Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γεια κι απο μενα!

poeta1 καλα ειμαστε,εχουμε μπει σε σειρα,τωρα πια δεν εχω καθολου βοηθεια,λογω συνθηκων,μονο ο αντρας μου καποια απογευματα που δεν δουλευει βοηθαει οσο μπορει,αλλα καλα τα καταφερνουμε η"γυναικοπαρεα"

οι μικρες μου ειναι τωρα 2 μηνων, 4,5 κιλα η καθε μια,και πολυ φαγανες! με τον θηλασμο εχω θεμα,δεν ξερω τί μου φταιει,και δεν το εχω παρει αποφαση να ασχοληθω 100% ,ετσι ωστε να θηλασω αποκλειστικα.Οποτε ειμαστε στο ιδιο σταδιο με πριν.Θηλαζω,και δινω συμπληρωμα,καποιες φορες μονο συμπηρωμα,καποιες μονο στηθος.δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενη με αυτο,αλλα και τι να κανω..

Απο την μια αισθανομαι τυψεις ,απο την αλλη,νιωθω πως δεν εχω την δυναμη για κατι παραπανω. αλλα δεν το παιρνω και αποφαση να σταματησω τελειως τον θηλασμο,οταν απογοητευομαι λεω πως θα σταματησω αλλα τελικα δεν το κανω.Ειναι και που ειμαι μονη μου τις περισσοτερες ωρες της ημερας με 3 παιδια,οι δουλειες τρεχουν,η μερα φευγει σφαιρα,και οι ωρες που απαιτουνται για να εδραιωθει ο θηλασμος ειναι ατελειωτες,δεν ξερω πως να τα βγαλω περα.

κατα τα αλλα ολα καλα,οι μικρες δεν γκρινιαζουν καθολου,ειναι ησυχες,μονο οταν πεινανε κλαινε.Μονο υπνος μου λειπει ,παααρα πολυ,ο βραδυνος υπνος.οι μικρες ανα τριωρο τρωνε ακομα και το βραδυ,μεχρι να τις ταισω περναει κ καμια ωρα και αντε παλι! ποτε αραιωνουν τα γευματα,θυμοσαστε κοριτσια;

sevi ειδα την λιστα σου κ θυμηθηκα οτι δεν σου εστειλα τα δικα μου στοιχεια να με καταχωρησεις κι εμενα.

kira ,κοριτσι + κοριτσι ,38+4 , 2500 και 2360 ,(χωρις μενν)

Διαφημίσεις

Γεια σας!!

Gemini,να χαιρεστε τα παιδακια σας,γερα και καλοτυχα να ειναι.Να ζησετε και καθε ευτυχια στο σπιτικο σας!!!

Μπηκα στα γρηγορα τωρα που κοιμουνται να σας πω οτι τελικα περιμενουμε αγορακι!!!Ειμαι στην 17η εβδομαδα και τρεχω και δεν φτανω,ευτυχως εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη καμμια σχεση με αυτη των διδυμων.Πλησιαζει και η δικη μας βαφτιση και ηθελα να ρωτησω αν οσες εχετε ηδη βαφτισει καλοκαιρι νοικιασατε παγωτατζιδικο.Ο αντρας μου το θελει πολυ και δεν θελω να του χαλασω το χατιρι αλλα εχω τις επιφυλαξεις μου.

Poeta,θα τα πας μια χαρα με τον θηλασμο!!!Προσπαθησε απο δω και περα να μην κουραζεσαι και μην σκεφτεσαι τον προωρο τοκετο,εγω με συσπασεις στην 31η εβδομαδα και την γλυτωσα,αλλα θελει ξεκουραση και ηρεμια.Ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε πολυ καλα.:P!!!

Oσες μου λεγατε να μην το δενω κομπο με το φυλο του μωρου βγηκατε αληθινες....φιλια πολλα σε ολες!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Aργυρω μεσα πεσαμε; τι καλα!!!

Με το καλο να τον υποδεχτεις...

Οσο για το παγωτο,ειχε μια ξαδερφη μου περυσι στην βαφτιση και ολοι το τιμησανε!!!

Κιρα σε προσθεσα!!!

