Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ουφ ρε κοριτσάκια τι κάνετε?

εγώ τώρα έκατσα και είμαι πτώμα απλά...τι σας λέω ε??

πως πάτε κατά τ' άλλα? Εγώ έχω βγει τελείως εκτός προγράμματος, δεν μπορώ να οργανωθώ και για κανέναν λόγο και ενώ έχω τόοοοοοοοοοσα πράγματα να κάνω....

mpougos έχω χαθεί είμαι αδικαιολόγητη :( περαστικά και αγύριστα εύχομαι στον στον μικρούλη σας :D:D

architwins παρούσα!!! και εμένα κάηκε η αντίσταση στο πλυντήριο, μάλιστα την Κυριακή με πέταξε 2 φορές το ρεύμα γερά :o και ακόμα δεν ξέρω αν θα μπορεί να αντικατασταθεί, οπότε με ενδιαφέρουν πολύ και εμένα οι απαντήσεις ;)

Παιδικός ή απασχόληση θα κάνουν σίγουρα καλό, εμάς πηγαίνουν με πολύ χαρά!

Gemini85 τι εννοείς εκτός νόμου τι απόσταση δηλαδή?

argyro30 κράτα γερά!! Βοήθεια δεν μπορεί να υπάρχει περισσότερη? Ζήτα την... Πρέπει να ξεκουράζεσαι και να μη πιέζεις τον εαυτό σου, δεν είσαι και ο σούπερμαν....ε Κλάρκ? και να βρεις και την ηρεμία να ακολουθήσεις την δίαιτα.

Ithaki δύσκολο να το ακολουθήσεις αν δουλεύεις, νομίζω οι παιδοψυχολόγοι αναφέρουν ως καλύτερη ηλικία για να ξεκινήσουν παιδικό τα 3. Εμείς ξεκινήσαμε στα 2 και ευτυχώς το έχουν πάρει πολύ καλά. Είναι 2 υπέροχα μικρά ανθρωπάκια με τις τσαντούλες τους!!!:D:D:D

ELISA TWINS σας βρίσκω τέλειους!! Εμάς ο Κων ακόμα δεν τα λέει. Ενώ ζητάει βρακάκι δεν τον καταφέρνω καθόλου. Ούτε ανά μισάωρο δεν με αφήνει να τον πάω τουαλέτα...τρελή μπουγάδα την τρελάρα μου...!

Cristy μπράβο με το θηλασμό, αφού το καταφέρατε μπορείτε να το τραβήξεις όσο θες και μπορείς! Εγώ θήλασα σχεδόν ως τα 2 τους και ήταν σούπερ!

twinomama καλώς σε βρίσκω!! περιμένουμε τα νέα σου!!

Σας φιλώ όλες όλες και θα μπαίνω πιο συχνά το υπόσχομαι :tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κι απο εμας!

Εχουμε να τα πουμε αρκετό καιρό, ελπιζω να περνατε ολες καλά!!!

Μπουγκος περαστικά, κι οι δικες μου αρρωστες ειναι, μόλις χτες εγινε καλά η μια και αρρωστησε η αλλη! Παιδοχειρουργο, γιατί? Εχω χασει επεισοδια, ευχομαι όχι κατι σοβαρο....

Ελιζα μπραβο για τις πανες! Ειναι το θεμα που με απασχολει τις τελευταιες εβδομαδες.... Θα με ενδιεφερε πολύ να μάθω πως τα καταφέρατε!!!

Οσο για το σταθμό, νομίζω ότι όσο καλή κ να ειναι μια γυναικά που κραταει παιδιά, δεν μπορεί να προσφέρει τα οφέλη του παιδικου σταθμου, στην επικοινωνία, στην αναπτυξη της κοινωνικότητας κ πολλά αλλα... Το κακό του παιδικού ειναι ενα: οι ιωσεις....:evil:

Εγω τα εστειλα περιπου 17 μηνων, κ απο τις πρωτες βδομαδες ειδα δυο διαφορετικά παιδιά στο θεμα της επικοινωνίας. Ειδικά στη μια που ειναι πιο κλειστη σα χαρακτήρας κ δυσκολα πλησιαζει κόσμο, νομίζω ότι της εκανε μεγαλο καλό η επαφη με τοσα παιδακια αλλά κ μεγαλους εξω απο το σπιτι.

