Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Kαλημέρα!

Χρόνια πολλά σε όλες μας και στις μέλλουσες. Να είμαστε δυνατές, να έχουμε πολύ υπομονή και κουράγιο, υγεία και αισιοδοξία!

Αργυρώ μου δεν μπορώ να σε φανταστώ τεράστια. Νομίζω ότι είσαι υπερβολική. Μια υπέροχη εγκυούλα θα είσαι :P.

Ιθάκη είναι αγχωτική η διαδικασία του χειρουργείου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά αν δεν υπάρχει άλλη λύση είναι μονόδρομος.

Περαστικά και αν θες υποστήριξη εδώ είμαστε.

Ελίζα πρέπει να είναι τέλεια στην επαρχεία την άνοιξη.

Μπούγκος είστε όλοι καλά;

Μας το δάχτυλο;

Οι άλλες που είστε;;;;;; Νουνού, Μίνι, Λαέρτα, Παπίτσα, Σέβη πείτε ένα γεια καλέ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ χρόνια σας πολλά!!!

Καλές βαφτίσεις σε όσες βαφτίζετε κ περαστικά στα αρρωστούλικα.

Εμείς είχαμε παιδίατρο την περασμένη εβδομάδα για εμβόλια μετρήματα κλπ.

Ξεπέρασαν τα 5 κιλά τα καμάρια μου στον 3ο μήνα... διπλασίασαν το βάρος γέννησής τους δηλ μόνο με βυζί. Τέλεια από αυτήν την άποψη.

Το ανησυχητικό είναι που αυτή που γεννήθηκε 2η κ είχε το πρόβλημα με τα ισχύα στην αρχή κ γι΄ αυτό φοράγαμε διπλές πάνες για 2 μήνες, γενικά είναι πιο "χαλαρή" κι έχω ΣΚΑΣΕΙ λέμε!

Οκ, η παιδίατρος λέει να παρατηρώ έστω κ μικρή βελτίωση είναι καλά, αλλά ρε κορίτσια, όταν βλέπω την άλλη δίδυμη πόσο "δεμένη" είναι, δεν μπορώ να μην κάνω σύγκριση και να μην αγχώνομαι...

Τη σχιζοφρενική κατάσταση αυτή με τα δίδυμα ρε γμτ... (η "αυτόματη" σύγκριση).

fgFzp3.png

pAfOp2.png

CRISTY δώσε χρόνο ακόμα είναι νωρίς για να αγχωνεσαι.Ολες δυστυχως κανουμε συγκρισεις και εγω ο ενας περπατησε 12μηνων,ο αλλος 16 και είχα φαγωθεί οτι το παιδι εχει προβλημα...τελικα μαλλον εγω είχα το προβλημα!!:D

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Παντρευτηκαμε, βαφτιστηκαμε.....υπέροχη μερα σημερα!!:D Μεγαλη συγκινηση και νομιζω απολαυσα τη μερα οσο περισσοτερο μπορουσα! Περασαμε καταπληκτικα!

δε θυμαμαι να ειχαμε κ αλλη βαφτιση σημερα...αν ναι να σας ζησουν.!!

δεν εχω προάβει να διαβασω, πιστευω να επανακαμψω σιγα σιγα!

φιλια σε ολες

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ευχαριστώ πολύ!! :)

Τζεμ, τι μεγάλη μέρα πράγματι! Συγχαρητήρια! Και σε εσένα αλλά και στα παιδιά σου. Να τα χαίρεσαι και να τα δεις όπως επιθυμείς. Υγεία και καλή τύχη να έχουν στη ζωή τους!!!

jYwYp3.png

μια γλυκια καλημερα απο Σαλονικη!!

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Παντρευτηκαμε, βαφτιστηκαμε.....υπέροχη μερα σημερα!!:D Μεγαλη συγκινηση και νομιζω απολαυσα τη μερα οσο περισσοτερο μπορουσα! Περασαμε καταπληκτικα!

φιλια σε ολες

να ζησετε και εσεις και τα παιδακια σας!

NBYBp3.png

fEHip3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!

φιλια σε ολες

να ζησετε ευτυχισμενοι και να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!μονο χαρες νε εχετε στην ζωη σας!!!!;)

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Ithaki τι μου θύμησες τώρα...ύπνος, ποτάκι;;; Τα έβαλες και στη σωστή σειρά!!!! Τέταρτο σινεμά;;;;

Ελπίζω να βελτιωθεί το ματάκι και να μη χρειαστεί χειρουργείο γιατί αν και απλό είναι ψυχοφθορο...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ ολες για τις ευχές σας!!! Κ εσεις να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!

Εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα τελευταια.... σχεδον περπατανε και θελουν ολο απ το χερακι οποτε δε μας αφηνουν σε ησυχια....και καλά που ειχε ο αντρας μου αδεια τοσες μερες. Τωρα ηρθε βεβαια η πεθερα μου για καλοκαιρι οποτε βολευει οσο να ναι, της κατεβαζω ενα παιδι συνηθως.

Εχουμε και γενεθλια αυριο, σκεφτομαι την κυριακη να κανω ενα τραπεζι, να δω πως θα τα καταφερω βεβαια 25 ατομα, αλλά τι να κανουμε, ειμαστε πολλοι!!!

Α! τα βραδια εξακολουθουμε να ξυπναμε φυσικα, δεν αλλαξε τιποτα!

γραφω γρηγορα για να προλαβω τον πανικο,

καλημερα δεν ειπα....καλημερα!!!!!!!!!!!

εσεις πειτε κανα νεο....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσακια,εδω ειμαι κι εγω!! μπηκα να πω ενα γεια,και να διαβασω τα νεα σας,μιας κι εχω μεινει πολυ πισω.

μολις προλαβα να διαβασω για την γαμοβαφτιση..

Gemini85 να ζησετε!!και να χαιροσαστε τα παιδακια σας!!

ποσο οραιο ειναι να διαβαζω τετοια ευχαριστα με το που ξεκιναω την μερα μου!

επισης να πω χρονια πολλα σε ολες μας τις μανουλες για προχθες ,εστω και καθυστερημενα,και καλο μας καλοκαιρι απο εδω και περα.

Cristy εχετε κανει υπερηχο στα ισχια;γιατι ο δικος μας ο παιδιατρος μας εστειλε για υπερηχο και εξεταση σε παιδοορθοπαιδικο απο 1 μηνος.πηγαμε,ειπαν οτι ολα καλα αυτη τη στιγμη,επειδη ομως γεννηθηκαν με χαλαρα ισχια,στα διδυμα οταν συμβαινει αυτο παντα ζητανε επανεξεταση,και θα ξαναπαμε οταν κλεισουν 3 μηνων και αν ολα καλα και παλι,τοτε τελος το θεμα.παρολα αυτα μας ειπαν να κοψουμε την διπλη πανα,γιατι τωρα δεν υπαρχει προβλημα.και οτι αν υπαρχει προβλημα μεχρι 3 μηνων εντοπιζεται και δινεται θεραπεια,μετα ειναι αργα.

δεν θελω αν σε ανησυχησω ,απλα στο λεω ,μηπως να ρωτησεις και καπου αλλου.

φιλακια,παω αν ταισω τα καμαρια μου και θα επανελθω.Η μεγαλη μου πηγε σημερα παιδικο -επιτελους- ,και λεω να το "ριξω εξω" ,με καφε,laptop και ξαπλαααα...

Ευχαριστώ πολύ ολες για τις ευχές σας!!! Κ εσεις να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!

Εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα τελευταια.... σχεδον περπατανε και θελουν ολο απ το χερακι οποτε δε μας αφηνουν σε ησυχια....και καλά που ειχε ο αντρας μου αδεια τοσες μερες. Τωρα ηρθε βεβαια η πεθερα μου για καλοκαιρι οποτε βολευει οσο να ναι, της κατεβαζω ενα παιδι συνηθως.

Εχουμε και γενεθλια αυριο, σκεφτομαι την κυριακη να κανω ενα τραπεζι, να δω πως θα τα καταφερω βεβαια 25 ατομα, αλλά τι να κανουμε, ειμαστε πολλοι!!!

Α! τα βραδια εξακολουθουμε να ξυπναμε φυσικα, δεν αλλαξε τιποτα!

γραφω γρηγορα για να προλαβω τον πανικο,

καλημερα δεν ειπα....καλημερα!!!!!!!!!!!

εσεις πειτε κανα νεο....

Να σου ζησουν κοριτσακι να ναι γερά και ευτυχισμένα. Καλα πότε πέρασε χρόνος; σαν σήμερα θυμαμαι που μας ελεγες οτι γεννάς. Πω πω. Αντε τωρα από πίσω, τρέξιμο.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...