Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω και κάτι; με τα κακάκια πως τα πάτε; εμείς δεν κάνουμε κάθε μέρα, ειδικά η μπέμπα κάθε 2 με 3 μέρες, που σημαίνει ότι σφίγγεται και υποφέρει λίγο..και όταν τα κάνει βγαίνουν έξω από τα ρούχα της...τι θα κάνουμε, τώρα αρχίζουμε και βόλτες, θα γίνεται χάλια....και ο μπέμπης σφίγγεται και κάνει και αυτό πολλά...αφήστε τα αέρια που αφήνουν...ο μπέμπης σαν γέρος που λεει και η μαμά μου...πω, πω μόνο για ανοιχτούς χώρους μας βλέπω...

leMup2.png

Διαφημίσεις

και μυριζειιιιιι χαχαχαχα

ασε και οι δικοι μου που τα κανουν καθε μερα στην ιδια φαση βρισκονται.Και σφιγκονται και αεριζονται και γεμιζουμε και το παμπερς.Μεχρι και το πουλι τους γεμιζει

να δωσουμε ραντεβου σε καμια κλειστη καφετερια χαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Λοιπον εμενα η μια κανει κακα 5 φορες την ημέρα, αλλα δεν αεριζεται οποτε ζοριζεται...ενω η αλλη αεριζεται αλλα κανει κακα καθε 2 μέρες με την βοηθεια του κιντερτε, οποτε κ αυτη ζοριζεται!

Εγω ρε κοριτσια δεν μπορω να τς βαλω σε μια ταξη, οι γιαγιαδες τους μου λενε οτι μολις σαραντισουν θα ειναι καλυτερα γιατι ακομη ειναι 20 ημερων. Αντε να δουμε!

Σημερα το μεσημερι κοιμηθηκα ενα 2ωρο κ νιωθω λες κ κοιμηθηκα 3 μηνες!:D Ομως τωρα το βράδυ πάλι θα με ξεζουμισουν οι μικρες μου!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

Γιατί όλη την ώρα είναι στο ιντερνετ.... κοίταζα κάτι στικεράκια για παιδικό δωμάτιο... τρελάθηκα.... γλύκα είναι.

Έκλεισα και β' επιπέδου για την Τετάρτη 7/4 το μεσημεράκι. Μαζί με τα δίδυμα θα δούμε και κανένα αρνάκι μιά που είναι και Πάσχα!

Τι κάνεις σήμερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γιατί όλη την ώρα είναι στο ιντερνετ.... κοίταζα κάτι στικεράκια για παιδικό δωμάτιο... τρελάθηκα.... γλύκα είναι.

Έκλεισα και β' επιπέδου για την Τετάρτη 7/4 το μεσημεράκι. Μαζί με τα δίδυμα θα δούμε και κανένα αρνάκι μιά που είναι και Πάσχα!

Τι κάνεις σήμερα;

Χα χα χα ..... Α ωραία, μια εβδομάδα διαφορά έχουμε , εγώ θα την κάνω στις 15/4 την Β' επιπέδου. Καλά μπορώ να πω σήμερα. Σε ποιο site κοίταγες για στικεράκια? Γιατί κι εγώ κοιτάω να δω πως φιάξω το παιδικό πως θα συνδυάσω το αγορίστικο με το κοριτσίστικο και δεν ξέρω τι να βάλω. Εσύ τι σκέφτεσαι?:P

Κοίταζα το http://www.sticky.gr. Αν θέλεις επίσης να κάνεις βάψιμο και όχι αυτοκόλλητα, υπάρχει και το http://www.bubblerooms.gr/, αλλά οι τιμές του πρέπει να είναι πιο τσιμπιμένες. Εμάς το παιδικό δωμάτιο είναι ήδη γαλάζιο πολύ ανοιχτό (δεν είναι ότι θέλαμε ντε και καλά να κάνουμε αγόρια, αλλά έτσι ήταν απο παλιότερα) οπότε λέω να κάνω μία διακόσμηση σε αυτοκολλητάκια και μπορντούρες σε ροζ - μωβ ή να φτιάξω ένα ενυδρείο ή ζωολογικό κηπο.

Εσύ τι λες να φτιάξεις; Θα τα βάλεις από την αρχή στο δωμάτιό τους;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κοίταζα το http://www.sticky.gr. Αν θέλεις επίσης να κάνεις βάψιμο και όχι αυτοκόλλητα, υπάρχει και το http://www.bubblerooms.gr/, αλλά οι τιμές του πρέπει να είναι πιο τσιμπιμένες. Εμάς το παιδικό δωμάτιο είναι ήδη γαλάζιο πολύ ανοιχτό (δεν είναι ότι θέλαμε ντε και καλά να κάνουμε αγόρια, αλλά έτσι ήταν απο παλιότερα) οπότε λέω να κάνω μία διακόσμηση σε αυτοκολλητάκια και μπορντούρες σε ροζ - μωβ ή να φτιάξω ένα ενυδρείο ή ζωολογικό κηπο.

