Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Είναι δύσκολο όταν το σκέφτεσαι ψυχολογικά...Πρακτικά όμως δεν αλλάζει κάτι...ζω 12 χρονιά με την ελπίδα αραααα.....Είναι καθαρά ψυχολογικό ,που υπάρχει η ελπίδα στο μυαλό σου....Για να καταλάβω αυτό που μου είπες καλύτερα να κάνω το χειρουργείο κ μετά δεν ζητάνε καμία εξέταση για επιτροπή;;;

Επισης να απαντήσω σε μια ερώτηση που έκανες σε κάποια άλλη κοπέλα διιατεταμένη σάλπιγγα ακόμη και υδροσαλπιγγα να μην είναι δεν είναι λειτουργικη .Αυτό μου είπε σήμερα ο γιατρός..Επίσης σε ποια περιφέρεια υπάγεσαι;;;Γιατί εγώ στη Θέσ/νίκη  και φοβάμαι την πολύμηνη αναμονή 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερα......

Ειστε καλα;

Εμεις ξεκινησαμε εχθες το ολοημερο και παμε καλα!

Κοιμηθηκαν χωρις κουνημα και ετσι βρηκα την ευκαιρια και το βραδυ τους εβαλα μονο στην κουνια! κοιμηθηκαν σε ενα τεταρτακι!!!

Το πρωινο κλαμμα το κοψαμε,παμε με χαμογελο το πρωι!

Τζεμ τι εγινε με τον οφθαλμιατρο;προλαβες καφεδακι;

Mpougaki εγω δεν εχω στεγνωτηριο!

Κιρα μια χαρα τρωνε οι μικρες σου! στο πισινο τους εκατσαν 9 μηνων!

Αργυρω κοντευεις και θα ηρεμησεις καπως! κουραγιο...

Twinomama εκανες 500 αντλησεις την ημερα; ποτε; Μπραβο σου!!!

Κριστυ χαλαρα.....ολα θα γινουν!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

- πλυντήριο/στεγνωτήριο/κλπ ηλεκτρικές συσκευές miele έχουμε εδώ (τα είχε το διαμέρισμα)

- twinomama YES!!!

κι άλλη μία που θηλάζει αποκλειστικά δίδυμα = το πιο εύκολο πράγμα άμα έχεις δίδυμα.

Εμένα τώρα που μπήκαν οι στερεές είναι τα ζόρια γιατί μαγειρεύω για εμάς (σύμφωνα με το μενού που μας υπαγορεύουν από το σχολείο της μεγάλης), μαγειρεύω κ για τα μωρά .

ώρες ώρες νομίζω ότι το σώμα μου είναι προέκταση της ηλεκτρικής κουζίνας!

...Μερικές φορές στα "παμφάγα" μωρά μου δίνω κ βαζάκι... ή ψωμάκι - παιδικά μπισκότα - ρυζογκοφρέτες - τα πάντα τρώνε κοιτώντας με απορία τη μεγάλη που "λιβανίζει" τη μερίδα 5 πηρουνιών (τόσο της βάζω γιατί τόσο χρονών είναι - κόλπο για να τρώει τουλάχιστον τόσο)

Το μόνο θέμα που αντιμετώπισα μια μέρα που έφυγα (περίπου 24 ώρες) κ είχα αφήσει αντλημένο γάλα, ότι το στήθος μου κόντευε να σκάσει. Αγκαλιά με το θήλαστρο ήμουνα όλη την ώρα κ όταν με το καλό επέστρεψα, 3 η ώρα τη νύχτα, τις ξύπνησα να τις θηλάσω με το ζόρι γιατί θάσκαγα! Αγελάδα όνομα κ πράγμα κατάντησα!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα.

- πλυντήριο/στεγνωτήριο/κλπ ηλεκτρικές συσκευές miele έχουμε εδώ (τα είχε το διαμέρισμα)

- twinomama YES!!!

κι άλλη μία που θηλάζει αποκλειστικά δίδυμα = το πιο εύκολο πράγμα άμα έχεις δίδυμα.

Εμένα τώρα που μπήκαν οι στερεές είναι τα ζόρια γιατί μαγειρεύω για εμάς (σύμφωνα με το μενού που μας υπαγορεύουν από το σχολείο της μεγάλης), μαγειρεύω κ για τα μωρά .

