Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, kate82 είπε:

Όχι δεν θα χτυπήσεις τίποτα, να λες πάλι καλά που το έψαξες ώστε όταν προχωρήσεις για εμβρυομεταφορα να είναι ο οργανισμός σου σούπερ 

Ε το παθαίνουμε όλες όταν παίρνουμε απόφαση μέσα μας να κάνουμε κάτι άλλο από αυτά που μας λέει ο πρώτος μας εξωσωματικός. Είναι ψυχοφθόρο πολύ αυτό που περνάμε. Αποφασίσαμε να πάμε με έναν γιατρό μετά από πολύ ψάξιμο και εσωτερική τρικυμία να πω. Οταν πρέπει πάλι να σηκωθείς να πεις κάτι δεν πάει καλά, ε όσο ναναι ξεκινάς και έχεις νεύρα με τον εαυτό σου γιατί δυστυχώς σε όλους τους τομείς πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση, ποτέ μόνο παθητικοί. 

• Δύναμη! 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αλοχα!!!

Χρονια πολλα Νουνου, χρονια πολλα και στα Νουνουκακια να ειστε παντα χαουμενοι, ευτυχισμενοι και πανω απ'ολα υγιεις!!!!

Ιθακη κοντευω, αλλα θα προτιμησω την Λερο για να λεω πως κανω και διακοπες :D

Καλε πως θα βγαλω το χειμωνα χωρις εσας? αν ειναι δυνατον :D

Τζεμ ακους, παμε παρεα???χαχα!!

Εμενα εχουν σπασει τα νευρα μου και χανω ευκολα την υπομονη μου. Αυτη η γκρινια με γονατιζει και τωρα τους εχω με ιωσουλα οποτε δραμα! Ασε που δεν με ακουνε απο τωρα...τι μη,τι κακο, τι νταντα, τι τζιζ ολα πανε στο βροντο. Ευελπιστω στις καλυτερες μερες που ερχονται!

Καλη αρχη οσοι αρχισαν παιδικο και συγχαρητηρια στις θηλαζουσες!!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Τα ιδια κι απο εδω....θα ερθω κι εγω στο Δαφνι στα σιγουρα,οταν βγει κι ο μπεμπης...αλοιμονο μου!!!Με εχουν γραμμενη κανονικα ομως,τιποτα δεν πιανει!!!Εχει αρχισει και παρασερνει η μια την αλλη στις ατασταλιες κι εκει που ειχα την μια τωρα φωναζω ολη την μερα.Κουραγιο μας,δεν ξερω τι αλλο να πω.Ευτυχως που εχω την αδερφη μου και με βοηθαει αλλιως πραγματικα δεν θα την εβγαζα καθαρη.Μολις που δωσαμε γαλα,εχουν κοιμηθει μονο 1 ωρα κι εχουν ξυπνησει απο της 15 και τωρα παιζουν κυνηγητο:confused:....καφεινη εχει αυτο το γαλα??

Καλησπερα δεν ειπα...moritsa περαστικα σας!!!Φανταζομαι τι περνατε,μια κολαση θα ειναι,αλλα κουραγιο,κρατα γερα και θα περασει.

Καληνυχτα τσουπρες!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια! Βλέπω πιάνετε σειρά για το Δαφνί όμως μην σπρώχνετε...περιμένω εδώ και καιρό...κατά τα άλλα η διάθεση σε πτωτική τάση αλλά την αφήνω μήπως κάνει μεγαλύτερο γκέλ όταν χτυπήσει στο πάτωμα.

gem περαστικά, είναι καλύτερα σήμερα τα μικρά σου;

sevi το γράφω και εδώ, κουκλιά τα μικρά σου αφού είναι και καλά παιδάκια είσαι διπλά τυχερή στο τετράγωνο!!!

nunu πως τα περάσατε στα γενέθλια σας; Φωτογραφίες, ε; Καθυστερημένη απάντηση, δεν πήγαμε παιδικό φέτος, πονεμένη ιστορία...

ithaki τέταρτον να ανοίξω την πόρτα και να πάω μια βόλτα χωρίς να χρειάζεται να συνωμοτήσει όλο το σύμπαν!!!

froso πολύ χάρηκα με τα νέα σου, πάντα τέτοια!!!

argyro κράτα γερά!

