Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα Gemini,

σε παρακαλώ, εξήγησε μου τι εννοεις με άδεια ανατροφής? Εννοεις την άδεια μετά τον τοκετό?

Γεννησα 24 Ιουνίου, δυστυχώς είχα φάει πριν την γέννα 34 μέρες απο τις 52 και θα ήθελα να ξέρω αν μετά τις 63 μέρες μπορώ να πάρω και άλλες. Λες να με πιάσει?

Που ειδες την εγκύκλιο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Απ' ότι βλέπω λείπετε όλες! Εύχομαι να περνάτε καλα!!

Agorakia να χαίρεσαι τα αντράκια σου!!! Λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά....

Φιλάκια πολλά!!

RKdwp3.png

γεια σας!!!

αμφιβαλλω αν με θυμαστε μιας και εχω να μπω απο το μαιο νομιζω!

τι κανετε???

εμεις ειμαστε καλα,τρεχουμε- χοροπηδαμε -δεν βαζουμε γλωσσα μεσα και κανουμε οτι σκανταλια μπορειτε να φανταστειτε.Εγω εχω κλαταρει αλλα δεν με λυπαται κανενας τους!

κυριολεκτικα στο σπιτι μπαινουμε μονο για υπνο και τρεμω στην ιδεα οτι το χειμωνα θα πρεπει να κρατησω αυτα τα αγριμια μεσα.Δεν ξερω πως κι αν θα το καταφερω!

Μπανια εχουμε κανει αλλα οχι οσα θα θελαμε γιατι μας εχει τρελανει ο αερας φετος.

εσεις τι νεα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημερα σε όλα τα κορίτσια.

Ευχαριστώ sevi μου. Εχουμε μελλον λοιπόν για τον βραδυνό ύπνο. Το ξέρω. Τις σταγονίτσες που μου λες τις σημείωσα, αν εχουμε κολικους να τους εχω υπόψιν μου.

Εμεις σήμερα είμαστε 37 ημερών και σαραντιζουμε το Σάββατο!! Μεγαλώσαμε αλλά εχουμε δρόμο. Φανταζομαι πως τώρα σιγα σιγά φτιάχνει το ανοσοποιητικό τους και μπορούμε να μην έχουμε και μεγάλη υστερία με την υγιεινή?

Θελω να πω, μας είπε ο γιατρός να σφουγγαριζουμε και να ξεσκονιζουμε το δωματιο που τα έχουμε κάθε μέρα (καλά, εμείς τα κάνουμε καθε 2 μερες), τώρα θα μπορούμε και 2 φορες την εβδομαδα φαντάζομαι. Δεν τον ρώτησα που μας είδε την Παρασκευή. Εσεις τι κάνατε?

Παντως τα κιλάκια μας ήταν την Παρασκευή ήταν 3450 και 3300. Για την ώρα τρώνε ακόμα 90 ml, και κάποιες φορές δεν τους φτάνει και τρωνε άλλα 30. Μας ταλαιπωρει λίγο το να καταλαβουμε αν θελουν και άλλο. Συνηθως τους παιρνει ο ύπνος ενω τρωνε, και φτανουμε για να τελειωσουμε τα 90 ml τα 40-50 λεπτα. Μετα ησυχαζουν, τους βαζω στα καλαθακια η το ρηλαξ, και μετα ξυπνανε και γκρινιαζουνε ενω μπορεί να έχει περάσει μιση ώρα και τρωνε αλλα 30.

Εσας κορίτσια ποτε αρχισαν να τρωνε 120 ml με την μία? Δεδομενου βεβαια ότι τα κιλακια μας τωρα στις 40 μερες θα είναι γυρω στα 3650 και 3500.

Και να ρωτησω κατι αλλο βρε κορίτσια. Τους επιανε εσας καμμια υστερία συγκεκριμενες ώρες? Δεν πιστευω να γινεται συνέχεια? Γιατί εμάς τελευταία, μετα το μπανιο και το γεύμα των 2100 ή 2200 τους πιανει υστερία και δεν κοιμουνται και γκρινιαζουν. Κουνα κουνα και με πιπιλες, μετα απο κανα 2ωρο κοιμουνται. Πιο συχνα πιανει την μικρή μου, ειναι φορές όμως που τους πιανει ταυτοχρονα. Και φυσικά όλη μέρα τρωνε κοιμουνται, και ισως είναι λογικο να τους πιανει αυτο το βράδυ. Αλλα τι να κανουμε? Μπορουμε τοσο μικρά να τα κρατήσουμε ξύπνια την μέρα? Οχι.

