Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα και καλο μηνα!!!

Τι μπουμπουνιτο ηταν αυτο εχθες τα ξημερωματα!!Επιτελους φθινοπωρο,με ειχε κουρασει αυτη η ζεστη κι η υγρασια!!

Και ναιιιιιι,εβαλα τικερακι λιγες μερες πριν γεννησω τον μπεμπουκο μου!!!Εχθες μας ειδε ο γιατρος μας και επειδη ειναι τσουπωτος θα εχω την χαρα,εκτος απροοπτου φυσικα,να τον δω 10 μερες νωριτερα.Οποτε,10-15 του μηνα,θα εξαφανιστω απο προσωπου γης!!

Οι μικρες κοιμουνται παλι μετα το γαλα κι εγω μοναχουλα μου σημερα,θα προσπαθησω να την παω χαλαρα την μερα γιατι απο συσπασεις αλλο τιποτα!

Τιμωρια δεν τις βαζω,θεωρω οτι ειναι νωρις ακομη.Αλλα σιγουρα σε κανα διμηνο που θα αρχισουν να καταλαβαινουν το κατιτις περισσοτερο τοτε θα εφαρμοσω το μετρο.

Καλημερουδια και καλο μηνα σε ολους μας!!!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Κάλο μήνα....

Ετοιμαζομαστε κι εμείς για την βάφτιση μας την Κυριακή και ανησυχω λίγο για τον καιρό. Ελπίζω μονο να μην βρέχει.

Για τον θηλασμό, εγώ τώρα τον θεωρώ το πιο ευκολο πράγμα. Αν με ρωτησετε πότε αρχισε να μου φαίνεται εύκολος θα σας απαντήσω μετα τους δυο πρωτους μήνες. Στην αρχή με τις αντλησεις κουραζομουν πολύ. Και τα μωρά μου απο την Αρχή ειχαν πρόγραμμα 3Ώρο και οι θηλασμοι μας δεν διαρκούσαν πανω απο 10 λεπτά. Κι όμως, ηταν τόσο κουραστικό. Τώρα που κάνω μονο 2 αντλησεις την μέρα και δίνω αποκλειστικά στήθος, είμαι πολυ χαλαρή. Αλλά στην αρχή θέλει πολυυυυυυυυ κουράγιο και θέληση, κακά τα ψέμματα!!!

Αν σας πω οτι μου λείπει πολύ η εγκυμοσύνη???? Θέλω κι άλλα μωρακια. Μου έχει υποσχεθεί ο σύζυγος οτι θα κερδίσει το τζόκερ και έτσι δεν θα χρειαστεί να δουλεύω....

0SB8p3.png

Καλησπέρα, κοριτσάρες-μανάρες!!!

Είπα να κάνω ντου (εντάξει, όχι από παντού :wink::wink::wink:) γιατί για άλλο μπήκα κι αλλού θα σταθώ!

Απ'ότι βλέπω τελικά η πιο αυστηρή εδώ μέσα είμαι εγώ. Τιμωρίες χώνω αβέρτα (εμάς παίζει γωνία και σε δεύτερη φάση απομόνωση), φωνάζω-ουρλιάζω και γενικώς τα χώνω να μαζεύουν τα παιχνίδια τους, να πηγαίνουν τα μπιμπερό τους στο νεροχύτη, να βάζουν τα άπλυτά τους στο πλυντήριο, να μαζεύουν τα παπούτσια τους κ.α. Πάντως, προσωπικά δεν το μετανιώνω γιατί πιστεύω ότι εξαρτάται και από τα παιδιά. Κάποια είναι πιο ζωηρά από τα άλλα, πως να το κάνουμε δηλαδή?! Αν, λοιπόν, δεν προσπαθήσεις να δημιουργήσεις εξαρτημένα αντανακλαστικά, μπορεί να τα βάλεις και σε κίνδυνο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θα κάνουν κάτι κακό, πρέπει να το συνδυάσουν με αρνητική συνέπεια, δηλαδή τιμωρία. Απλά μαθηματικά...

Κατά τ'άλλα ξεκίνησαν παιδικό και ιώσεις μαζί. Έρχονται σπίτι μέσα σε τσίτα και τους βγαίνει όλο το στρες του να είναι καλά παιδιά στο σχολείο μαζεμένο. Τρελοκομείο! Όμως κόψαμε την πάνα εδώ και ένα μήνα, ο μικρός και τη νύχτα σηκώνεται να πάει γιογιο και γενικώς από πρόοδο πάμε καλά. Μετράνε, τραγουδάνε και τώρα μαθαίνουμε ρώσικα σιγά σιγά. Ο μικρός καταλαβαίνει ότι πρόκειται για άλλη γλώσσα και απαντάει αντίστοιχα αλλά η μικρή όχι. Έχουμε δουλειά μπροστά μας...

