Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά !!! 

Έχω ήδη 2 παιδιά από τον πρώτο μου γάμο 15 και 12,5 χρόνων.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου σε 4 χρόνια είχαμε μια βιοχημική και μια παλινδρόμη και το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε κόψει τα πάντα για να μαζέψουμε τα χρήματα για αυτήν την προσπάθεια.😒

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα πάω 08:00 , μου είπαν νωρίτερα λόγω μέθης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ, Κυριακή είναι άλλωστε.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Με το καλό να πάρετε καλά εμβρυακια ☺️

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς όταν είναι η στιγμή να κάνετε την ωοληψία θα σε ενημερώσει αναλυτικά πότε να κάνεις την ovitrelle και τι άλλο χρειάζεσαι. Θα ξέρεις την Δευτέρα 🤞 καλή τύχη και ελπίζω να έχεις λιγότερο άγχος από εμένα... εγώ έτρεμα 😂

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου !!! Άγχος για την διαδικασία δεν έχω ...έχω όμως για το αποτέλεσμα!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη διδυμομανουλες και μελλουσες!!!

Χαθηκαμε ολες; τουλαχιστον περασατε καλα;

Εμεις οχι και τοσο γιατι τα μικρα και εγω ημασταν και ειμαστε αρρωστοι!

Ξεκινησε ο μικρος Μεγ.Τριτη απογευμα με 39.5 πυρετο,τον πηγαμε στην παιδιατρο αμεσως και ειχε ωτιτιδα!

Μεγ.Τεταρτη βραδυ ξεκιναει ο μεγαλος πυρετο 39.5 και μας ειπε οτι ειναι ιωση!

Μεγ.Παρασκευη ξεκιναω και εγω! μπουκωμα,λαιμος,αυτια!

Τους ξεκινησα Μεγ.Παρασκευη εισπνοες γιατι αρχισαν και βηχα!

Τελικα μολις γυρισε η γιατρος απο τις διακοπες της την Τριτη του Πασχα μας ειδε!

Εισπνοες κανουμε κανονικα,xozal για να τα βοηθαει στον βηχα και κατι σταγονες για την μυτη που τους εκοψε την καταρροη!

Ειχαμε εμβολιο σημερα αλλα το ακυρωσαμε! θα τους παμε την Δευτερα!

Μπειτε να πειτε κανενα νεο!

κοριτσια καλησπερα κ χρονια πολλα!!!

εχω χαθει,ολα καλα , αλλα τρεξιμο μεγαλο...ξερετε εσεις!

δεν εχω διαβασει τιποτα, ελπιζω να ειστε ολες καλα κ τα παιδακια σας να μεγαλωνουν υπεροχα!

δεν παρακολουθω την συγκεκριμενη τηλ.εκπομπη, αλλα ειδα τυχαια σε ζαπινγκ μια φιλη εδω...

να σαι καλα κοτιτσακι, να εχετε δυναμη κ να ξερεις οτι ειστε πηγη δυναμης...μπραβο σας

τα φιλια μου σε ολες!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Και του χρόνου με υγεία!

Archi, το να κοιτάς το κενό είναι πολύ αγαπημενο πράγμα που έκανα παλιότερα σε μεγάλες δόσεις και είναι το τρίτο που μου λείπει μετα τον ύπνο και τα ποτάκια σε μπαράκια :)

Σέβη, περαστικά , ακόμα ταλαιπωρείστε με τις ωτίτιδες. Υπομονή, έρχεται Καλοκαίρι. Που θα πάει, όλα θα περάσουν και οι ιώσεις θα καταλαγιάσουν... Ελπίζω να είστε όλοι καλά μέχρι τη βάπτιση.

Μπούγος, περαστικά και σε εσάς!!!

Οι μέρες της βάπτισης πλησιάζουν, Κάθε εκκρεμοτητα που τακτοποιείται γεννάει μια νέα εκκρεμότητα, έχω ελαφρύ άγχος (κατα το ελαφρύ βοριαδάκι σε δελτία καιρού) το οποίο αναμένεται να αυξηθεί.

