Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Sevi να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα!!! Πιστεύω ότι η υπερένταση είναι τόσο μεγάλη εκείνη τη στιγμή που είναι λίγο δύσκολο να συγκινηθείς. Με τον καιρό, που φεύγει το άγχος... θα δεις...

Chemin να σας ζήσουν και εσάς οι κούκλες σας!!! Αυτές τις μέρες δεν περιμένεις και το ανηψάκι σου;

Ithaki καλά θυμόμουν ότι βαπτιζόσασταν και εσείς. Να σας ζήσουν!!!

nunu να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις γερό και τυχερό!!! Τι ωραία που θα ξαναγράφεις :D:D:D

Πολλές ευχές σε όσους γιορτάζουν σήμερα!!!!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Γεια σαας συντρόφισσες!!

Σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας (παρόλο που έχω χαθεί εδώ και τόσο καιρό).

Εύχομαι σε όλες ό,τι καλύτερο για τα παιδάκια σας!!

Ιθάκη να σου ζήσουν!!!

Άρτσι, ναι, 6/6 έχει τελική ημερομηνία η αδερφή μου και την περιμένουμε από μέρα σε μέρα (τώρα που έγινε η βάφτιση της επιτρέπουμε να γεννήσει όποτε θέλει :D:D).

Σεβη, να είναι πάντα ευτυχισμένοι και τυχεροί!!

Όσο για τη διάρκεια, τι να πω;; Εμείς είχαμε το αντίθετο πρόβλημα! Καθυστερήσαμε μεν μισή ώρα να ξεκινήσουμε αλλά πέρασε άλλη τόση για να πουν το "Πιστεύω" οι νονοί :shock:. Η μικρή ήταν ήσυχη αλλά η μεγάλη έκλαιγε ΣΥΝΕΧΕΙΑ κι ας την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς της. Αγχώθηκα πάρα πολύ... Για να καταλάβετε την άλλη μέρα που μιλήσαμε με τον ιερέα, μας είπε πως τόσα χρόνια δεν έχει ζήσει δυσκολότερη βάφτιση (παρ΄όλ αυτά δεν έλεγε να το πάει λίγο πιο γρήγορα :evil:) ... Το μωρό πλάνταξε. Συγκινήθηκα όταν τις βούτηξε στην κολυμπήθρα.. Τέλος πάντων μετά από αυτό το δύσκολο μέρος όλα πήγαν πολύ καλά. Είχαμε τραπέζι για τους στενούς συγγενείς όπου κάναμε είσοδο (και καλά) με τις "Δύο γυναίκες" του Μαραβέγια.. Πολύ γέλιο! Τα μωρά χαλάρωσαν και όλοι μας είπαν πως πέρασαν όμορφα και τους άρεσε. Προσωπικά απλά χαίρομαι που τελείωσε (και ελπίζω να υπάρχει μια έστω καλή φωτογραφία της μεγάλης από όλο αυτό το χαμό για να έχουμε να θυμόμαστε...).

Εύχομαι και στα δικά σας σε όσες δεν έχουν βαφτίσει ακόμα και συμβουλή: οργανώστε γύρω σας ομάδα υποστήριξης για εκείνη την ημέρα, ενημερώστε τον καθένα τι πρέπει να κάνει, και να έχετε κάποιον κοντά σας να σας βρίσκει ό,τι μπορεί να χρειαστούν τα μωρά. Εμένα με έσωσε η κουνιάδα της αδερφής μου που κουβαλούσε την τσάντα των μωρών και ήταν συνέχεια δίπλα μου να μου δίνει νερό, πιπίλες, χαρτομάντηλα, βεντάλιες και ό,τι άλλο χρειαζόταν εκείνη την ώρα..

Αυτά..

Πολλά φιλάκια σε όλες και.. καληνύχτα!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Sevi,Ithaki και Chemin να σας ζησουν τα νεοφωτιστα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας.Ξεμπερδεψατε και ησυχασατε,πηρα και μια ιδεα για το τι μας περιμενει.Εμας απο 100 ζηταει για το καθε παιδι,απο 150 που ηθελε στην αρχη,αλλα του καναμε παζαρια και αφου "ρωτησε" και καλα επεσε η ταριφα.Εμεις τελικα καταληξαμε στο παγωτατζιδικο και ελπιζω να μην το μετανιωσουμε γιατι κοστιζει,αλλα δεν ηθελα να χαλασω το χατιρι του συζυγου.Το ειχε καμμια απο εσας που βαφτισατε τελευταια?εγω δεν εχει τυχει να το δω και δεν ξερω πως δουλευει.Κατα τ'αλλα ολα καλα,οι μικρες μας εχουν γονατισει με τα πανω δοντια,ποτε κοιμομαστε και ποτε οχι....υπομονη....κουραση πολυ,ειμαι στην 18η εβδομαδα,σε λιγο θα κανουμε την β'επιπεδου και μου φαινεται απιστευτο ποσο γρηγορα περναει ο καιρος.Ποτε εκανα την εξωσωματικη,ποτε την καισαρικη και σε λιγες μερες τις βαφτιζω...μενω και εγκυος φυσιολογικα κι αυτο και αν ειναι απιστευτο.