Αυτά εν ολίγοις! Ελπίζω να προλαβαίνω να μπαίνω περισσότερο.... Βαστάτε, διδυμομάνες!!!

120247mcv711uxx1.gif

γεια σας κοριτσια!επεσα πανω στο θεμα τιμωρια??ωχ,ωχ.....

εγω τους βαζω ΠΟΛΥ καιρο τωρα!!!

στην αρχη το ξεκινησα με κουβεντα αλλα ειδα οτι με γραφανε κανονικοτατα και το αλλαξα.Τωρα πλεον επειδη τα παιδακια μου ειναι ζωηρα και ξεροκεφαλα ,προειδοποιω μια και μετα τους βουταω και στο δωματιο.Βεβαια ειμαι η κακια της υποθεσης,ο καλος μου θα προειδοποιησει 4-5-6 φορες και μετα....,καλα για τους παππουδες δεν το συζητω!Αλλα τι να κανουμε?καποιος πρεπει να βαλει καποια ορια.

Το χειρτερο ειναι οτι κανουμε ντα τα αλλα παιδακια :(

Βρε καλα μου βρε χρυσα μου οχι ντα κλπ

Τιποτα αυτοι!οποτε τωρα πριν παμε πχ παιδικη χαρα τους εξηγω οτι αν χτυοησουν καποιο παιδακι το παιχνιδι σταματαει εκει.

Χτες χρειαστηκε να γυρισω τον εναν σπιτι,ο αλλος εμεινε να παιζει.Ε,...το τι κλωτσιες και χτυπηματα εφαγα,καθως τον ειχα αγκαλια, μεχρι να τον βαλω στο σπιτι δεν περιγραφονται!!νε θαυμασα για την υπομονη μου!τωρα αν θα αποδοσει θα δειξει...

παιδικο δεν τους εβαλα για να μην πολυαρρωσταινουν αλλα ερχονται στιγμες που πολυ το μετανιωνω!!

την πιπιλα ο ενας την εκοψε μονος του αλλα ακομα δεν εχω επιχειρησει να κοψω τηνπανα γιατι πιστευω οτι δεν ειναι καθολου ετοιμοι.

λαερτα γιατι μαθαινετε ρωσικα???εχει καποιος καταγωγη ή ασχετα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Όλο έλεγα να μπω κι όλο μου προέκυπτε κάτι. Και ξέρετε όλες πως είναι, δεν σου αφήνουν τα ατιμα χρόνο για τίποτα, μόλις πας να χαλαρώσεις τσουπ, σκοτώνονται.

Για τιμωριες διαβάζω και συμφωνώ. Κι εμείς τα βάζουμε σε time-out να κάθονται δυο λεπτά όταν ξεφεύγουν πολύ, ή αν συνεχίζεται το κακό για λίγο στο δωμάτιό τους. Οχι οτι το παίρνουν πολύ σοβαρά, ο Αλεξανδρος το ζητάει κι απο μόνος του καμια φορά. Αλλά θα μαθουν. Χρειάζεται και πειθαρχία, χρειάζεται να καταλάβουν οτι υπάρχουν και κανόνες.

Λαέρτα, κόψατε την πάνα καλέ θηριο;Εμένα δεν είναι ετοιμα με τίποτα, την Ανοιξη πάλι. Αντε, μπας και μας πάρουν παιδικό του χρόνου. Πολύ σας ζηλεύω εσας που τα στείλατε τα παιδιά, κι ας ταλαιπωρούνται με τις ιώσεις. Εγώ δεν θα κέρδιζα καθόλου ελεύθερο χρόνο αλλά αυτά νομίζω θα βοηθιούνταν πολύ, ιδίως στο θέμα της ομιλίας. Ο Αλεξ λέει διάφορα και στις δύο γλώσσες και κάνει και ψιλοπροτασούλες -και έχει και πολλή φάση όταν μας μιμείται από το πουθενά, φαίνεται ότι είναι σφουγγάρι και απορροφά τα πάντα. Ο Μίλτος μόνο 5-6 λέξεις ακόμα αλλά πολλές συλλαβές και ήχους ζώων. Δεν τη γλιτώνουμε την επίσκεψη σε αναπτυξιολόγο φοβάμαι, ασε να πάει 2,5 και μετά βουρ.