Μια χαρα τα πας με τις μικρες και μην στεναχωριεσαι με τον θηλασμο! ξερεις οτι οι περισσοτερες δεν τα καταφεραμε!!!

Μπραβο για το κουραγιο σου με 3 παιδια μονη ολη μερα....

Καλησπερα φιλες μου διαδικτυακές!!

ευχαριστουμε για τις θερμες σας ευχες!!! κ εγω δεν το πιστευω πως περασε ενας ολοκληρος χρονος!!!!

Δεν κανουμε τπτ σημερα, θα κοψουμε τουρτα την Κυριακη αφου κοινωνησουμε...

ποετα μην ανησυχεις για προωρότητα, ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου συμβει. Κάλο ειναι να εισαι ετοιμη ψυχολογικά φυσικά, αλλά δεν ειναι αναγκη ν αγχωνεσαι απο τωρα για το αν συμβει κατι. Οτι και να γινει, ολα καλά θα πάνε!!

σεβη την επομενη κυριακη βαφτιζεστε?? ασε κ εγω ειχα παρει 2 τσαντες 5κιλων κουφετα με γευση σοκολατα φραουλα και τα ξετιναξα κανονικότατα!!:rolleyes:

κιρα ειναι δυκολος ο θηλασμος, μην εχεις τυψεις. Εσυ θα προσπαθησεις για το καλυτερο κ απο εκει και περα ο,τι καταφερεις....

αργυρω πω πω περναει ο καιρος!! ειδες λοιπον καλα το μυριζόμουν το αγοράκι:tongue:

το παγωτακι ολοι θα το τιμησουν νομιζω;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα,οντως περναει πολυ γρηγορα ο καιρος για ολους μας πια αφου οι υποχρεωσεις και οι ευθυνες μας εχουν αυξηθει κατα πολυ.Ειχαμε δυσκολο βραδυ με την μικρη μου που ειχε πονακια απο τα δοντια της και τωρα την μια την εχω στο παρκο και την αλλη μαζι μου στο μπαλκονι.Ακομη υπαρχουν εκκρεμοτητες με τα της βαφτισης αλλα πιστευω πως ειμαστε μεσα στο χρονοδιαγραμμα,απο οικονομικης αποψης εχουμε πεσει εξω αλλα ευτυχως που πληρωνομαστε τελος του μηνα και θα ανταπεξελθουμε....μας εβγαλε και ζημια το αυτοκινητο και επρεπε να φτιαχτει αφου το οδηγω εγω.Ας μην γκρινιαζω για την πιο σημαντικη ισως μερα της ζωης μου,μετα απο την γεννηση τους φυσικα και ευχομαι να πανε ολα καλα.Θα τα πουμε συντομα φιλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα....

Τζεμ αυτη την Κυριακη βαφτιζομαστε και δεν θυμαμαι και ποια αλλα διδυμακια!:rolleyes:

10 κιλα κουφετα εφαγες; μωρε μπραβο!

Αργυρω πονακια με τα δοντια εχουμε και εμεις ακομα! ο μικρος εχει μεινει σταθερα στα 16! ο μεγαλος εχει 12...!

Ποτε ειναι η δικια σας βαφτιση; σε ποια εβδ εισαι τωρα;

Γεια σααας! Με θυμάστε;; Μπήκα να πω ένα γεια τώρα που έχω λίιιγο χρόνο.

Δεν τα έχω διαβάσει όλα μόνο τα τελευταία.

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Τζεμ, να ζήσετε και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Αργυρώ, τέλεια με το φύλο, τώρα θα έχεις απ΄όλα!! Καλή συνέχεια!!!

Σέβη, με το καλό η βάφτισή σας!! Κι εμείς την Κυριακή βαφτιζόμαστε και τρέχω και δεν φτάνω (ένας από τους λόγους της εξαφάνισής μου). Τις μπομπονιέρες τις έφτιαξα εγώ και έχω δώσει στην αδερφή μου να τις γεμίσει για να μη φάω τα κουφέτα!! Ωραίες είναι οι ετοιμασίες. Για εκείνη την ώρα έχω τρελό άγχος...

Γενικά τρέχω πολύ περισσότερο, τα κάνω σχεδόν όλα μόνη μου, οι μπέμπες αποσυντονίστηκαν εντελώς στον ύπνο, οπότε πάντα έχω μία από πίσω μου. Το καλό είναι ότι παιζουν και λίγο μόνες τους και κάτι γίνεται.