Σας καληνυχτίζζζζζζζζζζζζζζζζζω!!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλησπερα!!!

Κοριτσια κουραγιο....θα ηρεμησουν τα μικρα σας!!!

Και μεις περασαμε το σταδιο που ο μικρος μαλλιοτραβαγε και πολυ ασχημα τον μεγαλο! ολο το καλοκαιρι...

Αλλα του περασε!

Το μικρο μεχρι 18 μηνων ηταν θηριο και ολο νευρα! εχει ηρεμησει τοσο πολυ,που με 1 μη σταματαει!Ισως βοηθησε που πρεπει να εβγαλε ολα τα δοντια του,δεν με αφηνει καλα να δω το 20ο εαν εσκασε!

Το μεγαλο εμας δεν μας ακουει! οτι θελει,θα το κανει! αλλα στο παιδικο ειναι καλος!αυτο θελει αλλα 7 ακομα!!!

Πια κοιμουντε μονα τους! παει το κουνημα και κοιμουντε 9 με 7 το πρωι και το μεσημερι στο παιδικο!

Γενικα ειμαστε σε καλη φαση και το μονο που περιμενουμε ειναι να μιλησουν!!!

Θα ερθουν καλυτερες μερες μην απελπιζεστε.......:P

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφες!!!

τα μικρα απο χτες απογευμα ειναι οκ (μαλλον θα ηταν απο το εμβολιο) αλλά εγω εχω βγει τοσο νοκ αουτ που σημερα ξυπνησα αρρωστη. Τεσπα, υπομονη ειπαμε!! αφου δεν ειμαι η μονη που νιωθω τοσο χαλια παλι καλα...νομιζω οτι κανεις δε με καταλαβαινει, ολο θεωριες ακουω απο τους γυρω μου. βεβαια ισως φταιω κ εγω που δειχνω την απογνωση μου και ολοι θελουν να 'βοηθησουν' -με θεωρια!!

σεβη θεωρεις οτι βοηθησε ο παιδικος σε αυτο ή απλά ηρθε η ωρα τους και 'ωριμασαν'? Μα δινεις κουραγιο ομως δεν μπορω να πω...thanks!!

τωρα με τον παιδικο θ αρχισουν να μιλανε σιγουρα και ποιος σας πιάνει;)

μοριτσα που εισαι καλε?? Κ εσυ στα προθυρα? αστα κ εμενα με γραφουν κανονικοτατα. δε θυμαμαι δουλευεις κιολας?

αργυρω παλι καλα που εχεις και την αδερφη σου. Κ μετα φανταζομαι θα σε βοηθησει. Κ μην ανησυχεις νομιζω το ενα μωρακι θα σου φανει πολυ ευκολο τωρα;) Εχουμε γαλονια πλεον:tongue:

αρτσι εσεις πως περνατε?

φιλια σε ολες, παω να πιω παυσιπονο. Cheers!:tongue::rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Ευχαριστώ πολύ όλες σας πολύ για τις ευχές σας και εύχομαι ότι καλύτερο!!!

Το πάρτυ μας έγινε, ωραία περάσαμε αν και με πιάνω να μην είμαι και καλή οικοδέσποινα. Πάω και κρύβομαι στην κουζίνα!! Παρόλα αυτά ήταν όμορφα και συγκινητικά!! σχετικά λίγα άτομα, οι απόλυτα στενοί συγγενείς που φτάσαμε στους 20 μεγάλους και 7 μικρούληδες. Την τούρτα την έφτιαξα μόνη μου και είμαι πολύ περήφανη!! χιχι!! Είχε πολλές ατέλειες αλλά τα παιδιά τρελαθήκανε!!

Σε λίγο θα τους πάω για ύπνο και μετά ελπίζω να περάσω μερικές φωτό!!