Εν τω μεταξύ, όσο κι αν μιλάω για πειθαρχία, στο σαλόνι μου επικρατεί ο κακός χαμός. Οσες είστε στο FB έχετε δει φωτό, όλα τα παιχνίδια στο πάτωμα, όλα τα μαξιλάρια του καναπέ εκτός και τον μετατρέπουν σε παιδική χαρά... τουλάχιστον το βραδυ πριν τον ύπνο τις περισσότερες φορές με βοηθάνε να μαζεψω τα παιχνίδια, αλλά όλη την μέρα ζω ΤΟ δράμα. Και θέλουν και συνέχεια αγκαλιά, τους λείπω που δουλεύω και μου το βγάζουν το απόγευμα που είμαστε μαζί.

Ο Αλέξανδρος είναι τρομοκράτης όνομα και πράγμα, καλά τον φώναζα έτσι από μικρό. Όλο ζημιές κάνει για να δει ποια είναι τα όρια της αντοχής μας, ή γιατί νευριάζει. Το χειρότερο είναι οτι βασανίζει τον Μίλτο σχεδόν συνέχεια, θα τον δαγκώσει, σπρώξει ή θα του πάρει το παιχνίδι, σχεδόν με κακία. Τι να κάνω για αυτό, πέρα από την τιμωρία, μανούλες;Παρατηρώ οτι τις τελευταίες μέρες ο Μίλτος είναι σχεδόν τρομοκρατημενος, πάει να τον πλησιάσει ή να τον ακουμπήσει ο αδερφός του κι αυτός τραβιέται πίσω και αρχίζει να κλαίει. :(

Αυτά τα βιαστικά. Στη δουλειά ένα χάλι, να μην ξέρουμε αν θα πάρουν υπεράριθμους ή αν θα συμπτύξουν τμήματα. Έχω μια Εκτη πολύ δύσκολη που δεν την ήθελε κανένας και έχω φτάσει να παρακαλώ να μην μου την πάρουν και με στείλουν στου διαόλου τη μάνα. Έχω και Συγκέντρωση Γονέων σήμερα, καλά θα περάσω.

Αργυρώ μου, θα σε ξαναπετύχω ελπίζω, αλλά just in case με το καλό να υποδεχτείς τον μπεμπη σου και καλή δύναμη εύχομαι.

Νουνού, τα δικά σου τα γενέθλια τα είδα, των νουνουκίων όχι, να σου ζήσουν καλή μου και να ΄γερά και καλότυχα πάντα!

Για τον θηλασμό δεν θα πω πολλά, μπράβο σε αυτές που τα κατάφεραν και τα καταφέρνουν, αλλά εύκολος ο θηλασμός διδύμων ΔΕΝ είναι, ιδίως αν τα παιδιά είνα πρόωρα, ιδίως αν δεν έχεις καμία βοήθεια. Και οι αντλήσεις, ακόμα κι αν τις κάνεις κάθε τρεις ώρες για μήνες, όπως τις έκανα εγώ, δεν σου εγγυώνται οτι θα έχεις γάλα και για τα δύο σου παιδιά.

Δε θέλω να ξεχάσω καμία αλλά βιάζομαι να τοιμαστώ για τη δουλειά. Σέβη, Νακι, Μπούγε, Ιθάκη, Τζεμ κι όλα τα κορίτσια, σας στέλνω φιλιά και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Επανέρχομαι βιαστικά να σχολιάσω σε κάτι που είχε πει η Σέβη και μου έμεινε. Δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας να στρώσουν τα παιδιά στο θέμα του υπνου και της συμπεριφοράς, είναι και στο παιδί, ειδικά ο ύπνος. Τα δικά μου ακόμα έχουν θέμα, το μεσημέρι τις μισές φορές δεν κοιμούνται ή κοιμούνται ελάχιστα μετά από πολλή φασαρία, το βράδυ ναι μεν κοιμούνται απο τις 9 αλλά ξυπνάνε ΚΑΘΕ βράδυ στις 4 περίπου για γάλα, και μετά στις 6-7 είναι ξύπνια για τα καλά. Αρα δεν έχουν στρώσει και παρόλο που τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όσο πέρσι τέτοια εποχή, ο ύπνος ο καλός ακόμα να έρθει.

Αυτά, και τρέχω τώρα να ευπρεπιστώ. Πολλές καλημέρες σε όλες!

