Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

300 γρ. κουβερτούρα

300 γρ. βιτάμ

150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

10 γρ. μπέικιν

220 γρ. ζάχαρη

6 αβγά

Λιώνουμε το βιτάμ στα μικροκύματα ή στην κουζίνα και μέσα σε αυτό βάζουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και την ανακατεύουμε να λιώσει και να γίνει ομοιογενές μίγμα. Ρίχνουμε στο μίγμα αυτό τη ζάχαρη, ανακατεύοντας με σύρμα. Έχουμε σπάσει τα αβγά σε ένα μπολάκι και τα προσθέτουμε κι αυτά, ανακατεύοντας πάντα με το συρματάκι μας. Τέλος, προσθέτουμε και το αλεύρι, στο οποίο έχουμε ανακατέψει το μπέικιν. Βουτυρώνουμε ελαφρώς τη στρογγυλή φόρμα του σουφλέ και αδειάζουμε εκεί το μίγμα μας. Απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας: το ύψος του μίγματος να ξεπερνάει τη μέση της φόρμας. Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο στους 190 βαθμούς με αέρα και, όταν είναι έτοιμος, βάζουμε το γλυκό μας και το ψήνουμε ακριβώς 20 λεπτά. ΙΣΩΣ χρειαστεί 1 με 2 λεπτά ακόμη. Αυστηρά τόσο και όχι περισσότερο. Αυτό που θέλουμε είναι, όταν βάζουμε με προσοχή το χέρι μας στην κορυφή του γλυκού, να αισθανόμαστε μια ελαφριά κρούστα και από μέσα να νιώθουμε ότι τρέμει. Το αφήνουμε να κρυώσει λιγάκι και σερβίρουμε, βγάζοντας με μεγάλο κουτάλι (αυτό που συνήθως σερβίρουμε πατάτες από το ταψί). Κανονικά θα πρέπει να έχει ψηθεί ελάχιστα γύρω γύρω και το μεγαλύτερο μέρος του μέσα να είναι η απόλυτη λάβα σοκολάτας! Σερβίρεται και με μπάλα παγωτό, αν και εγώ το προτιμώ ορίτζιναλ!

Είναι μια ευγενική γλυκιά προσφορά σε όλες τις μέλλουσες και ήδη διδυμομανούλες, ιδιαίτερα δε στις παλιές μου φίλες (και ειδικά στη Laerta, που συχνάκις μου τη ζήταγε :) ), με αφορμή τη βάπτιση των αγοριών μου, που (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα στη Μονή Πεντέλης, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο!

Στέφανος και Μάριος :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλο μηνα κοριτσακια μου.εμεις δυστυχως ξαναμπαινουμε για 3ο χειρουργειο στον μικρο την τριτη,ελπιζουμε αυτο να πετυχει! Σας σκεφτομαι αλλα χρονος σχεδον μηδεν για να γραφω..ψυχολογια στο πατωμα με τον μικρουλη μου

Κουκλίτσα μου, μπήκα προς τα πίσω και έπεσα πάνω σε θέματα με χειρουργεία.... Τι συμβαίνει;;;;;;;;;;;;;;;; Ελπίζω και εύχομαι όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

χαιρετε!!

εμεις επιστρεψαμε πτωματα φυσικα. τα παιδια μια χαρα τα περασαν:rolleyes: ζεστη πολυ....εδω εχει δροσισει αρκετα. Στο ξενοδοχειο μια χαρα κοιμηθηκαν μπορω να πω αλλά γυρισαμε αργα απ το γαμο κ εκεινα απο τις 8 ξυπνησαν, και μαλιστα ο ενας ξυπνησε τον αλλο οποτε ειχαμε χορωδία πρωι πρωι!! χαχαχα

αγορακια να σου ζησουν!!! εβαλες και συνταγη, να δω ποτε θα κανουμε διαιτα επιτελους...:?

κριστι μου φαινεσαι τυπου workaholic αλλά στο full time job of motherhood γι αυτο και τα κανεις οοοοολα αυτα!! ξεκουρασου ομως και λιγο...θα κλαταρεις στο τελος. ελπιζω οταν μετακομισεις μιας και θα εχεις βοηθεια απ τον αντρα σου (?) να εισαι καλυτερα!

να τα εκατοστησει κ η μεγαλη σου!

