Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι!!

Mpougos κι εσείς μου λείψατε πολύ και μακάρι να καταφέρω να έρθω κάποια στιγμή μετά τον Σεπτέμβρη και να κανονίσουμε συνάντηση να τα πούμε από κοντά!!

Efoulito γέννησες ε? Τι ωραία!!! Να σου ζήσουν τα μικράκια σου!! Να σαραντώσουν με το καλό!! Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να ξέρεις πότε θα στρώσει ο βραδινός ύπνος. Τα δικά μου άργησαν πολύ.... πάρα πολύ!! Έχει άλλα όμως που στρώνουν γρήγορα!!!

Υπομονή!! Και οι κολικοί θα περάσουν και μετά έχουμε άλλα και πάει λέγοντας!! Το θαύμα όμως που ζούμε είναι τεράστιο και ξεπερνάει το κάθετι...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κορίτσια μου, το Θαυμα ειναι μεγάλο!! Ειμαστε ευλογημενοι όλοι οι διδυμογονείς!!

Το καταλαβαινω ότι μπορει να αργήσουν. Θα κανουμε υπομονή.

mpougos, συμφωνω σε αυτο που λεει η παιδιατρος σου. Θελει χρονο. Αν το ζητουν φυσικα και πρεπει να τους το δινουμε.

Το ασχημο ειναι οταν τρωνε μεσα στη νυχτα και μετα δεν τους παιρνει ο υπνος, εχουν εκνευρισμο και κουνιουνται και κανουν φωνουλες, και στο τελος πατανε και το παραπονο. Εχτες η μικρουλα μου, 2 ωρες καναμε να την κοιμησουμε. Πω πω, Θεουλη μου τι δύσκολο μεσα στη νύχτα. Να θες να κοιμηθεις, γιατι ολη μερα ξερεις οτι δεν θα πολυμπορεσεις. Δευτερη φορά νευριασα μαζι της και μετα τρελλαθηκα στις τυψεις. Φανταζομαι το παθατε ολες.

Infacolid ο παιδιατρος μας ειπε να δωσουμε, δεν κανει βεβαια θαυματα το ξέρω.Το εχουν τα φαρμακεια ξέρετε? Εχω φαρμακειο διπλα και δεν το εχει, εχει ενα άλλο. Ειπα να παρω όμως infacolid. Θα ψαξω απο αυριο σε άλλο.

Φιλια κοριτσια μου.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Καλημερα!!!!!! Ποσο καιρο εχω να γραψω; ουτε και θυμαμαι!:rolleyes:

Efoulito να σου ζησουν τα παιδακια σου!

Εμεις ανηκαμε στην κατηγορια που κρατησαν οι κολικοι 6 μηνες! ναι παει και τοσο!

Το infacolic δεν τους εκανε τπτ,αντιθετα στα δικα μου τα δυσκολευε να ρευτουν κιολας...πηραμε και γαλα a/c που βρωμαγε,ουτε και με αυτο ειδαμε διαφορα!

Αυτο που τα βοηθησε ηταν οι σταγονες οι biogaia!

Υπνο βραδυνο κανανε 2 1/2 μηνων,δλδ 12 με 6 το βραδυ και αυτο μεχρι να πανε 4 μηνων,μετα αρχισαν παλι τα ξενυχτια γιατι ξεκινησανε να πονανε στα ουλα!

Προσπαθησε να κοιμασαι μεσα στην μερα.....δεν γινεται αλλιως!

Στην ηλικια σας κοιμομουν 2 με 3 ωρες την μερα και φυσικα ποτε συνεχομενες!

Οσο αφορα τον υπνο αλλα παιδακια κοιμουντε σερι και αλλα οχι!

Εμεις επρεπε να φτασουμε 22 μηνων για να κοιμουντε 3-4 βραδυες σερι και 2 ξενυχτι!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!! Ποσο καιρο εχω να γραψω; ουτε και θυμαμαι!:rolleyes:

Efoulito να σου ζησουν τα παιδακια σου!

Εμεις ανηκαμε στην κατηγορια που κρατησαν οι κολικοι 6 μηνες! ναι παει και τοσο!

Το infacolic δεν τους εκανε τπτ,αντιθετα στα δικα μου τα δυσκολευε να ρευτουν κιολας...πηραμε και γαλα a/c που βρωμαγε,ουτε και με αυτο ειδαμε διαφορα!

