Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πώς πας, κοριτσάκι μου; Είχαμε κανένα νέο από την twins;

Εμείς περάσαμε όλο το μεσημέρι στο κρεβάτι, ο άνδρας μου για την ακρίβεια κοιμήθηκε αρκετά, ήταν πολύ κουρασμένος, κι εγώ αν και ερείπιο, πάλεψα για πολλή ώρα και κατάφερα να κοιμηθώ λιγάκι (καμιά ώρα περίπου).

Μετά είδαμε ειδήσεις, διότι παρακολουθούμε στενά και την Νικολούλη εδώ και χρόνια, και περιμέναμε να δούμε τις εξελίξεις της υπόθεσης!

Τώρα καθόμαστε βεράντα, την οποία κατάβρεξα, και είναι πολύ ωραία και δροσερά (σε βαθμό, που εγώ, η κρυουλιάρα, ψιλοκρυώνω κιόλας, αλλά δεν το λέω, για να μην με κοροϊδέψει....). Είμαστε και οι δύο με τα laptop και νομίζω ότι παρουσιάζουμε ένα αστείο θέαμα.

Κάναμε, όμως, κι ένα διάλειμμα και πήγαμε μέχρι τον Τερκενλή, να πάρουμε παγωτό χωνάκι. Εγώ έκανα υπέρβαση απόψε, πήρα με δύο μπάλες...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμας!!!!!

Χαθηκα χτες γιατι πηγαμε στις κουνιες και γυρισαμε στις 21 00...καναμε μπανακι και μετα νανακια.Τωρα πηγανε πατερας και γιος στην εκλησσια....πανε καθε Κυριακη να κοινωνησει ο μικρος.

AGORAKIA πως τα πας με το στομαχι σου?Να τρως συχνα και μικρα γευματα.Καθε 2-3 ωρες και ελαφρα,λιγη σουπιτσα για παραδειγμα....οχι σαλτσες και τετοια.Αν κανεις εμετους ομως να μιλησειςς με τον ιατρο σου να μην αφυδατωθεις.

Απ το μαιευτηριο περιμενουμε να μας πει η ΟΛΓΑ.....ανυπομονω να μαθω νεοτερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Χαθηκα χτες γιατι πηγαμε στις κουνιες και γυρισαμε στις 21 00...καναμε μπανακι και μετα νανακια.Τωρα πηγανε πατερας και γιος στην εκλησσια....πανε καθε Κυριακη να κοινωνησει ο μικρος.

AGORAKIA πως τα πας με το στομαχι σου?Να τρως συχνα και μικρα γευματα.Καθε 2-3 ωρες και ελαφρα,λιγη σουπιτσα για παραδειγμα....οχι σαλτσες και τετοια.Αν κανεις εμετους ομως να μιλησειςς με τον ιατρο σου να μην αφυδατωθεις.

Απ το μαιευτηριο περιμενουμε να μας πει η ΟΛΓΑ.....ανυπομονω να μαθω νεοτερα!!!!!

Καλημέρα, κοριτσάκι μου! Πώς κοιμήθηκες; Εγώ έτσι κι έτσι.

Οι ναυτίες έχουν υποχωρήσει, μάλλον κάτι παροδικό ήταν, βέβαια και το πρωί, που ήπια το γάλα μου ήθελα να το βγάλω, αλλά κρατήθηκα και όλα εντάξει. Μάλλον μεγαλώνουν τα νινάκια, με είχε προειδοποιήσει κι ο γιατρός, ότι όσο περνάει ο καιρός, όταν τρώω θα θέλω να κάνω εμετό μετά. Και να σκεφτείς δεν τρώω και μεγάλες ποσότητες έτσι κι αλλιώς. Ωστόσο, χθες το μεσημέρι, που είχα κάνει κεμπάπ στο τηγάνι, έφαγα δύο πιτούλες με δύο κεμπάπ! Πείναγα, γιατί την προηγουμένη ήταν πιο έντονα τα συμπτώματα και ήμουν σχεδόν νηστική.

rPPrp3.png

Πολύ συγκινητικό, που ο άνδρας σου πάει τον νινάκο σας να κοινωνήσει... Μπράβο! Εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να πηγαίνετε όλοι μαζί με όλα σας τα αγοράκια! Αγοράκια δεν περιμένετε; Κάνω μήπως λάθος;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...