χαιρετε!!

αντε κοριτσια να εχουμε κινηση πάλι στο καφε μας!!

λαερτα respect! σε βλεπω πολυ αποφασιστικη κ μ αρεσεις! Τωρα αυτο που ειπες για τον αρνητικο συνδυασμο του 'κακου' και της τιμωριας δεν το επιασα... Αν θυμηθεις την επομενη φορα εξηγησε το pls.!

naki εσεις ζωηρουληδες ε? χρειαζεται η τιμωρια, τι να κανουμε. Κ ειδικα αυτο που λες να τους πηγαινεις πισω το εχω ξανακουσει οτι ειναι σωστο. εμεις ακομα δεν μπορουμε να συννενοηθουμε, ειμαστε μικρουληδες ακομα, προβλεπω ομως να τους το κανω οπωσδηποτε γιατι με τα αλλα παιδακια δεν τα πανε και πολυ καλα... ο μεγαλος κανει νταντα και ο μικρος δαγκωνει:eek:

μας κ εμενα το εργασιακο μου μελλον ειναι πολυ αβεβαιο. εχω ενα μονιμο αγχος μεσα μου για το τι προκειται να γινει τον Δεκεμβρη, αφου λενε οτι με εντολη υπουργειου ολοι πρεπει να ειναι στην οργανικη τους θεση... Τι θα κανω με τα παιδια δεν ξερω...

Κ εμενα παντως ο μεγαλος καπελωνει τον μικρο. Ειναι ανταρτης σωστος, δεν τον νοιαζει τιποτα, και παει και ενοχλει τον αλλον που παιζει ησυχα ησυχα ή κοιταζει τα βιβλια.:-( Πολλες φορες ο μικρος να φανταστεις με το που τον βλεπει βαζει τα κλαμματα γιατι ξερει εκ των προτερων οτι θα τον πειραξει. Νομιζω οτι μονο στο σταθμος θα διορθωθει αυτο. Τον μεγαλο τον μαλωνεις και δεν τον νοιαζει...τοσο που σκεφτομαι μηπως δεν ακουει κιολας ωρες ωρες και να τον παω να κανεις ακουογραμμα. Εχει καμια σας αποψη γι αυτο??

Μπα εχετε και σαλονι εσεις ακομα??:tongue: Εμας ειναι πλεον μονο παιδικη χαρα, δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις!!!

φιλια σε οοοοοολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Απο πανες τις κοψαμε και φοραμε μονο το μεσημερι και το βραδυ,και οταν παμε σε κανενα παιδοτοπο γιατι ξεχνιουντε οταν παιζουν...βεβαια μη νομιζεται οτι δεν εχουμε και μικροατυχηματα..

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια και από εμάς!!

mpougos και Laerta πολύ καλά τα παιδιά σας για την ηλικία τους!! όξω οι πάνες!! :P:p

Maaaaaaaaash τι κάνεις καλέ?

gem όντως με τον σταθμό θα διορθωθεί η κατάσταση αλλά ελπίζω να υπάρχει και η δυνατότητα να τους βάλεις χωριστά.

Mash επίσης μια από τα ίδια και για τους δικούς σου θα έλεγα συν μήπως ο μεγάλος ζηλεύει? Μήπως θα ήταν καλό να καθιερώσεις κάποιον χρόνο που θα έχεις ατομικά για τον καθένα? ειδικά τον τρομοκράτη...!!!

Όσο για τη δουλειά είναι άθλια η κατάσταση. Ελπίζω να έχουν καλή έκβαση τα πράγματα για όλους!!

gem πόσο μακρυά είναι η οργανική σου θέση δηλαδή?. το έχω χάσει αυτό....

φιλια σε όοοοοολες!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα!!!!!

Λαερτακο μου εμεις τα λεμε! τα φιλια μας!!!:P

Mash μου με αγχωσες τωρα με την ομιλια!!! εμενα δεν μιλανε σχεδον καθολου! ο μικρος ολα τα ζωα γαβ τα λεει και τπτ αλλο!

Ο μεγαλος γαβ,νιαου και τπτ αλλο! ουφ......

Πρεπει να το ψαξω;

Συμφωνω σε αυτο που λες για τον υπνο,ειδικα εσεις που εχετε ζοριστει τοσο πολυ!

Θα στρωσουν,που θα παει; ποσο ακομα θα σας ταλαιπωρουν;

Τζεμ και σε μας ο μεγαλος δεν μας ακουει,μας αγνοει τελειως,αλλα οταν τον ξεμαλλιαζε ο μικρος μονο εκλαιγε! ευτυχως το κοψαμε και αυτο!

