Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αλό ξανά!!

τι κάνετε κοπέλες? πως ήταν η μέρα σας?

εμένα τσίτα!!! αυτήν τη στιγμή έχω τόση υπερένταση...:evil::evil:

Τες πα!

joy δεν έχω δει κάτι για πάμπερς.

Μπράβο στο κορίτσι σας!! Τα αγοράκια είναι πιο τεμπέλικα μάλλον!! Αλλά ρε παιδιά έχει πολύ γέλιο όταν είσαι έξω. Που όπου και να είσαι αν πει "τσίσα" η Νικολέττα σταματάει η γη και κατουράς παντού...Παλιότερα έβλεπα έτσι τους γονείς και έλεγα α τους γύφτους, δεν το πάνε το παιδί στην τουαλέτα? :rolleyes::rolleyes: Αλλά μου τη φύλαγε!! :D:D:D:D:D

Ithaki περαστικά σου, σε βλέπω σούπερ οργανωτική με λίστες και πρόγραμμα!! Εγώ αντιθέτως καμία επαφή!

Gemini85 κουράγιο αγορομάνα!! αν και μένα ο Κωνσταντίνος είναι ο ήσυχος και η τσούχτρα ο διάβολος! :confused: Εσύ με δυο ανήκεις σε άλλη συνθήκη...ασφάλισε τα πάντα μέσα από το σπίτι, δε μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνουν!!!

mpougos ανυπομονώ να σας δω! πόσο μεγαλώσανε οι μπόμπιρες! Άντε να μας δω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλσηπερα!

νουνουκα σε πετυχαινω μεσα? βραδινη κ εσυ! κοιμηθηκα το μεσημερι κ ειμαι ολο ενεργεια τωρα. Νομιζω ο μεσημεριανος υπνος μ σωζει γτ τοσον καιρο απ τις 8 το απογευμα ημουν κομματια κ ενιωθα να καταρρεω ενα πραγμα....

το εχω ακουσει κ εγω για τα αγορια οτι καθυστερουν...

χαχαχα 'οτι λες το λουζεσαι' λεγαν οι παλιοι! εγω το χω παθει απειρες φορες!!:tongue:

σημερα ειδαμε εναν παιδικο που λεει μπορει να τα παρει απο Ιανουαριο που θα ειναι περιπου 20μηνων. για να δουμε τι θα κανουμε τελικα! εσεις πως τα πατε με τον παιδικο? ποσο ηταν οταν ξεκινησαν?

τζου μη λες παγωτο!!!! το αγαπω!!! κ εγω χαλασα τη διατροφη αλλά εχω τωρα 2 μερες που ξαναμπηκα σε προγραμμα...αντε γιατι σε λιγο θα παμε παραλια!

ο μικρος σημερα νομιζω περπατησε κ επισημα!!!:D πηγαινε γυρω γυρω στο σαλονι μονος του...συγκινηθηκα η χαζη!!!

φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωωωωωωω μπράβο στον μικρό σου Gem! καλά τρεξίματα!!!:D:D

Εμάς ήταν 2 χρ ακριβώς όταν ξεκινήσανε σταθμό. Τους αρέσει πολύ πάντως και έχει πολλά καλά!

ποιός είπε για παγωτό??:tongue::tongue:

Πάω για νάνι!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοριτσαρες,τι μου κανετε??εγω στο τρεξιμο με τις μικρες που ουτε οι γιαγιαδες και οι παππουδες δεν τις αναγνωριζουν...εχουν ξεσαλωσει τελειως,τα ουρλιαχτα τους ξεσηκωνουν την γειτονια,δεν στεκονται πουθενα και μας λυπαμαι οταν περπατησουν.Εχω μια στρατα δανεικη,ποτε η μια και ποτε η αλλη αλωνιζουν μεσα στο σπιτι και ο,τι φτανουν δεν το αφηνουν απαρατηρητο.Μου ξηλωσαν και την σιτα του σαλονιου με την στρατα και τωρα αφηνω ολα τα παραθυρα ελαχιστα ανοιχτα.Απο υπνο,τα βραδια σχετικα καλα,αλλα την ημερα εφιαλτης....κοιμουνται ελαχιστα και εχουν γκρινια....κι εγω απιστευτα νευρα,λιγο οι ορμονες και η

κουραση,καταλαβαινετε.

Οσο για το παγωτο,μου κοστιζει 1,50 το ατομο,με 3 γευσεις παγωτου,σιροπι 2 γευσεις και μπισκοτακι.Καποιος μπορει να θελει χωνακι και καποιος αλλος κυπελακι,υπαρχει αυτη η εναλλακτικη.Πηρα τηλ.στον Κωνσταντινιδη και η τιμη για εμας ηταν ακρως απαγορευτικη.Ασε που δεν υπηρχε και διαθεσιμοτητα.Νερο δεν θα μοιρασω,δεν θα μπω και σε αυτη την διαδικασια,εξαλλου,το παγωτο δεν λιγωνει οπως πχ,ενα προφιτερολ.

Κανα νεο απο τις φρεσκιες διδυμομανουλες???