Αυτο που τα βοηθησε ηταν οι σταγονες οι biogaia!

Υπνο βραδυνο κανανε 2 1/2 μηνων,δλδ 12 με 6 το βραδυ και αυτο μεχρι να πανε 4 μηνων,μετα αρχισαν παλι τα ξενυχτια γιατι ξεκινησανε να πονανε στα ουλα!

Προσπαθησε να κοιμασαι μεσα στην μερα.....δεν γινεται αλλιως!

Στην ηλικια σας κοιμομουν 2 με 3 ωρες την μερα και φυσικα ποτε συνεχομενες!

Οσο αφορα τον υπνο αλλα παιδακια κοιμουντε σερι και αλλα οχι!

Εμεις επρεπε να φτασουμε 22 μηνων για να κοιμουντε 3-4 βραδυες σερι και 2 ξενυχτι!

Καλημερα σε όλα τα κορίτσια.

Ευχαριστώ sevi μου. Εχουμε μελλον λοιπόν για τον βραδυνό ύπνο. Το ξέρω. Τις σταγονίτσες που μου λες τις σημείωσα, αν εχουμε κολικους να τους εχω υπόψιν μου.

Εμεις σήμερα είμαστε 37 ημερών και σαραντιζουμε το Σάββατο!! Μεγαλώσαμε αλλά εχουμε δρόμο. Φανταζομαι πως τώρα σιγα σιγά φτιάχνει το ανοσοποιητικό τους και μπορούμε να μην έχουμε και μεγάλη υστερία με την υγιεινή?

Θελω να πω, μας είπε ο γιατρός να σφουγγαριζουμε και να ξεσκονιζουμε το δωματιο που τα έχουμε κάθε μέρα (καλά, εμείς τα κάνουμε καθε 2 μερες), τώρα θα μπορούμε και 2 φορες την εβδομαδα φαντάζομαι. Δεν τον ρώτησα που μας είδε την Παρασκευή. Εσεις τι κάνατε?

Παντως τα κιλάκια μας ήταν την Παρασκευή ήταν 3450 και 3300. Για την ώρα τρώνε ακόμα 90 ml, και κάποιες φορές δεν τους φτάνει και τρωνε άλλα 30. Μας ταλαιπωρει λίγο το να καταλαβουμε αν θελουν και άλλο. Συνηθως τους παιρνει ο ύπνος ενω τρωνε, και φτανουμε για να τελειωσουμε τα 90 ml τα 40-50 λεπτα. Μετα ησυχαζουν, τους βαζω στα καλαθακια η το ρηλαξ, και μετα ξυπνανε και γκρινιαζουνε ενω μπορεί να έχει περάσει μιση ώρα και τρωνε αλλα 30.

Εσας κορίτσια ποτε αρχισαν να τρωνε 120 ml με την μία? Δεδομενου βεβαια ότι τα κιλακια μας τωρα στις 40 μερες θα είναι γυρω στα 3650 και 3500.

Και να ρωτησω κατι αλλο βρε κορίτσια. Τους επιανε εσας καμμια υστερία συγκεκριμενες ώρες? Δεν πιστευω να γινεται συνέχεια? Γιατί εμάς τελευταία, μετα το μπανιο και το γεύμα των 2100 ή 2200 τους πιανει υστερία και δεν κοιμουνται και γκρινιαζουν. Κουνα κουνα και με πιπιλες, μετα απο κανα 2ωρο κοιμουνται. Πιο συχνα πιανει την μικρή μου, ειναι φορές όμως που τους πιανει ταυτοχρονα. Και φυσικά όλη μέρα τρωνε κοιμουνται, και ισως είναι λογικο να τους πιανει αυτο το βράδυ. Αλλα τι να κανουμε? Μπορουμε τοσο μικρά να τα κρατήσουμε ξύπνια την μέρα? Οχι.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Tι νεκρα ειναι αυτη!!!Οπου κι αν ειστε,να περνατε καλα με τις οικογενειες σας και με αγαπημενα προσωπα.Εμεις εδω,δεν θα παμε πουθενα...του χρονου να ειμαστε καλα,ισως το τολμησουμε......το τικερακι μου εχει κολλησει εδω και μερες,πως το φτιαχνουν παλι αυτο....α!ειμαι στην 29η εβδομαδα κι εχθες μια κυρια με ρωτησε αν ειμαι στις μερες μου:evil:.....να σκασω ειμαι,εχω τσιμπησει 10 κιλα και με βλεπω να παιρνω οσα πηρα στις μικρες μου....αυτα!!Φιλια πολλα!!!!!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλά μου κοριτσάκια, καλημέρα!

