Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα!

twinomama καλως ηρθες και με το καλο να υποδεχτεις τα μωρακια σου!

για το θηλασμο προσπαθησε να ενημερωθεις οσο γινεται τωρα που εχεις ακομα χρονο και μετα κανεις την προσπαθεια σου και οπως βγει!

μπουγκος μπραβο σας λοιπον! περαστικα σας τωρα!

κριστι-πετρουλακη:tongue: go on! θα μας βαλεις κατω ολες, ξεκινησες γυμναστικη νωρις νωρις. Μπραβο σου που τα προλαβαινεις ολα!

το πιστολακι μου το εχει πει και μια φιλη οτι πιανει....εμενα ουδεποτε του εδωσαν σημασια οι ανταρτες....ουτε πιστολακι, ουτε απορροφητηρας, ουτε τιποτα:evil:

4μηνων πως περναει ο καιρος με τα παιδια ρε κοριτσια...

καλη μετακομιση κιολας!

love εσεις τι κανετε? λεγε μας ποσο 'ξεκουραστα' ειναι τα παιδια μετα τα 3 και ποσο ελευθερο χρονο για τον εαυτο μας εχουμε please!! ειναι η περιοδος που σκεφτομαι και απορω πως θα βγει η χρονια φετος!:?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα.

Gemini

και πιστολάκι κ απορροφητήρα!

Πως νομίζεις καταφερνω τη μαγειρική?

Τα μωρά στα ρηλάξ στην κουζίνα κι ο απορροφητήρας μπαίνει από την αρχή ακόμη κι όταν δεν μπαίνει κατσαρόλα στο μάτι αλλά ταψί στο φούρνο!

Twinomama

θηλάζω αποκλειστικά από την πρώτη μέρα με τη βοήθεια του san diego. Δεν γνωρίζω από μπουκάλια κλπ και ούτε είχα μπει κ στη διαδικασία να μάθω κι από την πρώτη μου κόρη, οπότε το ξένο γάλα θα ήταν για μένα πιο δύσκολο.

Επίσης με βοήθησε πολύ που πήγαινα ΑΠΟ ΠΡΙΝ στα meetings της La Leche League International, στο Αγγλόφωνο γκρουπ της Ν. Ερυθραίας. Εκεί μία κοπέλα είχε θηλάσει αποκλειστικά τα δίδυμά της - στην αρχή - κ μετά που μπήκαν κι οι τροφές τα συνέχισε ως 3 ετών περίπου!!!

Με μένα το θέμα τώρα είναι ότι στον ταυτόχρονο θηλασμό ζοριζόμαστε γιατί στο san diego πέφτει στρίμωγμα και η μια γρατζουνάει-σπρώχνει-τραβάει μαλλιά κλπ της άλλης...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Γειά σας κοριτσόπουλα !

Όχι δεν είναι deja vu ..

γράφω στ'αλήθεια..:)

Βαπτιστήκαν ένα σωρό δίδυμα αυτόν το μήνα!

Ιθάκη,Gemi,Sevi !! (ξεχνάω κάποια?)

Να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα !!

Τζεμι να ζήσετε κι εσείς ! Άντε με το καλό κι άλλους απογόνους :tongue:

Τώρα που είπα κι άλλους απογόνους..

Αργυρώ μου..βαστάς ?

Βλέπω τικεράκι και λέω τί έγινε εδω ??!!

Αυξάνεστε και πληθύνεστε εις το έπακρον!

Κρίστυ είσαι πολύ προχώ στα όλα σου ! Πάμε κι εμείς πισίνα οικογενειακώς και είναι πολύ ωραία !

Μπούγε, περαστικά και καλή επιτυχία στο αγορίνι σου. Περαστικά εξόλοκλήρου αυτή τη φορά !

Τώρα διάβασα και τα καλά νέα !

Φρόσω, κάτι πήρε το μάτι μου για δίαιτα..! Μπράβο ρε ! Συγχαρητήρια !

Αλίμονο σ'εμάς.

Κίρα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Τα άλλα δεν έχουν σημασία και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς και να στεναχωριέσαι για τέτοια πράγματα. Κράτα ψυχική και συναισθηματική δύναμη, για πολύ πιο σημαντικά πράγματα και στιγμές δικές σου και των μωρών.

Καινούριες υποψήφιες διδυμομανούλες καλώς ορίσατε.

Εμείς είμαστε καλά.

Μεγαλώνουμε, ξεσαλώνουμε, παραζωηρεύουμε και νομίζω ότι πλέον

από εδώ και πέρα μιλάμε για το μέγιστο τρέξιμο και κούραση, στην κορύφωση τους και πάει..

