Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

σεβη φανταζομαι θα συνηθισουν μωρε σιγα σιγα. νομιζω (κ ελπιζω) μεχρι να φυγεις ειναι το ζορι κ ν απασχοληθουν με κατι αλλο. Το βλεπω κ εγω που εχω μια κοπελα και τους κραταει τα πρωινα, οσο ειμαι κ εγω στο σπιτι κ με βλεπουν δεν καθονται. Οταν ανεβαινω στον πανω οροφο να κανω δουλειες ή φυγω απ το σπιτι (ναι μεχρι να φυγω ειναι στην πορτα κλαινε ουρλιαζουν και με κρατανε απ το ποδι --> μαχαιρι στην καρδια) μετα απο λιγο ειναι μια χαρα. Μας εχουν συνηθισει τοσο καιρο, τι να κανουμε:?

Α μου φανηκε οτι εμοιαζες, οκ. Να σας ζησουν κ απο δω! Κουκλοι ειναι;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.....

Εχουν αρχισει να αντιδρανε τα μικρα στον παιδικο,ok το πρωι κλαινε,μετα παιζουν μια χαρα!

Το μεσημερι ο μικρος μολις κοιμηθει στο καροτσι και τον παω στην κουνια,πεταγεται πανω με κοιταει καλα καλα και μετα κοιμαται!Σαν να φοβαται κανει!

Ο μεγαλος το πρωι δεν πινει το γαλα του...σημερα του φωναξα και το ηπιε!

Ποτε θα συνηθισουν;:(

Τζινι ξυπνησαν και οι κοκα-κολες και ρευοντε απο μονες τους!!!!!!;):P

hello!!

σεβη νομιζω ειναι νωρις ακομα. Θα συνηθισουν σιγα σιγα. καταλαβαινω οτι οταν το ζεις με τα παιδια σου ειναι πιο δυσκολο...ομως πρεπει να κανεις υπομονη.

τι κανουν οι κοκα-κολες:confused: κ αλλο μυστηριο πλαναται??? :confused:

σεμιν καλως την!! μαζι γραφαμε;) παιδικο ε? αντε χαλαρη κ εσυ!!8):cool: Σε ιδιωτικο φανταζομαι. Φροντισε τωρα τα πρωινα να παρεις το αιμα σου πισω:P

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Που είσαστε καλέ?

Εγώ χαλάρωσα νωρίς αλλά τώρα μπήκα να γράψω...αφού έφαγα και 2 μπολάκια παγωτό!! Που έφτιαξα μόνη μου με τον φίλο μου τον Γιώτη!!;) Σας το προτείνω!!

Κατά τα άλλα απεργεί ο παιδικός και τα παιδιά ξεσαλώνουν σπίτι!!!:P:p.

Φανταστική μου mpougos εμένα στη μισθοδοσία μου δεν φαίνεται ότι παίρνω επιδόματα. Απ όσο έχω καταλάβει όταν άλλαξε η σύμβαση εγκλωβίστηκαν τα επιδόματα στο μισθό μου, ασχέτως τη μείωση που ακολούθησε μετά...Δικαιούμαι επίδομα?

Σεβάκο πόσες μέρες έχετε ξεκινήσει? είναι καλό δείγμα που παίζουν εκεί, το κλάμα πριν και μετά μπορεί να το έχεις για λίγο καιρό. Για τον ύπνο θα το παρατηρούσα πιο πολύ γιατί το πιθανότερο είναι να νιώθει ανασφάλεια με την καινούργια κατάσταση και σε θέλει εκεί. Μίλα του καθησύχασε τον, ότι θα είσαι πάντα εκεί, αλλά η μαμά έχει δουλειά όπως ο μπαμπάς και ότι στο σταθμό είναι ωραία.

Gemako την παλεύεις? Τι λένε τα ζουζούνια?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunuka εισαι μεσα?? την παλευω τι να κανω? μπορω να κανω κι αλλιως:confused: Συμμορια εχουν γινει οι ατιμοι. Αλλά οσο μεγαλωνουν ειναι υπεροχοι, οχι οτι ειναι δικοι μου:tongue::cool:χαχαχα Εσεις τελικα μια χαρα με το σταθμο ετσι? κ εγω να σου πω την αληθεια ανυπομονω. Πιστευω οτι θα εκτονώνονται αρκετα. Ελπιζω δηλαδη!!