Nunu πολυχρονο να ειναι το παιδακι σου και Chemin με το καλο το ανηψακι σου.

Φιλια απο εμας και εις στο επαινιδειν.

498ap2.png

nZqvp3.png

Αργυρώ ευχαριστώ πολύ!! Με το καλό και στα δικά σας!! Έχω πάει σε δύο βαφτίσεις που είχανε το παγωτατζίδικο του Κων/νίδη (με άτομα να μοιράζουν το παγωτό κ.λπ.) και ήταν πολύ ωραίο. Αν λες γι' αυτό μην το σκέφτεσαι καθόλου! Ειδικά τώρα που ζεσταίνει ο καιρός. Εμείς δεν το βάλαμε γιατί είχαμε κανονίσει τραπέζι και ήταν πολλά τα έξοδα.

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

κοριτσακια επαγγελματικη συμβουλη οταν σας ζητανε στην εκκλησια 100ε να τους δινεται 105 και να ζητατε αποδειξη,πανω απο 100ε μπαίνει στην δήλωση σας,τωρα το τι γλυτωνεται είναι αστειο το 10%....:evil:,δηλαδη ισα για να μπαινεται στην διαδικασια

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Chemin πολύ γέλασα με την εντυπωσιακή σας είσοδο! Πάντα τέτοια και με το καλό να υποδεχτείτε το ανηψάκι σας!!!

Argyro ναι, περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός! Καλά αποτελέσματα και καλή δύναμη! Πότε είναι η δική σας βάπτιση;

Εμείς όλα καλά αλλά απο κούραση άλλο τίποτα! Σήμερα τους φιλάω και γυρίζω να φύγω για τη δουλειά και μου λέει ο μεγάλος “εμείς;” και τρέχουν και οι δύο και με αρχίζουν στα φιλιά...και έτσι ξέχασα τις αταξίες τους, τις αϋπνίες τους, τις γκρίνιες τους...

Φιλιά πολλά σε όλες!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλησπερα........

Τρεχω...τρεχω και δεν φτανω!

Καθε απογευμα αλλαγες! εχθες καναμε 2 ωρες στο Avenue για 3 μαγαζια!

Παλι σημερα...

Πριν που τους ταισα φρουτοκρεμα,τα αφησα στα καρελακια μιση ωρα να βλεπουν ζουζουνια για να αδειασω την ντουλαπα με τα χειμερινα τους!!!!

Δεν σας ειπα τι μας εκανε ο παπας........

Επρεπε να ειχα παει ληξ.πραξη γεννησης και μου ειχε ζητησει πιστοποιητικο γεννησης! δεν το ειδε και αυτος!

Παει ο Γιωργος στο δημο μας,του εξηγουν το λαθος αλλα εαν ειχε γραψει σωστα ο παπας τον αρ.μητρωου και οχι του τομου θα το εφτιαχνε η υπαλληλος υπηρεσιακα!

Τωρα θα πρεπει να παει ο Γιωργος στην Αθηνα να παρει ληξ.πραξη γεννησης και να δουμε τι θα κανουμε!

Cheminako να σου ζησουν οι ομορφιες σου!!!

Πολυ μου αρεσε η περιγραφη σου!!!

Οσο για την ομαδα στηριξης εχεις απολυτο δικιο αρκει να μην χασουν την εκκλησια οπως παθανε 3 φιλες μας!:tongue:

Αργυρω ειναι ωραια ιδεα το παγωτακι! ποσο σου κοστιζει;

Νερα παγωμενα θα εχεις;

Για πειτε να κανονισουμε συναντηση;

Να ζήσουν τα νεοφώτιστα μωράκια μας!

Χρόνια πολλά στη νουνού μας και στον μικρό της ανδράκο για τα περασμένα.

Εγώ ξεκίνησα σχολείο, μια χαρά αν εξαιρέσουμε τις επιστρατεύσεις κτλ.

Ο Χριστοφοράκος μου έπαθε για 2η φορά διάστρεμμα μέσα σε 1 μήνα,

αλλά τί να κάνουμε μέσα στο πρόγραμμα κι αυτά.

Συνεχίζω τη δίαιτα. Σε λίγο θα γιορτάσω το 20ο χαμένο μου κιλό :D!

Αργυρώ αγόραρος;;;;; Άντε με το καλό!

Οικονομική λύση για παγωτό είναι, όπως σου είπαν τα κορίτσια, ο Κωνσταντινίδης και εντυπωσιακή.