Ελπίζω να μπορώ να σας γράφω περισσότερο μετά τη βάφτιση!

Πολλά φιλάκια σε όλες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καλησπερα σας!!ελπιζω να μην με εχετε ξεχασει τελειως αλλα και να το εχετε κανει,με το δικιο σας τοσο καιρο που εχω να μπω.Ευτυχως σημερα κοιμηθηκαν τα καμαρια μου(γιατι τελευταια εχουν κοχει τον μεσημεριανο υπνο).

Εγω αυτη την περιοδο εχω παρα πολυ τρεξιμο,χαλια ,χειμωνιατικα κλπ κλπ και ειμαι σε κατασταση πεφτω δεν πεφτω.Εχουν αποσυντονιστει και με τον υπνο τα μικρα και εκει που ξυπνουσαν 9-9.30 ξυπνανε απο τις 7.30 και φωναζουν οταν τους βαζω το μεσημερι.

Το καλο ειναι οτι εδω και ενα μηνα περιπου μασανε!!!!!!!!επιτελους !!νομιζα οτι δεν θα το καταφερουν ποτε.Σημερα τους εδινα αρακα και μου ελεγαν εκεινη τι ηθελαν καθε φορα στο πιρουνι.Μπαλα(αρακα δηλ) -πατατα κλπ.Χαμος!!!

εννοειται οτι οσο ειναι ξυπνιοι ειμαστε εκτος σπιτιου,με τιποτα δεν δεχονται μεσα.Παιδια της επαρχιας βλεπετε...

Εσεις πως ειστε??

Σεβη τον μαρτιο δεν ειχες την βαφτιση ή λαθος θυμαμαι??

καμια συναντηση κανονιζετε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γεια σας κοριτσια! ΧΑθηκα και με στεναχωρει αυτο, αλλα δεν φτανουν οι ωρες! το 24ωρο ειναι λιγο. Ελπιζω να ηρεμησουν τα μωρα, να τελειωσουν τα βαφτησια και η παρεα να γραφει περισσοτερο!

Τζεμινι να ζησετε,να ευτυχισετε, αγαπημενοι και να χαιρεστε τα αγορακια σας!!! Να σας ζησουν!!!

Σεβη και Chemin με το καλο και οι δικιες σας βουτιες ;)

φιλια σε ολες!

p1Utp3.png

Νακι μου σημερα σε σκεφτομουν και θα σου στειλω πμ τωρα!

Ηταν για Μαρτιο αλλα φοβηθηκαμε μην εχει κρυο...2 μηνες παμω κατω τι εγινε; ετσι και αλλιως εχουμε αργησει!!!

Τι συναντηση; οι περισσοτερες χαθηκανε απο εδω!

Σεμινακο μπραβο χρυσοχερα! για πες τι εφτιαξες; εγω τις παρηγγειλα τελικα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες,

poeta το ίδιο άγχος έχουμε, για θηλασμο και προωρότητα. Ειμαστε ακριβώς στις ίδιες εβδομάδες. Σήμερα είμαι 31+5, κάθε Κυριακή κλείνω εβδομάδα.

Ωραια η λίστα σας κορίτσια. Εγώ έχω θέμα με τον τράχηλο, εχω κάνει και περίδεση και αυτή κρατάει πλέον. Ειμαι βεβαια όλο ξεκούραση, ξαπλώνω τον περισσότερο καιρό και παιρνω και Yutopar+utrogestan. Ελπίζω να αντέξω άλλες 2 εβδομάδες.

Θα μπορούσε όποια κοπέλα γέννησε στο ΡΕΑ και εμειναν στην ΜΕΝΝ τα μωράκια της να μου πει από θέμα χρημάτων πως τους πήγε? Εχω ενημερωθεί από το ΡΕΑ ότι ο ΕΟΠΠΥ καλύπτει την ΜΕΝΝ. Σημερα παλι περασα από εκεί και μου το επιβεβαίωσαν. Δεν σκεφτηκα να ρωτήσω όμως τι εννοούν όταν λένε ο ΕΟΠΠΥ καλύπτει την θερμοκοιτίδα.

