Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερα,ειμαι πτωμα!!Μονη μου και σημερα και οι μικρες μολις που κοιμηθηκανε.

Mash,σε ευχαριστω για τις ευχες σου και χαρηκα πολυ που διαβασα τα νεα σας!!

Το σαλονι σας να'σαι σιγουρη πως ειναι ιδιο με το δικο μας κι ας ειμαστε κοριτσακια!Επισης,καλο κουραγιο με την δουλεια και πολυ περισσοτερο με την ταξη που εχεις αναλαβει.

Εμεις καλα...εγω ερειπιο στην κυριολεξια....

Οι μικρες τσακωνονται:-(....και gemini,για το ακουογραμμα που αναφερεις να τα παμε μαζι,γιατι κι εμενα η μεγαλη ουτε που αντιδρα στο ονομα της.Η κακομοιρα η μικρη,οταν εχει παιχνιδι στα χερια της και την πλησιαζει η αλλη,τρεχει να σωθει....

Παω να ξαπλωσω τωρα που εχει ησυχια....φιλια!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

πω πω ρε κορίτσια πολύ ενδιαφέρον η κουβέντα, θέλω να αποτελειώσω το ανοκατέβασμα των ρούχων και βαριεεεεεεεεεεεμαι!!!

Μασ λέω να ζηλεύει ο Αλέξανδρος τον Μίλτο!! άντε ξεμπερδεύτηκα! προσπάθησε να δίνεις τα ίδια χάδια και προσοχή και στους δυο. Ακόμα και τις επιλογές που κάνεις, εννοώ τα χατίρια, π.χ. στα δικά μου λέω να διαβάσουμε παραμύθι..διαλέξτε! αν πάρω την επιλογή του κων γκρινιάζει και νευριάζει η νικόλ ή το αντίθετο. Πρέπει κάθε φορά να θυμάμαι ποιόν επέλεξα τελευταία φορά. Μου το κάνουν συνέχεια, ο ένας άσπρο, ο άλλος μαύρο. Ποτέ το ίδιο dvd, ποτέ τις ίδιες κούνιες, το ίδιο παιχνίδι κλπ.

Όσο για τον χωρισμό των διδύμων για το σχολείο νόμιζα ότι είναι κοινώς αποδεκτό ότι το να είναι μαζί δεν τους κάνει καλό, ξέρεις κάτι άλλο? Μάλιστα ενώ εγώ πίστευα ότι αυτό θα έπρεπε να ξεκινήσει από το σχολείο συζητώντας το με φίλες έμαθα ότι το σωστότερο είναι να χωριστούν και στον παιδικό.

Μου είχαν πει ότι όταν τα παιδιά δαγκώνουν ότι είναι ο τρόπος να εκφραστεί ένα παιδί που δε μιλάει. Ότι δηλαδή εκείνη τη στιγμή έχει νευριάσει και θέλει να μιλήσει αλλά μην μπορώντας να μιλήσει δαγκώνει. Ποια είπε ότι δαγκώνονται?

Όσο για την ομιλία και εμένα κορίτσια "άργησαν" να μιλήσουν βάζοντας ότι εγώ περίμενα γύρω στα 2-2,5 αλλά οι λέξεις ήταν ελάχιστες. Για προτασούλες δεν το συζητώ....παρόλο τον παιδικό. Φυσικά η παιδίατρος είπε να περιμένουμε. Τώρα μιλάνε και λένε αρκετά και προτάσεις η Νικόλ παλεύει και ιστοριούλες να πει που της συμβαίνουν μέσα στη μέρα αλλά οχι καθαρά (πολύ γέλιο!!!) και όχι σε πολύ κόσμο μπροστά. Είμαστε και ντροπαλοί, ο Κων ιδίως. Δεν νομίζω όμως ότι χρειάζεται να προβληματιστώ ιδιαίτερα, αν δεν συντρέχει και κάποιος άλλος λόγος/ σύμπτωμα. Έχω ακούσει και περιπτώσεις παιδιών που μιλάνε από 9 μηνών και περίπτωση 4 χρονών (παλικάρι από τα λίγα, τώρα δεν βάζει γλώσσα μέσα του)!! :D:D

mpougagos τι κάνεις? πότε θα κάτσει να βρεθούμε? οεο??

