Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες και τις απαντησεις! Τελικα θα μπω για καισαρικη την Πεμπτη μιας και οι πλακουντες μας εχουν ωριμασει, τε μωρακια εχουν στριμωχτει και δεν πηραν πολυ βαρος απο την προηγουμενη εβδομαδα! Ειναι περιπου 2200-2300! Την πεμπτη μπαινω 36η εβδομαδα, ελπθζω να μην μπουν θερμοκιτιδα η παρακολουθηση για μερες! Βασικα, οτι ειναι καλυτερο για εκεινα, αλλα θα ηθελα να τα εχω κοντα μου, να μην καθυστερησω τον θηλασμο! Θα μπουν σιγουρα για ενα 24ωρο απ΄οτι μου ειπε ο γιατρος λογω ινσουλινης που κανω! Ελπιζω να μεινουμε στο 24ωρο, εχω κανει και κορτιζονες στην 28η και την 32η εβδομαδα, θεωρητικα θα ειναι οκ!

Να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας! Νομιζω ειμαστε διπλα ευλογημενες με τα διδυμα, παρα τις δυσκολιες!!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Διδυμομανούλες μου,

έχω πολύ καιρό να μπω και να σας γράψω... ελπίζω να είστε όόλες καλά.

Να ευχηθώ:

Στα νεοφώτιστα, υγεία και πολλά χαμόγελα!

Στους νεόνυμφους, αγάπη... πολύ αγάπη!

Στα νέα διδυμάκια που ήρθαν ή που θα έρθουν......μια υπέροχη ζωή!

Είπα να σας μεταφέρω ένα δικό μας σημαντικό νέο:

091609-diaperfree.jpg

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Η πρώτη μέρα δίχως λερωμένο βρακάκι και οι δυο!!!!!!!!!!!!!!

Μια εβδομάδα ακριβώς από την έναρξη του συνθήματος: όχι πια πάνα!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Κοριτσακια μου....δεν προλαβαινω....δεν εχω διαβασει τα νεα σας....ελπιζω να ειστε ολοι,μικροι και μεγαλοι καλα,εμεις βαπτιστηκαμε την Κυριακη και ακομη σερνω τα ποδια μου απο την κουραση!!Ολα πηγαν πολυ καλα,οι μικρες μου,κυριες,δεν εκλαψαν καθολου,αλλα μαμα και μπαμπας απο το αγχος και το τρεξιμο δεν προλαβαμε να χαρουμε τις στιγμες.Ελπιζω ο φωτογραφος να κανει καλη δουλεια γιατι αλοιμονο του...περιμενω πως και πως το video για να δω καποια πραγματα που εχασα πανω σε ολη την αναμπουμπουλα.Εχουμε γκρινια απο τα δοντια,αλλα την παλευουμε...τα ξερετε οσες τα εχετε περασει.Φιλια πολλα....α!!ο μπεμπης μας,ανοιγοκλεινε το στομα του στον τελευταιο υπερηχο και κραταγε τις πατουσες του....παμε σε λιγες μερες για την β'επιπεδου,περναει ο καιρος κι εγω παιρνω τα κιλακια μου!!!Γεια σας...προς το παρον!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπερα!

ελιζακι συγχαρητηρια!!! τι ανακουφιση... για πες λεπτομερειες....πως τα καταφερατε? ευκολα? δυσκολα? ηδη το σκεφτομαι και για μας γιατι θελω το επομενο καλοκαιρι να την κοψουν την πανα

αργυρω μου να σου ζησουν οι κουκλες σου!

λογικο να εισαι κουρασμενη. εγω μια εβδομαδα εκανα να συνελθω, ποσο μαλλον εσυ που εισαι κ εγκυος!!!

μεγλαωνει ο μπεμπαρος ε? πως περναει ο καιρος....πότε εχεις ΠΗΤ?

twinomama με το καλο την Πεμπτη!!! μια νεα εποχη αρχιζει!!!

φιλια σε ολα τα κοριτσια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες !

Εγώ δεν μπορώ να συνέλθω ακόμα..νυστάζω και σέρνομαι..

είμαι δουλειά..

Να σας ζήσουν Αργυρώ !

Ελίζα συγχαρητήρια βρε θηρίο !!

Εγώ θα ξεκινήσω χαλαρά σε καμιά 15αριά μέρες..