Τζεμάκο μην σε διαβάζω καταπτοημένη, δεν σου ταιριάζει!! Είσαι θετικός άνθρωπος και έτσι πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση. Και εγώ σκέφτομαι κάποιες φορές ότι δεν τα έχω κάνει όλα σωστά, αλλά είμαι σίγουρη και ότι κάποια τα εχω!! Μαθαίνουμε και εμείς μαζί τους!! Και κατά τη γνώμη μου μπορείς να αλλάξεις πράγματα, αποφασιστικότητα θέλει. Εγώ προσωπικά τους έβαζα και βάζω τιμωρία από 18 μηνών. Με πολύ ηρεμία από μέρους μου όταν βαράγανε πχ ο ένας τον άλλον έλεγα τρεις φορές μην το κάνεις αυτό, πονάει και θα μπεις τιμωρία. Την τρίτη έμπαινε στο σκαμνάκι για 1 λεπτό. (κλεμμένο από εκπομπή). Κάποιες φορές έπιανε κάποιες όχι και γενικότερα όλο σκαμπανεβάσματα έχουν, οπότε θα έρθουν και καλύτερες μέρες!!!! Είπα και γω τη θεωρία μου...δεν κρατήθηκα:):):)

Όσο για το θηλασμό θέλω να πιστεύω ότι η Κρίστυ εννοεί ότι τώρα είναι (ή μάλλον καλύτερα να πω μετά τους δυο μήνες όταν ο θηλασμός έχει πλέον εγκατασταθεί) τα πράγματα είναι ευκολότερα απ ότι με το μπιμπερό. Δεν πιστεύω να εννοεί ότι ο θηλασμός των διδύμων είναι εύκολη υπόθεση.

Άξιες συγχαρητηρίων φυσικά και οι δυο κοπέλες μας!! συνεχίστε έτσι!!

Πάω να διαβάσω παραμύθια!!

Σας φιλώ προς το παρόν!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

νουνουκα μου χρυσοχερα που εκανες και τουρτιτσα!! μιαμ μιαμ!!:P

κ εγω τους βαζω τιμωρια για 1-2 λεπτα στο παρκο χωρις παιχνιδια ή στη σκαλα, αλλά δε βλεπω φως:rolleyes: Ειναι μαλλον μικρα γενικως, θα μεγαλωσουν και θα επικοινωνουμε καλυτερα. Που θα παει?! Η αληθεια ειναι οτι σημερα ειχαμε μια ομορφη μερα και πηρα λιγο θαρρος:cool:. Ειχα μια εβδομαδα να τους δω να μην γκρινιαζουν οοοολη μερα χωρις λογο. το εμβολιο τους ειχε ξεκανει προφανως...

φυσικα κ εγω πιστευω οτι η κριστι εννοουσε οτι ειναι ευκολο μετα την εδραιωση...αλιμονο δηλαδη!! Κ οτι ειπα το ειπα χωρις διαθεση παρεξηγησης. Ομως κ παλι πιστευω και ειδικα σκεπτομενη πλεον απο αποσταση, οτι δεν ειναι ευκολο για τη μαμα ο αποκλειστικος θηλασμος διδυμων, για τον απλουστατο λογο οτι τα μωρα πρεπει να ειναι και ειναι συνεχως κρεμασμενα πανω σου και δεν εχεις περιθωριο ξεκουρασης/ εναλλακτικης απο αλλο ατομο.

ηπια κοκα κολα και ξαγρυπνησα....αυριο με βλεπω να σερνομαι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα! Το μουσείο κυκλαδικής τέχνης έχει κάποιες εκδηλώσεις για παιδια αυτό το σκ. Στη σελίδα του στο δραστηριότητες σκ. Θα έβαζα τον σύνδεσμο αλλά γράφω από κινητό.

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλημέρα κοπέλες!!!

Achi ωραία ιδέα αλλά απ ότι διάβασα θέλει κράτηση...γκρρρρ!!! Να το χουμε στο νου μας για άλλη φορά όμως, διάβαζα θα κάνει και εργαστηρια από οκτωβρη αλλά δεν είδα κάτι για την ηλικία μας.

Gem χαίρομαι που είσαι πιο κουλ και ελπίζω να συνεχιστεί!! Εδραίωση ήταν η λέξη που έψαχνα!! χεχε!! άκου εγκατάσταση...alt-control- delete....πάω για φορμάτ.

Ναι όταν θηλάζεις είτε είναι ένα έχεις μονιμως κάποιον κρεμασμένο πάνω σου, τουλάχιστον μέχρι τους 6μ που μπήκαν οι τροφές. Τώρα που το σκέφτομαι ένα χρόνο μετά τη διακοπή του θηλασμού..ακόμα πάνω μου είναι...'ασε δε σωζόμαστε!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Αλόχα to you too Μοριτσίνι. Πώς θα βγάλουμε το Χειμώνα, γενικώς ...