κ εμενα ο μικρος εβγαλε δοντι 3 μηνων!!:shock:

κιρα απο γαλατα δεν ξερω να βοηθησω.. μη λες 'δυστυχως' ομως, δεν ειναι και κακο το οτι δε θηλασες

εχω 3 πλυντηρια να σιδερωσω αλλά κανω οτι δεν τα βλεπω...βαριεμαιαιαι.........!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα.

κριστι μου φαινεσαι τυπου workaholic αλλά στο full time job of motherhood γι αυτο και τα κανεις οοοοολα αυτα!! ξεκουρασου ομως και λιγο...θα κλαταρεις στο τελος. ελπιζω οταν μετακομισεις μιας και θα εχεις βοηθεια απ τον αντρα σου (?) να εισαι καλυτερα!

να τα εκατοστησει κ η μεγαλη σου!

Ασε... λέω καμιά φορά πως αν "μάθω να ανοίγω και φύλο" παρατάω μωρά και τρέχω σούμπιτη για δουλειά να ΄ρθώ στα "ίσα" μου. (μεταξύ μας, κάνα-δυο φορές έχω ανοίξει φύλο, αλλά προσποιούμαι πως θυμούνται λάθος).

Και να ρωτήσω τις εργαζόμενες (στο Δημόσιο), η διαδικασία διεκδίκησης άδειας έχει ως εξής: ?

-άδεια τοκετού = 3 μήνες + 1 μήνας επειδή είναι δίδυμα = 4 μήνες

-κανονική άδεια τρέχοντος έτους (αν έχουμε πάει έστω κ μια μέρα για δουλειά)

-9μηνη άδεια ανατροφής

-3μηνη άδεια "συμπλήρωμα" για το 3ο παιδί

-αίτηση για 2η 9μηνη άδεια ανατροφής - τρώμε "πόρτα" από την υπηρεσία - πάμε στα Διοικητικά δικαστήρια κ παίρνουμε τους 3 μήνες

-πάμε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο κ παίρνουμε κ τους υπόλοιπους 6

-αίτηση για άδεια άνευ αποδοχών λόγω ανατροφής τέκνου/ων κάτω των 6 ετών. Γίνεται και κατά τη διάρκεια των δικαστικών διεκδικήσεων, προτού εξαντληθεί δηλ όλη η άδεια ανατροφής.

Στη δική μου υπηρεσία μέχρι και τους 3 μήνες από το διοικητικό δικαστήριο γίνεται έτσι ακριβώς, έχει συμβεί σε άλλη κοπέλα, που σταμάτησε όμως εκεί.

Ερώτηση: any idea για το "πόσο πάνε" τα δικαστικά έξοδα κ ποιος τα πληρώνει εφόσον τελικά δικαιωθούμε?

Φιλιά σε όλες.

(τη συνταγή για το σουφλέ σοκό κάνω πως δεν την είδα)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα.

Ασε... λέω καμιά φορά πως αν "μάθω να ανοίγω και φύλο" παρατάω μωρά και τρέχω σούμπιτη για δουλειά να ΄ρθώ στα "ίσα" μου. (μεταξύ μας, κάνα-δυο φορές έχω ανοίξει φύλο, αλλά προσποιούμαι πως θυμούνται λάθος).

Και να ρωτήσω τις εργαζόμενες (στο Δημόσιο), η διαδικασία διεκδίκησης άδειας έχει ως εξής: ?

-άδεια τοκετού = 3 μήνες + 1 μήνας επειδή είναι δίδυμα = 4 μήνες

-κανονική άδεια τρέχοντος έτους (αν έχουμε πάει έστω κ μια μέρα για δουλειά)

-9μηνη άδεια ανατροφής

-3μηνη άδεια "συμπλήρωμα" για το 3ο παιδί

-αίτηση για 2η 9μηνη άδεια ανατροφής - τρώμε "πόρτα" από την υπηρεσία - πάμε στα Διοικητικά δικαστήρια κ παίρνουμε τους 3 μήνες

-πάμε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο κ παίρνουμε κ τους υπόλοιπους 6

-αίτηση για άδεια άνευ αποδοχών λόγω ανατροφής τέκνου/ων κάτω των 6 ετών. Γίνεται και κατά τη διάρκεια των δικαστικών διεκδικήσεων, προτού εξαντληθεί δηλ όλη η άδεια ανατροφής.

Στη δική μου υπηρεσία μέχρι και τους 3 μήνες από το διοικητικό δικαστήριο γίνεται έτσι ακριβώς, έχει συμβεί σε άλλη κοπέλα, που σταμάτησε όμως εκεί.

