Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Εμένα κάνει τα ψώνια και βγάζει βόλτες τον μικρό. Όταν θα ξεκινήσω δουλειά θα γίνει το χάος....

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Μεγάλη απάτη το air fryer, το πήρε και καλά για να μαγειρεύει και φυσικά δεν έκανε ποτέ τίποτα...

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κρίστυ μου ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!

Θα μπω να δω βιντεάκια να ενημερωθώ!!!

Πάντως και το δικό μου δεν έχει μαξιλαροθήκη... Μόνο ένα πανάκι στο σχήμα του μαξιλαριού ..

Εφουλίτο μαζί είμαστε...:P

13/7 έχω ΠΗΤ εγώ....

Τη σύμβουλο θηλασμού μου την πρότεινε μια φίλη μου που την είχε πάρει κ αυτή...

Αν έχεις πληροφορίες για αυτές τις μανούλες που λες πως βοηθάνε από την εμπειρία της, στείλε μου σε παρακαλώ!!!

Τι μπεμπέ έχεις?

Εγώ 2 κοριτσάκια..

WXLGp3.png

Eχω μερες να μπω αλλα ειχα τις μικρες αρρωστες,μετα κολλησα κι εγω και γενικα η προηγουμενη εβδομαδα ηταν πολυ δυσκολη!!Πρωτη φορα αρρωστησαν και ειδα τι σημαινει να εχεις αρρωστα μωρα...μας διαλυσανε αλλα εμεις επιζησαμε εντελει.Τωρα σκουντουφλαω απο την νυστα και η μεγαλη δεν μπορει να κοιμηθει απο τα δοντια,τουλαχιστον ειναι ησυχη αλλα την πιπιλα κοντευει να την ξεριζωσει.Εσεις τι κανετε?]

Εφουλιτο με το καλο τα μωρακια σου!!Οσο για τον θηλασμο δεν τα καταφερα οπως θα ηθελα και το εχω μετανιωσει που δεν προσπαθησα περισσοτερο αλλα και που δεν φροντισα τον εαυτο μου οπως θα επρεπε να ειχα κανει.Ελπιζω τωρα με το 3ο οταν με το καλο γεννηθει να θηλασω κι εγω αποκλειστικα.

Froso,μπραβο για το μπλογκ!!

Gemini,πως πας απο φωνη?ελπιζω να εστρωσε τωρα...πρεπει να ειναι ωραια παντως να μην χρειαζεται να μιλας.

Δεν θυμαμαι τιποτε αλλο...κανα νεο απο Chemin και Τζινι??

Καληνυχτα.

498ap2.png

nZqvp3.png

Κρίστυ μου ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!

Θα μπω να δω βιντεάκια να ενημερωθώ!!!

Πάντως και το δικό μου δεν έχει μαξιλαροθήκη... Μόνο ένα πανάκι στο σχήμα του μαξιλαριού ..

Εφουλίτο μαζί είμαστε...:P

13/7 έχω ΠΗΤ εγώ....

Τη σύμβουλο θηλασμού μου την πρότεινε μια φίλη μου που την είχε πάρει κ αυτή...

Αν έχεις πληροφορίες για αυτές τις μανούλες που λες πως βοηθάνε από την εμπειρία της, στείλε μου σε παρακαλώ!!!

Τι μπεμπέ έχεις?

Εγώ 2 κοριτσάκια..

Καλό μήνα σε όλες!!!

poeta εχω αγόρι και κορίτσι.

Λοιπόν, σου το είπα ανάποδα, τωρα πήρα τα χαρτιά μου που τύπωσα από το mitrikosthilasmos.gr. Οι πιστοποιημένοι σύμβουλοι που είναι όλες γιατροί είναι το IBCLC.

Ο συνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος (La leche League Greece) εχει τις μανούλες που σου είπα. Εχουν ενα κεντρικό τηλέφωνο 210 6003249 και από κει και πέρα ανά περιοχή έχει συμβούλους.Μπες στο mitrikosthilasmos.gr και θα βρεις τις λίστες. Και εγώ δεν έχω πάρει γιατί είναι νωρίς ακόμη.Λίγο αργότερα θα ερθω σε επαφή με μία.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

κοριτσια γρηγορη καλησπερα!