εχω και εργασιακα προβληματα, αλλά μιας και δεν μπορω να κανω κατι, θα τα σκεφτω σε κανα μηνα. Αυτα!!

παγωτακι εφαγες καλε?? Μιαμ μιαμ! Εγω διατροφη (παλι!). Παιρνω-χανω-ξαναπαιρνω και δε συμμαζευεται!

Κλαηνυχτες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Εδω ειμαι και εγώ. Αντε να μαζευτούμε σιγα σιγά και να κανουμε και μια συνάντηση έτσι για το καλό! Εμείς μια χαρά, τα μικρά οργιάζουν κανονικότατα, να δω τωρα που χειμωνιάζει πως θα τα μαζέψουμε. Παιδικό από του χρόνου το βλέπω να πηγαίνουμε. Σας φιλώ όλες και θα επανέλθω...

4o4op3.png

Καλησπέρα! Σήμερα η μεγάλη είναι άρρωστη και την κράτησα σπίτι.. πάει η χαλάρωση..

Τζέμινι σε ιδιωτικό σταθμό τις στέλνω, απλά η κοπέλα που τον έχει είναι πολύ φίλη μου και με ενημερώνει αναλυτικά..

Πολύ γέλασα με τη ...συμμορία.. Όντως όσο μεγαλώνουν γίνονται απίστευτα τα παιδάκια μας!! Εγώ τις κοιτάω και δεν το πιστεύω. Έχουν γίνει κοριτσάκια... Ειδικά η μεγάλη. Και ό,τι ακούνε προσπαθούν να το πουν κι έχουν απίστευτο γέλιο!!

Σέβη είδα φωτογραφίες! Δεν πρόλαβα να σχολιάσω μέσα. Είναι κουκλάκια τα παιδάκια σου και φανταστικά τα ονόματα που τους δώσατε!! Να τους χαίρεσαι!

Νunu (μου θύμισες ότι έχω παγωτό στο ψυγείο και πάω να το ..τιμήσω! ) για πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό το πρωινό κλάμα...; Η φίλη μου πάντως (επειδή έρχεται και τις παίρνει η ίδια με το αυτοκίνητο) λέει ότι σταματάνε πολύ γρήγορα και είναι μέσα στο γέλιο μετά (τα κλάματα και οι τσιρίδες είναι για να σκίσουν την καρδιά της δόλιας μάνας!!:rolleyes:)

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Υπομονη μανες,εμενα κλαινε ακομα πολλες φορες!!

Κοριτσια οσες ειχατε κανει αιτησεις για εισιτηρια κοινωνικου τουρισμου στο οαεδ στην ιστοσελιδα βγηκαν τα αποτελεσματα

NUNU σου στελνω πμ

Μπηκα απλως να πω οτι ειμαι κουρασμενη και οτι στελνω τα φιλια μου!!!

evizogr αντε μας ελειψες κ εσυ! Θελουμε comeback απο οοοοοολες;) Και τις αλλες ε?? Λαερτα?? Νακι??? μοριτσα??? Και ποια αλλη μην παρεξηγηθω κιολας:oops: νυσταζω, συγχωρεστε με!!:oops:

σεμιν περαστικά σας! Οντως μεγαλωνουν τα ατιμα! οι δικοι μου κατι ηχους απο ζωα κανουν. Λεξεις τιποτα ακομα... Αντρες!!

μπουγκος δηλαδη εσυ που εισαι παλια πες μας...να μη μας πτωεί το κλαμα???εεεε???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα......

Ειστε καλα;

Εγω μοναχουλα και το εχω ριξει στις δουλειες!!!

Σημερα στο παιδικο μολις τα πηγαμε κλασσικα κλαμματα,κλεινω την πορτα και περιμενω να δω ποση ωρα θα κλαινει,εεεεε ουτε μισο λεπτο δεν περασε και αρχισαν το παιχνιδι!!!

Ισα να μας κανουν κομματια οτι τα αφηνουμε......

Σεμινακο εισαι τυχερη που τα πας σε γνωστη σου!!!!!!!Περαστικα στην μεγαλη σου!!!