Τζεμινι κ εγω ηθελα να τα ξεκινησω χειμώνα, Ιανουαριο γυριζα στη δουλεια, η παιδιατρος ήταν καθετη, οχι! Τελικα τα εστειλα Ιουλιο...

Αργυρω να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα!

Τwinomama καλωσορισες!

Αυτα, απο τα λίγα που διαβασα στην τελευταια σελίδα!!!

Φιλια σε όλες!!!!!!!!!:-P:cool::cool::cool:

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπέρα!!

αργυρω ειναι πολύ λογικο να εισαι κουρασμενη....και για τη διαιτα σε καταλαβαινω πως ειναι να μη θες να μπεις σε προγραμμα (εγω απ τη βαφτιση και μετα πηρα παλι 3 κιλα:shock:) ομως σκεψου οτι επειδη ειναι θεμα υγειας κανε χαλαρα οτι καλυτερο μπορεις Φαντζομαι πως ηδη πιεζεσαι πολύ αλλά πρεπει να βρεις αλλη διεξοδο:rolleyes:

για πλυντηριο εγω miele 6κιλο ομως. νομιζω ειναι μικρο...

μπουγκος τελικα ολα καλα?

ιθακη μηπως ηταν ετσι η προηγουμενη υπογραφη της? ιδεα δεν εχω...

αρκι εμενα η κοπελα που εχω υποψιν μου να τα κραταει αν χρειαστω, δεν ειναι νηπιαγωγος αλλά ασχολειται πολυ, ειναι σχετικα νεα και της αρεσει και μου ειπε παιρνει 4Ε/ωρα αλλά αν ειναι για πολλες ωρες μπορει να παει λιγο λιγοτερο. Μια αλλη νηπιαγωγος που μολις τελειωσε μου ειπε 5Ε. Βεβαια για Αθηνα ισως αλλαζουν οι τιμες.... Συμφωνω παντως σαν κινηση , και μαλιστα πιο πολύ για παιδικο, αλλά και με την κοπελα αμα το εχει μερακι θα παιζουν αρκετα νομιζω!

Το βρακι γιατι εξω σαν τον σουπερμαν? δεν το πιασα!

Εχω ακουσει οτι δεν πρεπει να τα πιεζεις λεει....κ εγω θελω του χρονου μολις κλεισουν τα δυο να βγαλουν την πανα γτ αλλιως δεν τα παιρνουν οι δημοσιοι σταθμοι...

λινακι κ εμενα με προβληματισε το καταχειμωνο, οποτε μαλλον θα τα στειλω τον επομενο σεπτεμβριο. παντως κ εσυ σχετικα μικρες τις πηγες! μπραβο στα ζουζουνια!!

νουνουκα μας ελειψες κ εσυ!!

εκτος νομου εννοω απο 20 λεπτα (δυσκολο) εως 2 ωρες οπως ημασταν αλλωστε τα τελευταια χρονια... Και δεν ειναι μονο ο χρονος, αλλά τα χλμ που κανεις καθως και τα διοδια:evil: τεσπα δεν το σκεφτομαι ακομα. υπαρχει ενδεχομενο να μετακομισουμε ολοι μαζι ομως σ ενα χωριο:? Θα το δουμε τον Σεπτεμβρη αυτο λογικα....

τα τζεμτζεμια δε συμμαζευονται με τιποτα. Με τραβανε ως την πορτα να βγουμε εξω. Ειλικρινα δεν την παλευω ολη μερα βουιζει το κεφαλι μου!! ευτυχως εχει περισσοτερο χρονο τωρα ο αντρας μου ειδαλλως θα ειχα αυτοπυρποληθει:tongue: Ο μικρος επεσε καμποσες φορες και γι αυτο τωρα περπαταει μονο οταν κρατιεται απο καπου. αλλιως μπουσουλαει. Ο μεγαλος πιο σταθερος αλλα κ αυτος νομιζω προτιμα την ευκολη λυση του μπουσουληματος ωρες ωρες. στο σκαρφαλωμα βεβαια πρωτος....!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα κοριτσια,διαβαζω τα νεα σας οσο μπορω,και πανω που λεω να γραψω,κατι γινεται και τρεχω παλι μεσα στο σπιτι σαν την τρελη! Οι μικρες μεγαλωνουν μια χαρα,ειμαστε 3,1/2 περιπου,εχουν πολυ πλακα,ολο γελακια ειναι και χαρουλες,τις παιρνω οοολες μαζι και παμε παιδικη χαρα τα απογευματα που εχει δροσουλα,να περασει η ωρα μας.