Ερώτηση: any idea για το "πόσο πάνε" τα δικαστικά έξοδα κ ποιος τα πληρώνει εφόσον τελικά δικαιωθούμε?

Φιλιά σε όλες.

(τη συνταγή για το σουφλέ σοκό κάνω πως δεν την είδα)

μια χαρα τα λες για την αδεια, εκτος απο τα κοκκινα....δε σημαινει οτι θα παρουμε αδεια επειδη παμε δικαστικως. συνηθως μαλιστα παιρνουμε ενα γλυκυτατο τιποτα και κλαιμε και τα χρηματα μας!!:evil: το δικαστηριο μπορει να μας δωσει 9 μηνες, 3μηνες, 1 μηνα ή ακομα και κανεναν. τωρα για ευρωπαικο δικαστηριο δε γνωριζω....

τα δικαστικα εξοδα ειναι νομιζω περι τα 1000Ε, και αν κερδισουμε τα πληρωνει το κρατος. αλλιως εμεις.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Άδεια:

- 2 μηνες κύησης (πριν τον τοκετό βάσει ΠΗΤ)). Αν γεννησεις πριν την ΠΗΤ ό,τι περίσσεψε από τους 2 μήνες προστίθεται στο μετά τη γέννα.

- 3 μήνες λοχείας (μετά τον τοκετό)

- 9 μήνες ανατροφής.

Αυτό ίσχυσε για μένα με τα δίδυμα (χωρίς να έχω άλλα παιδιά)

Φιλιάαααα

jYwYp3.png

Χαιρετω τις συναγωνιστριες :-)

Μετα απο αρκετο καιρο ειπα να σας πω ενα γεια!! Ελπιζω να ειστε ολοι μα ολοι καλα και να παιρνατε ακομα καλυτερα ;)

Εγω περασα μια φαση δυσκολη γιατι μου βγηκε η κλεισουρα,η κουραση και η πιεση του χειμωνα. Κατα τ'αλλα ολα καλα, η συμμορια μου εχει ξεσαλωσει και ζωηρεψει (φερνουμε βολτα ολο το σπιτι) συν οτι βαπτιστηκαμε και ειχα ενα σωρο αλλαγες. Απο τουμπες μια χαρα τα παμε δεν εχω παραπονο :tongue: αρχισαμε μπανακια οποτε τρεχατε ποδαρακια μου!!

Δεν εχω διαβασει τπτ, ελπιζω να με συγχωρεσετε.

Αργυρω πως πας με την εγκυμοσυνη? ποτε με το καλο? φανταζομαι και οι δικες σου τσουπρες θα εχουν ζωηρεψει!!!

Μπορει να μην γραφω τακτικα αλλα σας σκεφτομαι κοριτσια...

καληνυχτα

p1Utp3.png

μπηκα για καληνυχτα!!

και αγωνιστικους χαιρετισμους!!

μοριτσα τι εννοεις σου βγηκε η κλεισουρα κ η πιεση κτλ?? κ εγω εχω παθει το κατιτις μου τελευταια αλλά κοιταω να το ξεπερασω!:? νομιζω δεν προλαβαινω ουτε να σκεφτω πλεον!!

να σου ζησουν κιολας!!! πω πω σχεδον θα κλεισετε χρονο, μεγαλωσατε κ εσεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χαιρετω τις συναγωνιστριες :-)

Μετα απο αρκετο καιρο ειπα να σας πω ενα γεια!! Ελπιζω να ειστε ολοι μα ολοι καλα και να παιρνατε ακομα καλυτερα ;)

Εγω περασα μια φαση δυσκολη γιατι μου βγηκε η κλεισουρα,η κουραση και η πιεση του χειμωνα. Κατα τ'αλλα ολα καλα, η συμμορια μου εχει ξεσαλωσει και ζωηρεψει (φερνουμε βολτα ολο το σπιτι) συν οτι βαπτιστηκαμε και ειχα ενα σωρο αλλαγες. Απο τουμπες μια χαρα τα παμε δεν εχω παραπονο :tongue: αρχισαμε μπανακια οποτε τρεχατε ποδαρακια μου!!

Δεν εχω διαβασει τπτ, ελπιζω να με συγχωρεσετε.

Αργυρω πως πας με την εγκυμοσυνη? ποτε με το καλο? φανταζομαι και οι δικες σου τσουπρες θα εχουν ζωηρεψει!!!

Μπορει να μην γραφω τακτικα αλλα σας σκεφτομαι κοριτσια...

