Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσακια μου εμεις καλα ειμαστε..θελουμε το σκ να τους παμε σε καμια παραλια να ξεσαλωσουνε επιτελους!φιλακια σε ολες σας.κοριτσια οσο μεγαλωνουν θα ηρεμησετε και θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριστια

σας εχω παρακολουθησει καποιες φορες

εχω διδυμα αγορακια 4 ετων και ενα μπεμπη 2 μηνων ο οποιος μας τρελανει ολους μας χαχα

τα διδυμα εχουν ξετρελαθει και τον υπεραγαπανε

ελπιζω να μπαινω λιγακια να τα λεμε

kermar καλως ήρθες!

Τζεμάκο και Μορίτσα ευχαριστώ για τις ευχές... Μακάρι, μακάρι! Θα ταλαιπωρηθεί η μικρή μου, αλλά να γίνει η δουλειά τουλάχιστον, γιατί έχω ακούσει ότι το πρόβλημα παραμένει πολλές φορές παρά το χειρουργείο :(

Τζεμ, όσο για την ενέργεια των παιδιών, είναι ένα θέμα. Το βλέπω κι εγώ όταν πάμε βόλτα είναι η καλύτερή τους, όταν όμως τα απογεύματα μένουμε μέσα, λυσσάνε.

Όσο για το "θέλω το ίδιο πράγμα" Μορίτσα, εννοείται. Μπορεί να έχουν και τα δύο μια πανομοιότυπη κίτρινη μπάλα.... Ε, του άλλου, είναι πάντα καλύτερη! :) :)

jYwYp3.png

Γειά σας κορίτσια! Γράφω από κινητό και αν και θέλω να πω διάφορα θα αρκεστώ σε μια καλησπέρα έτσι για να πω μια κουβέντα με έναν ενήλικο άνθρωπο. Ευχαριστώ και για τις απαντήσεις σας.

Mpougos περαστικά. Καλά μπάνια τώρα!!!!

Ithaki περαστικά και σε εσάς!!! Να πάνε όλα καλά!!!!

Argyro και εγώ ψάχνω...

Gem όπως τα λέει η mpougos...

Kermar να σου ζήσουν!!! Πως είναι στα 4;;;

Δεν θέλω να παραπονιέμαι αλλά θέλω θερινό σινεμά με μπύρα και ποπ κορν...sky fallllllllll..............

JDfvp3.png

bDyqp3.png

καλημερα κοριστια

εχω διδυμα αγορακια 4 ετων και ενα μπεμπη 2 μηνων ο οποιος μας τρελανει ολους μας χαχα

Καλωσηρθες,ηδη σε θαυμαζω με τρια οπως και αλλες κοπελες εδω στο καφε μας!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριστια

γεια σου κι απο εδω!!καλωσηρθες στην παρεα μας!!!:):)

Hello!!!

Αχ... μεγαλώνουμε κ εντός του μήνα είπε η γιατρός να αρχίσουμε το ρυζάλευρο κλπ...

Και το βυζί βυζί έτσι??? αποκλειστικός θηλασμός μέχρι στιγμής και όλα καλά.

Σε καμιά 10αριά μέρες κατεβαίνουμε στο νησί κ η θάλασσα είναι στα πόδια μας, οπότε και οι μικρές θα κάνουν τα πρώτα τους μπάνια.

Εσείς σε τι ηλικία αρχίσατε?

Να πάρω σωσίβια?

Τα swimming pants (babylino για εντός της θαλάσσης)τους τα βάλατε από τόσο μικρά?

Με τι φρούτα ξεκινήσατε όσες ξεκινήσατε καλοκαίρι?

Που τα καθίζατε για να τα ταΐσετε τόσο μικρά? (γιατί εμείς καρεκλάκια φαγητού θα έχουμε στο καινούργιο σπίτι, τώρα είμαστε υπό μεακόμιση).

Όσες τα κοιμίζατε στο ίδιο κρεβάτι μέχρι πόσο πήγε? εγώ έχω αρχίσει κ τις βρίσκω τη μια πάνω στην άλλη...

...Σόρυ για τον καταιγισμό των ερωτήσεων... αλλά που αλλού να τις κάνω οεο???

μια χαρα τα λες για την αδεια, εκτος απο τα κοκκινα....δε σημαινει οτι θα παρουμε αδεια επειδη παμε δικαστικως. συνηθως μαλιστα παιρνουμε ενα γλυκυτατο τιποτα και κλαιμε και τα χρηματα μας!!:evil: το δικαστηριο μπορει να μας δωσει 9 μηνες, 3μηνες, 1 μηνα ή ακομα και κανεναν. τωρα για ευρωπαικο δικαστηριο δε γνωριζω....

τα δικαστικα εξοδα ειναι νομιζω περι τα 1000Ε, και αν κερδισουμε τα πληρωνει το κρατος. αλλιως εμεις.

...Προ καιρού μια συνάδελφος κινήθηκε έτσι ακριβώς και πήρα 3 από τους έξτρα 9... οπότε υποθέτω πως το σκεπτικό θα είναι το ίδιο...

