Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερα!!!!!!!

Τον μικρο φοβομασταν για τον παιδικο,ο μεγαλος βαζει τα κλαμματα και γκρινιαζει! Ισως φταιει που βγαζει κυνοδοντες!!!

Σημερα με πηραν τηλ να παω να τον παρω γιατι εκλαιγε για 25 λεπτα και πηγα και τα βρηκα να τρωνε στις 12 το μεσημεριανο,που φυσικα το αφησαν για να φυγουμε!

Αντε να δω ποτε θα προσαρμοστουν.....:rolleyes:

Νουνουκα μου η παιδιατρος μου ειπε να δοκιμαζαμε τωρα τον Σεπτεμβρη αλλα με τον παιδικο δεν γινεται!!!

Εξαλλου δεν μιλανε και δεν νομιζω να τα καταφερναμε!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες ελπίζω να είστε καλά όλες!

Κ εσείς κ τα μπεμπέ σας!

Κ εμείς καλά......

Αλλά,

ευκαιρίας δοδήσης να σας θυμίσω οτι η διορατικότητα είναι αποτελεσματικότερη τη παρορμητικότητας ( κ της πονηριάς επίσης) :

Εις το πανθοράν οξύς ο οφθαλμός των θεών.

Άντε βρε κ να χιλιάσουν κάποιοι τους λογαριασμούς τους....;)

υγ: θα τα μάθετε όλα. Μη βαράτε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπερα....ευχαριστουμε πολυ κοριτσια για τις ευχες σας!!!!!!!!

Καναμε το παρτυ μας το Σαββατο και περασαμε τελεια!!!

26 μεγαλοι και 15 παιδακια.....:-P

Η καλυτερη στιγμη ηταν οταν τους εδωσα τις καραμουζες!!! Μου φωναξαν λιγο οι μεγαλοι αλλα τα πιτσιρικια ξετρελαθηκαν!!!:tongue:

Σε παιδικο παρτυ ηρθαν......δεν φταιω εγω!

Μη μου το θυμίζεις!:shock:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Αργυρώ κοντεύεις? Πως είσαι?

Αρτσι χώσε!

Τζεμτζέγα, αυθυποβολή, πειθαρχία κ μπαίνουνε στο πρόγραμμα!

Ιθάκα πως νιώθεις τώρα που μαγαλώσαν?

Θα ρθουν καλύτερες μέρες, σας το υπόσχομαι.

Μάρω, Φρόσω, Νουνούκα θα μιλήσουμε...

Σας φιλώ όλες!

(μερικες που έχουν το φιλότιμο και την τσίπα στην φτέρνα τις φτύνω κιόλας... να μην τις βασκάνω βρε, για την υπεροψία τους!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κοριτσάρες ελπίζω να είστε καλά όλες!

Αλλά,

ευκαιρίας δοδήσης να σας θυμίσω οτι η διορατικότητα είναι αποτελεσματικότερη τη παρορμητικότητας ( κ της πονηριάς επίσης) :

Εις το πανθοράν οξύς ο οφθαλμός των θεών.

Άντε βρε κ να χιλιάσουν κάποιοι τους λογαριασμούς τους....;)

Μέχρι που σε γκούγκλαρα για να βγάλω άκρη :tongue:

Λέπι όμως!

αλλά ήρθες και αρκεί :D

Δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα αρκετά, περιμένω την ενηλικίωση μπας και κοιμηθώ λιγάκι...

Δε θέλει άλλο τόσο Τζεμ, νομίζω ότι θέλει άλλα 16 χρόνια ακόμα, ωχ αμάν :lol: Δεν είναι ότι δε θέλω την άδεια, είναι ότι θέλω να αλλάξω παραστάσεις...

Νουνού, χαρά στο κουράγιο σου. Άντε και στα δικά μας. Για την πάνα δεν έχω εμπειρία ακόμα

jYwYp3.png

που εισαι μαρηηηηηη τζινιιιιιιιιιι????? ετσι ειπαμε? μαυρη πετρα??

λοιπον ε ξ η γ η σ ε ι ς γιατι δεν καταλαβα γρι!! εδωσες το παρον και αφησες μυστηριο να πλαναται. Λυπησου και τα τελευταια ενεργα εγκεφαλικα κυτταρα μας:tongue: (μια απο δω την ειχε πει την ατακα και την εκλεψα, χιχιχιχι)

ιθακι ασε κ εγω σκεφτομαι οτι ισως ηταν καλυτερα χωρις αδεια. Εχε χαρη που εχω οργανικη πισω απ τον ηλιο αλλιως θα σου λεγα!!!