Ενδεικτικά να αναφέρω τις ακροβατικές επιδείξεις τους, επί των καναπέδων, τρέξιμο σε όλο το Γ, γωνία καναπέ και στον αέρα. Βαρελάκια επί του καναπέ με κατάληξη στο πάτωμα -πλακάκια πλέον χωρίς χαλί. Ανάβαση στα πυρότουβλα του τζακιού, έσπασε το φράγμα προστασίας των cd/dvd players και discs, homcinema,playstation κτλ κτλ.Επίσης οι ασφάλειες ντουλαπιών πλέον δεν αντέχουν. Σα να μην υπάρχουν. Τα δένουμε με σκοινιά.

όμως.. εκτός σπιτιού είμαστε πολύ καλά παιδάκια, δεν κάνουμε ζημιές και ακροβατικά σε ξένα σπίτια, και όλοι μας θέλουν για επισκέψεις.

Αναμένεται ωσονούπω να ξεκινήσουμε και potty training, κι αν μας κάτσει καλώς (έχω αρκετές σοβαρές ενδείξεις ώστε να επιχειρήσω εκπαίδευση και να ελπίζω..).

Φιλάκια πολλά σε όλες.

Έχω ξεχάσει και χάσει σίγουρα πολλά από εδώ..

Επιστρέφω στα καθήκοντα τα εργασιακά άρδην !

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλημέρα.

Twinomama

θηλάζω αποκλειστικά από την πρώτη μέρα με τη βοήθεια του san diego. Δεν γνωρίζω από μπουκάλια κλπ και ούτε είχα μπει κ στη διαδικασία να μάθω κι από την πρώτη μου κόρη, οπότε το ξένο γάλα θα ήταν για μένα πιο δύσκολο.

Επίσης με βοήθησε πολύ που πήγαινα ΑΠΟ ΠΡΙΝ στα meetings της La Leche League International, στο Αγγλόφωνο γκρουπ της Ν. Ερυθραίας. Εκεί μία κοπέλα είχε θηλάσει αποκλειστικά τα δίδυμά της - στην αρχή - κ μετά που μπήκαν κι οι τροφές τα συνέχισε ως 3 ετών περίπου!!!

Με μένα το θέμα τώρα είναι ότι στον ταυτόχρονο θηλασμό ζοριζόμαστε γιατί στο san diego πέφτει στρίμωγμα και η μια γρατζουνάει-σπρώχνει-τραβάει μαλλιά κλπ της άλλης...

Καλησπερα! Κι εγω το san diego πηρα και ελπιζω να το λιωσω απο την χρηση!!!εχω ενημερωθει πολυ απο το νετ για τον θηλασμο και τον ταυοχρονο αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να παω σε καποιο σεμιναριο λογω επιπλοκων ημουν κυιως ξαπλα απο τον 3ο και μετα! Αφου τωρα που πλησιαζει ο καιρος (την αλλη Παρασκευη παω με ραντεβου μαλλον) δεν το πιστευω που καταφερα και εφτασα ως εδω! Τα μωρα δειχνουν απο τον υπερηχο να εχουν καλο βαρος, και αντπομονω σε λιγε ωρες τον υπερηχο παλι να δουμε αν ξεπερασαν τα 2300!

Λες δηλαδη οτι οταν μεγαλωσουν λιγο δεν χωρανε στο μαξιλαρι ε;

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγω βρε κοριτσια θηλασα ελαχιστα οποτε δεν μπορω να σας βοηθησω.Ο μικρουλης αναρρωνει αλλα δυστυχως ο αλλος είναι με 40 πυρετο ιωση λενε..

DUCK πολυ χαρηκα που είδα οτι ξαναμπηκες στην παρεα μας,φιλακια στα μικρα σου!!

SEVI-LAERTA που είστε?

Λες δηλαδη οτι οταν μεγαλωσουν λιγο δεν χωρανε στο μαξιλαρι ε;

Καλησπέρα.

Μεγαλώνοντας πέφτει ναι μεν "στρίμωγμα" αλλά μειώνονται τα γεύματα και άρα και οι φορές που θα χρειαστεί να τα έχεις και τα δυο ταυτόχρονα.

Προσωπικά ευελπιστώ να τα αντέξει το μαξιλάρι 1,5 μήνα ακόμα. Μετά θα μπουν και οι στερεές τροφές, θα μπορούν κι αυτά να στηρίζονται καλύτερα, θα είναι αλλιώς. Σίγουρα θα έρχεται και κάποια στιγμή που δεν θα χρειάζεται...