Νουνουκα ολο το καλοκαιρι φτιαχνω τετοια παγωτα....ολες τις γευσεις!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Να κάνω κι εγώ το come back.

Εμείς είμαστε όλοι καλά. ΞΕκίνησε ο μεγάλος μου δημοτικό και είμαι πολυ συγκινημένη. Του αρέσει πολύ και αρχίζει να γίνεται επιτέλους επιμελής.

Τα διδυμάκια μου πήγαν προνήπιο σε ολοήμερο αλλά πήραμε ευτυχώς πρόωρη αποχώρηση και έτσι τα παίρνω στις 2 και 15. Τα πάνε πολύ καλά κι αυτά.

Εγώ πήρα απόσπαση και τοποθετήθηκα προσωρινά, αλλά εκεί θα μείνω και κανονικά γιατί έχει κενό, στο σχολείο της γειτονιάς μας όπου ήμουν και μαθήτρια. Η γυμνασιάρχης είναι η φιλόλογός μου!!!

Μεγάλη συγκίνηση και γι'αυτό.

Αφήνω τα παιδιά σχολείο, περπατάω 5 λεπτά και έφτασα.

Ούτε αυτοκίνητο, ούτε αποστάσεις, ούτε άγχος. Μεγάλη δουλειά κορίτσια να εργάζεσαι κοντά στο σπίτι σου.

Αχ,για παγωτα διαβαζω και μου ανοιγει η ορεξη....δεν εχω φτιαξει ποτε μονη μου,ειναι ευκολο?και το πιο σημαντικο,γρηγορο?

Οι μικρες με εχουν εξοντωσει στην κυριολεξια,η μεγαλη δαγκωνει την μικρη με την πρωτη ευκαιρια,ποσες το εχετε ζησει αυτο?δεν ξερω πως της βγαινει αυτο!!Κατ'αλλα,μονη μου σημερα,φαγητο εχω ετοιμο απο χθες και ελπιζω σε ενα λιγο πιο ξεκουραστο σ/κ.Τωρα τους εχω βαλει μουσικη και εχουν πλακα που χορευουν.

Για το οικογενειακο επιδομα μονο για το α21 ξερω,που το καναμε κιολας.Πως να το ψαξω στο internet,για περισσοτερες πληροφοριες.Ειναι αυτο που δινει ο Οαεδ??τα φωτα σας...

Chemin,ξεκινησατε παιδικο???μπραβο σας!!!Κοψατε την πανα??Εσυ ξεκινησες δουλεια??αχ,ποσο σε ζηλευω!!με την καλη εννοια,φυσικα.

Τζινακι,κοντευω να κρατησω τον υιο στην αγκαλια μου...το πολυ σε 1 μηνα,ελπιζω γιατι ο γιατρος μου θελει να εξαντλησουμε καθε χρονικο περιθωριο....αλοιμονο μου,εκτος κι αν μου σπασουν τα νερα,οπως εγινε και στις μικρες.

Γλυκα φιλια σε ολες σας!!

498ap2.png

nZqvp3.png

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

Το ειδικό επίδομα στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων ανέρχεται στα 500 ευρώ για κάθε παιδί.

Βασική προϋπόθεση είναι το οικογενειακό εισόδημα να μην είναι μεγαλύτερο από τα 45.000 ευρώ εάν πρόκειται για τρίτεκνη οικογένεια.

Το όριο αυτό αυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για το τέταρτο παιδί, δηλαδή φτάνει στα 48.000 ευρώ και 4.000 ευρώ για οικογένειες άνω των τεσσάρων τέκνων, δηλαδή ανεβαίνει στα 49.000 ευρώ για οικογένεια με πέντε παιδιά.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Η ηλεκτρονική υποβολή του εντύπου Ε1 Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος από τον υπόχρεο της οικογένειας.

2. Η συμπλήρωση και υποβολή του μηχανογραφημένου εντύπου Α21 Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης για την χορήγηση των επιδομάτων, μέσω του περιβάλλοντος Taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

3. Ο δικαιούχος να διαμένει μόνιμα και συνεχώς την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα.