ώρες ώρες νομίζω ότι το σώμα μου είναι προέκταση της ηλεκτρικής κουζίνας!

...Μερικές φορές στα "παμφάγα" μωρά μου δίνω κ βαζάκι... ή ψωμάκι - παιδικά μπισκότα - ρυζογκοφρέτες - τα πάντα τρώνε κοιτώντας με απορία τη μεγάλη που "λιβανίζει" τη μερίδα 5 πηρουνιών (τόσο της βάζω γιατί τόσο χρονών είναι - κόλπο για να τρώει τουλάχιστον τόσο)

Το μόνο θέμα που αντιμετώπισα μια μέρα που έφυγα (περίπου 24 ώρες) κ είχα αφήσει αντλημένο γάλα, ότι το στήθος μου κόντευε να σκάσει. Αγκαλιά με το θήλαστρο ήμουνα όλη την ώρα κ όταν με το καλό επέστρεψα, 3 η ώρα τη νύχτα, τις ξύπνησα να τις θηλάσω με το ζόρι γιατί θάσκαγα! Αγελάδα όνομα κ πράγμα κατάντησα!!!

Όντως το πιο απλό. Τους πρωτους 2 μηνες που εβγαζα και τους έδινα και μπιμπερο ητραν τόσο αγχωτικο, να προλαβω να ζεστανω το γάλα να το κάνω ταυτόχρονα και κλάμα αυτά. Ενω τώρα, Τσακ μπαμ ταιζονται 10 λεπτακια το καθένα. Το μαξιλάρι που πήρα σαν αυτό που είχες κι Εσυ δεν με βολεψε καθόλου. Χρειάζομαι παντα κάποιον για να τα σηκώσει να τα ρεψει. Και επειδή είμαι μόνη μου τις περισσότερες ώρες, δεν το χρησιμοποιώ σχεδον ποτέ.

Ασε κι εγώ αγελάδα είμαι, το προηγούμενο Σάββατο που πήγα γραφείο για ενα σεμινάριο και ελειψα για 5,5 ώρες, γυρισα και ηταν όλα χάλια, τα επιθέματα δεν κρατούσαν άλλο, και λερωθηκε και η μπλούζα μου. Ρεζιλια!!!! Να δω τον άλλον μηνά που ξεκιναω κανονικά δουλειά και θα λειπω 10 ώρες τι θα κάνω!!!

0SB8p3.png

Νουνού, Νουνού, Νουνού .... !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, να είσαι πάντα καλά και υγιής και να χαίρεσαι τα παιδια σου και όλους όσους αγαπάς!

Μοριτσίνι καλώς ξανάρθες, ελπίζω να είστε όλοι καλά, να είσαι ακόμα μακριά από εισαγωγή στο Δαφνί (άλλωστε το κλείνουν κι όλας, όπως και το Δρομοκαϊτειο). Άντε βρε, τα λέμε σε κανένα εξάμηνο ;) Φιλιά !

Τζεμάκο, περαστικά στα παιδιά. Πώς είναι σήμερα; Τρύπες στα ρούχα; Δεν το έχω ξανακούσει κι ελπίζω να μη μου συμβεί κι όλας γιατί αυτό θα σημαίνει καινούριο πλυντήριο. Κρατα γερά, ωρέ!

Σεβι όλα καλά με την προσαρμογή; Ή το κλάμα των ενοχών συνεχίζεται;

Φιλιά σε όλες τις επανεμφανισθείσες (πςςςςς)!

P.S. Ήρθε η Δευτέρα, πέρασε , ήρθε η άλλη κι ακόμα περιμένω τη λύση του γρίφου βρε Τζίνι .... Όλα , θέλω να τα ξέρω όλααααα!!! :)

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

852123i04y7t03pm.gif

Νουνουκα μου χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα!!!!!!

Να εισαι παντα γερη,δυνατη και να χαμογελας πολυ!!!!!!!!!!!

Να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Που με πήρες χαμπάρι καλέ? Το χω γράψει fb?

Νουνού, Νουνού, Νουνού .... !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, να είσαι πάντα καλά και υγιής και να χαίρεσαι τα παιδια σου και όλους όσους αγαπάς!