βρισκομαστε στον πυρετο των ετοιμασιων της γαμοβαφτισης!! Ειμαστε καλά ομως. Τα παιδια εχουν αφηνιασει τις τελευταιες μερες, θελουν ολο να τους περπαταμε και μας εχει φυγει ο πατος!!!

σας φιλω οοοοολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Λιγο αποτομα επιασε ζεστη και δεν ειμαστε προετοιμασμενοι. Να δω πως θα τα προλαβω δουλειες σπιτιου, προετοιμασιες βαπτισης και τα μωρα που θελουν συνεχως αγκαλιες και παιχνιδια....Πρεπει να γινω πολλα κομματια για να τα προλαβω! Μεσα σ'ολα θελουμε και νεα καθισματα αυτ/του. Σκεφτομαι τα Recaro Young sport το εχει καμια? ας μου πει εντυπωσεις.

Πολυ ησυχια επεσε εδω, ουτε καλοκαιρι και μαλιστα 15 Αυγουστο!!! Ελπιζω να ειστε και να παιρνατε καλα!!!!!!!:D

Τζεμινι σε λιγο τα μπουμπουκια χρονιζουν! Πως περασε ετσι γρηγορα ο καιρος???? Με το καλο ο γαμος και η βαπτιση ;)

φιλια σε ολες

p1Utp3.png

μπηκα να πω μια γρηγορη καλησπερα,καλες ετοιμασίες για βαπτισεις αυτο το μηνα!! Το μεγαλυτερο αγχος το είχα στη βαπτιση των μωρων παρα στο γάμου μου:D. Εμεις πηραμε maxi cosi που τα εφερα απο εξωτερικο,παρα πολυ ευχαριστημενη είμαι. επειδη θα φυγουμε αυριο,θα μαπινω απο το κινητο,φιλακια πολλα και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Καλησπέρα κορίτσια...

Είχα δεν είχα πάλι στις 2 θα κοιμηθω. Και θα ξυπνησουμε τη νυχτα κανα δυο φορες ... και θα ξυπνησουε το πρωί 3 ή τέσσερις στο κρεβάτι...

Εvi μου σε διάβασα. Ευχαριστώ για την ενθάρυνση. Κι εγω ελπίζω να ξεπεταχτεί ξαφνικά ο μικρός.΄Ηδη προσπαθεί να ακολουθήσει τη μικρή :)

Duck, αν διαβάζεις, σε τίμησα. Θα φτιάξω ρανερ με το avatar μου για τη βάφτιση.. Το έβαλα και στα προσκλητήρια που έφτιαξα μόνη μου. Και αερόστατο το σήμα κατατεθέν και χρώματα.. Όλα θα τα έχουμε. Φωτογράφο ακόμα δεν έχουμε... Και τα αερόστατα τα φτιάχνω εγώ και ...και ... χαλάλι τους!!!19 του μηνού και η δική μας βάφτιση :)

Σας φιλώ στρουμπηχτά...

jYwYp3.png

Καλημερουδια και καλο μηνα να εχουμε....ζεστη αφορητη και δεν την παλευω απο τωρα!!!Εμεις σχετικα καλα,με φυσιολογικο ορο ακομη στις μικρες,εμενα το μπουκωμα δεν με εχει αφησει ακομη και αντρας μου υποφερει απο την ανοιξη και τα συναφη της.Ελπιζω να ειστε ολες καλα,να περασετε ομορφα και οικογενειακα το Πασχα,με αγαπη και υγεια σε ολα σας τα αγαπημενα προσωπα.Φιλια πολλα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Μανούλες γλυκιές και όμορφα διδυμάλια

να έχετε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα !

Σας γράφω από τη δουλειά. Χθες και ιδίως σήμερα έχω αρκετή ηρεμία για να βάλω σε τάξη τις εκκρεμότητές μου, να κάνω dirty job, να σας διαβάσω και να σας γράψω.