πάω να φτιάξω την ντουλάπα των παιδιων....

έπιασε κρυουλάκι δε σχολίασα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κ απο μενα!

Θα σχολιασω γενικα απ οσα διαβασα....

Λοιπον απ οτι καταλαβα ολες εχουμε θεμα 'ζηλιας' αρα ειναι φυσιολογικο αφου ειναι δυο διαφορετικα παιδια που αναγκαζονται να συνυπαρχουν απο τοοοοοσο νωρις...Απλα επειδη ειμαστε οι μαμαδες και των δυο ανησυχουμε και θελουμε το καλυτερο για αυτα.

Για τον χωρισμο στο σχολειο κ εγω το εχω διαβασει πως ειναι το πλεον ενδεδειγμενο. Τωρα για το σταθμο μπορει να ειναι κ ετσι...αν και λεει οτι καλο ειναι στη αρχη που οσο να ναι υφιστανται ενα σοκ αποχωρισμου, δε χρειαζεται να τα χωρισουμε και απο το αδερφακι τους-ενοχλητικο ή μη!!

εμενα ο μικρος δαγκωνει και ξερει πολυ καλά τι κανει, αφου παντα το κανει σε καταλληλη περιπτωση!! ακομα κ εμενα αν δεν του κανω ενα χατηρι παει να με δαγκωσει. Τον μεγαλο δεν το συζητω, τον εχει ταραξει, αν κ νομιζω οτι εχει κ αυτος τα δικια του ωρες ωρες:rolleyes:

Για την ομιλια θα ελεγα να μην ανησυχουμε (λεω τωρα να τα ακουω κ εγω:tongue:). Νομιζω ολες εχουμε δει παραδειγματα παιδιων που μιλανε σε διαφορες ηλικιες, αλλά δε νομιζω καμια να εχει παραδειγμα στο μυαλο της παιδιου που δεν μιλησε τελικα...

Για τον υπνο (δηλαδη αυπνια:tongue:) θα πω μονο οτι ειναι ισως το δυσκολοτερο πραγμα, γιατι σε τσακιζει και δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στις δυσκολιες της μερας. Εμεις γενικως εχουμε λιγο καλυτερεψει, κ αυτο γιατι στις 12 τους δινω γαλα στον υπνο τους (!) κ ετσι δεν ξυπνανε. οτι δεν εκανα δηλαδη οταν ηταν λεχουδια το κανω τωρα, ημαρτον δηλαδη!! Ευτυχως ειναι οκ απο βαρος και δε με εκραξε ο γιατρος!!

Κατα τα αλλα υπομονη σε ολες τις αυπνες!!

Για το ακουογραμμα δεν εχω αποφασισει ακομα, θελω να το κουβεντιασω με το γιατρο κιολας. Αν και οταν τον τσεκαρω στη μερα, νομιζω μια χαρα ακουει, απλά μας γραφει οταν θελει....τι να πεις!! Τι εχουμε να ζησουμε λεω εγω!!

αυτα ειχα να πω.... και καληνυχτιζω και στελνω και φιλια πολλά

Α! Αργυρω δεν καταλάβα ποτε γεννας?την επομενη εβδομαδα?? γραψε μας να ξερουμε, και μετα μη μας ξεχασεις ε, θα σε σκεφτομαστε!!

κ εγω σημερα κατεβασα ν δω τι εχουμε απο ρουχα. ευτυχως ειμαστε πληρεις σχεδον οποτε σιγα σιγα θα φτιαξω και τη ντουλαπα τους...

περιμενω και μαστορα αυριο για το πλυντηριο που σας ελεγα...

πω πω σεντονακι εγραψα κ ολα γρηγορα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα...καλημερα!!!!!!

Χειμωνιασε καλε....20 βαθμους ειχα στο σπιτι το πρωι!

Οσο αφορα την ζηλια,βλεπω σχεδον ολα τα μικρα να κανουν την "ζημια"!!!!!!