Με τον θηλασμο..τελος,δεν μπορω αλλο,κι ετσι σταματησα,για να τα καταφερω θελω κι αλλο ατομο στο σπιτι για βοηθεια,αυτο δεν ειναι εφικτο αυτη την εποχη,κι ετσι,αποφασισα να σταματησω,προκειμενου να ασχολουμαι και με την μεγαλη μου λιγο παραπανω ,γιατι την εχω παραμελησει πολυ τον τελευταιο καιρο,και νιωθω και απειρες τυψεις για αυτο.ολο στο ..περιμενε την εχω ολη μερα την καημενουλα.Ευτυχως που πηγαινει παιδικο και ξεχνιεται,γιατι αν ηταν ολη μερα μεσα στο σπιτι..

Ειχαν σπασει τα νευρα μου τον τελευταιο καιρο που προσπαθουσα να αυξησω την παραγωγη μου,γιατι το προγραμμα ειναι πολυ απαιτητικο για κατι τετοιο,χρονος δεν υπηρχε,φως δεν εβλεπα,κι ετσι,οσο ασχημα και να νιωθω απεναντι στα μπεμπακια μου δεν πηγαινε αλλο.

παντως εχω παρατηρησει οσο κι αν τρεχω ολη μερα για να τους ευχαριστησω ολους,στο τελος νιωθω πως κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος,πως παντα καποιον αδικω..

ετσι νιωθετε κι εσεις οι μαμαδες πολλων παιδιων;ετσι θα ειναι απο εδω και περα η ζωη;τυψεις κι ενοχες,για το τί δεν προλαβαινω να κανω τελικα;:?

αλλαζω θεμα στα γρηγορα:εσεις που ρωτησατε για πλυντηριο ρουχων,χαλασε και το δικο μας και πηρα πριν μια εβδομαδα ενα 7κιλο lg που βρηκα σε προσφορα σε αυτο το καταστημα:

http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=7074

εχω ακουσει απο γνωστο μας ηλεκτρολογο, οτι τα lg ειναι μετα τα bosch και τα Pitsos ,πολυ πολυ γερα,και αν κρινω απο μια φιλη που το δικο της το εχει πεθανει στην χρηση,εδω και 10 χρονια και ειναι ακμαιοτατο,πρεπει να αληθευει.

Το δικο μου,μου κανει εντυπωση που ειναι πολυυυυ αθορυβο,και το καλο ειναι πως ειναι Α++,αρα δεν θα καιει καθολου.

απο αντοχη,δεν μπορω να ξερω,σε λιγα χρονια θα σας πω,χεχε!!

και μαι ερωτηση κοριτσακια,μωρομαντηλα απο που θα ψωνιζουμε τωρα που το αμαζον δεν εχει πλεον δωρεαν μεταφορικα για ελλαδα;;

αργυρω να σου ζησουν!

Διαφημίσεις

Hello again φιλενάδες!!!

Κίρα βάστα γερά, ναι τα πράγματα είναι έτσι και για εμάς με τα δυο. Γενικότερα υπομονή, μεγαλώνοντας θα βρεις τις ισορροπίες. Άσε που θα απασχολούνται μεταξύ τους και η μέγάλη σου θα αποκτήσει πολλά ενδιαφέροντα. Για το θηλασμό έχεις δίκιο, η υπόθεση χρειάζεται βοήθεια, αλλά μη νιώθεις τύψεις και για αυτό δε χρειάζεται. Έκανες ότι καλύτερο!!!

φιλιά σε όλες μπήκα λίγο βιαστική με τα μωρά να με κυνηγάνε!!

Ελπίζω να έχω αντοχές το βράδυ για να ξαναμπώ. Φιλιά πολλά σε όλες!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Mpougos, Μπράβο, πολύ χαίρομαι που δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. όσο για τα μπάνια λίγο υπομονη και θα έχετε ευκαιρίες...καθώς το Καλοκαίρι προβλέπεται ως γνωστον κόλαση. Πότε σας έδωσε το ελευθερο;

Κίρα, τώρα θα ασχολείσαι περισσότερο και με τη μεγάλη και μη στενοχωριέσαι, θήλασες αρκετά και τα παιδάκια σου έχουν πάρει ό,τι καλύτερο και σε αυτό το διάστημα που θήλασες.

