Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!

Sevi,να χαιρεσαι τα παιδακια σας!!

Πως ειστε ολες??μπηκατε σε προγραμμα με τα μικρα σας,ξεκινησατε παιδικους και τα σχετικα??

Εμεις ειμαστε καλα.Οι μικρες μου,δοξα τον Θεο,απο χτυπηματα τα παμε πολυ καλα,περπατανε και οι δυο,αλλα ακομη δεν ειναι πολυ σταθερες.Ειμαι συνεχεια απο πανω τους,ο,τι προλαβαινω κανω πια στο σπιτι....κανω και τα στραβα ματια πια,δεν μπορω και διαφορετικα,αφου εχω βαρυνει και οι αντοχες μου με εγκαταλειπουν νωρις.Ειμαι σε αδεια τοκετου,διανυω την 33η εβδομαδα...αν δεν κανω λαθος:roll:.....φιλια σε ολες σας,μικρους και μεγαλους!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπερα....ευχαριστουμε πολυ κοριτσια για τις ευχες σας!!!!!!!!

Καναμε το παρτυ μας το Σαββατο και περασαμε τελεια!!!

26 μεγαλοι και 15 παιδακια.....:-P

Η καλυτερη στιγμη ηταν οταν τους εδωσα τις καραμουζες!!! Μου φωναξαν λιγο οι μεγαλοι αλλα τα πιτσιρικια ξετρελαθηκαν!!!:tongue:

Σε παιδικο παρτυ ηρθαν......δεν φταιω εγω!

Σημερα ξεκινησαμε και παιδικο...για 2 ωρες βεβαια!

Ο Παρις(μεγαλος) πηγε αμεσως με την δασκαλα του, ο Οδυσσεας(μικρος) δεν μου αφηνε το χερι και τον πηραν αγκαλια....εκλαψαν λιγακι αλλα τα βρηκα να παιζουν μια χαρα και να μην θελουν να φυγουν απο εκει!

Ευτυχως πηρα μαζι μου τα αγαπημενα τους αυτοκινητακια και ετσι αφησε ο μικρος τον γαιδαρακο που επαιζε!!!

Απο εβδ θα ξεκινησουν κανονικο ωραριο......

Αργυρω μου εδω δεν εχουμε εμεις αντοχες χωρις εγκυμοσυνη ξανα!

Παλι καλα που τα καταφερνεις μονη σου....κοντευεις!!!

καλησπέρα σας!

βλέπω ότι υπάρχουν διδυμάκια διαφόρων ηλικιών και θέλω να ρωτήσω

το εξής: έχοντας δίδυμα πότε σκέφτεσαι το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού?

έχω αρχίσει και φλερτάρω με αυτη την ιδέα αλλά απο την άλλη σκέφτομαι ότι καλά θα ήταν να μεγαλώσουν λιγο τα αγόρια μου και μετά.

για πείτε τις απόψεις σας!

να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας!

καλησπέρα κοριτσάκια!!

Να μαι πάλι!!

Mica από τη στιγμή που το θέλετε και μπορείτε, εγώ θα προτιμούσα κοντινά στα πρώτα 2 μπεμπέ. Τρία χρόνια μετά (π.χ όπως τα δικά μου) νιώθω ότι έχω απομακρυνθεί λίγο και ότι δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω. Λέω εγώ τώρα...Φυσικά αυτό προϋποθέτει ότι έχεις και ουσιαστική βοήθεια και από σύζυγο αλλά και από ένα τρίτο άτομο, μάνα, πεθερά, γυναίκα. Αν πας μόνη σου με τον σταυρό καλύτερα να είναι μεγαλύτερα μετά τα τρια, έτσι ώστε να βοηθάνε και να μην είναι απόλυτα εξαρτώμενα από σένα.

Αααα καλώς σε βρήκα κιόλας :D Να χαίρεσαι τις κορούλες σου!! 'Εχω γαμπρό!!!;)

Mpougos εμένα ακόμα δεν ξεκινήσαμε σταθμό και είμαστε σε καλοκαιρινό ωράριο. Πέμπτη ξεκινάμε και θα δούμε μέχρι πότε θα προσαρμοστούμε σε ένα πιο λογικό ωράριο ύπνου γιατί εγώ δεν την παλεύω, ξυπνάω πολύ πρωί και είμαι κομμααααατια πριν καν νυστάξουν. Στείλε μου και τον αριθμό σου πάλι....

