Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια!!

Κοριτσια μη ξεχασετε οσες δικαιουστε το οικογενειακο επιδομα να κανετε τα χαρτια σας,ισχυει βεβαια μεχρι 31/01/2014

αλο μπουγάκο ποιοί το δικαιούνται το επίδομα?

και το βάψιμο στην πλαγιά συνεχίζεται....πάω να αρμέξω τα πρόβατα στο λιβάδι!!!

:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα......

Νουνουκα χαρα στο κουραγιο σου που εβαψες εχθες!!!

Εγω δεν εκανα τπτ....:tongue:

Mpougaki για το Α21 λες;

Εαν ναι το εχουμε κανει αλλα δεν εχει εκκαθαριστει η δηλωση και δεν εχουμε παρει τπτ!

Μας καλεσανε για ελεγχο...χαχαχαχα

Καλημέρα, κορίτσια!!!

Διαβάζω την καθημερινότητά σας και παίρνω μια εικόνα...:-D:grin::-D:grin: Μακάρι να τα καταφέρουμε... Τα μικρουλάκια μου φαίνεται ότι πάνε καλά, αν και το αίμαι με επισκέπτεται συχνά.. Για να δούμε... Σήμερα, η μικρή ξύπνησε στις 6 το πρωί... Να δούμε τί θα κάνουμε όταν θα κλαίνε και τα 3 μαζί...:confused::confused::confused::confused::confused:

Σας φιλώ!

Καλημερα!

κι εμας τιποτα ακομα το Α21. Το κοσκινίζουν φαινεται!!!

νουνουκα κανεις και τετοια?? καλα τα μικρα που τα ειχατε οταν βαφατε?? Σουπερ σας βρισκω!!;)

Σεβη τι κανετε εσεις?

ζοισκος θα κανεις απλά υπομονη!! ειπαμε, τωρα πρεπει να ξεκουραστεις. Τα υπολοιπα θα τα σκεφτεις οταν ερθει η ωρα τους. Μπορει να ειναι πολύ ησυχουλια και να μην κλαινε:cool:

μπουγκος κ εδω εχει ψυχρουλα το βραδακι κ το πρωι αλλά την αποζητω πως και πως. Γενικα θελω να ερθει το φθινοπωρο, να δροσισει λιγο. Σκεφτομαι απο τωρα τα χριστουγεννα...δεν παμε καλα!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδ να εχουμε!!!

Σημερα δεν τα εστειλα παιδικο γιατι ξεκινησε εχθες ο μικρος με 38.4 του εδωσα ντεπον και ξανα ανεβηκε μεχρι 38! τπτ αλλο!

Ο μεγαλος ξεκινησε το απογευμα με 38 και το πρωι ειχε 38.4...ελπιζω να μην του κρατησει πολυ!

Τζεμ και γω τον χειμωνα και τις γιορτες θελω....αλλα σκεφτομαι το πετρελαιο !!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Όλα τα κάνω και συμφέρω Gem!!! Τα παιδάκια περάσαν Σ.Κ στην γιαγιά και σήμερα που είχε ακόμα κάτι τελειώματα να κάνει ο σύζυξ μετά το σχολείο της τα ξαναπήγε. Δεν βάφουμε παιδικό σε αυτήν τη φάση, μόνο σαλόνι, χολ και την κουζίνα. Τιο δικό μας το είχε βάψει προ καλοκαιριού μαζί με κάτι επισκευές που ήθελε να κάνει.

Α και τελικά το πράσινο σπίτι στο λιβάδι βγήκε παραδόξως καλό και δεν τραβάω τα μαλλιοκέφαλα μου!!! Ευτυχώωωωωωως δεν θα το πάλευα να μη μου αρέσει....

Σεβούσκι περαστικούλια. Εμένα ο σύζυξ είναι άρρωστος ο καημένος και βάφει παρόλαυτα.

Zoiskos με έναν μαγικό τρόπο και με πολύ κούραση θα τα καταφέρετε!! Καλώς σε βρίσκω να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Τι ηλικίες είναι?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu, σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση...:D:D:D Η μεγάλη (!!!) είναι 14 μηνών και τα αγόρια 4 μήνες στην κοιλιά!!!!