καληνυχτα

Να σας ζησουν τα νεοφωτιστα πλασματακια σας!!Κι εμεις εχουμε ζωηρεψει,η μεγαλη μου ιδιως πολυ νευρο αυτο το παιδι,η μικρη μου πιο αργη αλλα αυτο ηταν απο την αρχη.Απο γκρινια δεν την παλευω παντως,τα βραδια εφιαλτικα με την μεγαλη και σηκωνομαι συνεχεια ολη την νυχτα ποτε με την μια και ποτε με την αλλη.Επισης,η μεγαλη μου ξυπναει τελευταια την νυχτα με κλαμματα,δεν ηρεμει με την πιπιλα και της δινω γαλα....λαθος μου??παντως μετα κοιμαται....αχ,αρχιζω και φουσκωνω,με ενοχλει περισσοτερο η ζεστη και χανω ευκολα την υπομονη μου!!

Mpougos,ολα καλα με τον μικρο σας???

Cristy,να χαιρεσαι την κορουλα σου και τα διδυμακια σου!!!Μπραβο για το παρτυ σας και του χρονου ευχομαι!!Βγαλατε και δοντακι???νωρις-νωρις!!!

οι υπολοιπες ειστε καλα???

Ξεχασα το πιο σημαντικο,εχετε υποψην σας καποιο ξενοδοχειο και μη,πανω στην θαλασσα,με οργανωμενη παραλια για να μην κουβαλαμε τιποτα και φυσικα σχετικα κοντα στην Αθηνα γιατι ο γυναικολογος δεν μου επιτρεπει μακρια???Πειτε καμμια ιδεα γιατι που χρονος για ψαξιμο....φιλια σε ολες!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημέρα φιλενάδες και Καλό Μήνα!!!

Εγώ πρωινή σήμερα! Μια εβδομάδα άδεια!!!! Παρόλο που έχω του κόσμου τις δουλειές (χαλιά, γενική κλπ κλπ) θα το απολαύσω και ελπίζω να φύγω για ένα τριημεράκι με τα μωρά!!!

Μπούγος πως είναι ο μικρός?

argyro30 βάστα γερά, για ξενοδοχείο που ρωτάς δεν έχω ιδέα...

Μορίτσα σε κατανοούμε όλες!! Εσύ έχεις και θάλασσα κοντά ρίξτο έξω!!

Που λέτε για τα μπάνια στη θάλασσα είδα ένα ζευγάρι με ένα μωρό να έχει πάρει πισινούλα πλαστική στη θάλασσα να βάζουν νερό και να κάνει εκεί μπάνιο η πιτσιρίκα. Πολύ καλή ιδέα για μωράκια ενός έτους για να κάθεσαι και συ λίγο πιο cool!

Αγορααααααααααααααακια!!! φιλάκια στα αντράκια σου!!

Μας λείπεις!!!

αααα δε σας είπα γέννησε και η γατούλα μας 6 υπέροχα γατάκια και τους ψάχνω σπίτι. Αν θέλετε ή έχετε υπόψη σας κάποιον που θέλει πείτε μου!! Είναι σε ηλικία απογαλακτισμού!!

Φιλιά σε όλες

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ΝUNU σε γενικες γραμμες μετρια,και κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα γινει,απλα οδηγιες για 6 μηνες να ειμαστε απο πανω του μη κουραστει,κλαψει,πιεστει κ.α.και μετα το 6μηνο χαλαρωνουμε..βεβαια στο 3μηνο εξετασεις και πολυ προσοχη φια τα επομενα τρια χρονια!ταμπλας μου ηρθε...το μονο που θελω ειναι να ειναι καλα!! Εσεις τι κανετε;καλα μπανακια!!!

Αργυρω θα σου στειλω πμ

Moritsa, να σας ζήσουν!!! Συγχαρητηρια για τις βόλτες, περπάτησαν κι όλας τα θαυματάκια; Μπραβο σας!

Αργυρώ κοντά στην Αθήνα δε μου έρχεται τίποτε. Εμείς σκεφτόμαστε για Πήλιο.

Νουνού καλή ... κούραση , βασικά ;) αλλά φουλ time κοντά στα μωρά σου είναι καλό :)

Τζεμ, για ακόμα μια φορά, υπομονή!

Αααχ, όχι που μου λέει ο Κ. ότι κάνω πολλά. Εσάς πρέπει να δει που είστε συνέχεια μόνες με τα παιδιά! Αυτό θα πει κουράγιο.