Αργυρώ Αργυρώ Αργυρώ Αργυρώ Αργυρώ !!!

Είσαι θεά μη μασάς!! Εμένα μου φαίνεται ότι αστράφτει το σπίτι σου από δώ :-P:-P από γέλια, ευτυχία, αγάπη!!! πόσο είσαι τώρα? δε βλέπω τίκερ.

AGORAKIA Τι κάνουν οι παλήκαροι? Πως είσαι εσύ? Πότε θα βρεθούμε? :tongue::tongue:

Εμείς καλά σχετικά, με τη δουλειά βασανίζομαι αρκετά, με τον σύζυξ θέλω να του σπάσω το καρκάλι αλλά οκ θετική σκέψη.

Προβληματίζομαι πολύ με τον Κωνσταντίνο μου και ήθελα να μου πείτε καμιά ιδέα. Πέμπτη ξεκινάμε παιδικό χωρίς πάνες, έλα όμως που ο Κων ενώ τον Ιούνιο- Ιούλιο ήταν οκ τον Αύγουστο πισωγύρισε. Είπα και γω διακοπές, αφηρημάδα δεν του ξαναέβαλα πάνα αλλά το τι σφουγγάρισμα και πλύσιμο στο χέρι έπεσε δεν λέγεται. Τώρα είμαστε στο παραπέντε να ξεκινήσουμε και δεν ξέρω τι θα γίνει. Τρέφω μια κρυφή ελπίδα ότι πηγαίνοντας πάλι στο σταθμό θα ξεσυνεριστεί τα υπόλοιπα παιδάκια και θα μου τα ξαναλέει αν οχι την κάτσαμε....:shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια!!

Να μαι πάλι!!

Mica από τη στιγμή που το θέλετε και μπορείτε, εγώ θα προτιμούσα κοντινά στα πρώτα 2 μπεμπέ. Τρία χρόνια μετά (π.χ όπως τα δικά μου) νιώθω ότι έχω απομακρυνθεί λίγο και ότι δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω. Λέω εγώ τώρα...Φυσικά αυτό προϋποθέτει ότι έχεις και ουσιαστική βοήθεια και από σύζυγο αλλά και από ένα τρίτο άτομο, μάνα, πεθερά, γυναίκα. Αν πας μόνη σου με τον σταυρό καλύτερα να είναι μεγαλύτερα μετά τα τρια, έτσι ώστε να βοηθάνε και να μην είναι απόλυτα εξαρτώμενα από σένα.

Αααα καλώς σε βρήκα κιόλας :D Να χαίρεσαι τις κορούλες σου!! 'Εχω γαμπρό!!!;)

Mpougos εμένα ακόμα δεν ξεκινήσαμε σταθμό και είμαστε σε καλοκαιρινό ωράριο. Πέμπτη ξεκινάμε και θα δούμε μέχρι πότε θα προσαρμοστούμε σε ένα πιο λογικό ωράριο ύπνου γιατί εγώ δεν την παλεύω, ξυπνάω πολύ πρωί και είμαι κομμααααατια πριν καν νυστάξουν. Στείλε μου και τον αριθμό σου πάλι....

Αργυρώ Αργυρώ Αργυρώ Αργυρώ Αργυρώ !!!

Είσαι θεά μη μασάς!! Εμένα μου φαίνεται ότι αστράφτει το σπίτι σου από δώ :-P:-P από γέλια, ευτυχία, αγάπη!!! πόσο είσαι τώρα? δε βλέπω τίκερ.

AGORAKIA Τι κάνουν οι παλήκαροι? Πως είσαι εσύ? Πότε θα βρεθούμε? :tongue::tongue:

Εμείς καλά σχετικά, με τη δουλειά βασανίζομαι αρκετά, με τον σύζυξ θέλω να του σπάσω το καρκάλι αλλά οκ θετική σκέψη.