Ενταξει θελουν πολλες φορες το ιδιο παιχνιδι αλλα δεν τους κανω την χαρη,το εξαφανιζω και ησυχαζω!

Σαλονι εμεις εχουμε ακομα! οχι στολισμενο φυσικα!:tongue:

Νουνουκα τα φιλια μας!!!

Εβαλες φωτο;

Καλε τι να ψαξεις;ειναι μικρα ακομα.εμενα ειναι λαθος το τικερακι μου τα μωρα ειναι 32μηνων και μιλανε,ασε που οπως εχω πει μιλανε απο μικρα λογω του παιδικου,οποτε και σε εσενα μηνα με το μηνα θα βλεπεις τεραστια αλλαγη!!

Καλημέρα και πάλι από την πρωινή βάρδια!

Maaaaaaaaash τι κάνεις καλέ?

gem όντως με τον σταθμό θα διορθωθεί η κατάσταση αλλά ελπίζω να υπάρχει και η δυνατότητα να τους βάλεις χωριστά.

Mash επίσης μια από τα ίδια και για τους δικούς σου θα έλεγα συν μήπως ο μεγάλος ζηλεύει? Μήπως θα ήταν καλό να καθιερώσεις κάποιον χρόνο που θα έχεις ατομικά για τον καθένα? ειδικά τον τρομοκράτη...!!!

Ο Αλέξανδρος είναι ο μικρός, λες να τον ζηλεύει ο Μίλτος και γι αυτό τον φοβάται, ή ζηλεύει ο Αλέξανδρος τον Μίλτο που τον κανακεύαμε περισσότερο και γι αυτό χτυπάει και δαγκώνει; Όλα παίζουν. Ατομικό χρόνο θέλω να καθιερώσω και άτυπα μερικές φορές το κάνω, όταν παίζω ή διαβάζω με τον ένα και ο άλλος κανει κάτι δικό του χώρια. Αλλά σπάνια, πολύ σπάνια, πρεπει ίσως να το κάνω πιο συχνά.

Το έχω πάρει απόφαση, όταν πάνε σχολείο θα τα χωρίσω αν δω οτι ο Μίλτος καταπιέζεται ακόμα από τον αδερφό του. Αν και τρέμω να έχω να διαβασω παιδιά με μαθηματα από διαφορετικές δασκάλες, έχω δει ζευγάρια διδύμων σε τάξη που ο ένας καπελώνει τον άλλον, η σύγκριση καμια φορά είναι αναπόφευκτη. Θα μου πεις, από τώρα το σκέφτεσαι; Δεν έχω τι να κάνω μου φαίνεται και τα στέλνω στο μυαλό μου στο Δημοτικό μπας και ηρεμήσουν λίγο.

Mash μου με αγχωσες τωρα με την ομιλια!!! εμενα δεν μιλανε σχεδον καθολου! ο μικρος ολα τα ζωα γαβ τα λεει και τπτ αλλο!

Ο μεγαλος γαβ,νιαου και τπτ αλλο! ουφ......

Πρεπει να το ψαξω;

Συμφωνω σε αυτο που λες για τον υπνο,ειδικα εσεις που εχετε ζοριστει τοσο πολυ!

Θα στρωσουν,που θα παει; ποσο ακομα θα σας ταλαιπωρουν;

Αυτό που μας αγχώνει περισσότερο με τον Μίλτο είναι οτι έλεγε κάποιες λέξεις πριν και μετά στους 20 μήνες περίπου σταμάτησε μαχαίρι να μιλάει, δεν έλεγε τίποτα. Του πήρε μήνες να ξαναρχισει να κάνει ήχους. Αυτή η διακοπή ομιλίας μπορεί να είναι σύμπτωμα άλλων καταστάσεων... δεν ξέρω. Αν ήταν στην Αμερική θα έκανε ήδη λογοθεραπείες. Εδώ μας λένε οι γιατροί να περιμένουμε μέχρι τα 2 1/2 πριν πάμε σε αναπτυξιολόγο, να του δώσουμε τον χρόνο του και μετά. Πρώτα πρεπει να κάνουμε ένα ακουόγραμμα γιατί είναι η πρώτη εξέταση που σου ζητάνε. Στο Παιδων λέει το σύστημα να ξαναπάρουμε στις 20 Νοεμβρίου για ραντεβού στην καινούρια χρονιά, πρέπει να κοιτάξω και αλλού μου φαίνεται.

