Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αργυρω ,χιλιοχρονη και ευτυχισμενη!!να χαιρεσε την οικογενεια σου και με το λκαλο το νεο μελος!!:D:D

καλημερα σε ολες αν και χαθηκα...καλοκαιρακι και ολο και καμια βολτα παμε με τα παιδια!!σαβ/κο ολο γαμους και βαφτισεις και καμια θαλασσα!13 αυγουστου παμε 15 μερες για μπανακια!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλησπέρα σε όλες. Ειμαι νεα διδυμομανουλα. 20 ημερων σήμερα τα ζουζούνια μου, κοριτσακι και αγοράκι.

Θα ήθελα καμμιά συμβουλή για τα πονακια που έχουν σε αυτες τις μερες. Δεν εχουμε κολικούς αλλά καμια φορά δεν κλεινουν ματι, και τα βλεπεις υποφέρουν από πονακια.

Πως τα βγαλατε περα βρε κορίτσια με 2 νινιά 40 μερες? Δωστε καμια συμβουλή.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Να σου ζησουν!! Υπομονη,μηπωσ ξεκινησαν οι κολικοι;εγω τους ειχα τα κουνιστα της f.pr. Και τους εβαζα μεσα και ηρεμουσαν,γιατι δεν ηθελα να την πατησω απο τις αγκαλιες.προσπαθησε και εσυ να ξεκουραζεσαι παραλληλα με τα μπεμπε οταν κοιμουντε.

Αργυρω, χρονια πολλα!!!!!! να χαιρεσαι τα παιδακια σου και με το καλο το νεο μελος!!

μαι χαρα ειμαστε κι εμεις,οι μικρες μεγαλωνουν,ολο σχεδια και γελακια ειναι ,εξακολουθουν αν ειναι πολυ φρονιμα μωρακια,δεν με κουραζουν (σε αυτο τουλαχιστον) καθολου.

τα πρακτικα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα,δηλαδη να πεταχτω καπου-τυπου σουπερ μαρκετ πχ- δεν το συζητω,πρεπει να εχω οργανωθει απο πριν,καποιος να κρατησει τις μικρες,για να εχω ελευθερια κινησεων.αυτο με δυσκολευει πολυ,γιατι εχω μαθει να ειμαι ανεξαρτητη,αλλα πρεπει να ξεσυνηθισω τωρα τι να γινει,και να μαθω να ζηταω και βοηθεια οταν την χρειαζομαι,κατι που απεφευγα πολυ πριν.

Με το αυτοκινητο παλι,και τα καρεκλακια βαλε βγαλε,και καροτσι πορτ παγκαζ,και πάλι βαλε βγαλε μονη μου δεν παιζει,και την μεγαλη να μην στεκεται σε ενα σημειο,με κινδυνο να πεταχτει στον δρομο οσο εγω βαζω -βγαζω καροτσια -κρεκλακια ,φρικη ακουγεται!ετσι μενουμε σπιτι τα πρωινα,και παμε βολτουλα ολοι μαζι το βραδακι που ο αντρας μου δεν δουλευει και τα πραγματα ειναι πιο ευκολα.

Η πλακα ειναι που ενω παλια το σκεφτομουν να παω για τις δουλειες μου μαζι με την μεγαλη,τωρα αυτο μου φαινεται παιχνιδι!! αφηνω τον αντρα μου τα απογευματα με τις διδυμες και πηγαινω με την μεγαλη παντου στις δουλειες μου,για βολτα.

κοριτσακια,ηθελα επισης να πω,μου εχει περισσεψει μαγνησιο,και αναβραζον και trofocart,οποια το χρειαζεται,στειλτε κανενα πμ να σας το στειλω,οκ?

και φολικο ενα κουτακι .

σας φιλω,παω για μαγειρεμα!

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες σας!!!Κι εσεις ο,τι επιθυμειτε για τις οικογενειες σας!!!Εμεις σβησαμε και το πρωτο μας κερακι...περναει ο καιρος πολυ γρηγορα!!Λειπαμε το Σ/Κ,καλα ητανε αλλα και κουραστικα μπορω να πω.Ας μην ειμαι αχαριστη ομως,οι μικρες ξετρελαθηκαν με την θαλασσα και χαρηκα που εβλεπα τον μπαμπα τους να παιζει μαζι τους.Η θαλασσα ηταν πεντακαθαρη και εκανα κι εγω τις βουτιες μου.Αλλη διακοπη απο την ρουτινα μας δεν αναμενεται μεχρι τον Οκτωβρη που θα γεννησω,οποτε αυτο ηταν για εμας.

Εfoulito,να σας ζησουν τα μπεμπακια σας,μηπως ειναι κολικοι?Τα εχω περασει με την μια πολυ εντονα,ολη την νυχτα περπατημα στο σπιτι...αστα,ελπιζω τα δικα σας να ειναι πιο ηπια τα συμπτωματα.Κουραγιο,στο τριμηνο αυτα περνανε.