Με το καλό να γεννήσεις και για ότι απορία μη διστάσεις να στείλεις και πμ.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Mpougos με το καλό η πλήρης ανάρρωσή σας από το χειρουργείο. Αν αι δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε κανένα χειρουργείο δεν είναι ποτέ καλό. Να μην ξαναχρειαστεί ποτέ. Περαστικά και στο μεγάλο σου, το Καλοκαίρι θυμάμαι κι από πέρσι (αν θυμάμαι καλά) σας ταλαιπωρούν οι ιώσεις. Περαστικά και γρήγορα!!

Τζεμινάκο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο γιο σου (το μικρό ή το μεγάλο; ) !!!! Άντε και καλές αναρριχήσεις πλέον. Μάνα κουράγιο :) !

Κριστυ ωραίο πράγμα που θηλάζεις, μπράβο!! αλλά και Κίρα μη στενοχωριέσαι. Προσπαθείς και τα καταφέρνεις κι αυτό έχει σημασία! Η αλήθεια είναι ότι ο θηλασμός είναι φοβερή εμπειρία, μακάρι να είχα μπορέσει κι εγώ περισσότερο.

Duck, δε μου δίνεις κουράγιο, δε μου δίνεις, πάλι τρέξιμο και μετά το χρόνο; Ωϊμέ!

Τwinmama, με το καλό να μπεις στο κλαμπ των τααιπωρημένων, ξενύχτηδων και άπλυτων μαμάδων :)

Ο μικρός μου πότε θα σταθεί βρε παιδιάαα!!!

Οι αλλαγές πλησιάζουν επιτέλους στο τέλος , άντε να επανέλθουμε στο νορμάλ τρέξιμο :)

Φιλούνια!

jYwYp3.png

Τι κανετε κοριτσακια μου;σημερα τους πηγαμε μια μικρη βολτα με τα καροτσια για να μην περπατησει ο μικρος αλλα ξινο μας βγηκε αφου εριξε το κλαμα βα κατεβει απο το καροτσι,ετσι επιστροφη παλι στο σπιτακι μας.ο μεγαλος εχει να κανει πυρετο απο τα ξημερωματα αλλα ακομα εχει τρελο μπουκωμα!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!

τι κανετε?

μπουγκος περαστικα σας μωρε...αντε θα ερθει το καλοκαιρι, που θα παει το ατιμο!!

παπιτσα που εξαφανιστηκες ωρε!!? μεγαλωσαν τα παπακια ε?? εσυ με τη δουλεια ολα καλα? ποιος ειπαμε στα κραταει, δε θυμαμαι...?? ρωταω γιατι ειμαι σε διλλημα σταθμος/γυναικα..

ιθακη κ εγω θα σου πω οτι μετα το χρονο ειναι χειροτερα...sorry:rolleyes::rolleyes: κ ακομα δεν εχω δει τιποτα οπως φαινεται.. απολαυσε τωρα που οπου τα αφησεις εκει θα τα βρεις!

γενικως και οι δυο περπατησαν τωρα αλλά οχι καλα καλα. ολο τουμπες τρωνε:oops: αλλά ο μεγαλος εχει δωσει ρεστα...σκαρφαλωνει παντου! ουφ!

κριστι μετακομισες τελικα?

τα φιλια μου σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εγω ψηφιζω δαγκωτο σταθμο,απλα τον πρωτο χρονο θα ειναι ολο ιωσεις
ναι το θυμαμαι οτι ησουν πολύ υπερ! ομως ποτε τα πηγες εσυ? εμας ενας που μας αρεσει τα παιρνουν απο 20 μηνων(δηλ Ιανουαριο) οποτε πρεπει να βρουμε εστι κ αλλιως λυση μεχρι τοτε. κ να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι να τα παω στη μεση της χρονιας μες στο χειμωνα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εγω τα παω απο 8 μηνωβ γιατι δεν εχω κανεναν και επρεπε να παω στη δουλεια.θεωρω η καλυτερη ηλικια ειναι κοντα στα 2 να πηγαινουνε,μαθαινουνε παρα παρα πολλα και μπαινουν σε προγραμμα

Εγω τα παω απο 8 μηνωβ γιατι δεν εχω κανεναν και επρεπε να παω στη δουλεια.θεωρω η καλυτερη ηλικια ειναι κοντα στα 2 να πηγαινουνε,μαθαινουνε παρα παρα πολλα και μπαινουν σε προγραμμα

α οκ...κ εγω νομιζω τα 2 χρονια ειναι πολυ καλα, αλλιως ειναι περισσοτερο φυλαξη.

ωχ ξυπνησαν...

εχω κ ερωτηση προς ολες...ο μεγαλος εχει πολύυυυυ ενεργεια. ειναι νορμαλ?? δηλαδη στα καλα του καθουμενου σφιγγεται, ζοριζεται, θελει ολο κατι να κανει:? πως θα εκτονωνεται αυτο το παιδι?? εεε???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...