Τζέμι η μάνα μου τα κρατάει. Αλλά σκέφτομαι από φθινόπωρο παιδικό. Κάνει καλό. Είχα ενδιασμούς για τον παιδικό, αλλά λες και επίτηδες σε όλες τις κούνιες κτλ που πηγαίναμε μιλούσα με μαμάδες για παιδικούς κτλ. Παράτήρησα λοιπόν, ότι όσες είχαν πάει τα παιδιά τους παιδικό, αυτά - κατ' εμέ πάντα- ήταν πολύ πιο μπροστά να το πω? πιο ευπροσάρμοστα στις νέες παρέες/παιδιά στις κούνιες? πιο ανεξάρτητα σαν συμπεριφορά? σε σχέση με άλλα που δεν πήγαιναν. Τί να πώ? το είδα πολλάκις.. μήπως δεν είμαι αντικειμενική και εππηρρεάζεται η κρίση μου?

Βέβαια εγώ από τη μαμά μου παράπονο δεν έχω. Γιατί και τα προσέχει, και τα παίζει και τους μαθαίνει και έχει αποτέλεσμα σε όλα!

Αλλά ο παιδικός είναι παιδικός όπως και να το κάνει κανείς. Τα παιδιά όσο καλά και να τα παίζουν/μαθαίνουν οι μεγάλοι, δεν παύει να είναι μεγάλοι. Με τα παιδιά είναι αλλιώς.Κι έτσι πρέπει να είναι.

Δε μου αρέσουν τα παιδιά που από τη συχνή τους παραμονή με μεγάλους καθημερινά, αντί με παιδιά, ξεσηκώνουν κ απότυπώνουν με "άσχημο" τρόπο μεγαλίστικες συνήθειες και πράττουν σαν "μικρομέγαλα"..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Επίσης κορίτσια, θα μου επιτρέψε να πω..

ότι εάν μας διαβάζει αυτή που μένει από πάνω μας,κοινώς η κοντή,

που υποψιάζομαι πως το κάνει..

θυμίσου εδώ είσαι κι εδώ είμαι,

και όλα αυτά που έκανες για να μου ξυπνάς τα παιδιά και να μου τη σπάς, εύχομαι τα βρεις μπροστά σου,

ηLithiα, complexικιά, Car-Γi- όλα !!!!

Σορρυ κορίτσια, μα μιλάμε ότι βράζω και τα βαστώ μέσα μου ~1+ χρόνο..:evil::evil:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Αργυρω μου να σας ζησουν τα κοριτσακια σας!!αντε,περασε και το αγχος τις βαπτισης.

Εμεις δυστυχως ειναι ο μικρος με πυρετο 4ημερες και ας παιρνει τοσες μερες αντιβιωση απο το χειρουργειο,μακαρι να ειναι ιωση και να κολλησε απο τον μεγαλο,αλλιως απο αυριο αρχιζουμε το ψαξιμο..

Καλησπερα! ζεστη σημερα, θ αρχισουμε τα μπανια σιγα σιγα!

μπουγκος μου ευχομαι ειναι απλα μια ιωσουλα και να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο μωρε...

παπιτσα κ εγω υποστηριζω παιδικο ειδικα ομως απο 2 χρονων και μετα.

να δω τι θα κανουμε εμεις τον σεπτεμβρη που δεν πηραμε μεταθεση και ειμαστε και οι δυο εκτος νομου:? ε ρε γλεντια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!Απο δωρα μαζεψαμε αρκετα,ιδιως απο φορεματα αλλο τιποτα,ευτυχως τα περισσοτερα τα κρατησα,αλλα μερικα απο "ακυρες" περιοχες δεν βλεπω να τα αλλαζω κιολας.Απο κουραση,τι να πω,πανω-κατω τα ξερετε,αλλα ζοριζομαι με την κοιλια που πια φαινομαι 7 μηνων κι οχι 5 μηνων που ειμαι.Πηρα 4 κιλα και το ζαχαρο ειναι τσιμπημενο,δεν κανω την διαιτα που μου εχουν δωσει γιατι απλα δεν μπορω και δεν θελω...αρκετη πιεση τραβαω με τις μικρες δεν μπορω να πιεζω τον εαυτο μου και στο φαγητο.

Mpougos,ευχομαι απο αυριο ο μικρος να ειναι απυρετος και να μην χρειαστει περαιτερω ψαξιμο.

Καληνυχτα και καλη εβδομαδα να εχουμε...εμεις αυριο παμε για εμβολιο....ολα πια μου φαινονται ταλαιπωρια....ειμαι πολυ κουρασμενη αυτη την στιγμη,φιλια σε ολες.Καποια γεννησε την περασμενη Πεμπτη,δεν θυμαμαι ομως....αδιαβαστη παλι!!Ολες οι υπολοιπες που ειστε???

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Παπίτσα, no prob, χώσε ελεύθερα!