Αν κερδίσουμε οτιδήποτε από το 9μηνο πληρώνει το κράτος ή πρέπει να κερδίσουμε και τους 9 ???

Καλησπέρα!!!

Άδεια:

- 2 μηνες κύησης (πριν τον τοκετό βάσει ΠΗΤ)). Αν γεννησεις πριν την ΠΗΤ ό,τι περίσσεψε από τους 2 μήνες προστίθεται στο μετά τη γέννα.

- 3 μήνες λοχείας (μετά τον τοκετό)

- 9 μήνες ανατροφής.

Αυτό ίσχυσε για μένα με τα δίδυμα (χωρίς να έχω άλλα παιδιά)

Φιλιάαααα

Βρεσυ... εμένα μου είπαν πως επειδή ξεφούρνισα 2δυμα, οι 3 μήνες λοχείας είναι 4...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

CRISTY εγω μεχρι 6 μηνων περιπου τα κοιμιζα σε ξεχωριστες καλαθουνες και μετα σε ξεχωριστες κουνιες,οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.Απο 6 μηνων που ξεκινησαμε τα εβαζα σε καρεκλακια κανονικα Peg perego που είχα.Επισης μιλησε με την παιδιατρο σου γιατι η δικη μου,μου ειχε πει οτι στην θαλασσα αφου είναι βεβαια καθαρα απο 6 μηνων μπορουσα να βαλω τα αγορακια μου αλλα ξερω οτι πολλες λενε οτι αν είναι κοριτσια επιτρεπετε απο ενος ετους και μετα στην θαλασσα..

Γρηγορη καλησπερα γιατι ειμαι ορθιο πτωμα

κερμαρ καλως μας ηρθες!!! αφου την παλεψες με τα διδυμα πρωτα τωρα θα εισαι αέρας:tongue: Κι εγω πληροπφοριες για το πως ειναι τα παιδια 4 χρονων....give us light please!!!!!:D

archi θες και μπυρα εσυ...!!! ααααααχχχχχ περασμενα μεγαλεια!!

ιθακη χαχαχα μια απ τα ιδια!!

κριστι θα ρωτησω για τους μηνες και τα δικαστικα εξοδα και θα σου πω...

κ εγω καπου στην ηλικια σας τους χωρισα ή μαλλον νωριτερα γιατι δε χωρουσαν πλεον...κ εκανε και ζεστη.

δεν εχω ιδεα για το που μπορεις να τα ταιζεις....ισως να σε βολευαν τα καρεκλακια που προσαρμοζονται πανω στις κανονικες καρεκλες.

κ εγω εχω ακουσει για τα κοριτσια αργοτερα θαλασσα.

κιρα μεγαλωσατε κ εσεις καλε... μα πως περναει ετσι ο καιρος...απαπα

παω για υπνο (επιτελους)

εμεις καλα ομως οσο πανε και θεριευουν!!:o:o

SV6vp3.png

LWoFp3.png

CRISTY εγω μεχρι 6 μηνων περιπου τα κοιμιζα σε ξεχωριστες καλαθουνες και μετα σε ξεχωριστες κουνιες,οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.Απο 6 μηνων που ξεκινησαμε τα εβαζα σε καρεκλακια κανονικα Peg perego που είχα.Επισης μιλησε με την παιδιατρο σου γιατι η δικη μου,μου ειχε πει οτι στην θαλασσα αφου είναι βεβαια καθαρα απο 6 μηνων μπορουσα να βαλω τα αγορακια μου αλλα ξερω οτι πολλες λενε οτι αν είναι κοριτσια επιτρεπετε απο ενος ετους και μετα στην θαλασσα..

Εκεί που θα πάμε διακοπές η θάλασσα είναι στα πόδια μας και είναι καθαρή.

Δεν παίζει να τους στερήσω τη θάλασσα.

Και το "μπάνιο από 6 μηνών" που λένε στη χώρα μας είναι έτσι κι αλλιώς "αυστηρό" σε σχέση με τα παγκόσμια δεδομένα.

Για το φαγητό μάλλον στο καρότσι θα τις ταΐζω ως τέλος Αυγούστου, έτσι κι αλλιώς περισσότερο με "πρόβα φαγητού" θα μοιάζουμε και στα κανονικά καρεκλάκια από Σεπτέμβρη που θάμαστε στο νέο μας σπίτι...

κριστι θα ρωτησω για τους μηνες και τα δικαστικα εξοδα και θα σου πω...

κ εγω καπου στην ηλικια σας τους χωρισα ή μαλλον νωριτερα γιατι δε χωρουσαν πλεον...κ εκανε και ζεστη.

Αποφάσισα να εφαρμόσω "στάδια μαστουρώματος".

Αφού τις θηλάσω, τις αφήνω πάνω στο κρεβάτι μου που έχω το baby-gym, μαξιλάρια γύρω γύρω μη μου φύγει καμιά, κόβουν τις βόλτες τους στην άπλα μέχρι να κουραστούν κ μετά αρχίζουν και "μαστουρώνουν". Εκεί τις βάζω στο κρεβάτι τους...