Η μικρή πάλι ξυπνάει με τσίμπλες , κολλημενο το ματακι και δεν ανοίγει, δε θα τη γλιτώσουμε την επέμβαση τελικά, πάλι χειρουργεία και ναρκώσεις γμτ (έχει στένωση ρινοδακρικού πόρου)

Σας φιλώ!

jYwYp3.png

Διδυμομανούλες...Χρόνια Πολλά!!! Χριστός Ανέστη!!!!!!! Να χαίρεστε τις οικογενειές σας!!!

Ελπίζω να περάσατε όμορφα αυτές τις άγιες μέρες! Είχε και καταπληκτικό καιρό!!!!

Εμείς περάσαμε το πρώτο μας Πάσχα εδώ και λόγω διαφόρων περιστατικών, είμασταν μόνοι μας (δίχως γονείς εννοώ). Ήρθε η αδερφούλα μου και η ανηψιά μου. Έτσι είμασταν χαλαροί, χαρήκαμε τα παιδάκια μας και τον ήλιο!!!!! Εκκλησία πηγαίναμε ανάβαμε κεράκια, προσκηνούσαμε και φεύγαμε για βόλτα (παραπάνω δεν ήθελαν.... τη Μεγάλη Δευτέρα που προσπάθησα να κάτσουμε λίγο παραπάνω ο Φιλιππάκος χαλάρωσε τόσο που μου έλεγε " νανι - νάνι" και ήταν μόλις 8 το βράδυ). Όσο για τον επιτάφιο, είδαμε μέρος της περιφοράς που πέρασε έξω από το σπίτι μας. Στην Ανάσταση φυσικά... κοιμόντουσαν. Και'μες με τον άντρα μου είμασταν σε ετοιμότητα έξω από τα δωμάτιά τους μήπως ξυπνήσουν και τρομάξουν από τα βαρελότα και τα βεγγαλικά!!!!

Απολαύσαμε επίσης τους πρώτους καφέδες κοντά στη θάλασσα ενώ την Κυριακή του Πάσχα.... τιμήσαμε και 'μεις τα έθιμα!!!!

Ω ναι... μπορεί να είμασταν μόνο 3 (τα μικρά δεν "πιάνονται") όμως τον οβελία τον σουβλίσαμε!!! (μου ήρθε "κάπως" βέβαια τη στιγμή που έπρεπε να τον σουβλίσουμε με τον άντρα μου... δεν μπορώ να πω ότι τον βοήθησα ιδιαίτερα... δε μου "έβγαινε" να κρατάω κόντρα το κεφαλάκι.... :-( ... ).

Και του χρόνου! Να είμαστε όλοι καλά να περάσουμε ακόμα καλύτερα!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια (Σέβη μου... υπομονή... όπου νά'ναι έρχεται το καλοκαίρι!).

Και με το καλό οι βαφτίσεις!!!! Να χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε αυτήν την μοναδική μέρα!!!

Καλημέρα κι από μένα και χρόνια πολλά! Χάθηκα κι εγώ αλλά ήταν απίθανα δύσκολες οι τελευταίες δύο εβδομάδες, δεν κάναμε και το καλύτερο Πάσχα. Λίγο τα παιδιά, λίγο κάτι οικογενειακά, σχεδόν ανυπομονώ να ανοίξουν τα σχολεία.

Περαστικά στα Σεβάκια και στα Μπουγάκια. Κι εμείς άρρωστοι είμαστε, πήγαμε ξανά χτες γιατρό. Ο Αλεξ απλή ίωση αλλά ο Μίλτος, που βήχει άγρια τα βράδια σχεδόν ένα μήνα τώρα, έχει ένα βροχοσπασμό ή κάτι τέτοιο. Αρχίσαμε δύο εισπνεόμενα για πρώτη φορά, τεσσερις φορές τη μέρα για 2 βδομάδες. Α, και σταγόνες στα μάτια γιατί έχει μια μικρο μόλυνση. Πώς τα καταφέρνετε με τις μάσκες ρε κορίτσια, κλαίει και ωρύεται και δεν ξέρω καν αν παίρνει τη σωστή δόση.

