Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσια αρχισε να χειμωνιαζει και ηπια και ζεστο καφεδακι !!

Chemin πως ειναι τωρα τα μωρα;

Gemini πιστεψε με οτι ολα σταματανε μπορει μετα απο ενα λεπτο μπορει μετα απο 5,ιδιατερα στην αρχη ειναι δυσκολα.εγω δινω μαζι τους κατι δικο τους,και καλα να τα δειξουν στα αλλα παιδακια

Frosobal κοριτσαρα μου εγω θα εκλαιγα ακομα σν πηγαινα τα παιδια μου σχολειο,αφου το σκεφτομουν πριν καμια εβδομαδα και δακρυσα!!ξερω χαζομαμα,ασε δεν ειναι για να ανχωνομαστε απο τωρα!

Argyro αλλο ειναι το α21,παρε το οαεδ σν θες εχει και το χαρτι με τις προυποθεσεις.αντε πλησιαζεις και εσυ,με το καλο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Και εμείς εδώ!! Ξυπνήσαμε και βλέπουμε τα παιδικά μας μέχρι να κάνω μερικές δουλίτσες...μαγείρεμα, σεντόνια πλυντήρια και τέτοια ελαφρά. Ελπίζω μετά να ξεσηκωθώ να πάμε καμιά βολτίτσα!!

Μπούγος ευχαριστώ για την απάντηση!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλησπερα κι απο μενα!!remember me?

μπηκα να διαβασω νεα σας,χαιρομαι που ολες εισαστε καλα,και η καθεμια με τον τροπο της ανταπεξέρχεται στην καθημερινότητα της μια χαρα,και με τον δικο της τροπο.

Για το επιδομα που ρωτατε,επειδη ειμαι απο τις τυχερές που πηρα και τα πρωτα χρηματα,να σας πω οτι με το α21 παιρνετε :

1) ενιαιο επιδομα στηριξης τεκνων που ισχυει για ολες τις οικογενειες με ενα παιδι και πάνω,και ειναι στην καλυτερη,40 ευρω το μηνα ανα παιδι,και απο εκει και περα μειωνεται,αναλογα το εισοδημα σας,και η πληρωμη γινεται σε τραπεζικο λογαριασμο καθε τριμηνο

2) για τις τριτεκνες οικογενειες,1,500 ευρω το χρονο (500 ευρω το καθε παιδι)

το οικογενειακο επιδομα του οαεδ,ειναι αλλον πραγμα,ισχυει οπως και παλιοτερα,δεν αλλαξε κατι,με τα χαρτια που καταθετουμε στον οαεδ.

ελπίζω να βοηθησα.

κατα τ'αλλα εμεις εδω μια χαρα,οι μικρες ειναι πολυ φαγανες,δεν με κουραζουν καθολου στο θεμα φαγητου,ευτυχως ,γιατι εχω ασχημη εμπειρια με την μεγάλη μου δυστυχως..

ξεκινησε και παιδικο η μεγαλη,και εχω λιγο ελευθερο χρονο το πρωι να κανω τις δουλειες μου επιτελους.

να σας ρωτησω ,για 61/2 μηνων παιδακια,μεσημεριανο γυρω στα 250 γρ ,ειναι ενταξει,η να το αυξησω;γιατι το τρωνε πολυ ανετα,ξερω κι εγω;φαριν λακτε και γενικα δημητριακα ποτε ξεκινησατε;ο γιατρος μας λεει στο 7ο.

οποτε τα απογευματα,μονο ρυζαλευρο για την ωρα.στον κωλαρακο μας χωρις βοηθεια-στηριξη ποτε καθομαστε;τα χω ξεχασει εντελως,δεν θυμαμαι τιποτα!!

θελω κι εγω να μαθω για στεγνωτηριο,με καιει το θεμα!!και ποσο σας ερχεται η ΔΕΗ με την χρηση του,επισης..

Καλησπέρα.

Ελπίζω να με θυμάστε...

Εγώ ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να σας διαβάσω...

Κορίτσια νομίζω πως τόκαψα το ρημάδι το μυαλό μου...

Γέννησα και στο 10ήμερο ο σύζυγος έφυγε για δουλειά στα εξωτερικά θυμάστε οι παλιές?

Ε κατάφερα κ 'αντεξα μόνη χωρίς βοήθεια, κ'αναμε τη μετακόμιση - μετανάστευση (μόλις σήμερα κλείσαμε ραντεβού στην αστυνομική διεύθυνση της Κωστ/λης για άδειες παραμονής).

Τώρα είμαστε πλέον όλοι μαζί, η μεγάλη ξεκίνησε νήπιο εδώ στο Ελληνικό σχολείο, ο σύζυγος οκ με τη δουλειά, το σπίτι μας θέλει ακόμη λίγη οργάνωση...