Κουκλίτσα μου, να σου ζήσουν τα μωράκια σου! Να τα χαίρεστε, να είναι τυχερά και γερά!

Έχω ελάχιστο χρόνο και μπήκα "αστραπή", αλλά είδα αυτό με την υστερία και θυμήθηκα ότι κάτι τέτοιο μας έπιανε κι εμάς κάπου εκεί στις 20.00 με 20.30 και κράταγε κάμποσο. Τελικά ήταν κολικοί, οπότε το αντιμετωπίζεις ανάλογα! Βασικά, μίλα με την γιατρό σας, γιατί καθένας έχει τη δική του μέθοδο! Υπομονή, είσαι ακόμη στην αρχή αρχή :) :) :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας με θυμαστε:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χιλια συγνωμη που χαθηκα τοσους μηνες αλλα ειμαι χωρις βοηθεια και ο αντρας μου δουλευει αρκετες ωρες.......

κανονισαμε βαπτιση 1/9 και τρεχω πανικοβλητη ελπιζω οταν χειμωνιασει να εχω περισσοτερο χρονο!!!

σας φιλω ολες καθως και τα μικρα σας ζουζουνακια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσάρες μου, μπαίνω στα γρήγορα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μας! Σεβούσκα μου, Άρτσι μου και Ζητάκι μου, αλλά και όλη η κοριτσοπαρέα, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και να είμαστε όλες/όλοι ευτυχισμένες/οι!!

Σε όλα τα Λιονταράκια μανούλες και μπεμπάκια, να μας συντροφεύει η τύχη και η υγεία και στα Παρθενάκια που άρχισαν να γιορτάζουν να τους φέγγει το δρόμο η αγάπη και η καλή καρδιά!!!

Ειδικά φιλάκια και πολλές αγκαλίτσες στην πολυαγαπημένη και λατρεμένη μου Αγκοράκια και σ'ευχαριστώ που με θυμήθηκες με τη συνταγούλα! Μόλις δωθεί η κατάλληλη ευκαιρία, θα τη δοκιμάσω και θα την τσακίσω όοοοοοοολη!!!

Χαιρετώ κι αποχωρώ αλλά με την υπόσχεση να ξανάρθω σύντομα!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα, κορίτσια!!:D

Σιγά σιγά, πρώτα ο Θεός, θα μπω στο κλάμπ σας!!Είμαι έγκυος σε δίδυμα, αγοράκια όπως φάνηκε στην αυχενική!!!!!Είμαι 13 εβδομάδων και κάτι ψιλά... Έχω φοβερός άγχος μιας και τα μωρά βρίσκονται στον ίδιο σάκο χωρις τη μεμβράνη που μπορεί να τα χώριζε και παίζει να τα πάρουν νωρίς (33-34)...:-(:sad::-( Αυτό είναι το πρώτο και μεγάλο άγχος... Μετά, έχουμε κι άλλα!!Θα είναι ίδια. Πώς θα τα ξεχωρίζω;;;;;Πού θα κοιμούνται; Πώς θα τα ταίζω; Ταυτόχρονα; Α!Εχω και μια μπέμπα 1 έτους... Τί θα κάνουμε;;;;;;;:confused::confused::confused::confused:

Ελπίζω να τα λέμε. Φιλιά στα μπεμπάκια!!!!!!

Zoiskos, εχω και εγω δυο αγορακια διδυμα, σχεδον 8 ετων.

Μια χαρα θα τα καταφερεις, μην σκας! Για εμενα η ρουτινα ειναι το παν! Οσο εχεις ρουτινα και σταθερο προγραμμα θα εισαι οκ.

Φροντισα απο νωρις να τα εχω στο ιδιο προγραμμα, να τρωνε και να κοιμουνται την ιδια ωρα αλλιως τιποτα δεν γινεται.

Εχεις και το μωρο :)

Εγω ειμαι αντιθετα, τωρα περιμενω το τριτο. Ευελπιστω επειδη θα ειναι 8 1/2 οταν με το καλο γεννηθει, να εχω βοηθεια (μην φανταστεις τιποτα μεγαλο, φερε μου μια πανα, φερε το μπιμπερο, προσεχε την μια στιγμη, τετοια πραγματα).

Για να δουμε!

Ο,τι θες, ρωτα :)

Οσο για το πως να τα ξεχωριζεις εγω δεν τα εντυσα ποτε ιδια παρα ελαχιστες φορες.

Βαλε ενα σημαδακι το ποδαρακι ή βαψε ενα νυχακι, ετσι θα ξερεις ΠΟΙΟ ταισες και ποιο αλλαξες καθε φορα!