Εσύ τι λες να φτιάξεις; Θα τα βάλεις από την αρχή στο δωμάτιό τους;

Όχι δεν θα τα βάλω από την αρχή αλλά θέλω να το προετοιμάσω. Δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες μετά. Θέλω να είναι έτοιμο. Εγώ αναγκαστικά θα το βάψω ή κατι θα κάνω τέλος πάντων γιατί τώρα είναι λευκό. Σκέφτομαι αποχρώσεις του πορτοκαλί μεκίτρινο. Ουδέτερα, αφού είναι και ένα κι ένα τα μωράκια. Αλλά δεν ξέρω τι παραστάσεις να βάλω. Τον βυθό ή ζωάκια γενικά είχα σκεφτεί κι εγώ αλλά δεν ξέρω ακόμη τι να κάνω. Θα μπω αν είναι και σε αυτές τις σελίδες. Εσύ από την αρχή θα τα βάλεις στο δωμάτιό τους? Λίγο δύσκολο δεν είναι το πέρα δώθε?:?

Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να τα βάλουμε και τα δύο σε ξεχωριστά κρεβατάκια στο δωμάτιό τους, αλλά να βάλουμε και ένα καναπέ που να γίνεται και διπλό κρεβάτι (για το τάισμα, την αγκαλιά ή ακόμα και για ένα μικρό υπνάκο). Το δωμάτιο μας έτσι κι αλλιώς είναι λίγο μικρό και δεν παίρνει δύο κούνιες (ούτε καν μία δεν παιρνει!!) Αντίθετα, το δικό τους είναι μεγάλο και πιο ηλιόλουστο. Σίγουρα θα πάρω και μία αλλαξιέρα, αλλά όχι άλλα έπιπλα!

Τώρα, τι θα γίνει στην πράξη.... μας βλέπω και τους δυο μας να κοιμόμαστε στον καναπέ δίπλα στα μωρά... τουλάχιστον στην αρχή!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να τα βάλουμε και τα δύο σε ξεχωριστά κρεβατάκια στο δωμάτιό τους, αλλά να βάλουμε και ένα καναπέ που να γίνεται και διπλό κρεβάτι (για το τάισμα, την αγκαλιά ή ακόμα και για ένα μικρό υπνάκο). Το δωμάτιο μας έτσι κι αλλιώς είναι λίγο μικρό και δεν παίρνει δύο κούνιες (ούτε καν μία δεν παιρνει!!) Αντίθετα, το δικό τους είναι μεγάλο και πιο ηλιόλουστο. Σίγουρα θα πάρω και μία αλλαξιέρα, αλλά όχι άλλα έπιπλα!

Τώρα, τι θα γίνει στην πράξη.... μας βλέπω και τους δυο μας να κοιμόμαστε στον καναπέ δίπλα στα μωρά... τουλάχιστον στην αρχή!

Καλά μην νομίζεις ούτε εμένα χωράνε κούνιες. Το ένα θα μπει σε λίκνο και το άλλο σε πορτ μπεμπε για αρχή. Αργότερα, στο τρίμηνο μάλλον θα πάνε στο δωμάτιό τους. Έτσι σκεφτόμουν. Δεν ξέρω πως θα βγει στην πορεία. Στην πράξη τα βλέπεις όλα. Στην θεωρία και στα λόγια όλα καλά είναι αλλά αν δεν τα δεις......... όπως με βολέψει δεν ξέρω. :D

και εγώ κάπως έτσι το βλέπω... trial & error learning! Εντελώς! Καλά, θα γίνουμε κάτι χαζομαμάδες... και το απολαμβάνουμε κιόλας! Το κορυφαίο που κάνω είναι ότι μετράω καθε λίγο και λιγάκι την κοιλιά μου να δω αν μεγάλωσε. Εφτασα στους 92 πόντους!!!! Και έχω τρελάνει και τον καλό μου στη διδυμο-φλυαρία!

Α, δεν σου είπα για τις καινούριες αγορές... δύο μάρσιπους! Τώρα αν τους χρησιμοποιήσω ποτέ, είναι άλλο θέμα. Ετσι, όταν τα βγάζω και τα δύο θα παίρνω το καρότσι, όταν πρέπει να πάρω μόνο το ένα, το μάρσιπο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

και εγώ κάπως έτσι το βλέπω... trial & error learning! Εντελώς! Καλά, θα γίνουμε κάτι χαζομαμάδες... και το απολαμβάνουμε κιόλας! Το κορυφαίο που κάνω είναι ότι μετράω καθε λίγο και λιγάκι την κοιλιά μου να δω αν μεγάλωσε. Εφτασα στους 92 πόντους!!!! Και έχω τρελάνει και τον καλό μου στη διδυμο-φλυαρία!

Α, δεν σου είπα για τις καινούριες αγορές... δύο μάρσιπους! Τώρα αν τους χρησιμοποιήσω ποτέ, είναι άλλο θέμα. Ετσι, όταν τα βγάζω και τα δύο θα παίρνω το καρότσι, όταν πρέπει να πάρω μόνο το ένα, το μάρσιπο.

Α ωραία. Μεγιά. Ωραία. Ε θα το δεις αυτό. Αν σε βολέψουν....... Α καλά. Εσύ μετράς και την κοιλιά. Εγώ δεν το έχω κάνει καθόλου αυτό. Με το φαγητό πως πάει? Τι φάγαμε σήμερα? Πολύ πάλι?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...