Εμένα πρέπει να μου έχει στρίψει.

Ούτε που έχω ασχοληθεί με εφορίες (έκανα δήλωση όμως), λογαριασμούς κλπ. Το Ελληνικό κινητό ...τρομάζω να το ανοίξω...

Τα μωρά μου είναι πλέον 7,5 μηνών ευτυχώς εξακολουθύν να κοιμούνται σερί κ να τρώνε ότι τους δώσω. Και... θηλάζουμε ακόμη...

Δε με απασχολούν τόσο τα μωρά όσο η μεγάλη. Ακόμη δύσκολη γμτ με το φαΐ της...

Και κούραση κορίτσια.

Πολύ κούραση λέμε. Δεν αισθάνομαι άνθρωπος - ρομπότ περισσότερο...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Κιρα,ευχαριστω για τις διευκρινησεις,εχουμε κανει το α21 και θα κανω και αυτο για τον οαεδ,που δεν το εχω κανει ποτε.Εισαι πολυ τυχερη με το θεμα του φαγητου,τωρα εαν δεν τις φτανει φτιαχνε λιγο παραπανω για να ξερεις οτι εχουν χορτασει,αν και τα 250γρ.στην καθεμια μου φαινονται μια χαρα.

Η μεγαλη τωρα που βλεπει τις μικρες που τρωνε ετσι ευκολα,δεν προσπαθει να τις μιμηθει??

Cristy,ξεχνιεσαι εσυ??ΗΡΩΑΣ εισαι με ολη την σημασια της λεξεως!!!Μεγαλωσατε κι εσεις!!Θηλαζεις ακομη??Σιγα-σιγα ολα θα γινουν,μην ανησυχεις και το σπιτι θα μαζευτει και ολα θα μπουνε σε μια σειρα.Σημασια εχει που ειστε ολοι μαζι.

Εμεις φτιαχνουμε το δωματιο του μπεμπη,πρωην γραφειο του συζυξ και γενικως πρασπαθουμε να τακτοποιησουμε λιγο το σπιτι γιατι πλεον ο χωρος ειναι ελαχιστος και η αποθηκη πολυ μικρη,οποτε ενα ξεκαθαρισμα ειναι απαραιτητο.Η μικρη μου καπως ειναι σημερα,μαλλον την πειραξε η αλλαγη του καιρου.Εχει μια γκρινια....:twisted:...η μεγαλη ειναι τιμωρια στην κουνια,το παρκο εχει απαγορευτει,μιας και γατζωθηκε απο το διχτυ κι επεσε!!Με την 1η ευκαιρια χτυπα την αλλη στο κεφαλι με ο,τι κραταει κι επισης δαγκωνουμε οταν μοιραζομαστε το ιδιο παιχνιδι....τι θα κανω με αυτην δεν ξερω!!Τεσπα,σας αφηνω με πολλα φιλια...α!ευχαριστω για την συνταγη για το παγωτο....εγω γιατι ζεσταινομαι ακομη??

498ap2.png

nZqvp3.png

mpougos

εδώ στα ξένα το καινούργιο σπιτικό διαθέτει στεγνωτήριο.

Είναι πόρωση: τα βγάζεις από το πλυντήριο-τα βάζεις στεγνωτήριο.

Προσπαθώ να είμαι απϊκο μόλις τελειώσει το στεγνωτήριο, οπότε τα περισσότερα μωρουδιακά, πιζάμες, εσώρουχα, Τ-σερτ δικά μας διπλώνονται ωραία κ δεν θέλουν σίδερο.

Αν ξεχαστείς, βγαίνουν "γκοφρέ".

Με σεντόνια - μαξιλαροθήκες μούχουν σπάσει τα νεύρα, γιατί στο παλιό σπίτι άπλωνα ωραία ωραία κ βγαίναν τεντωμένα κ τα σιδέρωνα ελάχιστα ή καθόλου. Τώρα... "γκοφρέ"...

Πιθανόν να υπάρχουν κ πιο πρακτικές ρυθμίσεις από το "otomatik" που πατάω συνέχεια γιατί τα γράφει όλα στα τούρκικα κι εγώ ακόμη είμαι μόνο εβέτ- ταμάμ - τεσεκιουρλέρ...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερα σε ολες!

ειμαστε αρρωστοι λιγο πυρετοκ οι δυο, διαρροια κ εμετο ο μικρος, βηχα ο μεγαλος και πολλλυυυυυυυυ γκρινια.:(

κριστι νταξ μια χαρα εισαι! εγω τα σιδερωνω γιατι ολα γκοφρε μου φαινονται!! εκτος απο πετσετες που βγαινουν χουχουλιαρικες!!

δε θυμαμαι ποια ρωτησε, της miele εχω, κ ειναι οκ.