Και εμενα ηταν προωρα, μια χαρα ειναι :)

Φιλια

Τινα

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

Καλωσηρθατε καινουργιες μανουλες!zoi μην ανησυχεις να εισαι σιγουρη οτι θα τα ξεχωριζεις.εγω ειχα προβλημα με τον παιδικο μεχρι να ξεχωριζουν τα παιδια,και ο μπαμπαδ μας μια φορα εδωσε αντιβιωση στο αλλο μωρο...αλλα με το καιρο μαθαινεις

Καλησπερα κοριτσια!!

καλο φθινοπωρο να εχουμε!!! Χαμος νομιζω εχουμε εξαφανιστει ολες!!

καλως ορισατε κιολας οι καινουριες!

zoiskos μην αγχωνεσαι απο τωρα για ολα αυτα. Υπαρχουν λυσεις! Τωρα φροντισε απλά να ξεκουραστεις:cool:

tina 8 χρονων τι λες τωρα ειναι μεγαλα παιδια σιγουρα θα σε βοηθανε και θα το εχουν σαν κουκλάκι! ασχετο το ωραια ελευθερια οταν τα παιδια ειναι πλεον 8 ε??

καντι να σου ζησουν!!

λαερτα χρονια σας πολλά!!

και της σεβη δεν ειναι καπου τωρα κοντα?? ευχες π[ολλες!!!!!!!!!!

μπουγκος εσενα τι κανουν τα αγορια σου??

δεν ξερω ποια αλλη κοπελα ξεχναω, γραφω λιγο γρηγορα...

λοιπον εμεις εχουμε μεγαλωσει πολύυυυυ, αλλά κοριτσια μου πολύ κουραση. Βασικα δεν ειναι x2 αλλά στο τετραγωνο!!! ειναι και ζορικοι καπως ή τους εχουμε καλομαθει ή εγω παρατηρω ολα τα αλλα ησυχα παιδακια που καθονται σε μια μερια πολλη ωρα, δεν ξερω τι αλλά το αποτελεσμα ειναι οτι ....περναω δυσκολα!!

το καλο ειναι οτι εχω ακομα 3 μηνες αδεια , και οτι εχω κανονισει μια κοπελα να ερχεται να με βοηθαει. Τα οικονομικα μας ειναι τραγικα χαλια βεβαια, αλλά δε γινεται αλλιως.

ακομα ξυπνανε το βραδυ φυσικα, τουλαχιστον 1 στις 2 νυχτες...ετσι για να μην παιρνουμε θαρρος!

φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μετα απο πολυ καιρο.....καλησπερα!!!!!!

Ειστε καλα; βλεπω πολλες απουσιες,αντε φθινοπωριασε,για να μαζευομαστε!!!!!!:tongue:

Να καλοσωρισω και εγω τα νεα κοριτσια!!!

Zoiskos και γω διδυμα αγορακια εχω! ολα θα τα καταφερεις,εαν εχεις και βοηθεια απο μαμα η πεθερα ακομα καλυτερα!

Tintail πως ειναι η ζωη με τα αγορια;

Με το τικερακι σου ανατριχιασα...μπραβο σας!

Τα δικα μας νεα ειναι οτι θα ξεκινησουμε παιδικο,περασαμε μεσω εσπα!:P

Μεγαλωνουμε και θεριευουμε! Πια κοιμουντε σερι ολο το βραδυ απο 22 μηνων και ναι ξεκουραζομαστε! και 2 ωρες το μεσημερι....το βραδυ κοιμουντε 11 παρα με 9 παρα το πρωι!

Εχουν ηρεμησει αρκετα,παιζουν μεταξυ τους...περασαμε μια φαση 2 μηνων να ξεμαλλιαζει ο μικρος τον μεγαλο αλλα το ξεπερασαμε και αυτο!

Επιτελους κοψαμε το αλεσμενο φαγητο και μας ταλαιπωρει λιγακι το μικρο,εχει μεσημερια που μενει νηστικο!:(

Απο δοντακια το μεγαλο κολλησε στα 12 και το μικρο εχει 19!

Απο λεξουλες τπτ....τουλαχιστον καταλαβαινουν τα παντα!

Αυτα ειναι τα νεα μας...:tongue:

Τα φιλια μου σε ολες!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια, καλό φθινόπωρο να χουμε! Χαθήκαμε όλες, χάθηκα κι εγώ γιατί έτρεχα και δεν έφτανα με τους ταλιμπάν μου. Καλωσορίσανε και τα νέα κορίτσια, μανούλες και μέλλουσες.