Μπούγος, γιατί έτσι παιδί μου; Τι είχε; Σε κάθε περίπτωση, προσοχή κι υπομονή και θα πάνε όλα καλά :)

Εμείς, τελικά θα χειρουργηθούμε για το ματάκι την άλλη Τετάρτη. Κατά τα άλλα στα εργασιακά, χε χε , όπως λέμε οι συνάδελφοι, είμαστε απολυμένοι και δεν το ξέρουμε :)

Φιλούνια!

jYwYp3.png

Η καλυτερη επιλογη για μενα ειναι το πηλιο,απιστευτες καθαρες θαλασσες,μιλαω για αυτες που "βλεπουν"αιγαιο,θα περασετε καταπληκτικα!!!Ειχαμε μεινει σε ενα καταπληκτικο ξενοδοχειο,με φοβερο πρωινο,αλλα δεν το συνιστω γιατι εχει πολλα σκαλια και δεν ειναι για εμας.Ειχα παει πριν μεινω εγκυος!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες! να τα χαιρομαστε τα ζουζουνια μας!!

Τζεμινι εσεις χρονισατε, εμεις σε λιγο, σαν ψεμα μου φαινεται ποτε περασε ο καιρος!!!

Οταν λεω κλεισουρα εννοω ολημερις σπιτι και η μονη εξοδος μου ηταν μια φορα την εβδομαδα σουπερ μαρκετ. Μου σπασανε τα νευρα, εχασα την υπομονη, κλειστηκα στον εαυτο μου, με το παραμικρο εκλαιγα και φωναζα. Γενικως κλαταρα. Φετος που θα μεινω σπιτι παλι, θα οργανωθω.

Νουνου "καλη ξεκουραση" (με τοσες δουλειες)! Ελπιζω να φυγατε...

Την πισινουλα την σκεφτηκα και γω, για τον μικρο γιατι με τη θαλασσα εχουμε θεμα! Αν μπορουσε θα ανεβαινε πανω στο κεφαλι μου

Μπουγος, δεν ξερω τι παθατε αλλα ευχομαι περαστικα και να εχετε ευχαριστα νεα απο τις εξετασεις!

Ιθακη τι παθατε και σεις? Να πανε ολα καλα!!!

Περπατουν υποβασταζομενα και απο αντικειμενα, καναπε,καρεκλες,κτλ Το κακο ειναι πως αρπαζονται,δαγκωνονται και γενικως ξεμαλλιαζονται γιατι θελουν τα ιδια πραγματα.

φιλακια

p1Utp3.png

Γράφω απ το κίν κορίτσια μου, κοιμιζω τον μικρό.

Ήθελα απλώς να πω επειδή συνήθως μπαίνω κ γκρινιαζω οτι σήμερα πήγαμε θάλασσα κ ήταν φανταστικά. Νταξ τρέχαμε με τα μικρά αλλα δεν έκαναν κ εκείνο το χαμό όπως την πρώτη φορά. Κ ήπιαμε κ καφε! Γιουπιιιιι!! Ελπίζω να δίνω μια νότα αισιοδοξίας κ στις υπόλοιπες!

Νουνουκα μα πόσες δουλειές κ εσυ πια!!! Χαμός!

Ιθάκη όλα καλα να πανε με το ματακι ελπίζω να μην ειναι τίποτα.

Μπουγκος σε θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλα πραγματικά εύχομαι να μην ταλσιπωρηθειτε άλλο.

Αργυρω αααααχ μου θύμησες διακοπές προ εγκυμοσύνης!!!! Τι χαλαρότητα, τι ξαπλώστρα!! Νομίζω πλέον δε θα το ξανά ζήσω αυτό ποτέ. Σνιφ σνιφ.

Μοριτσα κ εμένα θέλουν τα ίδια πράγματα αλλα ευτυχώς μεγάλος δεν ειναι τόσο παραπονιαρης κ του τα παίρνω!! Θα με βρίζει όταν μεγαλώσει!

Ασε τον χειμώνα τον σκέφτομαι πολυ κ εγω. Απ τη μια χαίρομαι που θα πάω για δουλειά... Απ την άλλη πως θα την παλέψω. Κ σκέφτομαι γενικώς τόση ενέργεια που τωρα είμαστε όλο έξω στον κήπο που στο καλο θα παει σ ένα σαλόνι μέσα. Ωιμε!!

Καληνυχτιζω

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...