ασχετο αλλα το πλυντηριο μου κανει τρυπιτσες στα ρουχα (σα σκορο) και δεν ξερω τι να κανω:mad:

κιρα κ εμενα ο μεγαλος ταλιμπαν ειναι ολο κοπαναει τον μικρο κ τον βαζω τιμωρια στο παρκο. εχει σα νευρα ρε παιδι μου

γραφω με το ενα χερι, σας φιλω

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini και εμενα το εκανε αυτο ακομα και σε καινουργια ρουχα,το πλυντηριο ηταν 3-4 μηνων,φωναξα την εταιρεια ηρθε καποιος εβαλε καλτσον στο χερι του και το εβαλε στο καδο,δεν βρηκε λεει τιποτα να προεξεχει γιατι αν υπηρχε θα τρυπαγε το καλτσον,και δεν μπορουν να κανουν κατι...του εκανα δωρο μερικα τρυπημενα να τα παει στον προισταμενο,τον πηρα τηλ την επομενη του ειπα οτι θα στειλω ε μαιλ γερμανια και του ειπα παραααα πολλα.σε δυο μερες μου φερανε καινουργιο και μαλιστα οχι 7κιλο που ειχα αλλα 8κιλο ανευ χρεωσης...siemens εχω,ξεχασα να γραψω!

Διαφημίσεις

Gemini και εμενα το εκανε αυτο ακομα και σε καινουργια ρουχα,το πλυντηριο ηταν 3-4 μηνων,φωναξα την εταιρεια ηρθε καποιος εβαλε καλτσον στο χερι του και το εβαλε στο καδο,δεν βρηκε λεει τιποτα να προεξεχει γιατι αν υπηρχε θα τρυπαγε το καλτσον,και δεν μπορουν να κανουν κατι...του εκανα δωρο μερικα τρυπημενα να τα παει στον προισταμενο,τον πηρα τηλ την επομενη του ειπα οτι θα στειλω ε μαιλ γερμανια και του ειπα παραααα πολλα.σε δυο μερες μου φερανε καινουργιο και μαλιστα οχι 7κιλο που ειχα αλλα 8κιλο ανευ χρεωσης...siemens εχω,ξεχασα να γραψω!

λες να παω να τους βρισω δηλαδη ε?? ομως το εχω απο το 2008 αλλά δεν του εχω κανει κακη χρηση... Θα παω να ρωτησω και θα σου πω! thanks!

A! To εχω ακουσει κ εγω αυτο με το καλτσον, το εκανα και δε βρηκα τπτ.

χαλια ειναι σημερα τους εχει φαει η γκρινια δεν ξερω πια τι αλλο να κανω νομιζω χανω το μυαλο μου ωρες ωρες:(

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα διδυμομανούλες! Που να με θυμάστε είχα γράψει πριν μήνες, πριν καν γεννήσω! Γέννησα λοιπόν τα μπουρέκια μου, όλα πήγαν πολύ καλά, φυγαμε πρωτα με τον μπέμπη και μετα απο δυο μερες ηρθε και η μικρή μας και γιναμε μια ολοκληρωμενη οικογένεια! Τα μωρα μου ειναι πολύ ησυχα μωρά προς το παρόν, δεν με κουράζουμ καθόλου, κοιμόμαστε πολλές ωρες και αναπληρώνω ετσι τα βραδυνά ξυπνήματα! Θηλαζουμε αποκλειστικά, μονο τον πρωτο μηνα εδωσα λίγο συμπλήρωμα, μετα έκανα 500 εντλήσεις την μερα και ετσι αυξησα την παραγωγή μου και τωρα εχω γαλα για 3 παιδια και οχι για δυο! Βαζω και στην καταψυξη για οταν γυρίσω δουλειά και εχω φτιαξει μια σεβαστή τράπεζα!

Ετοιμαζομαστε και για την βουτια μας σε δυο εβδομαδες και εχουμε δουλειες με φουντες, μπουμπουνιερες γλυκά, όλα απο τα χέρια μου περνάνε! Δεν παραπονίεμαι όμως, επιλογή μου είναι ηθελα να τα κανω όλα μόνη μου!

Ελπίζω να αρχίσουν να κοιμουνται κάποια στιγμή μεχρι τον άλλο μηνα που θα γυρισω δουλεια σερί τα βραδυα γιατι δεν ξερω πως θα την παλέψω! Όπως όλες σας θα μου πείτε! Εχω καλομαθει τωρα γιατι ξυπνάμε στις 11 και κοιμόμαστε το μεσημερι πάλι, μετά θα είμαι ζόμπι!!! Ελπίζω οταν αρχίσουμε τις στέρεες να στρώσει λίγο η κατάσταση!