Αρτσι,

...κατά τα άλλα η διάθεση σε πτωτική τάση αλλά την αφήνω μήπως κάνει μεγαλύτερο γκέλ όταν χτυπήσει στο πάτωμα.

:lol::lol::lol::lol:

και η λίστα συνεχίζεται...Πέμπτον , να δω μια ταινία στην tv χωρίς να με διακόψει κανείς και να μην είναι 2 με 4 τα ξημερώματα...

Νουνούκα να χαίρεσαι και τα παιδάκια σου.Γερά πάνω απ'όλα να είναι πάντα :). Προβληματίστηκα, χθες τα έβαλα πρώτη φορά τιμωρία στο παρκο (δεν το είχα σκεφτει και το διάβασα από εδώ) επειδή ο Σ. χτύπησε τη Φ. (για πλάκα υποθέτω που την έχει όμως συνηθίσει και πρέπει να κοπεί) και είναι κάτω από 18μ. Μήπως τους δημιουργήσω παιδικό τραύμα;

Σέβη, όλες αυτές οι εξελίξεις είναι πολύ ευχάριστες, μπράβο σας. Κι εμένα μου δίνεις κουράγιο.

Εντάξει, κι εγώ μια αποτυχία ως μάνα μέχρι τώρα νιώθω. Ω, τι σούπερ!

P.S. D - Γ - Ξ = Duck Γύρνα Ξανά !

P.S.2 Δε γράφω νέα για μας, γιατί τα αστεράκια μου μεγαλώνουν σε slow motion. Σαν την Τόλμη και γοητεία που ο Ριτζ ανεβαινε τη σκάλα στο μέγαρό του επί ένα μήνα.

Φιλιά

jYwYp3.png

Δε νομίζω Ιθάκη μου να δημιουργηθεί έτσι τραύμα, είναι μια μέτρια μέθοδος πιστεύω, με κουβέντα και το να τεθούν κάποια όρια.

Πάντως τώρα η περίοδος που διανύεις είναι των μεγάλων αλλαγών. Μου είχαν πει γύρω στους 13-16 μήνες ότι θα πάθω σοκ. Εμένα εκεί γύρω στους 16 κάνανε στροφή, άλλα παιδάκια! Έπαθα όντως σοκ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα!!!

Κοριτσια ουτε εγω πιστευω αυτο που ζουμε!!!

Εννοειται οτι τιμωριες πεφτουν αλλα τις ξεκινησα τωρα!

Πριν φωναζα-γκαριζα αλλα δεν με ακουγαν!

Αλλαξαν πολυ....εχουν ηρεμησει και ειδικα με τον υπνο ειναι θαυμα!!!

22 μηνες ημασταν σαν ζομπι απο τα ξενυχτια!

Θα ερθουν καλυτερες μερες!

Στην ηλικια σας ετσι ελεγα και γω αλλα με ανεβαζε η Τζινι και ειχε απολυτο δικιο!

Νunu,να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!Καθυστερημενα....αλλα ειχα μπερδευτει,νομιζα οτι ειχες εσυ γενεθλια:rolleyes:....ευτυχως το τικερακι σου βοηθησε!!Ειμαι σιγουρη οτι θα ησουν τελεια οικοδεσποινα και πως θα ειχες την πιο γευστικη τουρτα!!Και του χρονου με υγεια ευχομαι για ολη την οικογενεια!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημεριζωωω!!τα νινακια μου βλεπουν σουπερ ζωακια,εγω πινω καφεδακι,τι υπεροχο καθε κυριακη.και εγω απο περσυ τους βαζω τιμωρια 2 λεπτα σε μια γωνιτσα στο σαλονι πανω σε ενα πατακι,τους εξηγω τον λογο και περιμενω να ζητησω συγνωμη απο μενα η' απο απο τον αδερφο του αν τον εχει χτυπησει.το επομενο βημα ειναι του αφαιρω το παιχνιδι για το οποιο τσακωνοντε.δεν ξερω αν ειμαι σκληρη,αλλα σιγουρα απεδωσε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...