Πάνε δυο βδομάδες τώρα που δεν έχουμε παρει τον Μίλτο στο κρεβάτι μας. Δεν μπορώ να πω οτι κοιμάμαι καλύτερα - ο άντρας μου Ναι - κάθε βράδυ έχω πολύ ξενύχτι. Ξυπνάει και κλαίει και μέχρι να ηρεμήσει ξυπνάει και ο Αλεξ και κλαίει και θέλει παιχνίδι και παρέα... θα δούμε. Θα επιμείνουμε, ό,τι κι αν μας στοιχίσει.

Η μικρή πάλι ξυπνάει με τσίμπλες , κολλημενο το ματακι και δεν ανοίγει, δε θα τη γλιτώσουμε την επέμβαση τελικά, πάλι χειρουργεία και ναρκώσεις γμτ (έχει στένωση ρινοδακρικού πόρου)

Το περάσαμε κι εμείς με τον Μίλτο πέρσι και κάναμε την επεμβασούλα με τον Μανιό στο Παίδων Πεντέλης. Απολυτα ικανοποιημένοι και τέλεια αποτελέσματα. Θα σου πω οτι δεν είναι τιποτα αλλά η αλήθεια είναι ότι έτρεμε η καρδούλα μου ολη την ώρα, κι ας ήξερα οτι δεν είναι σοβαρό. Το να σου παίρνουν το παιδάκι σου για χειρουργίο είναι δύσκολο. Κουράγιο κι όλα καλά να πάνε.

Αυτά. Βγαίνω γιατί σφάζονται. Πολύ αγριέψανε, δεν μαζεύονται. Ο Αλεξ λέει ένα σωρό λεξούλες, ο Μίλτος σταμάτησε να λέει και τις 5 που έλεγε. Ο γιατρός λέει να μην ανησυχούμε, αλλά....

Σας φιλώ όλες, ελπίζω να είστε όλες σας καλά.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Mash... περαστικά σας. Σχετικά με τις μάσκες... να τους το κάνεις σαν παιχνίδι...

Βάλτην σε σένα, κάνε μεγάάάάλες ανάσες, γέλα, ξανακάντο κλπ κλπ... πες τους ποιος θα το κάνει τώρα???????

Εμάς έπιασε και τσακώνονται ποιος θα κάνει πρώτος....

Ελπίζω να πιάσει και σε σας

Διαφημίσεις

Mash κάνατε κι εσείς; Για πες μου, γιατι έχω προβληματιστεί. Το κάνατε πριν από το χρόνο; Εμάς όλοι μας λένε περιμενετε μεχρι χρόνο μπας κι ανοίξει μόνο του...

Ναι, δεν είναι σοβαρό, αλλά η νάρκωση είναι νάρκωση και το χειρουργείο - χειρουργείο.. Έτσι και πριν 7 μήνες με το μικρό μας που έκανε βουβωνοκήλη. Δεν είναι τίποτε και δεν είναι τίποτε και όλα πήγαν καλά ευτυχώς, αλλά μετά από ένα μήνα αν θυμάσαι βγήκε στις ειδήσεις το περιστατικό με το μικρό (στην Κρήτη) που έκανε την ίδια επέμβαση και τελικά (ποιος ξέρει τι επιπλοκή παρουσιάστηκε) και το παιδάκι... τους άφησε... Είναι να μη φρικάρεις;

Περαστικά στα παιδιά σου, να περάσουν όλα και γρήγορα!

Ελιζάκι, φιλάκια! :)

jYwYp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Μπαίνω λίγο πριν αρχίσω τις δουλειές μου.

Mash... περαστικά σας. Σχετικά με τις μάσκες... να τους το κάνεις σαν παιχνίδι...

Βάλτην σε σένα, κάνε μεγάάάάλες ανάσες, γέλα, ξανακάντο κλπ κλπ... πες τους ποιος θα το κάνει τώρα???????

Εμάς έπιασε και τσακώνονται ποιος θα κάνει πρώτος....