Όταν ξυπνάνε, η κάθε μια "ψάχνει" με το βλέμμα την άλλη και φοβάμαι πως αν τις κοιμίζω χώρια θα έχω "άλλα" θέματα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!

επιεδη ρωτησα τον παιδιατρο μας το ιδιο προσφατα, ο οποιος δεν ειναι και ο πιο αυστηρος,ειπε μπανια στους 6 μηνες τα κοριτσακια!!αλλιως μας ειπε,πηγαινετε νωριτερα,αλλα εγω να μην το μαθω ποτε!:tongue:

ο συγκεκριμενος γιατρος καθε τρεις και λιγο τρεχει σεμιναρια εξωτερικο,και ειναι πολυ ενημερωμενος σε ολα τα καινουρια δεδομενα,για να λεει ετσι ,κατι θα ξερει.

του χρονου εμεις μπανακι δηλαδη.:cry:

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

κριστι στη χωρα μας ειναι αυστηροι για τα μπανια γιατι ειμαστε και πολύ κουλτουριαρηδες και φροντιζουμε οι θαλασσες μας να ειναι πεντακαθαρες:mrgreen::mrgreen: χωρις πλακα τωρα, βουτα τες αν νομιζεις οτι ειναι καθαρα και αν το ενστικτο σου λεει ετσι. Σε γενικες γραμμες θεωρω οτι η υπερπροστασια δεν κανει καλο. Ολα χρειαζονται αλλά με μετρο! δεν εισαι και πρωταρα μανα εσυ!!

καλη ιδεα το ταισμα στο καροτσι.

εμας η καθημερινοτητα μας περιλαμβανει και ενα τυπου μπανιο στη θαλασσα. ειναι κρυα βεβαια ακομα, πότε θελουν να μπουν πότε οχι, μετα τα κυνηγαμε εξω σαν τρελοι. Και ωρες ωρες σκεφτομαι οτι αυτο που ζω τωρα που ειμαι συνεχεια κουρασμενη, στο ποδι, ατιμελητη, κτλ κτλ δε φανταζομουν ποτέ οτι θα το ζησω!!!:shock:

φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε....εχει πολυ ζεστη σημερα!!!!

Kermar,καλωσορισες και να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!

Κristy,θα συμφωνησω με την Gemini,εμπιστευσου το ενστικτο σου και αφου ειναι καθαρη η θαλασσα βουτα τες.Μια χαρα θα τρωνε και στο καροτσι,θα ειστε στην αρχη,οποτε πιο πολυ θα πειραματιζεστε παρα θα τρωτε.Βοηθεια θα εχεις στην θαλασσα???...ελπιζω πως ναι.

Σημερα εχω γενεθλια και με εχει παρει λιγο απο κατω,ανεκαθεν δεν τρελαινομουν(ιδιως μετα τα 30)για να γιορτασω την μερα,αλλα ακριβως σε μια εβδομαδα χρονιζουν οι μικρες μου και μου φαινεται απιστευτο!!!Ποιος να μου το ελεγε οτι και σε αυτα τα γενεθλεια θα ημουν φουσκωμενη περιμενοντας το 3ο μου μωρο...θα τον ελεγα και τρελο!!

Φιλια απο μας,α!βρηκα ξενοδοχειο στο ξυλοκαστρο με δικη του πολυ ομορφη και οργανωμενη παραλια,με πρωινο και ημιδιατροφη,σε τρικλινο δωματιο αλλα λιγο τσιμπημενο για τα δικα μας βαλαντια,αλλα απο το να ταλαιπωρηθουμε θα πληρωσουμε κατι παραπανω και ας ελπισουμε οτι θα αξιζει!!

498ap2.png

nZqvp3.png

αργυρω χρονια σου πολλάαααααααα!!!!!!!!!! με το καλο ο μπεμπουλης και ο,τι αλλο επιθυμεις!

αντε καλε που σ εχει παρει απο κατω, ειναι που τωρα ζοριζομαστε λιγο αλλα μετα φτιαχνουν τα πραγματα -τα λεω για να τα ακουω κ εγω παλι!!-

πως τα πατε γενικα? θυμαμαι εχεις πει πως εχεις βοηθεια. και για να σκεφτομαι και τα δικα μου λιγο, τι εννοουμε οτι εχουμε βοηθεια???

διακοπες ποτε πατε? αν σε βολευει ετσι δεν πειραζει να δωσετε κ λιγα χρηματα παραπανω.. ο,τι θελει η μανουλα κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις!!

εμας μας εχουν γινει καποιες προτασεις να παμε σε φιλους στην κερκυρα ή λευκαδα, αλλά δεν το σκεφτομαι καν!!! και μονο η ιδεα με ανατριχιαζει μπορω να πω!!!:shock: προτιμω τη βολη του σπιτιου μας που ξερω τι μας γινεται κ εχουμε φτιαξει μια σχετικη ρουτινα. Βεβαια ειναι διπλα η θαλασσα, αν ημουν σε πολη δεν ξερω τι θα εκανα:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...