Προβληματίζομαι πολύ με τον Κωνσταντίνο μου και ήθελα να μου πείτε καμιά ιδέα. Πέμπτη ξεκινάμε παιδικό χωρίς πάνες, έλα όμως που ο Κων ενώ τον Ιούνιο- Ιούλιο ήταν οκ τον Αύγουστο πισωγύρισε. Είπα και γω διακοπές, αφηρημάδα δεν του ξαναέβαλα πάνα αλλά το τι σφουγγάρισμα και πλύσιμο στο χέρι έπεσε δεν λέγεται. Τώρα είμαστε στο παραπέντε να ξεκινήσουμε και δεν ξέρω τι θα γίνει. Τρέφω μια κρυφή ελπίδα ότι πηγαίνοντας πάλι στο σταθμό θα ξεσυνεριστεί τα υπόλοιπα παιδάκια και θα μου τα ξαναλέει αν οχι την κάτσαμε....:shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu σωστά τα λες, μάλλον θα πρέπει να περιμένω γιατί βοήθεια δεν υπάρχει απο τρίτο άτομο, απ' τον άντρα μου μονο, ευτυχώς, κάνει τα πάντα για τα μωρά.

αγοράκια έχω! γαμπρούς κι' εγώ χαχα!!!

καλώς σας βρήκα!

Καλημερα!

μπαινω στα γρηγορα και στα κλεφτα να πω ενα γεια γιατι μου λειψατε.!

Τα νευρα μου εχουν σπασει σημερα, ειναι πολυ γκρινιαρηδες ολο θελουν ατομα να ασχολουνται μαζι τους (που να τα βρισκω ολη την ωρα??), θελουν ολο βολτα κτλ. Τα χουμε καλομαθει μου φαινεται και τωρα πρεπει να τα βαλω σε χειμερινο προγραμμα:?:?

νουνουκα φιλουσκια!!! Δεν εχω αποψη περι πανας... Πιστευω ομως οτι αφου τα πηγαινε καλα, ετσι θα ειναι και στο εξης.

μικα εγω για τριτο (αν εχω σωας τας φρενας μεχρι τοτε) θα το σκεφτω αφου πανε τριων. Νομιζω τοτε ουτε μεγαλο θεμα ζηλιας θα εχουμε, και θα "βοηθανε" κιολας. Η βοηθεια ειναι πολύ σημαντικη επισης!!

Να σου ζησουν κιολας και καλως μας ήρθες!!:D:D

σεβη μου σουπερ ιδεα οι καραμουζες! Δεν μπορω να φανταστω ομως το θορυβο απο τοσα παιδακια!! Ουτε συναυλια μεταλ τόσα ντεσιμπελ΄!! χαχαχα

αργυρω τι καθαρισμα λες παιδι μου εσυ! Ασε τις δουλειες και ξεκουρασου ειπαμε!!

αγωνιστικά φιλιααααααα!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα, καλημέρα! Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω...

zoiskos, tintail, mica καλωσήρθατε και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

mica για το τρίτο θα σου έλεγα να περιμένεις να δεις πως είναι τα πράγματα όταν περπατήσουν τα δίδυμα και μετά αποφασίζεις, με την προϋπόθεση πάντα ότι έχεις τη βοήθεια που λέει η νουνού. Για μένα οι τρίτεκνες είναι ήρωες!

argyro τα στραβά μάτια μόνο;:shock::shock::shock: Εγώ έχω αλληθωρίσει για να μην βλέπω την ακαταστασία...Ήρωας και εσύ!!!!!!!

sevi όπως λέει και μια φίλη μου για αυτό λέγονται παιδικά πάρτυ και όχι σκέτο πάρτυ!;) Περιμένουμε φωτογραφίες...

nunu εμείς δεν τα πάμε καλά με το θέμα της πάνας οπότε μάλλον δεν μπορώ να πω καμιά ιδέα αλλά πιστεύω ότι θα το ζητήσει σύντομα.

gem gem gem η κούραση νομίζω ότι δεν περίγράφεται με τόσο απλά μαθηματικά...may the force be with you!!!!

mpougos είχες δίκιο για το 8κιλο όπως πάντα...

Τα δικά μας νέα; Διακοπές καλά,καμία σχέση με τον περσινό πανολεθρίαμβο. Βραδινός ύπνος ενώ είχε στρώσει μετά τις διακοπές γυρίσαμε στα παλιά. Αυτό σε συνδυασμό με τη δουλειά με έχουν κάνει να παραιτηθώ απο οποιαδήποτε προσπάθεια για να μπεί κάποιο πρόγραμμα. Καλά, για το κόψιμο της πάνας να μην αναφερθώ...