Ελπιζω να ηρεμησουν γρηγορα και να τους περασει αυτη η "φαση"!

Εμεις ημασταν τυχεροι γιατι το εκοψε ο μικρος γρηγορα και ποτε δεν το εκανε μπροστα μας,παντα κρυφα!

Ο μεγαλος προσπαθει να μας μιμηθει στην ομιλια,ο μικρος οχι! περα βρεχει...

Τωρα για το χωρισμα των διδυμων στο παιδικο η στο σχολειο δεν εχω σκοπο να το κανω,εκτος εαν τσακωνοντε πολυ!

Θελει ο ενας τον αλλον και τα πανε καλα μεταξυ τους!

Τζεμ περυσι ειχα δει ενα γιατρο στην Μενεγακη και ελεγε οτι ακοογραμμα κανουν και παιδακια που εχουν περασει 4-5 φορες ωτιτιδα στον ιδιο χειμωνα!

Περυσι 6 φορες περασε το μικρο αλλα ακουει κανονικα και δεν ανησυχει προς το παρων η παιδιατρος!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!

Εμεις εχουμε τα μικρα αρρωστα,πηγαμε εχθες στην παιδιατρο και εχει το μεγαλο ακροαστικα με πυρετο και το μικρο ωτιτιδα!

Αντιβιωση,εισπνοες και τα δυο!

Χειμερινα των μικρων τα περισσοτερα τα εχω φτιαξει,το δωματιο τους το εχω στρωσει αλλα το σπιτι οχι ακομα γιατι περιμενω να παρουμε πισω την ηλεκτρικη που στειλαμε για φτιαξιμο! το Πασχα την ειχαμε παρει!

Μανουλίτσες τί κάνετε; Κρύο έβαλε ε;

Εμείς εχθές γίναμε 4 ετων ! :P

Διαβάζω για τις ανησυχίες σας και με πάτε και μένα 2 χρόνια πίσω.

Μας μου για την ομιλία θα συμφωνήσω με την άρτσι ότι τα παιδιά είναι 2γλωσσα και μπλέκονται. Ο Χριστόφορος μου άρχισε να σχηματίζει απλές προτασούλες μετά τα 2,5 και σε λίγο καιρό αγόρευε! (που δεν είναι και δίγλωσσος).

Αν όμως εσύ θες για να σου φύγει το άχγος κάπου, θα σου έλεγα να περιμένεις το ραντεβού στο Παίδων. Μην πας κάπου ιδιωτικά γιατί παίζει πολύ εκμετάλλευση.

Αργυρώ μου με το καλό ο μπεμπούλης! Θα με θυμηθείς τα αγοράκια είναι μεγάλος έρωτας!

Για τα δαγκώματα και τις ζήλιες είναι κάτι φυσιολογικό.

Θα αλλάξουν τα μικρά χαρακτήρα, μην άγχεστε. Ο Φίλ. ήταν έτσι επιθετικός και τώρα τις τρώει από τον Χριστ. και δεν μιλάει.

Για το σχολείο αν θα τα χωρίσετε είναι ακόμα νωρίς να το σκέφτεστε.

Πάντως για τον παιδικό συμφωνώ με τη νουνού δεν πρέπει να βιώνουν διπλό άγχος αποχωρισμού τότσο μικρά.

Τζέμινι που είναι η οργανική σου; Μακριά νομίζω ε;

Μας αφού έχεις τμήμα γιατί φοβάσαι για υπεραριθμία;

Λαέρτα το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο Θεός :tongue:. Μην το παρακάνεις με την τιμωρία γιατί θα χάσει την αξία της.

Ο θηλασμός των διδύμων είναι πάρα πολύ δύσκολος στην αρχή ειδικά αν δεν έχεις εμπειρία. Όταν όμως τα πράγματα στρώσουν είναι τεράστια ευκολία και έρχεται και οικονομικός.

Σας φιλώ. Μπήκα πάλι για συμβουλές. Συγνώμη κορίτσια μου απλά για να σας φύγει το άγχος.

Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή.

Μπρρρρρ τι κρυο ειναι αυτο καλε??

