Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γεια σας κι απο μενα!!σιγα σιγα βλεπω επανερχομαστε η μια μετα την αλλη,τελος το διαλειμμα,τα κεφαλια μεσα,χεχε!!

καντυ να σου ζησουν τα νεοφωτιστα! καλωσηρθατε και στην παρεα μας καινουριες διδυμομανουλες!

εγω απειρες φορες μπερδευομουν στην αρχη,ποια ειχα ταισει πια οχι,ποια ειχα αλλαξει ποια οχι,παρολο που οι δικες μου δεν ειναι ολοιδιες. στην πορεια θα συνηθισετε και θα θυμοσατε μηχανικα.

μια αλλη συμβουλη,για εξοικονομιση χρονου,ειναι να κανετε καποια πραγματα ταυτοχρονα.Το γαλα για παραδειγμα,ειτε σαν θηλασμος,ειτε με μπιμπερο,κερδιζεις αποστευτο χρονο ετσι.

Εγω,τις βαζω στο κρεββατι διπλα διπλα,μαξιλαρι πισω απο το κεφαλακι τους για να εχουν κλιση,και τις ταιζω μαζι.Μπανακι επισης τπους κανω την ιδια ωρα,,και γενικα σαν να ειναι ενα παιδι,ετσι ειναι πιο ευκολα πιστευω.Τωρα που αρχισαμε κρεμουλες κτλ,στα καρεκλακια τους διπλα διπλα και μαζι.

κατα τ'αλλα ,περασα ενα πολυ δυσκολο καλοκαιρι,χωρις βοηθεια απο πουθενα ,περιμενω πως και πως να τελειωσει και αυτός ο μήνας ,για να τελειωσουν τις δουλειες τους πεθερα και μαμας,μηπως και ξαλαφρωσω λιγο.

τα υπολοιπα νεα μου σιγα σιγα,παω να ταισω τα "πλήθη"!!:rolleyes:

και μια παρατηρηση,βλεπω οτι ολο και αυξανονται στην παρεα μας οι διδυμομανουλες που ειναι ή θα γινουν και τριτεκνες,ε;;;;;

καλο αυτο,να παιρνουμε κουραγιο και εμεις!

Διαφημίσεις

Mash σε σκεφτομουν,εμεις αλλαξαν προγραμμα υπνου στο σταθμο και τωρα κοιμουντε σερι εκτος απι τον μεγαλο που θελει γαλα κατα τις 3...,πολυ γελασα με το ντει ντει και μενα το κανουν συχνα.εμεις ειμαστε στην εκπαιδευση για κοψιμο πανας αλλα δυσκολο το βλεπω

Sevoula που εισαι;;;τωρα που θα πανε παιδικο ετοιμασου,θα λενε τοσες λεξεις δε λιγο που θα τους βαζεις πιπιλα να σταματησουν

Φιλακια σε ολεσσσς

Μας δε δικαιουσαι κ εσυ αδεια κανονικα? ειναι οπως τους τριτεκνους.. ψαξτο λιγο. αλλαξε η εγκυκλιος στις 13/08.

ειδες εμεις οι δημ υπαλληλοι ειμαστε προνομιουχοι και δε δικαιουμαστε εσπα....τι να πεις...

κ εγω αποσπαση περιμενω κ ειμαι σε αναμμενα καρβουνα. Δε μας βλεπω καλα φετος...

τους μιλας αγγλικα καθολου ή μιλας εσυ με τον αντρα σου κ ακουνε? ή λετε κανα τραγουδακι ή τους λες πχ ελα να βαλουμε το ποδαρακι στο παντελονι, πως λενε το ποδαρακι? 'leg' κτλ κτλ πολλες ερωτησεις ε? γραφω κ γρηγορα... απλα΄σκεφτομαι μπας και τους λεω κ εγω τιποτα. κ εμεις ακομα μαμα στο τσακιρ κεφι. εχουμε μεινει στα φωνηεντα ολο άααα και ααααα λενε! χαχαχααχα