Με επιπλέον εξετάσεις που θα γίνονται και πιθανώς να δίνονται και κάποια φάρμακα (εφοσον υπαρχει καποιο προβληματάκι με τα μωρά) τι γίνεται?? Αυτά καλύπτονται ή θα μας τα χρεώσουν και θα βρεθουμε με κάνα 5000 ευρώ παραπάνω?

Σημερα μου μπηκαν ψίλοι στα αυτιά γιατί άκουσα κάτι κουλό από ένα φίλο του πατέρα μου. Του είπε ότι δεν έμειναν ευχαριστημένοι από το ΡΕΑ (γεννησε η κόρη του πριν 2 χρόνια με καισαρική αλλά τελειόμηνη) γιατί ενώ τους είχαν πει 2000 ευρώ(δεν ξέρω για τι δωματιο μιλάμε) τους χρεώσανε ...... κάθεστε?? 8000 ευρώ !!!! Λόγω λέει εξετάσεων και πυρετού του μωρού και δεν ξέρω τώρα τι άλλο. Εκαναν φασαρία και πλήρωσαν λιγότερο αλλά πάλι παραπάνω.

Ρε κορίτσια έφριξα. Πολύ μπαρούφα μου ακούγεται. Λεω ότι μάλλον ο άνθρωπος δεν θυμάται καλά και τα μπερδεψε. Ειναι δυνατόν να κάνει τετοια το ΡΕΑ? Βασικά δεν άκουσα κάτι τέτοιο από πουθενά. Αλλά τρόμαξα τώρα, γιατί αν εμείς με την προωρότητα χρειαστούμε πολλές εξετάσεις, τα πληρώνουμε ή τα καλύπτει ο ΕΟΠΠΥ?

Αν κάποια κοπέλα που γέννησε ΡΕΑ μπορεί να μου πει δική της εμπειρία θα με βοηθήσει πολύ.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Καλησπέρα.

Τζεμ να ζήσουν τα παιδάκια σου.

Cristy εχετε κανει υπερηχο στα ισχια;γιατι ο δικος μας ο παιδιατρος μας εστειλε για υπερηχο και εξεταση σε παιδοορθοπαιδικο απο 1 μηνος.πηγαμε,ειπαν οτι ολα καλα αυτη τη στιγμη,επειδη ομως γεννηθηκαν με χαλαρα ισχια,στα διδυμα οταν συμβαινει αυτο παντα ζητανε επανεξεταση,και θα ξαναπαμε οταν κλεισουν 3 μηνων και αν ολα καλα και παλι,τοτε τελος το θεμα.παρολα αυτα μας ειπαν να κοψουμε την διπλη πανα,γιατι τωρα δεν υπαρχει προβλημα.και οτι αν υπαρχει προβλημα μεχρι 3 μηνων εντοπιζεται και δινεται θεραπεια,μετα ειναι αργα.

δεν θελω αν σε ανησυχησω ,απλα στο λεω ,μηπως να ρωτησεις και καπου αλλου.

Κάναμε υπέρηχο. Και την επανάληψη. Η παιδοορθοπεδικός την βρήκε καλή κ είπε δεν χρειάζεται να ξαναασχοληθούμε. Ωστόσο η αίσθηση της "πάνινης κούκλας" όταν πιάνεις το παιδί σου είναι σοκαριστική.

Βέβαια, αυτή η αίσθηση ήταν όταν σας έγραψα το προηγούμενο ποστ.

Γιατί τώρα, μια βδομάδα μετά, η "κυρία" μέχρι τούμπα από ανάσκελα κατάφερε και γύρισε. Με την πρώτη το κατάφερε.

Η άλλη, η "δεμένη", 10 μέρες το προσπαθεί κι ακόμη τίποτα.

Τώρα έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως είναι καθυστερημένη η άλλη.

Σιχτίρ πια με τα δίδυμα!