Δεν φέρνει το κλασικό παγωτατζίδικο αλλά έτοιμα σε κυπελάκια με φιογκάκι το οποίο το σερβίρει μαζί με μπουκαλάκια νερό σε αυτοκίνητο αντίκα.

Αν θες στείλε μου με πμ το μέιλ σου να σου στείλω φωτό της αντίκας από τη δικιά μας βάπτιση.

Καλησπέρα κοπελάρες!!

Χάθηκα γιατί έφυγα για ταξίδι, αλλά είμαι και πάλι εδώ που λέτε!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!

Φρόσω περαστικά στον Χριστόφοράκο, το ίδιο σημειο έσπασε?

Συγχαρητήρια για το 20ο!! Φοβάμαι στην επόμενη συνάντηση δε θα σε αναγνωρίσουμε!!! Μπράβο μπράβο!!

Όσο για τις βαφτίσεις που λέτε ναι και μένα άγχος με είχε πιάσει και δεν την πολύ χάρηκα :evil:

Κατά τ άλλα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι η Νικολέττα μας πέταξε την πάνα και μαζί και την πιπίλα!!!! και επίσης το όργιο κάνει σε κανονικό μεγάλο για το μπόι της ποδήλατο :shock::shock:

Ο Κωνσταντίνος μας αισίως έχει φτάσει τα 17 κιλά!! Μιλάει και λέει ωραίες κουβεντούλες να τις πιείς αλλά για την πάνα ούτε που να το συζητάει :D:D

Το κάθε παιδί...ένα μικρό ξεχωριστό ανθρωπάκι!!

Σας φιλώ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Φρόσω περαστικά στο παιδί σου. Μέσα στο πρόγραμμα μεν, αλλά μακάρι να μην υπήρχαν γμτ!

Αργυρώ με το καλό ο παίδαρος!!! Τώρα πρέπει να είσαι ήδη στις 19 εβδομαδες και πριν το καλοκαταλάβεις θα έχεις άλλο ένα ζουζουνάκι να σου κάνει ουά ουά :)

Νουνού, μ ετο καλό και το επαγγελματικό δίπλωμα τριαξονικού :)

Σέβη πως σε καταλαβαίνω με τις αλλαγες. Εγώ αύριο θα στείλω για δεύτερη φορά τα παιδιά στην πεθερά. Αφιερώνω όλη την ημέρα γιατί αλλιώς δουλειά δε γίνεται! Ελπίζω αύριο να τελειώσω από αλλαγές ρούχων και να μου μείνουν μόνο τα παιχνίδια :) 10 μαγαζιά τη φορά. Εντωμεταξύ αλλάζω αλλάω, κάνω και λίστες του τι έχω για να μη χάσω την μπάλα, αλλά άδικος κόπος. Πλέον αλλάζω χωρις να ξέρω τι ψωνίζω τελικά. Πάλι στο τέλος βλάκείες θα έχω πάρει. Και όταν τους έλεγα να βάλω λίστα από ένα ή δυο μαγαζιά μου έλεγαν ότι είναι γυφτιά. Τώρα όμως δεν τρέχουν αυτοί, εγώ τρέχω κι έχω και τύψεις που αφήνω τα παιδιά μου. Τέσπα... Κορίτσια, βάλτε λίστα ό,τι και να σας πουν. Θα σωθείτε!

Τι άλλο; Η Φρόσω θέλει περπάτημα, ο Σταύρος ούτε τα πόδια δεν πατάει. Το μάτι μου έπαθε μόλυνση και είμαι σαν το βρικόλακα. Άσε που με κόβει και με πονάει. Αλλά δεν πειράζει. Ό,τι είναι, να το παθαίνω εγώ και όχι τα παιδιά.

Σας φιλώ!!!

jYwYp3.png

hello!

νουνουκα μπραβο στα νουνουκάκια!!

ιθακι κ εγω το ιδιο επαθα με τις αλλαγες... δεν ξερω στο τελος αν θα με βολεψουν αυτα που πηρα, αλλά τι να κανουμε, τουλάχιστον προαπαθησαμε!!

προσπαθω να βρισκω χρονο να γραψω αλλά που τετοια τυχη....μπαινω συνεχεια κ διαβαζω απο κιν αλλά για γραψιμο ουτε λογος. Πολύ απλά ειναι ανταρτες!! μαλλον φταιει που ειναι αγορια ε?:confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι κάνετε κορίτσια?? Εμείς εδώ στα χαμένα. Δεν κάνουμε και τίποτα φοβερό δηλαδή. Φρόσω συγχαρητήρια για τα κιλά..εγώ την σταμάτησα καιρό τώρα και το έριξα στο παγωτό.

NUNU μια απο τα ίδια και εμείς. Η μικρή έκοψε πάνα. Οχι πιπίλα ..Ο μικρός χαμπάρι!!!Είναι μωρό λεει ακόμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...