Σέβη, χαίρομαι που σας πήραν παιδικό. Εγώ δεν δικαιούμαι ΕΣΠΑ γιατί είμαι δημόσιος υπάλληλος και δεν μας πήραν στους παιδικούς του δήμου. Στεναχωρήθηκα, αλλά τι μπορώ να κάνω;Για ιδιωτικό ούτε που το σκεφτομαι.

Τα δικά μου τα παιδιά έχουν αγριέψει πολύ. Δεν ξέρω αν φταίνε οι διακοπές και το περα δώθε, είναι ώρες που τα γκρεμίζουν όλα στο σπίτι και σφάζονται. Βασικά ο Αλεξ φταίει, που έχει καπελώσει τον Μιλτο τελείως και του έχει πάρει τον αέρα. Πολύ διαφορετικά παιδιά, πάρα πολυ. Ο Αλεξ λεει ένα σωρό λεξούλες και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά και κανει πού και πού και καμια προτασούλα, ο Μίλτος πολλές συλλαβές και ήχους και μόνο μαμα, μπαμπά και οπα. Αλλά τα καταλαβαίνει όλα, και στις δύο γλώσσες.

Ο ύπνος, μεγάλο θέμα ακόμα. Κοιμούνται λίγο καλύτερα τη νύχτα κάποιες φορές αλλά ξυπνάνε νωρίς (4ή 5) για γάλα και μετά ξανακοιμούνται μέχρι τις 6 -7, αναλόγως. Το πρόβλημα τώρα είναι οτι ξεκίνησε ο ΑΛεξ να βγαίνει από την κούνια του και το κάνει ίσα με και 50 φορές το μεσημέρι κι αλλες τόσες το βραδυ, αντί να ξεκουραζόμαστε μας φεύγει η μεση. Ασε που μπαίνει στο κρεβάτι του αδερφού του και τον ξυπνάει, ή τον καβαλάει και λέει Ντέι, Ντεί! Και κλάμα ο Μίλτος.... άσε, ζούμε ένα τσίρκο, δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε.

Τζεμινι, χαίρομαι που έχεις ακόμα άδεια και που έχεις και βοήθεια, όσο κι αν σου κοστίζει. Δεν αντέχεται το θέμα, κι εγώ τα έχω παίξει τελείως και τώρα που άνοιξαν πάλι τα σχολεία θα υποφέρουμε. Ασε που δεν ξέρω και που θα είμαι τελικά γιατί μου λένε ότι ίσως κριθώ υπεράριθμη, αλλά δεν ξέρουν ακόμα, και θα μου πουν την Παρασκευή. Από οργάνωση, άλλο τίποτα.

Ελπίζω να περάσατε όλες ωραία καλοκαίρια και να είναι τα μωρά σας μια χαρά, να σας παιδεύουν αλλά να σας γλυκαίνουν κιόλας. Αντε να μαζευόμαστε τώρα, να τα λέμε όσο μπορούμε κι από δω. Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Μας δε δικαιουσαι κ εσυ αδεια κανονικα? ειναι οπως τους τριτεκνους.. ψαξτο λιγο. αλλαξε η εγκυκλιος στις 13/08.

ειδες εμεις οι δημ υπαλληλοι ειμαστε προνομιουχοι και δε δικαιουμαστε εσπα....τι να πεις...

κ εγω αποσπαση περιμενω κ ειμαι σε αναμμενα καρβουνα. Δε μας βλεπω καλα φετος...

τους μιλας αγγλικα καθολου ή μιλας εσυ με τον αντρα σου κ ακουνε? ή λετε κανα τραγουδακι ή τους λες πχ ελα να βαλουμε το ποδαρακι στο παντελονι, πως λενε το ποδαρακι? 'leg' κτλ κτλ πολλες ερωτησεις ε? γραφω κ γρηγορα... απλα΄σκεφτομαι μπας και τους λεω κ εγω τιποτα. κ εμεις ακομα μαμα στο τσακιρ κεφι. εχουμε μεινει στα φωνηεντα ολο άααα και ααααα λενε! χαχαχααχα

ωχ ξυπνησε

εντιτ σεβη αρα να ελπιζω κ εγω στους 22 μηνες ε!

μπραβο τα αντρακια που θα πανε σταθμο! θελω κ εγω του χρονου να τα παμε αν εχουν κοψει την πανα δηλαδη...

δεν πειραζει που δε μιλανε, οι αντρες δε μιλουν πολύ λεει και το ασμα!!

κ εμενα ο μικρος δαγκωνει τον μεγαλο... ανυπομονω να τους δω να παιζουν μαζι!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...