Αυτά. Όσο για το σαλόνι, υπάρχει σαν χώρος Τζεμ μου, όχι με την έννοια του καλού σαλονιού. Τα αγόρια σχεδόν όλη τη μέρα τους την περνάν εδώ, τα παιχνίδια τους τα περισσότερα είναι εδώ, ο καναπές είναι το βασίλειο τους. Το τζάκι ακόμα φραγμένο το έχουμε, τη μπαλκονοπορτα την έκλεισε ο άντρας μου με μια κατασκευή που έφτιαξε γιατί σκίσανε τη σιτα για τα κουνούπια αρχες καλοκαιριού και όλο βγαινανε στη βεράντα... μόνο σαλόνι δεν το λες.

Μια ερώτηση, κοριτσάρες μου, και μετά θα την κάνω για μια κούπα καφέ ακόμα γιατί έχω και κάτι λίστες βαθμολογίας να γραψω/τυπώσω αν προλάβω. Σε ποια ηλικια τα βγάλατε τα κάγκελα από τις κούνιες τους; Ο Αλέξανδρος μπαινοβγαίνει στη δικιά του με τρομερή άνεση, ο Μίλτος που είναι λίγο πιο βαρύς και στρουμπουλός το παλεύει αλλά δεν έχει καταφέρει να βγει ακόμη, μόνο μια φορά έσκασε στο πάτωμα και με κοψοχόλιασε. Έχω πάρει αυτά τα καγκελάκια τα προστατευτικά που μπαινουν σε μεγαλύτερα κρεβάτια και αφήνουν άνοιγμα για να ανεβοκατεβαίνουν τα παιδιά, να τους τα βάλω από τωρα ή να αφήσω να μάθει να σκαρφαλώνει και ο Μίλτος;

Σας φιλώ όλες σας και σας εύχομαι μια ωραία μέρα, κι ας ψιλοβρέχει. Αντε καλέ, φθινοπώριασε!

Καλησπέρα, καλησπέρα! Απόψε φθινοπώριασε και το όνειρο ξεθώριασε...σε κατάσταση ντεκαντάς και σήμερα. Ώρες ώρες απορώ πώς τη βγάζω μέχρι το βράδυ και μάλιστα καλά! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... Ο ύπνος ενώ είχε στρώσει, ξανά τα ίδια μετά της διακοπές. Τώρα είμαστε σε ένα σημείο που κοιμάται ο μικρός τις περισσότερες φορές και ο μεγάλος ξυπνάει από μια μέχρι τρεις φορές. Τα μάτια μου είναι κρακαρισμένα σαν την αρκούδα που ενώ θέλει να πέσει σε χειμερία νάρκη ο τρυποκάρυδος δεν την αφήνει.

nunu είχες δίκιο, είχα μείνει στο ελεύθερη είσοδος και δεν πρόσεξα ότι έπρεπε να κάνεις κράτηση. Θα έλεγα αυτό που είναι για παιδιά 2-3,5. Αν πάμε θα γράψω εντυπώσεις.

gem gem gem λέω καλά για να ανησυχούν οι άλλοι.;););)

Ithaki έβδομο να κάτσουμε μισή ώρα χαλαροί με τον άντρα μου.Θα το έβαζα πιο πάνω στη λίστα αλλά αφού δεν έχω πέντε λεπτά μόνη μου πόσο μάλλον με παρέα...δεν τρέφω ψευδαισθήσεις!!!

mash δύο παιδάκια φίλων μας που είναι δίγλωσσα άργησαν να μιλήσουν αλλά μετά τα 3-3,5 μιλάνε πολύ καλά, μάλιστα ξεχωρίζουν σε ποιόν πρέπει να μιλήσουν ελληνικά και σε ποιόν την ξένη γλώσσα και ενίοτε μιλάνε και αγγλικά δηλ. και τρίτη γλώσσα. Να πώ για να μην παρεξηγηθώ πως δεν είμαι ειδική σε τέτοια θέματα.

laerta μπήκε αέρας στο δωμάτιο ή μου φάνηκε; Χαίρομαι πολύ που ξαναέγραψες!!! :D:D:D

mpougos πόσο χρόνο χρειάστηκες για το κόψιμο της πάνας; Με το στεγνωτήριο τι έκανες;

Εύχομαι σύντομα όλες να ακούσετε καλά νέα για τη δουλειά σας γιατί είναι μέγαλο άγχος! Φιλιάζ

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...