Ελπίζω να πιάσει και σε σας

Μακάρι να 'πιανε και σε μας αυτό, αλλά δεν το βλέπω. Ο Αλέξανδρος το διασκεδάζει όταν το κάνουμε και επιμένει να βάλουμε τη μάσκα σε όλα τα ζωάκια του, αλλά όταν έρχεται η δικιά του η σειρά τσινάει. Ο Μίλτος, που έχει να κάνει και πιο πολλά, ούτε που μας κοιτάει, μόνο κλαίει και προσπαθεί να φύγει. Χτυπιέται και ουρλιάζει και ούτε ξέρω αν παίρνει κανονικές ανάσες. Και καλά τώρα που είμαστε δύο και τον κρατάμε. Από Δευτέρα ο καθένας μόνος του, πώς θα τη βάλουμε τη μάσκα στο χταπόδι, οέο;

Mash κάνατε κι εσείς; Για πες μου, γιατι έχω προβληματιστεί. Το κάνατε πριν από το χρόνο; Εμάς όλοι μας λένε περιμενετε μεχρι χρόνο μπας κι ανοίξει μόνο του...

Ναι, δεν είναι σοβαρό, αλλά η νάρκωση είναι νάρκωση και το χειρουργείο - χειρουργείο.. Έτσι και πριν 7 μήνες με το μικρό μας που έκανε βουβωνοκήλη. Δεν είναι τίποτε και δεν είναι τίποτε και όλα πήγαν καλά ευτυχώς, αλλά μετά από ένα μήνα αν θυμάσαι βγήκε στις ειδήσεις το περιστατικό με το μικρό (στην Κρήτη) που έκανε την ίδια επέμβαση και τελικά (ποιος ξέρει τι επιπλοκή παρουσιάστηκε) και το παιδάκι... τους άφησε... Είναι να μη φρικάρεις;

Περαστικά στα παιδιά σου, να περάσουν όλα και γρήγορα!

Το κάναμε το χειρουργίο στους 10-11 μήνες. Εμάς μας είχαν πει καλυτερα πριν κλείσει χρόνο. Το ένα ματάκι του άνοιξε μόνο του με το μασάζ, το δεύτερο με τίποτα, οπότε δεν θέλαμε να ταλαιπωρείται άλλο. Κάθε χειρουργίο είναι δύσκολο και αγχωτικό, ιδίως για μας τις μαμαδες. Να βρεις ένα γιατρό που να του έχεις εμπιστοσύνη, να κάνεις το σταυρό σου και να το προχωρήσεις να ήρεμήσει το παιδάκι σου.

Φιλάκια πολλά σε όλες, κι αυτές που γράφουν κι αυτές που εξαφανίστηκαν. Με το καλό και οι βαφτίσεις, όπου να 'ναι ξεκινάνε.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Χαθηκα αλλα που ελευθερος χρονος,τωρα και με την δουλεια τα εχω δει ολα!!Τι εγινε βρε κοριτσια?ποτε θα καλοκαιριασει να ηρεμησετε απο ιωσεις,ωτιτιδες και οτι αλλο ταλαιπωρει τα παιδακια σας?Εμεις που αρρωστησαμε με μια απλη ιωσουλα τα παιξαμε στην κυριολεξια με τον συζυγο και θα μπορουσαν να ηταν χειροτερα τα πραγματα αλλα ευτυχως τα γλυτωσαμε.Εγω εχω φουσκωσει πολυ....πολυ ομως,δεν με πιστευουν οταν λεω οτι ειμαι στον 4ο μηνα,δεν ξερω γιατι αλλα θα ρωτησω τον γυναικολογο την Δευτερα που θα με δει.Θα παθει και μια συγκοπη μολις με ζυγισει...ω,ναι για να φαω βρισκω παντα χρονο:tongue:Φιλια σε ολες σας και ελπιζω να εχετε ολοι πια αναρρωσει.

498ap2.png

nZqvp3.png

ITHAKI μην ανησυχεις για την επεμβαση στο ματακι,εμεις εχουμε κανει δυο χειρουργεια βουβωνοκηλης,και ενα στο ματακι οταν ηταν 12 μηνων.δεν ηταν τιποτα πραγματικα και φυγαμε την ιδια μερα απο το παιδων πεντελης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...