Οπως το πασχα που βιαστικά επρεπε να κατεβασουμε τα καλοκαιρινα και μετα δορσισε πάλι:rolleyes:

Εγω εστρωσα τα δωματια των παιδιων, αλλά οχι το υπολοιπο...μου φαινεται νωρις ακομα. Κατεβασα και χειμερινα αλλά δεν εχω ξεκινησει πλυσιμο κτλ...μαλλον απο δευτερα!!

φροσω χρονια σας πολλαααααααα!!!!!!!!!!!!! 4 χρονων σουπερ ειστε;);) Ολα καλά? μη χανεσαι κ εσυ!

σεβουλα περαστικά σας! Ιωσουλα απ το σταθμο μαλλον ε?

κ εμενα ο μεγαλος εχει μυξα, αλλά τιποτα το ιδιαιτερο...

παντως (ασχετο) επειδη δε θελω να παραπονιεμαι συνεχεια, και η δυσκολη εβδομαδα τους περασε, μπορω να πω κ εγω πως τους βλεπω οτι μεγαλωσαν, παιζουν καπως με παιχνιδια ή κυνηγουνται στο σπιτι΄, υπακουουν σε καποιες εντολες, γενικα εχοουν μεγαλωσει τα ζουζουνια μου και πολυ τους καμαρωνω η χαζομαμα.:cool:

Αλλαααααααα οοοοοταν δεν ειναι ειναι στις κακες τους!! χαχαχα

φιλια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

FROSO να τα χιλιασουν,παντα ευτυχισμενα.

SEVI περαστικα σας,ολα αρρωστα σπο γαστρεντεριτιδα,ιωσεις,ετσι ακουω απο το παιδικο

MAS περιμενε λιγο ακομα,μια φιλη πηγε σε αναπτυξιολογο λογω ομιλιας και πληρωσε 150 ευρω,μα ειναι δυνατον?????

ARCHITWINS ξεκινησα τελος καλοκαιριουκαι τους εβαζα πανα και απο πσνω βρακακι,ετσι μου ειχαν πει στο παιδικο,μετα τους εβαζα μονο βρακακι τα απογευματα σπιτι για 2 εβδομαδες,και μετα μονο βρακακι ολη μερα.ο μικρος συνεχεια τα εκανε πανω του,δεν τον μαλωσα.τελικα πηγα στα τζαμπο πηρα βρακακια μακουιν και του ειπα οτι αν το βρεξει δεν εχουνε αλλο!!αυτο ηταν τι εκοψε.βεβαια στον υπνο πανα βαζουμε και δεν βλεπω νατην κοβουμε.

Φροσού να τους χαίρεσαι! Δυνατούς και σοφούς! :D:D

Ναι για στρώσιμο είναι νωρίς αλλά το παιδικό πρέπει....βρουμφ...

Πάντως σήμερα έβγαλε και τον ήλιο του, να μας τρελάνει τελείως...αύριο χιόνια :tongue::tongue:

Και μένα ο Κων συναχώθηκε...περαστικά στους αρρωστουληδες!!

Για την ομιλία με προβληματίσατε, έχω μια φίλη λογοθεραπεύτρια και θα την καλέσω μέσα στην εβδομάδα.

Κατά τ άλλα πάει και αυτό το Σ.Κ, Δευτέρα πάλι αύριο..δουλειαααα...και τα γνωστά.:mad::mad:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Mια γρηγορη καλησπερα στις μανουλες και στα διδυμακια τους!

Περαστικουλια στα αρρωστα....

Froso,Χρονια πολλα και καλα στα 4χρονα πια αγορακια σας!!!Να ειστε γεροι και να τα χαιρεστε.

Εμεις καλα,γενναμε 19 του μηνα με καισαρικη....επιτελους,εφτασε ο καιρος γιατι η καθε μερα μου φαινεται ατελειωτη πια.

Φιλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στα παιδάκια της Φρόσως και σε όσα γιόρταζαν και δεν πρόλαβα να ευχηθώ. Να τα χαίρεστε περήφανες μαμάδες!!

Αργυρώ με το καλό να γεννήσεις!! Έφτασε ο καιρός ε;; Απίστευτο μου φαίνεται! Άντε μετά θα είσαι τριπλοχαζομαμά!!