Την είδα την εγκύκλιο και είδα επίσης οτι ξεκαθαρίζει οτι οι επιπλέον 3 μήνες θα δίνονται στην αρχή της σχολικής χρονιάς, που με χάλασε. Είπα να περιμένω να ενημερωθούν κοι οι δικές μας οι διοικητικοί υπάλληλοι της πρωτοβάθμιας που είναι τελείως χαιβάνια και αν είναι να ρωτήσω μετά τα χριστούγεννα αν τελικά γίνεται να τους πάρω στο τέλος της χρονιάς, αλλιώς στην αρχή της επόμενης, αφού δεν θα έχουν ακόμα κλείσει τα παιδιά τα 4. Εσύ είσαι ήδη σε αδεια οπότε λογικά θα σου βγει συνεχόμενη, ε; Αν ήξερα οτι θα μου κάνανε φέτος τέτοιο χουνέρι ίσως το είχα κυνηγήσει κι εγώ τώρα, αλλά πήγα για πρώτη και τελευταία φορά στο σχολείο χαλαρή, αφού είχα την οργανική μου σίγουρη απο περσι και πρόπερσι.

Όσο για τα Αγγλικά, εγώ τους μιλάω Ελληνικά μονο, Αγγλικά τους μιλάει ο πατέρας τους και μεταξύ μας μιλάμε Αγγλικά. Τραγουδάκια και βιβλία μόνο στη δικιά μου τη γλώσσα εγώ κι αυτός στη δικιά του, έτσι προστάζουν οι ειδικοί. Ο Αλεξ που μιλάει όσο μιλάει είτε ξεχωρίζει τι λέει ανάλογα σε ποιον απευθύνεται, ή τα κάνει αχταρμα. Ή μπλε αμάξι, ή blue car, ή μπλε car η blue αμάξι. (Περνάμε ένα απίστευτο κόλλημα με τα αμάξια. Απίστευτο) Έχει πολλή φάση να τον ακούς. Και τα πιάνει όλα, και κυρίως τις λέξεις που δεν είναι κατάλληλες για μικρά παιδιά. Σκέτος παπαγάλος, αντιγράφει τις εκφράσεις και το ύφος και των δυο μας.

Mash σε σκεφτομουν,εμεις αλλαξαν προγραμμα υπνου στο σταθμο και τωρα κοιμουντε σερι εκτος απι τον μεγαλο που θελει γαλα κατα τις 3...,πολυ γελασα με το ντει ντει και μενα το κανουν συχνα.εμεις ειμαστε στην εκπαιδευση για κοψιμο πανας αλλα δυσκολο το βλεπω

Sevoula που εισαι;;;τωρα που θα πανε παιδικο ετοιμασου,θα λενε τοσες λεξεις δε λιγο που θα τους βαζεις πιπιλα να σταματησουν

Φιλακια σε ολεσσσς

Αυτό ήθελα κι εγώ κυρίως με τον παιδικό, να ανοίξει η γλωσσα τους... Και να μπουν και σε ένα προγραμμα ύπνου. Τεσπα. Του χρόνου. Για την πάνα το σκέφτηκα αλλά δεν είναι έτοιμα, μα καθόλου καθόλου, δεν το τολμάω καν. Την άνοιξη, να μαστε καλά.

Ξύπνησαν τα καμάρια μου, από το λίγο που κοιμήθηκαν. Πάω να δω τι θα τα κάνω. Ολα τα βαριούνται αμέσως, τι πλαστελίνες, τι μαρκαδόρους, τι παιχνίδια... μόνο την αγκαλιά και τα βιβλία δε βαριούνται αλλά δεν μπορώ να πάρω ούτε ανάσα έτσι.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Tina, Gemini και Gemi-geo,σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!!!Η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι αρκετά αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πόσο μου αρέσει που διαβάζω την καθημερινότητά σας τώρα που έχουν αρχίσει και είναι ομάδα τα μικρά σας...:D:D:D:D

Φιλιά πολλά!

Καλημερα...καλημερα...

Ειμαι πολυ τσαντισμενη! Πηγα να υπογραψω την εντολη τοποθετησης,δεν μου εδωσε το αντιγραφο!

Δεν ξερουμε ποτε θα ξεκινησουμε γιατι δεν υπαρχουν υπαλληλοι!