Δεν μπαινω συχνα,αλλα σας σκεφτομαι...φιλια πολλα!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Archi ευχαριστώ! Και για να συνεχίσω την κουβέντα των ενηλίκων , το τρίτο που μου λείπει (θυμάσαι που λέγαμε τι μας λείπει; ) είναι το να κλείσω το τηλέφωνο κάποια στιγμή χωρίς την πρόταση : "Σ'αφήνω τώρα γιατί κλαίνε τα παιδιά" . Εσύ , βλέπω το σινεμά ;)

Εφουλίτο καλώς ήρθες. Κι εμείς είχαμε πονακια, το αγόρι, ελαφριοί κολικοί. Το infacolic κάνει θαύματα, αλλά μη δίνεις τίποτα χωρίς να ρωτήσεις τον παιδιατρό σου. Επίσης το να τον βάζουμε πάνω μας με την κοιλίτσα του να πιέζεται ελαφρώς, (μπρούμητα δλδ). Επίσης ζεστά πανάκια στην κοιλίτσα σαν κομπρεσούλες, αν και με αυτή τη ζέστη μάλλον δεν ενδείκνυται...

jYwYp3.png

Κανετε βολτουλες με τα μικρα σας υποθετω σημερα....μερικες ισως ειστε θαλασσα και ξεφυγατε λιγο απο την ρουτινα....οπου και να ειστε να περνατε καλα.Εμεις σπιτι,εκανα δουλειες,μαγειρεψα για τις μικρες,για εμας φροντισε η mother,παστιτσιο σημερα το μενου κι ελπιζω να βαλει μπολικο και για αυριο.

Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι ποιο γαλα να τους δωσω τωρα που χρονισαμε,να συνεχισω με την σκονη?να δωσω φρεσκο??δεν ξερω αυτα τα τυπου νουνου και δελτα τι λενε.Τι μου προτεινετε βρε κοριτσια???επισης φοβαμαι να τους δινω φαγητο λιωμενο με το πιρουνι,αναγουλιαζουν ευκολα και μερικες φορες μου πνιγονται.Ειναι νωρις ακομη???

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Τι κάνετε?

Ούτε που θυμάμαι πότε έγραψα τελευταία φορά αλλά σας σκέφτομαι συνέχεια...

Ασχολούμαι με το σύλλογο πάρα πολύ και τρέχω και με τα μικρά και δεν προλαβαίνω...

Ελπίζω να είστε καλά!

Εμείς είμαστε μια χαρά, τα μικρά έχουν ζωηρέψει απίστευτα πολύ.. μου βγάζουν το λάδι καθημερινά... φανταστείτε ότι πχ για να με αφήσουν να μαγειρέψω πρέπει να τα αφήσω να διαλύσουν το σπίτι :)

Τώρα ετοιμάζω τα χαρτιά για τον παιδικό σταθμό. Ακόμα και με τον ΕΕΤΑΑ να μην μπουν θα τα βάλω σε δημόσιο. Ο Κοσμάς έχει βγάλει πάνα αλλά ο Βασίλης ακόμα. Θα μάθει όμως πού θα πάει.

Επίσης, είμαι σε δίαιτα... :) έχασα κιλά αλλά συνεχίζω.. αυτή τη φορά είμαι αποφασισμένη να τα χάσω όλα!

Αυτά τα κύρια νέα μας!!

Σας φιλώ γλυκά!!

RKdwp3.png

Εφουλίτο καλώς ήρθες. Κι εμείς είχαμε πονακια, το αγόρι, ελαφριοί κολικοί. Το infacolic κάνει θαύματα, αλλά μη δίνεις τίποτα χωρίς να ρωτήσεις τον παιδιατρό σου. Επίσης το να τον βάζουμε πάνω μας με την κοιλίτσα του να πιέζεται ελαφρώς, (μπρούμητα δλδ). Επίσης ζεστά πανάκια στην κοιλίτσα σαν κομπρεσούλες, αν και με αυτή τη ζέστη μάλλον δεν ενδείκνυται...

Εfoulito,να σας ζησουν τα μπεμπακια σας,μηπως ειναι κολικοι?Τα εχω περασει με την μια πολυ εντονα,ολη την νυχτα περπατημα στο σπιτι...αστα,ελπιζω τα δικα σας να ειναι πιο ηπια τα συμπτωματα.Κουραγιο,στο τριμηνο αυτα περνανε.

Δεν μπαινω συχνα,αλλα σας σκεφτομαι...φιλια πολλα!!!

Ευχαριστώ για τις συμβουλες κορίτσια. Ο γιατρός δεν δινει σταγονες γιατί οι αλήθεια δεν τους πιανει συνεχεια ο πόνος, ειναι καποιες φορές οπότε για την ώρα ειναι πονάκια ή ελαφριοί κολικοί. Δεν ξέρω. Θα μας δει μεθαυριο ο γιατρός. Για την ωρα τους βαζω θερμοφοράκι στην κοιλίτσα και μπρουμυτα στο γονατο.

Σημερα ειμαστε 1 μηνων. Μαλλον στο τριμηνο ησυχαζουμε από τετοια συμπτωματα εεε? Πω πω πολυ μακρια μου φαινεται. Ελπιζω και νωρίτερα.

Τωρα ειμαι περιεργη αφού σαραντισουμε, πως και ποτε θα μπορεσουμε να σταματήσουμε το μεταμεσονυχτιο γευμα. Θα μας πει και ο γιατρος μας μεθαυριο συμβουλες φανταζομαι. Μπας και σταματησουν οι μαμαδες να κοιμουνται μαζι μας.

Εσεις πως καταφερατε να διαμορφωσετε το βραδυνο προγραμμα και να τα κανετε να κοιμουνται ολη νύχτα?

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Νομιζω είναι μικρα ακομα,τωρα σιγα σιγα θα ξεχωρισουν την ημερα απο την νυχτα.Παντως εγω αργησα να κοψω τα βραδυνα ταισματα παρα πολυ γιατι η παιδιατρος μας ειναι τις αποψης οσο ζηταει το παιδι σημαινει οτι το εχει αναγκη,ετσι αργησα πολυ...

JASMINI μη χανεσαι...μας έλλειψες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...