Α στεγνωτηριο εχουμε πάρει απο τον ιανουαριο! Δεν μπορω να φαντεστώ πως ηταν η ζωη μου πριν απο αυτό! Πλέον σιδερωνω μονο των μωρών τα ρούχα, σεντόνια και πουκάμισα! Τίποτε άλλο! Και των μωρων μολις γινουν 6Μ θα το κόψω!

0SB8p3.png

λες να παω να τους βρισω δηλαδη ε?? ομως το εχω απο το 2008 αλλά δεν του εχω κανει κακη χρηση... Θα παω να ρωτησω και θα σου πω! thanks!

A! To εχω ακουσει κ εγω αυτο με το καλτσον, το εκανα και δε βρηκα τπτ.

χαλια ειναι σημερα τους εχει φαει η γκρινια δεν ξερω πια τι αλλο να κανω νομιζω χανω το μυαλο μου ωρες ωρες:(

Μπηκα στα γρηγορα να διαβασω τα νεα σας και να χαλαρωσω....κι εμεις απο γκρινια σημερα αλλο τιποτα...μερικες φορες χανω την υπομονη μου,περισσοτερο λογω κουρασης και αναρωτιεμαι τι μανα ειμαι!!Εχω γινει κι απιστευτα πολυ αθυροστομη....πραγμα που ολα κατα την αδερφη μου θα αλλαξουν και θα ηρεμησω μολις γεννησω,αντε να δουμε γιατι το βλεπω να γινεται το αναποδο.Γι'αυτο Gemini,μην στεναχωριεσαι γιατι δεν εισαι η μονη και σιγουρα ολες μας εχουμε τα σκαμπανεβασματα μας.

Παω να την πεσω γιατι τα ποδια μου εχουν γινει νταουλι απο την κουραση...καλο ξημερωμα τσουπρες!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπέρα διδυμομανούλες! Που να με θυμάστε είχα γράψει πριν μήνες, πριν καν γεννήσω! Γέννησα λοιπόν τα μπουρέκια μου, όλα πήγαν πολύ καλά, φυγαμε πρωτα με τον μπέμπη και μετα απο δυο μερες ηρθε και η μικρή μας και γιναμε μια ολοκληρωμενη οικογένεια! Τα μωρα μου ειναι πολύ ησυχα μωρά προς το παρόν, δεν με κουράζουμ καθόλου, κοιμόμαστε πολλές ωρες και αναπληρώνω ετσι τα βραδυνά ξυπνήματα! Θηλαζουμε αποκλειστικά, μονο τον πρωτο μηνα εδωσα λίγο συμπλήρωμα, μετα έκανα 500 εντλήσεις την μερα και ετσι αυξησα την παραγωγή μου και τωρα εχω γαλα για 3 παιδια και οχι για δυο! Βαζω και στην καταψυξη για οταν γυρίσω δουλειά και εχω φτιαξει μια σεβαστή τράπεζα!

Ετοιμαζομαστε και για την βουτια μας σε δυο εβδομαδες και εχουμε δουλειες με φουντες, μπουμπουνιερες γλυκά, όλα απο τα χέρια μου περνάνε! Δεν παραπονίεμαι όμως, επιλογή μου είναι ηθελα να τα κανω όλα μόνη μου!

Ελπίζω να αρχίσουν να κοιμουνται κάποια στιγμή μεχρι τον άλλο μηνα που θα γυρισω δουλεια σερί τα βραδυα γιατι δεν ξερω πως θα την παλέψω! Όπως όλες σας θα μου πείτε! Εχω καλομαθει τωρα γιατι ξυπνάμε στις 11 και κοιμόμαστε το μεσημερι πάλι, μετά θα είμαι ζόμπι!!! Ελπίζω οταν αρχίσουμε τις στέρεες να στρώσει λίγο η κατάσταση!

Α στεγνωτηριο εχουμε πάρει απο τον ιανουαριο! Δεν μπορω να φαντεστώ πως ηταν η ζωη μου πριν απο αυτό! Πλέον σιδερωνω μονο των μωρών τα ρούχα, σεντόνια και πουκάμισα! Τίποτε άλλο! Και των μωρων μολις γινουν 6Μ θα το κόψω!

Να σου ζησουν twinomama, και εγω εχω μια μπεμπα και ενα μπεμπη 3 μηνων απο σημερα. Μπορεις να μου πεις πιο στεγνωτηριο πηρες, εφοσον εισαι ευχαριστημενη? Ειναι μονο στεγνωτηριο να φανταστω? Με ενδιαφερει να παρω και εγω.

Αν θες, απαντησε μου με π.μ, γιατι δεν μπαινω συχνα, και φοβαμαι οτι θα χασω την απαντηση σου ετσι γρηγορα που προχωρουν οι σελιδες.

Σε ευχαριστω!!

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...