Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κι εμένα ο πατέρας μου ηλεκτρολόγος ήταν! :tongue::tongue::tongue:

αντε ρε συ!!!αληθεια τωρα,δεν θα σου κακοφαινοταν αν ησουν με καποιον που δεν πιανουν τα χερια του οταν εχεις μαθει αλλιως τοσα χρονια με τον μπαμπα σου?!!

age.png

Διαφημίσεις

Ο πατέρας μου πάντως από τότε που βγήκε στην σύνταξη, δεν ασχολείτε καθόλου και φωνάζει τον γαμπρό :) Μπα μάλλον ισχύει αυτό που λένε ότι η γυναίκα του τσαγκάρη δεν έχει παπούτσια!! Για να μου κάνει μια δουλειά.... τον παρακαλάω πόσο καιρό....

RKdwp3.png

καλα αυτο ειναι στανταρ οτι συμβαινει!εμενα ασχολειται πολυ ο πατερας μου ειδικα απο οταν βγηκε στη συνταξη και κανουν πολλα πραγματα μαζι.με παρακαλια βεβαια γιατι ολο απο αναβολη σε αναβολη το πανε.

age.png

Κοριτσάκια μου, τι έγινε;

Κατ' αρχήν, καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις 24 ώρες έλειψα και ήρθαν τα πάνω κάτω;

Λέτε η twins να είναι κοντά στη στιγμή που θα κρατήσει αγκαλιά τα μωρουδίνια της;

Δάκρυσα, διαβάζοντας τα νέα...

Και αναλογίζομαι πόσο γεμάτη απρόοπτα είναι η ζωή μας και ακόμη περισσότερο μια δίδυμη κύηση (ελπίζω πάντα με ευχάριστα). Είμαι πολύ συγκινημένη κι αρχίζω να σκέφτομαι πολύ σοβαρά ότι πλησιάζει σιγά σιγά η στιγμή για όλες μας... (για να διώξω το άγχος, είχα απωθήσει πολύ μακριά κι αυτή τη σκέψη του τοκετού, λες και θα έμενα για πάντα έγκυος...). Να είναι με το καλό, εύχομαι.

Olga, να της δώσεις τις πιο γλυκές ευχές μας!

Giota, χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα. Από προχθές το βράδυ, όμβς, έχω εγώ παρόμοια συμπτώματα. Σε πολύ μικρότερο βαθμό, βέβαια, αλλά είμαι με μια συχνότατη ναυτία και όχι και πολλή όρεξη για φαγητό...

Χθες το μεσημέρι λέγαμε για μακαρόνια με κιμά, που τα ζηλέψαμε, και είπαμε να τα φτιάξουμε σήμερα. Εγώ, όμως, κατέβηκα Δάφνη, στον καλό μας χασάπη και, τελικά, πήρα τα ωραιότατα κεμπάπ, που φτιάχνει στο καλαμάκι!

rPPrp3.png

Αφού έχω χρόνο, επειδή είναι Σάββατο, λέω να κάνω και πατάτες τηγανητές (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), διότι χθες την έβγαλα με γιαούρτι και κορν φλέικς (και την τυρόπιτα, που είχα φάει το μεσημέρι). Υποχώρησε κάπως και η ναυτία κι έτσι ελπίζω να με δελεάσουν οι μυρωδιές και να φάω. Πάντως, σήμερα σέρνομαι. Απίστευτη κούραση, δεν ξέρω γιατί. Πήγα λίγο στη λαϊκή και λίγο σούπερ μάρκετ. Νιώθω σαν να έκανα εκατοντάδες δουλειές. Ωστόσο, ήμουν στο κρεβάτι από χθες το απόγευμα, που επέστρεψα από τη δουλειά, και κοιμήθηκα και μια ωρίτσα κατά τις 17.30.

Δεν ξέρω γιατί τόση κόπωσις. Δεν ξέρω ακόμη πώς θα καθαρίσω τις πατάτες (τα μακαρόνια με τον κιμά, μένουν για Δευτέρα - θα κάνω τον κιμά από αύριο, για να τον έχω, όταν γυρίσω από τη δουλειά. Πρώτα ο Θεός, να είμαστε καλά)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Και τώρα σας αφήνω, να βάλω μπρος το μαγείρεμα (που λέει ο λόγος), γιατί όπου να 'ναι θα έρθει και ο αντρούλης μου (ναι, δούλευε και σήμερα... :( ) κι έχω αρχίσει να πεινάω.

Φιλιά, καλό μεσημέρι, καλή όρεξη κι όταν ξανανταμώσουμε, μέσω των υπολογιστών μας, εννοώ, να έχουμε όλο ευχάριστα να λέμε!

rPPrp3.png

Πω πω!!δεν είναι να φεύγει κανείς από το σπίτι του με εσάς!!

Twins καλώς να τα δεχτείς!!!Απίστευτοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!Τα μπεμπάκια σου ρχονται!!

Giota ευτυχώς πέρασε ε? μπράβο!!

Όποια μιλάει με twins τα φιλιά μας!!και να της πεί ότι πλησιάζει η εβδομάδα της κρεπάλης!!χαχαχα!!οχι άλλο γιαούρτι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

τι κανετε κοριτσακια μου.Το απογευμα θα μιλησω με την twins για να μαθω νεα.Το κακο ειναι οτι δεν ξερω αν θα μπορω να σας γραψω γιατι θα ειμαι Λαγονησι.

Α Ολγάκι μιας και ανέλαβες την αναμετάδοση των νέων δεν θα πρέπει να πας πουθενά!! :) Έχουμε αγωνία!!! :P

Αααα...δεν είναι κατάσταση αυτή!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...