Μονο η διευθυντρια ειναι εκει και ο παιδικος στα μαυρα του τα χαλια!

Αχ......

Μπουγακι μου το περιμενω πως και πως να μιλησουνε! ελπιζω να μην χαλασει τοσο πολυ το ωραριο μας στον υπνο με τον παιδικο!:tongue:

Mash τα ωραρια σας ειναι πολυ βαρβαρα! πως αντεχετε;Δεν νυσταζουν,δεν κουραζοντε αυτα τα παιδια;

Τζεμ οι δικοι μου παιζουν μαζι απο τοτε που καταλαβαν τι ειναι παιχνιδι!

Δεν εχω παραπονο!

Την γκρινια χωρις λογο να μην ειχαμε και θα περναγαμε τελεια!

Απο υπνο ναι να ελπιζεις...εγω δεν περιμενα να κοιμηθουμε ποτε σερι,εαν και μεταξυ μας τα περισσοτερα ξενυχτια ο μπαμπας μας τα τραβαγε!

Εχουμε το παρτυ μαςς το Σαββατο και εχω να κανω ενα σωρο δουλειες και σημερα βρεθηκαν να εχουμε διακοπη νερου μεχρι τις 6 το απογευμα!!!:twisted:

Ευτυχως εχω φαγητο για ολους μας.....:P

Διαφημίσεις

hello!!

σεβη τι ακυρο αυτο με τους σταθμους? δηλαδη δεν ξεκινησατε ακομα? θα γινουν παντως προσληψεις γιατι ειναι το εσπα στη μεση...

εχετε παρτακι το σαββατο ε? πω πω γινεστε 2 χρονων!!

μας ξερω οτι δε γινεται να παρεις την αδεια αυτη στο τελος της χρονιας. Οποτε πας για του χρονου. Σιγουρα δεν προλαβαινεις και φετος? η εγκυκλιος βγηκε αργα μηπβς μπορεις να στηριξεις εκει την καθυστερηση δηλαδη?

Καλα εμενα δεν παιζει να μαθουν αγγλικα. απλα σκεφτομαι να τους λεω καμια λεξη....'η θα μπερδευτουν τελειως και δε θα λενε τιποτα μετα!!

κιρα μεγαλωσατε κ εσεις?

η αργυρω τι κανει? πρεπει να κοντευει κ αυτη σιγα σιγα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!!!!

Να στε ολες καλα και να χαιρεστε τις ομορφες διδυμο-οικογενενειες σας!!!!!!

Αυριο εχουμε το παρτυ μας....:P

Χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι μεσα απο αυτη την παρεα θα ειναι 2 φιλες μου μαζι μας!!! Εχει μεγαλη σημασια αυτο για μενα!

Μαζι στις χαρες και στις λυπες!;):P

Διαφημίσεις

Σεβούσκι να χαίρεσαι τα παληκαράκια σου Γερά δυνατά και σοφά!!!

Σπουδαία μέρα αποφάσισε ο υπολογιστής να μπεί ίντερνετ!!!

Με θυμάστε πιστεύω και με συγχωράτε για την απουσία μου...θα απολογηθώ εν καιρώ!! Το σίγουρο είναι ότι μου έλειψε η παρέα σας!!

Φιλιά σε όλες και σε όλα τα παιδάκια και φυσικά και στις μέλλουσες!!!!:D:D:D

Πάω να μελετήσω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu που χαθηκες;χθες σε σκεφτομουνα και ελεγα να σε παρω τηλ!!φιλακια στα παιδακια σου:

Είμαι μια χαμένη περίπτωση γενικότερα!!!:D:D:D:D

Πάρε με πάρε με γιατί πάλι έχω χάσει τους αριθμούς, έχω ένα θέμα με τα κινητά απ ότι έχετε καταλάβει.....

Πως είστε τι κάνετε? εγώ τους μπανιαρίζω τώρα και ετοιμαζόμαστε για νάνι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερουδια σε ολες μας!!nunu Με την αλλαγη στο προγραμμα του υπνου στο παιδικο τα κοιμιζω 9 παρα γιατι δεν αντεχουν,με αποτελεσμα να μην μπορουμε να παμε πουθενα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...