Μοριτσίνι καλώς ξανάρθες, ελπίζω να είστε όλοι καλά, να είσαι ακόμα μακριά από εισαγωγή στο Δαφνί (άλλωστε το κλείνουν κι όλας, όπως και το Δρομοκαϊτειο). Άντε βρε, τα λέμε σε κανένα εξάμηνο ;) Φιλιά !

Τζεμάκο, περαστικά στα παιδιά. Πώς είναι σήμερα; Τρύπες στα ρούχα; Δεν το έχω ξανακούσει κι ελπίζω να μη μου συμβεί κι όλας γιατί αυτό θα σημαίνει καινούριο πλυντήριο. Κρατα γερά, ωρέ!

Σεβι όλα καλά με την προσαρμογή; Ή το κλάμα των ενοχών συνεχίζεται;

Φιλιά σε όλες τις επανεμφανισθείσες (πςςςςς)!

P.S. Ήρθε η Δευτέρα, πέρασε , ήρθε η άλλη κι ακόμα περιμένω τη λύση του γρίφου βρε Τζίνι .... Όλα , θέλω να τα ξέρω όλααααα!!! :)

Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!

Και μην ξεχνάμε αύριο τα νουνούκια γίνονται τριών!!!

Φτιάχνω ΤΟΥΡΤΑΡΑ!!!!

Mpougagos περαστικά!

Στεγνωτήριο ούτε εγώ έχω, θα ήθελα όμως....

Εμένα η Νικόλ είναι με το ένα μάτι μαύρο....έφαγε μια σαβούρα προσπαθώντας να πηδήξει τη γάτα....

Τζέμ δεν κοιτάς και μόνη σου μήπως όντως πιάσεις με το χέρι κάτι που εξέχει?

Φιλιά σε όλες!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ΜΠηκα στα γρηγορα και βλεπω ολα τα φωτα δημοσιότητας στη νουνουκα!! Ολοι μαζι σχεδον γενεθλια ε? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Σεβη τοσο καλα λοιπον με το σταθμο, αντε ωραια αυτο ηταν λοιπον! Να παιρνουμε θαρρος κ εμεις! ωρες ωρες απογοητευομαι πολυ με τους δικους μου. Νομιζω ειναι τοσο ζωηροι και απειθαρχοι (?) που μονο ο σταθμος θα τους εστρωμε... τι να πω!

Ιθακη μην κλεισει το Δαφνι, που να τραβιεμαι τωρα στη Λερο??? 5-6 μηνες μου δινω αντοχες ακομα κοριτσια. ειμαι ενα βημα πριν τη σαλτα! Αναρωτιεμαι ποσα λαθη εχω κανει ως τωρα στο μεγαλωμα τους...τι να πω...

Ειναι ακομα με πυρετο. ο μικρος 38,5. πηρα το γιατρο κ ειπε μπορει απ το εμβολιο που καναμε στις 16/09. Να τον αφησω μεχρι αυριο και βλεπουμε

δε θυμαμαι για στεγνωτηριο ποια ρωτησε, miele εχω και ειναι οκ

κριστι δε νομιζω ο θηλασμος διδυμων να ειναι και το πιο ευκολο πραγμα...μη λεμε και οτι θελουμε και μας διαβαζουν πολλες και δημιουργουμε περιεργες εντυπωσεις-συναισθηματα. Φιλικα το λεω ε?? Δε θα αντεξω να παρεξηγηθωωωω:P

σας φιλω.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζεμ μου μπορω να πω οτι προσαρμοστηκαν αψογα και ειναι πολυ καλα παιδια,απ'οτι λεει η δασκαλα!

Καλα ο μικρος ειναι υπακοος,ο μεγαλος δεν ακουει κανεναν μας!

Εκει ειναι αλλιως!

Σημερα 3η μερα στο ολοημερο και κοιμηθηκαν 2 ωρες το μεσημερι!

Πια το βραδυ κοψαμε το κουνημα...

Πες τα εσυ για τον θηλασμο γιατι εγω θα παρεξηγηθω! ειστε ελαχιστες οσες τα καταφερατε! και μπραβο σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...