Τζεμ, τι να πω; Κουράγιο. Το λέω και σε εμένα που ακόμα δεν περπατάνε. Αν ζορίζομαι εγώ τωρα, φαντάσου αργότερα.!!!

Λινάκι περαστικά σας!

Αrchi, πολύ ευχάριστα νέα. Εφτιαξε ο δικός σας και χάλασε ο δικός μας εντελώς. Μεγάλο πράγμα ο ύπνος. Τουλάχιστον ο ύπνος βρε παιδιάαα!

Για πλυντήριο δεν έχω ιδέα, έχω 6κιλο και δε μου φτάνει (όχι που νόμιζα ότι ήταν και μεγάλο!!! )

Κατά τα άλλα τα παιδιά μου πρέπει να είναι τα πιο γκρινιάρικα παιδιά ever. Η μεγάλη ιδίως δε σταματάει την κλαψογκρινια. Τουλάχιστον ο μικρός κλαίει για τα παρακάτω: Χεσμενος, διψασμενος, πεινασμενος, κουρασμένος. Η μεγάλη για κανεναν προφανή λόγο.

Σας φιλώ!

jYwYp3.png

Καλησπερα!!

τι κανετε?

κιρα ασε κ εγω σκεφτομαι οτι δεν ασχολουμαι οσο θελω και οσο πρεπει ρε γμτ γτ εχουμε ενα σωρο πραγματα να κανουμε στη μερα. Βλεπουν τη μαμα μου που οταν ερχεται ολο παιζουν και ξετρελαινονται:? Τι να πω...μπορει να 'μην το χω' που λενε:cry:

μπουγκος κ εμεις που πηγαμε θαλασσα πρωτη φορα χτες ηταν παγωμενη! εγω δεν μπηκα, ο αντρας μου ισα που βουτηξε, ο μεγαλος του αρεσε πολυ να εχει βρεγμενα τα ποδια του και να τρωει τις πετρες απο κατω, και ο μικρος με το που βραχηκε το δαχτυλακι του εκλαιγε και αρχισε να γατζωνεται πανω μας σα μαιμου:tongue: Και ολα αυτα για να κουβαλησουμε ενα σωρο πραγματα...Φανταστικα περασαμε που λεμε! Α! Και δε θελω να φανταστω καν πως θα ειναι στην αμμουδια:rolleyes:

Κατά τα άλλα τα παιδιά μου πρέπει να είναι τα πιο γκρινιάρικα παιδιά ever. Η μεγάλη ιδίως δε σταματάει την κλαψογκρινια. Τουλάχιστον ο μικρός κλαίει για τα παρακάτω: Χεσμενος, διψασμενος, πεινασμενος, κουρασμένος. Η μεγάλη για κανεναν προφανή λόγο.

αχαχαχαχα !ωραια τα περιγραφεις!! Μαλλον θα ειναι γκρινιαρα η δικια σου,..πως κ ετσι αφου οι γυναικες δεν γκρινιαζουν?:tongue::cool:

Για να σε παρηγορησω κ εμενα παντως ζωηρα που βγηκαν...σε συγκριση με αλλα παιδια δηλαδη και ανησυχω μην ειναι και κακομαθημενα δηλαδη....αφου θελουν ολο ν ασχολεισαι μαζι τους.:rolleyes:

αυριο φευγουμε 2ημερο, εχουμε ενα γαμο Αθηνα και θα παμε με τα παιδια. Οπως καταλαβαινετε πρωτη φορα ταξιδι και με διαμονη θα ειναι συγκλονιστικη εμπειρια!!! θα σας πω εντυπωσεις οταν γυρισουμε.

μεχρι τοτε...κουαραγιο!!!!!!!!:P

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες!!!

Mpougos,ολα καλα λοιπον με τον μικρο,για μπανακι πατε το επομενο σ/κ που θα επιτρεπεται κιολας.