Εγώ κορίτσια πήγα για εξέταση ντόπλερ!! όλα καλά εκτός του ότι είμαστε μινιόν.. Μας είπε ο γιατρός που μας έκανε την εξέταση, " έχετε ένα μικρό μωρό κ ένα μικρότερο.."... Θα ξαναπάω στις 28/5 για να κάνουμε επανέλεγχο ώστε να διασφαλίσουμε πως αναπτύσσονται σωστά..Αν δεν θα γεννήσω ... Ανησυχώ λίγο για να πω την αλήθεια.. Γενικά μου είπε ο γιατρός μου να έχω μια βαλίτσα έτοιμη σε μια γωνιά και αν νιώσω κάτι περίεργο κτλ αμέσως τηλ κ παω να με δει... Γενικά είμαστε σε άμπερ αλέρτ..!

Είμαι νωρίς σχετικά σε εβδομάδες αλλά γερά να είναι κ ότι είναι καλύτερο...

Γέννησε καμιά σας πρόωρα...?

Με έχει πιάσει ένας πανικός να πάρω αυτά που πρέπει κ ένα άγχος για τον θηλασμό άλλο πράγμα...

Παράγγειλα από το άμαζον σακουλάκια αποθήκευσης γάλακτος για να πηγαίνω στα μωρά κ να μπω αμέσως στην παραγωγή.... Θα προσπαθήσω όσο μπορώ κ ελπίζω να τα καταφέρω...

Στην ίδια εβδομάδα είχα κι εγώ τα αντίστοιχα.

Τελικά έκανα ρεκόρ εβδομάδων. (Μου το έφτασε η Κίρα)

Ελπίζω εσύ να το ξεπεράσεις.

Απ΄ ότι κατάλαβα στα δίδυμα είναι συνηθισμένο να αναπτύσσονται με μικρότερο ρυθμό απ΄ ότι τ΄ άλλα. Αρκεί να αναπτύσσονται.

γεια κι απο μενα!

poeta1 καλα ειμαστε,εχουμε μπει σε σειρα,τωρα πια δεν εχω καθολου βοηθεια,λογω συνθηκων,μονο ο αντρας μου καποια απογευματα που δεν δουλευει βοηθαει οσο μπορει,αλλα καλα τα καταφερνουμε η"γυναικοπαρεα"

οι μικρες μου ειναι τωρα 2 μηνων, 4,5 κιλα η καθε μια,και πολυ φαγανες! με τον θηλασμο εχω θεμα,δεν ξερω τί μου φταιει,και δεν το εχω παρει αποφαση να ασχοληθω 100% ,ετσι ωστε να θηλασω αποκλειστικα.Οποτε ειμαστε στο ιδιο σταδιο με πριν.Θηλαζω,και δινω συμπληρωμα,καποιες φορες μονο συμπηρωμα,καποιες μονο στηθος.δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενη με αυτο,αλλα και τι να κανω..

Απο την μια αισθανομαι τυψεις ,απο την αλλη,νιωθω πως δεν εχω την δυναμη για κατι παραπανω. αλλα δεν το παιρνω και αποφαση να σταματησω τελειως τον θηλασμο,οταν απογοητευομαι λεω πως θα σταματησω αλλα τελικα δεν το κανω.Ειναι και που ειμαι μονη μου τις περισσοτερες ωρες της ημερας με 3 παιδια,οι δουλειες τρεχουν,η μερα φευγει σφαιρα,και οι ωρες που απαιτουνται για να εδραιωθει ο θηλασμος ειναι ατελειωτες,δεν ξερω πως να τα βγαλω περα.

κατα τα αλλα ολα καλα,οι μικρες δεν γκρινιαζουν καθολου,ειναι ησυχες,μονο οταν πεινανε κλαινε.Μονο υπνος μου λειπει ,παααρα πολυ,ο βραδυνος υπνος.οι μικρες ανα τριωρο τρωνε ακομα και το βραδυ,μεχρι να τις ταισω περναει κ καμια ωρα και αντε παλι! ποτε αραιωνουν τα γευματα,θυμοσαστε κοριτσια;

sevi ειδα την λιστα σου κ θυμηθηκα οτι δεν σου εστειλα τα δικα μου στοιχεια να με καταχωρησεις κι εμενα.

kira ,κοριτσι + κοριτσι ,38+4 , 2500 και 2360 ,(χωρις μενν)

Κουράγιο!

Συμπάσχω: Μόνη με 3, χωρίς βοήθεια, σύζυγος στο εξωτερικό.