Εγώ γύρισα τελικά δουλειά μετά από 2 εβδομάδες που δεν ήξερα αν ήμουν απολυμένη ή όχι, και.... προσαρμόζομαι. Καλά είναι προς το παρόν.

Οι μικρές την έχουν καταβρεί στον παιδικό και είναι μέσα στο γέλιο κάθε πρωί που έρχεται η φίλη μου να τις πάρει. Ευτυχώς!

Αυτά τα νέα μας!

Ελπίζω να είστε όλες καλα και να τα λέμε!

Φιλιάαα!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Χαιρετε χαιρετε!!

Σεμιν μπραβο στις κουκλες σου που γουσταρουν τον παιδικο! Ετσι νιωθεις κ εσυ καλα ρε παιδι μου.

με τη δουλεια δεν καταλαβα, ολα οκ?

αργυρω με το καλο! αντε αντε παλι μωρουδιλα στο σπιτι:P Τι ωραια!

Εμενα η ιδεα του 3ου παιδιου με δυσκολευει για ενα μονο πραγμα...πες την κλεισουρα που με εχει ταραξει την εχω συνηθισει...και μαλιστα θεωρω οτι μετα τα διδυμα το ενα παιδακι σου φαινεται ευκολο. Ομως τι γινεται με τον υπνο?????????????????? Παλι εχουμε θεμα εμεις. Νομιζω οτι δε θα κοιμηθω σερι ποτε ξανα...κ αυτο το πραγμα και με κουραζει και μ εκνευριζει.... Πιστευω οτι ξυπνανε το βραδυ κ επειδη δεν εχουν μαθει να κοιμουνται μονοι τους (ο ενας θελει κουνημα στο ριλαξ και ο αλλος παρεα) αρχιζουν τα παρατραγουδα. Αυτη η δουλεια ομως δε γινεται. Ποσο αλλο πια ν αντεξω κι εγω... Σκεφτομαι να εφαρμοσω το ΄κοιμησου παιδι μου' αν και δεν ειμαι και πολυ υπερ, και δεν ξερω κιολας αν πιασει και κλαινε τσαμπα. εσεις πως τα κοιμιζετε?? Λετε να περνανε απλά μια φαση πάλι? ουφ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα, καλημέρα!

gem δεν θα πω σε καταλαβαίνω... σε νιώθω! Μάλλον είμαι η πιο ακατάλληλη για συμβουλές στο θέμα του ύπνου αλλά εγώ έχω σταματήσει να αντιστέκομαι εδώ και καιρό. Έχω καταλήξει πως μόνο όταν έχουν μια γεμάτη μέρα με καινούρια ερεθίσματα ή αν δεν κοιμηθούν το μεσημέρι ίσως κοιμηθούν το βράδυ. Και τα δυο όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να τα εφαρμόσω συστηματικά. Το κοιμήσου παιδί μου δεν το έχω δοκιμάσει...εδώ κλαίνε ενώ είμαι στο δωμάτιο φαντάσου τι θα γίνει αν τους αφήσω.:shock::tongue::shock:

mpougos ευχαριστώ για την απάντηση. Εμείς δεν βλέπω να βγάζουμε την πάνα ακόμα. Ο μεγάλος είναι έτοιμος αλλά βλέπει το μικρό που δεν θέλει και λέει είμαι μικρούλης και δεν θέλει και εκείνος.

argyro με το καλό να έρθει ο μπέμπης σας!

chemin μπράβο στις μικρές!

Λοιπόν πήγαμε παιδικό θέατρο την Κυριακή. Μέτρια παράσταση, τα δικά μου βαρέθηκαν! Αυτό όμως που ήθελα γενικά να σχολιάσω για τους περισσότερους χώρους για παιδιά που έχουμε πάει είναι τα μέτρα ασφαλείας και η δυσανάλογη σχέση ποιότητας –τιμής ειδικά στις δικές μας ηλικίες που δεν ξέρεις αν το παιδί θα κάτσει. Τέλος πάντων...αυτά...φιλιάζ

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...