Gemini,ανυπομονω για τα νεα σας!!Πρωτη φορα υπνος εκτος σπιτιου??Ελπιζω ολα καλα να πανε και να μην σας βγει ξινο.

Εμεις εχουμε την β'επιπεδου μεθαυριο,κατα τ'αλλα,γκρινια απιστευτη με τα δοντια,που εχουν σκασει και τα δυο μπροστινα....ολο κατι τους φταιει και μονο στην αγκαλια δεν γκρινιαζουν.Βαριουνται πολυ γρηγορα και το παρκο εχει αρχισει να μην τους αρεσει.Αυριο λεμε να παμε για μπανιο προς βραχατι μερια,μολις πιουν το γαλα τους το πρωι να ξεκινησουμε για να γλυτωσουμε την ζεστη.Εγω δεν θα βουτηξω γιατι δεν βρισκω μαγιο που να μου αρεσει και να μου κανει φυσικα!!:tongue:!!Για την διαιτα εχετε δικιο...αλλα...που μυαλο και που προγραμμα για τα συχνα γευματα.Ευτυχως που το εχω ριξει στα φρουτα,αλλα τα ατιμα ανεβαζουν το ζαχαρο.

Φιλια πολλα σε ολες!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

καλησπερα κοριτσια,διαβαζω τα νεα σας οσο μπορω,και πανω που λεω να γραψω,κατι γινεται και τρεχω παλι μεσα στο σπιτι σαν την τρελη! Οι μικρες μεγαλωνουν μια χαρα,ειμαστε 3,1/2 περιπου,εχουν πολυ πλακα,ολο γελακια ειναι και χαρουλες,τις παιρνω οοολες μαζι και παμε παιδικη χαρα τα απογευματα που εχει δροσουλα,να περασει η ωρα μας.

Με τον θηλασμο..τελος,δεν μπορω αλλο,κι ετσι σταματησα,για να τα καταφερω θελω κι αλλο ατομο στο σπιτι για βοηθεια,αυτο δεν ειναι εφικτο αυτη την εποχη,κι ετσι,αποφασισα να σταματησω,προκειμενου να ασχολουμαι και με την μεγαλη μου λιγο παραπανω ,γιατι την εχω παραμελησει πολυ τον τελευταιο καιρο,και νιωθω και απειρες τυψεις για αυτο.ολο στο ..περιμενε την εχω ολη μερα την καημενουλα.Ευτυχως που πηγαινει παιδικο και ξεχνιεται,γιατι αν ηταν ολη μερα μεσα στο σπιτι..

Ειχαν σπασει τα νευρα μου τον τελευταιο καιρο που προσπαθουσα να αυξησω την παραγωγη μου,γιατι το προγραμμα ειναι πολυ απαιτητικο για κατι τετοιο,χρονος δεν υπηρχε,φως δεν εβλεπα,κι ετσι,οσο ασχημα και να νιωθω απεναντι στα μπεμπακια μου δεν πηγαινε αλλο.

παντως εχω παρατηρησει οσο κι αν τρεχω ολη μερα για να τους ευχαριστησω ολους,στο τελος νιωθω πως κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος,πως παντα καποιον αδικω..

ετσι νιωθετε κι εσεις οι μαμαδες πολλων παιδιων;ετσι θα ειναι απο εδω και περα η ζωη;τυψεις κι ενοχες,για το τί δεν προλαβαινω να κανω τελικα;:?

αλλαζω θεμα στα γρηγορα:εσεις που ρωτησατε για πλυντηριο ρουχων,χαλασε και το δικο μας και πηρα πριν μια εβδομαδα ενα 7κιλο lg που βρηκα σε προσφορα σε αυτο το καταστημα:

http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=7074

εχω ακουσει απο γνωστο μας ηλεκτρολογο, οτι τα lg ειναι μετα τα bosch και τα Pitsos ,πολυ πολυ γερα,και αν κρινω απο μια φιλη που το δικο της το εχει πεθανει στην χρηση,εδω και 10 χρονια και ειναι ακμαιοτατο,πρεπει να αληθευει.

Το δικο μου,μου κανει εντυπωση που ειναι πολυυυυ αθορυβο,και το καλο ειναι πως ειναι Α++,αρα δεν θα καιει καθολου.

απο αντοχη,δεν μπορω να ξερω,σε λιγα χρονια θα σας πω,χεχε!!