Gemini85, μακάρι να είναι ήσυχα αλλά το πρώτα δείγμα (η "μεγάλη") δεν μας βγήκε και πολύ ήσυχο!!!!

Σας ευχαριστώ και σας θαυμάζω!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Το οικογενρισκο επιδομα ειναι διαφορετικο απο το α21.αν δεν το παιρνετε απο τον εργοδοτη βαση συλλογικης συμβασης με βεβαιωση απο τον εργοδοτη το παιρνετε.φυσικα θελεο και αλλα χαρτια οπως ταυτοτητα,ε1,ιβαν κοπυ,βιβλιαριο ασθενειας ... Το δικαιουντε και αυτοι που περσυ ηταν μηνες στο ταμειο ανεργιας η' να εχουν 50 ενσημα

2μηνες στο ταμειο ανεργιας,σορρυ γραφω απο κινητο.επισης στα καρφουρ σημερα οποτε υποθετω και αυριο ειχε 40/ εκπτωση στα βρακακια και στα παμπερς τα αctive fit

Mpougaki σε ευχαριστουμε!!!

Τωρα που κουρευτηκαν καποιοι τους μπερδευουν αλλα στο προσωπο εχουν τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα,το μαλλι τους παει να γινει ιδιο χρωμα!

Το οικογενειακο το παιρνει ο Γιωργος!

Καλημερα.....απυρετοι σημερα και τους πηγα παιδικο!

Πολυ κλαμα ομως....ο μεγαλος με το που βλεπει το σχολειο αρχιζει!

Αρχισαν να μην πινουν γαλα....θα με σκασουν!

Τζεμ ετοιμες πηραμε τις μπομπο,εαν τις εφτιαχνα εγω θα μου πηγαιναν 80 λεπτα παραπανω η μια!

Με την αδερφη μου δεν μοιαζω!

Παω για σιδερο τωρα που εχω ησυχια....:tongue:

Γεια σας κοριτσάρες!! Είδα (επιτέλους) φως και μπήκα!!

Χαίρομαι πάαρα πολύ που επιστρέψατε!

Τι να πρωτοπω;; Καλώς ήρθατε οι καινούριες!! Με το καλό οι εγκυούλες!!!

Σέβη να τους χαίρεσαι!!! Θα πάαω μετά να δω φώτο βάφτισης!! Κι εμένα πάνε παιδικό και κλαίνε στην αρχή αλλα΄μετά είναι μέσα στο γέλιο και την τρελή χαρά..

Μπουγάκι, Νούνου, Τζέμ, τι καλά που είστε ακόμα εδώ!!!

Τζίνι καλώς ξανάρθες με τα μυστήρια σου!!! Αν θεωρείς ότι κάτι θα έπρεπε να ξέρω κι εγώ ενημέρωσε (ή όποια άλλη προλαβαίνει)..Τα παιδιά καλά είναι;

Εμάς τα νέα μας είναι πολλά και διάφορα.

Οι μικρές ξεκίνησαν παιδικό. Μετά από αρρώστιες και περιπέτειες καταφέραμε να κάνουμε προσαρμογή για να πάω κι εγώ δουλειά...

Αμ έλα που στη δουλειά μου έχει γίνει Ο χαμός... Έχουν χάσει λίγο τη μπάλα. Για να μην σας τα πολυλογώ, μου είπαν βλέπουμε από Οκτώβρη αν θα πάω...:? Προς το παρόν δεν με χαλάει. Τα παιδιά πάνε παιδικό κι εγώ μαζεύω ό,τι είχα αφήσει τόσο καιρό..

Έτσι σήμερα βρέθηκα πρώτη μέρα μόνη στο σπίτι και μπορώ επιτέλους να σας γράψω δυο λόγια με την ησυχία μου. Ελπίζω από δω και πέρα να βρίσκω χρόνο!

Πολλά φιλιά σε όλες εξαφανισμένες και μη!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...