Να ευχηθώ καλό χειμώνα; Άστο καλύτερα...το καλοκαίρι συνεχίζεται...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλημέρα, καλημέρα! Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω...

zoiskos, tintail, mica καλωσήρθατε και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

mica για το τρίτο θα σου έλεγα να περιμένεις να δεις πως είναι τα πράγματα όταν περπατήσουν τα δίδυμα και μετά αποφασίζεις, με την προϋπόθεση πάντα ότι έχεις τη βοήθεια που λέει η νουνού. Για μένα οι τρίτεκνες είναι ήρωες!

argyro τα στραβά μάτια μόνο;:shock::shock::shock: Εγώ έχω αλληθωρίσει για να μην βλέπω την ακαταστασία...Ήρωας και εσύ!!!!!!!

sevi όπως λέει και μια φίλη μου για αυτό λέγονται παιδικά πάρτυ και όχι σκέτο πάρτυ!;) Περιμένουμε φωτογραφίες...

nunu εμείς δεν τα πάμε καλά με το θέμα της πάνας οπότε μάλλον δεν μπορώ να πω καμιά ιδέα αλλά πιστεύω ότι θα το ζητήσει σύντομα.

gem gem gem η κούραση νομίζω ότι δεν περiγράφεται με τόσο απλά μαθηματικά...may the force be with you!!!!

mpougos είχες δίκιο για το 8κιλο όπως πάντα...

Τα δικά μας νέα; Διακοπές καλά,καμία σχέση με τον περσινό πανολεθρίαμβο. Βραδινός ύπνος, ενώ είχε στρώσει, μετά τις διακοπές γυρίσαμε στα παλιά. Αυτό σε συνδυασμό με τη δουλειά με έχουν κάνει να παραιτηθώ απο οποιαδήποτε προσπάθεια για να μπεί κάποιο πρόγραμμα. Καλά, για το κόψιμο της πάνας να μην αναφερθώ...

Να ευχηθώ καλό χειμώνα; Άστο καλύτερα...το καλοκαίρι συνεχίζεται...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες!

Γυρίσατε βλέπω σιγά σιγά...

Τι να κάνει η Τζίνι άραγε; Πολύ τη σκέφτομαι.

Έχω να αναφέρω ότι έχω κουραστεί αρκετά. Ίσως να είναι και λίγο η πλήξη από την επανάληψη των ίδιων σκηνών... δεν ξέρω. Τέλος πάντων υγείαν έχομεν. Στην αναμονή τοποθέτησης κι εγώ, το σκέφτομαι αν θα πάρω το επιπλέον τρίμηνο (btw να σαι καλά Τζεμ για την ενημερωση, αλλιώς χαμπάρι δε θα είχα πάρει) και πρέπει να αποφασίσω μέχρι την Παρασκευή, αλλά τοποθετήσεις δε βλέπω μέχρι τότε (έτσι ωστε αν με βάλουν Χονολουλού να τη ζητήσω) Τεσπα, υγείαν έχομεν όπως είπα.

Φιλιά σε ολες.

jYwYp3.png

Ithaki δεν κανει τιποτα;) Το εννοεις το σκεφτεσαι?? δε θελεις:confused: Εγω παντως αν δεν ειχα την αδεια με τις καθυστερησεις που εχει παρει το θεμα των αποσπασεων θα επρεπε να ημουν εκτος νομου τωρα και δεν ξερω πραγματικα σε τι φαση θα ημουν:shock:

Αλλά και τωρα ν υ σ τ α ζ ω ρε κοριτσια. Ολη μερα ενα κυνηγητο, ποσο ακομα υπομονη μεχρι να μεγαλωσουν λιγο, να καταλαβαινουν και να παιζουν λιγο μονα τους. 3 χρονων θα μου πειτε τωρα...μα ειναι αλλο τοσο διαστημα:shock::shock::shock: Θα τη σκαπουλαρω?? Ψυχολογια χαλια. ουφ!