και μαι ερωτηση κοριτσακια,μωρομαντηλα απο που θα ψωνιζουμε τωρα που το αμαζον δεν εχει πλεον δωρεαν μεταφορικα για ελλαδα;;

αργυρω να σου ζησουν!

Eυχαριστω πολυ και εσεις να χαιροσαστε την οικογενεια σας!!

Σε θαυμαζω που με ενα παιδι στο σπιτι και με αλλες τοσες υποχρεωσεις καταφερες να θηλαζεις μεχρι τωρα!!Εγω στον μηνα δεν ειχα γαλα απο την καλοπεραση:(!!Τυψεις και στεναχωριες δεν θελω να ακουω γιατι λιγο πολυ ολες τα ιδια τραβαμε,δεν προλαβαινουμε ουτε στην τουαλετα να παμε απο το καθημερινο τρεξιμο,δεν ειμαστε και ρομποτ πια!!Εμενα με πιανει το παραπονο και κλαιω μονη μου μερικες φορες γιατι απο την κουραση μου βγαινουν νευρα και ξεσπαω ποτε στις μικρες και μετα τις φιλαω για να δικαιολογηθω,ποτε την πληρωνει ο συζυγος που κι αυτος οσο ειμαι ορθια και δεν παραπονιεμαι δεν ακουω κι ενα ευχαριστω...οποτε ξεσπαω για λιγο μονη μου και μετα παλι ορθια και δυνατη.Κουραγιο και καλη δυναμη!

498ap2.png

nZqvp3.png

Γεια σας.

Κορίτσια... βαριέμαι... δεν έχω όρεξη για τίποτα...

Την Περασμένη βδομά κάναμε πάρτυ για τα 5α γενέθλια της μεγάλης: 32 παιδιά, 5 μωρά (σε καρότσια) κ 35 μεγάλοι. Μ' έπιασε "ντελίριο" ... βλακείας να το πω? κάτι άλλο να το πω? τεσπά και τα μαγείρεψα όλα μόνη μου πλην τούρτας. "Τάφτυσα" που λένε... Ήταν βέβαια πολύ ωραία.

Οι δίδυμες μεγαλώνουν. Θηλάζουμε ακόμη.

ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ (SAN DIEGO ΤΗΣ DOUBLE BLESSINGS). Δεν χωράμε πλέον...

Η μία έβγαλε δόντι.

Κάναμε κι ένα μπάνιο στη θάλασσα (νομίζω κουράστηκα πιο πολύ απ΄ ότι στο πάρτυ).

Τεσπά, το σπίτι "μαζεύεται"... όλο κούτες μες τη μέση κλπ κλπ.

Μεταφορική ΔΕΝ κλείσαμε ακόμα (παίρνουμε όμως προσφορές)

Διαβατήρια των μωρών ΔΕΝ βγάλαμε ακόμα

Anyway... Μέχρι τέλος Ιουλίου όλα θα έχουν γίνει...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Cristy,φτου σκορδα!! μια χαρα τα καταφερνεις με τον θηλασμο,μπραβο,πραγματικα σε θαυμαζω!

εγω απο την αλλη,μια ερωτηση για το γαλα σκονη να κανω τωρα πια..:cry: Αγοραζω απο φαρμακειο -δυστυχως- γερμανικο(τί να κανω η γυναικα,ας οψεται η αναγκη..)

το

http://www.berlindaversandapotheke.de/

,το εχει 13,45 ευρω το κουτι των 800γρ το Νovalac 1,εδω βρισκω το μικρο 400 μλ 11,50,ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα.μεταφορικα εχει 9,50 ευρω ,οποια ποσοστητα και να παρουμε.εσεις απο που παιρνατε γαλατα για τα διδυμακια σας;εχουμε καμια καλυτερη προταση;ρωταω γιατι και τις 2 φορες που πηρα,μου εστειλαν στραπατσαρισμενα τα κουτια,και αυτη την τελευταια μαλιστα το ενα κουτι ειχε ανοιξει απο το στραπατσαρισμα..

ειδα και το

https://www.apo-rot.de/index.html;jsessionid=2C16040C374856F62625C9100F787FE1.tcq-6?_random=-711207233

αλλα εχει μεταφορικα 15 ευρω,με μια γρηγορη ματια που εριξα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...