Θηλάζω αποκλειστικά κι έχω σωθεί. (έτσι νομίζω)

Τα μωρά μου εδώ κι ένα μήνα τουλάχιστον δεν ξυπνάνε τα βράδυα.

Και νομίζω πως ήδη τα γεύματά τους είναι λιγότερα.

Τελευταία μέτρηση στον παιδίατρο ήμασταν κάτι παραπάνω από 5 κιλά. Στις καμπύλες, στο 75% η μία, στο 90 η άλλη.

Ευτυχισμένη μαμά...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπερα!

σας ευχαριστω και πάλι για τις ευχες!

αργυρω απο εξοδα αλλο τιποτα! ευτυχως εμας μας εδωσαν αρκετοι χρηματα οποτε θα κλεισουμε καμια τρυπα....

σεβη δεν εφαγα καλε τοσα κουφετα! χαχαχα απλα τα ειχα στο σπιτι και ολο επαιρνα κ ετρωγα!!!ειπαμε! ειχα το αγχος να ειμαι οκ στο νυφικο γι αυτο και κρατιομουν...εχω χασει και λιγα κιλα η αληθεια ειναι αλλά συνεχιζω να χασω αλλα τοσα.

με το καλο κ εσεις να βαφτιστείτε!

σεμινακι αντε να γινει κ η δικη σας η βαφτιση να επανακάμψεις! κ εγω παρηγγειλα το κεραμικο κ τις γεμισα μονη μου, και τις παιδικες τις εκανα μονη μου...γενικως την απολαυσα τη διαδικασία!! ολα καλα θα πανε!!

πως πανε οι μικρες σου? τι κανεις με τη δουλεια? σε ρωταω γτ ειμαστε κοντα σε ηλικια, κ εχω αρχισει το διλλημα σταθμος ή γυναικα στο σπιτι απο σεπτεμβρη που γυριζω στη δουλεια. για πειτε γνωμες....εγω κλινω προς το σταθμο...

νακι δε σε ξαχασαμε! αυτη η εποχη ολο δουλειες ειναι...

νομιζω ειναι χαρακτηριστικο των αγοριων αυτη η ενεργεια, γτ κ εγω δεν τα βλεπω καλα τα σημαδια...μαλλον ζωηροι μου βγηκαν:rolleyes:

αντε και μπριζόλα τωρα!!

απο Ρεα και γενικα απο ιδιωτικα δε γνωριζω...Ξερω ομως οτι οι εξετασεις των παιδιων χρεωνονται ξεχωριστα. νομιζω ομως κατι μπορει να σου καλυπτει το ταμειο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Εφούλα νομίζω πως πλέον μέσω ΕΟΠΥΥ την θερμοκοιτίδα δεν την πληρώνεις αλλά το μαιευτήριο παίρνει κατευθείαν τα χρήματα από το ταμείο...

Πριν τον ΕΟΠΥΥ έπρεπε να τα πληρώσεις εσύ κ να έπαιρνες από το ταμείο σου μετά από καιρό...αλλά άντε να βρεις μετρητά πχ 5000 ?....

Υπομονή κ ξεκούραση όσο μπορείς...

Και εγώ μια από τα ίδια είμαι... Αφού ότι χρειάζομαι κοιτάζω πως θα το παραγγείλω από το ιντερνετ για να μην πηγαίνω από τα μαγαζιά...

Κίρα μου 3 παιδάκια σε τόσο μικρή ηλικία δεν είναι εύκολη υπόθεση...

Εσύ κάνεις ότι καλύτερο μπορείς με τον θηλασμό από εκεί κ πέρα μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου .... Τα παιδάκια σου σε έχουν ανάγκη...

Κρίστυ μου εύχομαι κ εγώ να φτάσω στις εβδομάδες σου!!!!

Ηρωίδα που τα καταφέρνεις μόνη σου!!! Μπράβο σου!!!

Σέβι μου με παρέσυραν τα νέα της Τζέμινι κ γι αυτό νόμιζα πως θα κάνετε γαμό κ βάφτιση μαζί...:oops:

Χθες πήγα στο κέντρο μάνας κ παιδιού κ πήρα το χαρτί για τις 56 μέρες πριν τον τοκετό...

Από επιδόματα τα έκοψαν όλα... Πφφφφ....

WXLGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...