που σας ξαναβρήκα?:P

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Argyro αν θυμαμσι καλα σημερα γεννας,με το καλο!!!

Celest χαιρομαι που τωρα θα εισαι κοντα μας,ειδες οταν πανε παιδικο πως αλλαζουνε τα πραγματα;

Εγω την αλλη εβδομαδα θα κανω τα αντιγριπικα γιατι περσυ μας βοηθησε πολυ!!βεβαια φετος δεν βγηκαν τα παιδικα

Καλημέρα, καλημέρα! Και εγώ νομίζω πως σήμερα γεννάει η argyro, με το καλό λοιπόν να πάρεις στη αγκαλιά σου τον μπέμπης σας!!!!

Εσυ mpougos τι κάνετε; πως τα περνάτε;

Sevi, gem, laerta περαστικά στα παιδάκια. Είναι καλύτερα; και εμείς φέτος νωρίς ξεκινήσαμε, το παλεύω με όρο και ρουφηχτηρι...

Nunu , tzini , froso , mash, chemin όλα καλά ;

Φιλία σε όλες

JDfvp3.png

bDyqp3.png

οοοοοοοοοοο καινούργιος μπέμπης στην παρέα!!!!

Καλημέρα και από μένα!!!

Άρρωστοι και μεις... κάτι από λαρυγγίτιδα, συνάχι, λίγος πυρετός, βήχας και τα σχετικά. Περαστικά μας!!!!

Ο καιρός όντως μας έχει τρελάνει, Σεβάκο περαστικά και σε σας. Celestine όλες χαμένες είμαστε πια, μπαίνουμε και βγαίνουμε σαν κομήτες...

Σας φιλώ προς το παρόν, πρέπει να κάνω δουλειές, λέω να στρώσω χαλιά σιγά σιγά αλλά βαριεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμαι!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...