αμαν ξυπνησαν:o

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μέχρι που σε γκούγκλαρα για να βγάλω άκρη :tongue:

Λέπι όμως!

αλλά ήρθες και αρκεί :D

Δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα αρκετά, περιμένω την ενηλικίωση μπας και κοιμηθώ λιγάκι...

Δε θέλει άλλο τόσο Τζεμ, νομίζω ότι θέλει άλλα 16 χρόνια ακόμα, ωχ αμάν :lol: Δεν είναι ότι δε θέλω την άδεια, είναι ότι θέλω να αλλάξω παραστάσεις...

Νουνού, χαρά στο κουράγιο σου. Άντε και στα δικά μας. Για την πάνα δεν έχω εμπειρία ακόμα

:lol::lol::lol::lol::lol:

που εισαι μαρηηηηηη τζινιιιιιιιιιι????? ετσι ειπαμε? μαυρη πετρα??

λοιπον ε ξ η γ η σ ε ι ς γιατι δεν καταλαβα γρι!! εδωσες το παρον και αφησες μυστηριο να πλαναται. Λυπησου και τα τελευταια ενεργα εγκεφαλικα κυτταρα μας:tongue: (μια απο δω την ειχε πει την ατακα και την εκλεψα, χιχιχιχι)

ιθακι ασε κ εγω σκεφτομαι οτι ισως ηταν καλυτερα χωρις αδεια. Εχε χαρη που εχω οργανικη πισω απ τον ηλιο αλλιως θα σου λεγα!!!

αμαν ξυπνησαν:o

Η άρτσι το λεγε!

Μωρέ θα αρπάξω όχι πέτρες, αλλά λόγο κ θα βαρέσω στο δόξα πατρί... νταν!

στην πρώτη ευκαιρια θα σου στείλω πιμι.

Οφείλω να ενημερώσω κ να προστατέψω παράλληλα.....

Τζινι αρχηγε που εισαι;;; Φιλακια πολλα

:D:D:D

αύριο τί ώρα μπορείς να σε πάρω?

tzini ο θησαυρός είναι στο αβρελι όπου Α= Β και όπου Β=Α. Αυτά μου έλλειψαν... Στρατηγε τα σέβη μου!!!!!:D

χαχαχχχαχαχ

Κάποτε με φώναζαν μπεν χουρ...

(agorakia τα άβε μου!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

tzini ο θησαυρός είναι στο αβρελι όπου Α= Β και όπου Β=Α. Αυτά μου έλλειψαν... Στρατηγε τα σέβη μου!!!!!:D

παει ζουρλαθηκες κι εσυ??:tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Η άρτσι το λεγε!

Μωρέ θα αρπάξω όχι πέτρες, αλλά λόγο κ θα βαρέσω στο δόξα πατρί... νταν!

στην πρώτη ευκαιρια θα σου στείλω πιμι.

Οφείλω να ενημερώσω κ να προστατέψω παράλληλα.....

οκ θα περιμενω!;)

μου αρεσει η κινηση σημερα, μου εχετε λειψει:oops: αντε κοριτσια να επανελθουμε δριμυτερες μπας και βγαλουμε το χειμωνα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι κάνετε βρε κοριτσάκια? Εγώ νόμιζα ότι είχα γράψει νωρίτερα μήνυμα αλλά τώρα που ξαναμπήκα δεν το βλέπω....μάλλον δεν το καταχώρησα :rolleyes::rolleyes:

Που λέτε κομμάτια η δικιά σας σήμερα, ξενύχτησα χτες...και σήμερα χάλι μαύρο με ένα ρολό και ένα πινέλο στο χέρι. Βάψαμε με τον σύζυξ σαλόνι και χολ. Αχ βαχ, τα κοκαλάκια μου. Μας βγήκε ένα πράσινο στο σαλόνι, καμία σχέση με αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Μόνο οι πασχαλίτσες του λείπουνε :tongue::tongue:

Anyway, σας φιλώ και σας καληνυχτώ!!

sweet dreams

:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καθε αλλαγη ειναι ωραια nunu μου,και εμεις το σκεφτομασταν αλλα που να παω με τα παιδια γιατι στον ιδιο χωρο δεν θελω να ειμαστε ας ειναι και οικολογικα,απλα επειδη τελευταια ζωγραφιζουν πορτες και τοιχους ειπα να το αφησω ακομα...

Κοριτσια τωρα κανει λιγο ψυχρουλα και σκεφτηκα οτι πρεπει σε λιγο να κατεβασω μακρυα ρουχαλακια για πλυσιμο γμτ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...