Μπήκα συγκινημένη, θυμάμαι ότι σαν σήμερα, πριν τρία χρόνια, έστειλα μήνυμα σε όλες σας και έφυγα για το μαιευτήριο....

Λίγες ώρες μετά γεννήθηκαν τα αγοράκια μου :)

Μα τι γίνεται, φύγατε όλες διακοπές;;;;;;;;;;;;

Εμείς φέτος στο εξωτικό Χαλάνδρι... Ούτε μια βουτιά ως τώρα...

Φιλάκια, να περνάτε όμορφα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Tι νεκρα ειναι αυτη!!!Οπου κι αν ειστε,να περνατε καλα με τις οικογενειες σας και με αγαπημενα προσωπα.Εμεις εδω,δεν θα παμε πουθενα...του χρονου να ειμαστε καλα,ισως το τολμησουμε......το τικερακι μου εχει κολλησει εδω και μερες,πως το φτιαχνουν παλι αυτο....α!ειμαι στην 29η εβδομαδα κι εχθες μια κυρια με ρωτησε αν ειμαι στις μερες μου:evil:.....να σκασω ειμαι,εχω τσιμπησει 10 κιλα και με βλεπω να παιρνω οσα πηρα στις μικρες μου....αυτα!!Φιλια πολλα!!!!!!!

Γεια σου!

Αν κατάλαβα καλά από το τικεράκι σου, έχετε κι εσείς γενέθλια σήμερα;;;;;;;;;;;;;

:)

Πολύχρονες, χαρούμενες και καλότυχες :)

rPPrp3.png

Αγορακια Να τα εκατοστησουν τα παιδακια σου με υγεια!!!

Εμεις σημερα φυγαμε απο τις διακοπες μας και παμε λιγο στο χωριο και το σκ παλι αθηνα.αργυρω μην ανησυχεις για τα κιλα μετα θα τα χασεις με τοσο τρεξιμο'!!

Γεια σου!

Αν κατάλαβα καλά από το τικεράκι σου, έχετε κι εσείς γενέθλια σήμερα;;;;;;;;;;;;;

:)

Πολύχρονες, χαρούμενες και καλότυχες :)

Καλημερα και να χαιρεστε τα παιδακια σας,να ειναι γερα και τυχερα στην ζωουλα τους!!Εμεις ειμαστε πια 13 μηνων,αλλα για καποιο λογο εχει κολλησει το τικερακι μου...σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου κι εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σας.

498ap2.png

nZqvp3.png

Αγορακια Να τα εκατοστησουν τα παιδακια σου με υγεια!!!

Εμεις σημερα φυγαμε απο τις διακοπες μας και παμε λιγο στο χωριο και το σκ παλι αθηνα.αργυρω μην ανησυχεις για τα κιλα μετα θα τα χασεις με τοσο τρεξιμο'!!

Καλη συνεχεια στις διακοπες σας και με το καλο η επιστροφη...ελπιζω οπως τα λες να ειναι για τα κιλα γιατι κι εγω σ΄αυτες τις "χαλαρες" μερες πονταρω για να γινω οπως ημουν πριν!!Φιλια πολλα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπερα!

χρονια πολλά σε οσα υπεροχα διδυμακια ειχαν αυτες τις μερες γενεθλια! Αργυρω, αγορακια να τα χαίρεστε τα ζουζουνια σας!!!

διακοπες δεν παμε φετος μιας και τ αγορια μου εχουν γινει τελειως αγριμια, ομως πηγαινουμε για μπανιο σχεδον καθημερινα.

αργυρω αααααχχχχ αυτα τα κιλα! μη σου χαλανε τη διαθεση, πρεπει να ειναι το τελευταιο που σκεφτεσαι

επισης να πω σε οποια ενδιαφερεται οτι σε χθεσινη νεα εγκυκλιο για τις αδειες ανατροφης προβλεπεται ενα ακομα 3μηνο για τους γονεις διδυμων.

φιλια σε οοοολες! ελπιζω το σεπτεμβρη να μπουμε δυναμικα!:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...