Μπούγος, όχι κι ο μικρός βρε συ! Υπομονή κι ας ελπίσουμε ότι είναι μόνο ίωση. Ο παιδίατρος τι λέει; Στις πόσες μέρες θεωρεί φυσιολογικό να υποχωρήσει ο πυρετός για να μη σκεφτείτε ότι προέρχεαι από το χειρουργείο; Περαστικά. Ίωση θα είναι, ίωση!

Τζεμ, όποτε βλέπω τη νέα σου υπογραφή νομίζω ότι είναι η μπούγος. Γιατί μου συμβαίνει αυτό;;

Αργυρούλα, καταλαβαίνω ότι είσαι κουρασμένη και πιεσμένη και ταλαιπωρημένη και είσαι απολύτως δικαιολογημένη, αλλά να.. μήπως... μήπως να έκανες τη δίαιτα; Το λέω και για σένα και για το παιδί.

Ελίζ, congrats για την αυτοσυγκράτησή σας !!! :)

Twin... νέα μανούλα, όλα καλά;

Βρε κορίτσια νωρίς δεν είναι τα 2; Εγώ αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το κλασικό: 4 προνήπιο , 5 νηπιαγωγείο κλπ... Βέβαια αν ξεμείνουμε εντελώς από παιδοπαρέες και βλέπουν μόνο το ένα τ'άλλο, θα το ξανασκεφτώ.

Μουτς και ξαναμούτς!

jYwYp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια!

mpougos πως είναι ο μικρός σου; Ελπίζω να του έπεσε ο πυρετός τελικά και να ήταν ίωση...

gem για να λες εκτός νομού μάλλον οι μεταθέσεις σας δεν είναι σε λογική απόσταση απο το σπίτι σας. Τουλάχιστον σας στέλνουν στο ίδιο μέρος; Αν και άσχετη με αυτά μου φαίνεται λίγο πακέτο...

elisa συγχαρητήρια!!!! Πως τα καταφέρατε και μάλιστα σε τόσο μικρό διάστημα;

argyro θα συμφωνήσω με την ithaki. Θα μου πείς εδώ δεν μπορώ να πιεστώ εγώ για δίαιτα που δεν είμαι και έγκυος θα πιεστείς εσύ...

duck όπως θα έλεγε και η φίλτατη tzini "Έμπαινε Γιούτσο!". Άσχετο, νομίζω ότι σε είδα σε ένα γάμο πριν λίγο καιρό όμως γινόταν χαμός και δεν ήμουν σίγουρη αν ήσουν εσύ και δεν μίλησα.

Και μια και είπα tzini που είσαι;laerta; nunu; sevi; froso;

Εμείς εδώ και λίγο καιρό τα πάμε αρκετά καλά με τον ύπνο. Ο μικρός κοιμάται όλο το βράδυ και ο μεγάλος σταδιακά απο τις δυο, πήγε στις τέσσερις και τώρα στις έξι ώρες συνεχόμενου ύπνου. Βέβαια κοιμόμαστε κατά τις έντεκα αλλά το προτιμώ απο το να ξυπνάνε το βράδυ και να κυκλοφορώ σαν το ζόμπι όλη την ημέρα. Ξεκινήσαμε και το κόψιμο της πάνας μόνο που φοράμε το εσώρουχο πάνω απο τα ρούχα λές και είμαστε ο σούπερμαν:tongue:...νομίζω δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Σκέφτομαι και εγώ για παιδικό ή κάποια κοπέλα στο σπίτι για δημιουργική απασχόληση για λίγες ώρες. Μήπως ξέρετε πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο; Τέλος, μες την τούρλα του Σαββάτου, χάλασε το πλυντήριο και πρέπει να πάρω καινούριο και έχω την εξής απορία 7κιλο, 8κιλο,10κιλο,πόσες στροφές και αθόρυβο; Έχετε κάποιο να προτείνετε;

Σας φιλώ και σας καληνυχτώ!!! Ααααααα και Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες και ιδιαίτερα στους διδυμομπαμπάδες για την Κυριακή που μας πέρασε!!!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

ART εγω πηρα το 8κιλι siemens και ειναι μια χαρα,γιατι εχει προγραμμα συντομο οποτε το βαζω για ριχταρια κ.α.,εχει προγραμμα ωρας οποτε το βαζω να λειτουργει με το νυχτερινο,αθορυβο δεν θα το ελεγα αλλα οντως δεν κανει και πολυ θορυβο.επισης εχει προγραμμα eco.εγω παντως για πιο μικρο δεν θα το συζηταγα,τα παιδια μεγαλωνουν και βαζω παρς πολλα πλυντηρια,μην ξεχνας οτι ας ειναι 8κιλο δεν κανει να το γεμιζεις ποτε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...