4. Τα εξαρτώμενα τέκνα να ευρίσκονται στην Ελλάδα.

Σε αυτο αναφερεστε??

498ap2.png

nZqvp3.png

Hello!!

Σεβη ειδες τα ατιμα, ξεχνιουνται ευκολα. Κρατα αυτο στο μυαλο σου και προχωρα:P

Αργυρω εγω παγωτο φτιαχνω πανευκολο κ πεντανοστιμο (ισως λιγο γλυκο παραπανω). Χτυπαω ενα γκαρνι με λιγο γαλα παραπανω απ οσο λενε οι οδηγιες. Και μετα προσθετω ενα ζαχαρουχο και 1 κουταλια μελι και ξαναχτυπαω. Απο εκει και περα κανει οοοοτι γευσεις θες. Μην τα θυμηθω τωρα, κακαο, λιωμενη σοκολατα, καρυδα, μπισκοτα πτι-μπερ ή ορεο, σφολιατινια και κανελα για γευση μιλφειγ και δε συμμαζευεται!!!:cool::cool:

Αντε κοντευεις κ εσυ!

Για το επιδομα κ εγω το Α21 ξερω. Δεν εχουμε παρει τπτ ομως ακομα!~

φροσω ασε εμεις χαλια απο τοποθετησεις. Εμενα βασικα λογω ειδικοτητας οι αιτησεις για αποσπαση εντος και εκτος δεν εχουν καν εξεταστει. Περιμενουν ισως τις μεταταξεις απο δευτεροβαθμια αλλά στο γραφειο μου ειπαν κιολας οτι δε θα εξεταστουν καν φετος κι ας υπαρχουν κενα. :shock::shock: Καταλαβαινεις οτι καθομαι σε αναμμενα καρβουνα για το τι θα γινει μεχρι Δεκεμβρη που ξεκιναω δουλεια.

Α ησουν μια απο αυτες που ξεχασα χτες:oops:

Χαιρομαι που τα πατε καλά και μεγαλωσατε. Παει τωρα εσυ ξεμπεμπεδιασες!!! Γιουπιιιιιι!!!!!!;):D Αντε και στα δικα μας!

Σημερα θα παω οφθλαμιατρο και ....ταραμ ταραμ ναι... ισως προλαβω να πιω και καφε με μια φιλη..... Εχω να παω απο την ανοιξη νομιζω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας! Η μεγάλη είναι καλά αλλά την κράτησα και σήμερα για καλό και για κακό.

Αργυρώ με το καλό να πάρεις αγκαλιά και τον υιο!! Όσο δύσκολο κι αν είναι, είμαι σίγουρη πως θα είσαι τρισ-ευτυχισμένη! Οι μικρές δεν έχουν κόψει τις πάνες ακόμα, δεν ειναι υποχρεωτικό εκεί που τις στέλνω. Όσο για μένα μη με ζηλεύεις καθόλου. Στη δουλειά δεν έχω πάει γιατί τελευταία στιγμή μου το "ανέβαλαν".. Τα πράγματα είναι φλου και ίσως επικίνδυνα γιατί τους έτυχε κάτι απρόσμενο.. Έχω περάσει κάτι ψυχολογικές κ@λοτούμπες τις τελευταίες 2 εβδομάδες, που δεν φαντάζεσαι.

Τζεμ εμάς πάλι ειδικά η μεγάλη δε βάζει γλώσσα μέσα της! Λέει, λέει, στη δική της διάλεκτο που δεν καταλαβαίνεις βέβαια τίποτα.. Τρελή πολυλογού σαν τη μαμά της! Γυναίκες!! Μην ανησυχείς πάντως, είναι και πιο μικροί οι δικοί σου... Καλά να περάσεις στον καφέεε!

Φρόσω καλώς ξανάρθες!! Τι ωραία αυτά που μας λες!! Όντως είναι πολύ καλό να δουλευεις κοντά το σπίτι σου.. Εσύ ειδικά αρκετό τρέξιμο έχεις από μόνη σου, με τρία αγόρια.. Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Σέβη μου έχεις δίκιο. Νιώθω πάααρα πολύ τυχερή που τις στέλνω στη φίλη μου γιατί αν μη τι άλλο έχω εμπιστοσύνη..

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...