Καληνυχτιζω

Οντως τζινι τι εξαφανιζόλ ειναι αυτο?? Και οι άλλες οι παλιες, μην ονοματιζω τωρα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα....φωτια βλεπω πηραμε!!!:tongue:

Νουνουκα μου εγω δεν προσπαθησα καν για πανα!Αφου δεν λενε οταν τα κανουν!

Mica εγω 3ο παιδι δεν θα κανω με τπτ!Με φτανουν οι 2 ανταρτες μου!:tongue:

Τζεμ ειχα τοση υπερενταση που ειλικρινα δεν με πειραζαν οι καραμουζες! εξαλλου για κανενα τεταρτο εγινε ο χαμος!

Δεν παιζουν καθολου μονα τους;

Δεν εχουν αγαπημενο παιχνιδι να ασχοληθουν;

Αρτσι θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο αλλα δεν εχω πολλες εγω,η Λαερτα τις εχει!

Ιθακη καλα ειναι το Τζινιω...:P

αλόχα και από εμάς!

Άλλη μια δύσκολη μέρα ήρθε στο τέλος της...και αύριο μια πάλι από τα ίδια όμως. Ιθάκη συμφωνώ μαζί σου, αυτή η επανάληψη σκοτώνει...

Σήμερα η ξχωφδηωφηωβξνω προϊσταμένη μου δεν μου δίνει άδεια να πάω να γράψω τα παιδιά στο σταθμό...μου γύρισε το κεφάλι. Πείτε μου έναν τρόπο να καλμάρω τα νεύρα μου είμαι τόσο τσιτωμένη αυτήν την περίοδο. Και γυρίζω στο σπίτι και το πανηγύρι συνεχίζεται (ευτυχώς σήμερα κοιμήθηκα λίγο το μεσημέρι) αλλά όπως λέει και η Gem (φιλάαααακια) όλο βόλτες και γκρίνιες είναι τα μωρά. Αν και έχω την πεποίθηση ότι η ψυχολογική διάθεση η δική μου τα επηρεάζει πολύ.

Δε σας είπα όμως ότι φέτος πήρα τα μπεμπέ παράτησα τον σύζυξ και πήγαμε ένα 4ήμερο μόνοι σε νησί (σε σπίτι φίλων) και περάσαμε τέλεια. Ήταν υποδειγματικά παιδάκια και εγώ είχα πολύ καλή διάθεση. Τον Αύγουστο πήγαμε στο εξοχικό παρέα όμως και με την πεθερά...μια μέτρια φάση. Καλά ήταν όμως να λέμε ευτυχώς που καταφέραμε και κάναμε αυτές τις διακοπές.

architwins ποιο πρόγραμμα? έχουν γίνει όλα μαντάρα!! χεχε Εγώ ευελπιστώ με τον σταθμό να στρώσουν λίγο. Εσείς θα τα πας φέτος?

mica έχω και νύφη ;);) Να σου ζήσουν τα αντράκια!!!

Αλήθεια καμιά καινούργια φωτό έχετε βάλει?

Φιλιά και καληνύχτες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα....φωτια βλεπω πηραμε!!!:tongue:

Νουνουκα μου εγω δεν προσπαθησα καν για πανα!Αφου δεν λενε οταν τα κανουν!

Mica εγω 3ο παιδι δεν θα κανω με τπτ!Με φτανουν οι 2 ανταρτες μου!:tongue:

Τζεμ ειχα τοση υπερενταση που ειλικρινα δεν με πειραζαν οι καραμουζες! εξαλλου για κανενα τεταρτο εγινε ο χαμος!

Δεν παιζουν καθολου μονα τους;

Δεν εχουν αγαπημενο παιχνιδι να ασχοληθουν;

Αρτσι θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο αλλα δεν εχω πολλες εγω,η Λαερτα τις εχει!

Ιθακη καλα ειναι το Τζινιω...:P

Είναι μικρούλια εσένα ακόμα βρε συ. Από το Άνοιξη το σκέφτεσαι. Εμένα με τρελαίνει το πισωγύρισμα που έκανε και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Άσε αύριο που θα με κράξουν χιχι αλλά ελπίζω να με βοηθήσουν οι κοπέλες εκεί. Μπας και με τόσα παιδάκια ξαναμπεί στο παιχνίδι!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...