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλο μηνα κοριτσακια μου.εμεις δυστυχως ξαναμπαινουμε για 3ο χειρουργειο στον μικρο την τριτη,ελπιζουμε αυτο να πετυχει! Σας σκεφτομαι αλλα χρονος σχεδον μηδεν για να γραφω..ψυχολογια στο πατωμα με τον μικρουλη μου

καλο μηνα κι απο εμενα σε ολες και σε ολους! mpougos,καλη επιτυχια,και ολα περαστικα να ειναι.

καλα ειμαστε κι εμεις,πολυ ησυχα τα πραγματα,οι μικρες ευτυχως συνεχιζουν να ειναι ησυχα μωρακια,και η μεγαλη μου εχει ηρεμησει πολυ ,απο τη μερα που επιστρεψαμε στον παιδικο.

με τον θηλασμο εχω θεμα,περασα περιεργη φαση-παλι-,και απογοητευτηκα,αλλα νοικιαζω θηλαστρο και θα κανω την τελευταια μου προσπαθεια ,κι οτι γινει.αν δεν τα καταφερω,τουλαχιστον θα ξερω εχω προσπαθησει οσο μπορουσα.:)

Διαφημίσεις

Καλημερα και σας ευχαριστω για τις ευχες σας.σημερα τον κρατησα σπιτι μην κολλησει καμια ιωση απο τον παιδικο και θα κανουμε βολτιτσες,σημερα η μερα ειναι των 2μας!!!

Καλημερα και σας ευχαριστω για τις ευχες σας.σημερα τον κρατησα σπιτι μην κολλησει καμια ιωση απο τον παιδικο και θα κανουμε βολτιτσες,σημερα η μερα ειναι των 2μας!!!

καλή επιτυχία στην επέμβαση και περαστικά σας!

Εύχομαι να είναι η τελευταία σας ταλαιπωρία.

Κύρα έχεις δίκαιο. Κάνεις ότι μπορείς. Δεν θα πάθουν και τίποτα αν δεν θηλάσουν. Καλή δύναμη!

Καλησπερα διδυμομανουλες! Ετοιμαζομαι κι εγω να μπω στο club! Την αλλη Παρασκευη μάλλον που θα ειμαι 36+1 θα μπω με ραντεβου να γεννησω το αγορακι μου και το κοριτσακι μου γιατι πλεον δεν υπαρχει καθολου χωρος στην κοιλια και ο γιατρος μου φοβαται την πολυ ξεχυλωμενη μητρα!

Θελω κι εγω να θηλασω και παρηγγειλα το μαξιλαρι για διδυμα απο το amazon to san diego! Διαβασα λιγο οτι καποιες το εχετε βολευτει!

Σαν νεα μαμα θα με ενδιεφερε να μου πειτε οτι συμβουλες εχετε για την αρχη και για τον θηλασμο!

0SB8p3.png

καλημερα σε ολες!!

μπουγος,ευχομαι οτι καλυτερο και ναναι αυτη η τελευταια ταλαιπωρια για το κουκλι σου!

κιρα κανε οτι μπορεις ..δεν εγινε και τιποτα αν τελικα δεν θηλασεις!!

twinomama....με το καλο να ερθουν τα μωρακια σου!!

μιλησα με την καντυ χτες στο φεις ειναι πολυ καλα και ειναι ακομη απο το πασχα στους γονεις της!τα μικρα ειναι καλα εχουν φτασει 2,5 μηνων!!!η μικρη ειναι λεει ηρεμο μωρο ο γιος λιγο πιο ζωηρος!!!τα ειδα σε φωτο και ειναι πανεμορφα!!!!κουκλακια!!

μολις μπορεσει θα μπει να μας πει τα νεα της!ειπε να σας δωσω χαιρετισματα!!!!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλησπέρα.

Γράφω βιαστικά γιατί είμαι (ως συνήθως) με την ψυχή στο στόμα:

Να ζήσουν τα νεοφώτιστα!

Μπούγε καλή επιτυχία στο χειρουργείο σας. Εύχομαι να τελειώσει η ταλαιπωρία σας εδώ.

Εμείς γίναμε 4 μηνών!!!

Προσέλαβα κοπέλα για τη μεγάλη μου για 2 φορές τη βδομάδα:

Πάμε μαζί όλο το τσούρμο κολυμβητήριο κ μετά την ταΐζει, παίζουν, την κάνει μπάνιο κ την κοιμίζει.

Επίσης ξεκίνησα γυμναστική στο σπίτι -παλιό DVD του περιοδικού prevention: Κλείνω 2 εβδομάδες καθημερινής 50 λεπτης άσκησης. Ούτε τα ΣΚ δε σταματάω, τότε γυμνάζομαι μαζί με τη μεγάλη.

Για νάμαι σίγουρη ότι δεν θα ξυπνήσουν τα μωρά, ξεκινάω γυμναστική αφού τα έχω ταΐσει, αλλάξει κλπ ΚΑΙ τους βάζω το πιστολάκι των μαλλιών στην πρίζα.Τρελή ανακάλυψη λέμε!

Επιπλέον κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσω να μαζεύω πράγματα σε κούτες... περνάει ο καιρός... ήρθε η ώρα της μετακόμισης (μετανάστευση)... τι να πρωτομαζέψω τι... αποφεύγω να το σκέφτομαι γιατί τρελαίνομαι.

Τον άντρα μου έχω να τον δω πάνω από μήνα (real).

Ευτυχώς που υπάρχει και το skype!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...