Από ό,τι διάβασα λίγες ιωσούλες έχετε οι περισσότερες και επίσης αρκετές ζείτε στον πυρετό της βάφτισης !

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Εσείς που βαφτίζετε να ξέρετε ότι οι πιθανότητες να υπάρξουν πάσης φύσεως αναποδιές όσο πλησιάζει και είναι στην τελική ευθεία η βάφτιση, είναι πολλές ως είθιστε...:rolleyes:, οπότε αν αναλλογιστεί κανείς ότι έχουμε και δίδυμα οι πιθανότητες αυξάνονται σε εκθετικό βαθμό..

Κι επειδή ο "φίλος" Μέρφυ παραμονεύει ... έχετε πάντα back up plan, και Χαμογελάστε, ακόμα κι αν το αύριο φοβάστε ότι θα είναι χειρότερο.

Είμαι καμμένη εγώ από αναποδιές της βάφτισης, όσες θυμάστε... και για αυτό σας τα λέω, προς γνώση και συμμόρφωση που λένε.

Κατά τα άλλα καλά, είμαστε, ζωηρεύουμε, θέλουμε να σκαρφαλώνουμε παντού,

λέμε διάφορες λεξούλες 2σύλλαβες, επικοινωνούμε αμφίδρομα άριστα θα τολμούσα να πω, θέλουμε να τρέχουμε/παίζουμε μέχρι τελικής πτώσεως από την κούραση,χορεύουμε, στέλνουμε φιλάκια απαλά και ενίοτε ρουφηχτά, έχουμε και τις τρυφερούδικες εκφάνσεις μας και ένα σωρό άλλα, που οι μανούλες με συνομίλικα και μεγαλύτερα μωράκια τα ξέρουν πολύ καλύτερα!!

Για το Πάσχα δε θα πάμε χωριό, διότι το αντίστοιχο έξοδο μεταφορικών έχει γίνει πλέον ασύμφορο..(500?), οπότε..γιοκ !

Φιλιά πολλά!

ΥΓ. Ιθάκη χαίρομαι που "βοήθησα" !!! Με το καλό!

ΥΓ2. Αργυρωωωωωώ !! δε σου έχω ευχηθεί ! Μια καλή εγκυμοσύνη να έχεις !!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλό μήνα, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!!!!

Sevi, gem, ithaki με το καλό να γίνει η βάφτιση σας!!!

Gem πότε είναι η δική σας; Πρέπει να το έχεις πει και να μου έχει διαφύγει...

Nunu,mash πως είναι τα χέρια σας; Ελπίζω καλύτερα γιατί εδώ και με τα δύο χέρια και είναι δύσκολα πόσο μάλλον με το ένα....

Froso με έχεις λιώσει με αυτά που γράφεις....

Mpougos καλά να περάσετε!!!!!

Duck καλή ξεκούραση!!!!!!

Argyro περαστικά !!!!

Οι υπόλοιπες τι θα κάνετε;

Εμας μας έχουν καλέσει την Κυριακή αλλά να πω τη αλήθεια είμαι πολύ κουρασμένη και θα ήθελα μείνω σπίτι. Όχι ότι θα ξεκουραστώ αλλά τον τελευταίο καιρό από το ξενύχτι θέλω μόνο να κοιτάω το άπειρο.

Φιλιά πολλά

JDfvp3.png

bDyqp3.png

204777.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε Καλή Ανάσταση...!

Το Άγιο Φως να είναι δίπλα σε σας κ στις οικογενειες σας , φωτίζοντας πάντα το δρόμο σας κ τις σκέψεις σας...!

Και του χρόνου με υγεία!!

Σας φιλώ όλες!!

WXLGp3.png

Καλημέρα κοριτσακια!!!

Χριστός Ανέστη και καλο Πάσχα να έχετε!! Να περάσετε σήμερα καλα και να φάτε καλα!!! Διαιτα απο Τετάρτη πια :)

Εύχομαι το Αγιο Φως της Αναστασης να σας φέρει υγεία και ευτυχία για τις οικογένειες σας!!

Επίσης στις εγκυμονουσες μια εύκολη εγκυμοσύνη και μια ακομα πιο εύκολη γέννα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...