Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε....γιατι νιωθω τοσο κουρασμενη?Πως περασατε σκ??Εγω ξεκινησα δουλεια και σκεφτομαι τουλαχιστον μεχρι να σταματησω λογω εγκυμοσυνης να μην παραιτηθω.Υπαλληλος σε καταστημα ειμαι,οποτε δεν το βλεπω μετα την γεννηση του 3ου να συνεχισω...δεν ξερω ακομη αν θα ξαναπαρω το 6μηνο του οαεδ,ειναι κατι που δεν εχει συζητηθει ακομη.Τωρα εχουμε τα εξοδα της βαφτισης και προσπαθουμε οσο μπορουμε να μαζεψουμε το χερι μας(ποσο πια να μαζευτει?)

Gemini περαστικα σας,ελπιζω να το περασεις ελαφρα.Τα μικρα καλυτερα?

Κιρα,μπραβο για τον θηλασμο και ολα οσα περιγραφεις μου ειναι τοσο γνωριμα.Οσο για τα ισχια,δεν ειναι κατι που πρεπει να σε ανησυχει.

Οσες εχουν χαθει ελπιζω να ειναι καλα αυτες και τα μικρα τους.Εμεις διανυουμε την 14η εβδομαδα...ετσι νομιζω τουλαχιστον...τικερακι ακομη δεν εχω αξιωθει να βαλω,ο,τι και να πειτε εχετε δικιο....φιλια.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Αργυρώ τί πακέτο τρως κι εσύ! Καλά να είναι μωρέ το μωράκι και όλα τα άλλα θα τα βρείτε.

Τζέμινι έχεις τρέξιμο φουλ τώρα. Πάντως είναι ωραίο τρέξιμο!

Μπούγκος τί ψώνισες;;;;

Νουνού μπράβο στη Νικόλ. Είναι ιδανική η ηλικία τώρα. Πολύ γέλιο κι ο μικρός σου. Τρελαίνομαι!

Εγώ απολαμβάνω την τελευταία εβδομάδα που θα είμαι μόνη μου σπίτι τα πρωινά.

Είχα και έμπνευση σήμερα :tongue:http://3boys-froso.blogspot.gr/2013/04/blog-post_22.html

Το έγραψα γιατί χθες βράδυ είχαμε μια συζήτηση περί ευτυχίας.

Αλήθεια για σας τί είναι ευτυχία; Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πόσο διαφορετική είναι για τον καθένα.

Καλημέρα, κορίτσια! Μπαίνω βιαστικά να κάνω μια ερώτηση. Νομίζω ότι κάποια διδυμομανούλα είχε γράψει κάποτε αν το αυτί του παιδιού έχει κερί και είναι ερεθισμένο τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γίνει και γιατί . Θυμάμαι καλά; Συγγνώμη που είμαι βιαστική, ελπίζω να είστε όλες καλά...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλησπερα! τι κανετε?

Τζεμινι περαστικα σας και ελπιζω τωρα να τρεχεις μονο με την βαφτιση σας! Παιδικο παρτυ σε κλειστο χωρο απαγορευεται. Εμενα μου εγινε μαθημα, καλυτερα μια βολτα εξω!

Μας πως ειναι το δαχτυλο? πινεις κανενα αντιφλεγμονωδες για να ξεπριστει και να μην πονας?

Κιρα θα βρειτε τους ρυθμους σας σιγα σιγα. Ο ταυτοχρονος θηλασμος ειναι το καλυτερο απο θεμα χρονου.

Νουνου συγχαρητηρια στη Νικολ!! Ποιος τη χαρη σου, με ακολουθια και για πιπι :tongue:

Φροσω δεν εχω διαβασει, αλλα χαρας το κουραγιο σου που βρισκεις χρονο και γραφεις στο μπλογκ!!

p1Utp3.png

Καλημέρα σε όλες τις διδυμομανούλες.

Εγώ είμαι διδυμοεγκυούλα 28 εβδομάδων και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κοπέλες που κατάφεραν να θηλάσουν αποκλειστικά τα διδυμάκια τους, να μου δώσουν κάποιες συμβουλές και να μου πουν τρόπους που τα κατάφεραν. Σας βοήθησε κάποιος σύμβουλος θηλασμού μετά στο σπίτι? Πήγα και στο σεμινάριο θηλασμού του mitrikosthilasmos αλλά στην πράξη με δίδυμα τι γίνεται.

Επίσης να σας πω ότι θα γεννήσω στο Ρέα το οποίο (λέει τουλάχιστον) υποστηρίζει τον μητρικό θηλασμο. Εχουν και 24η τηλεφ.υποστήριξη με συμβούλους και καθε μέρα 1 ώρα την ημέρα ενα μικρό σεμιναριο στο οποιο μου είπαν ότι ήδη μπορώ να πάω και τώρα.

Τώρα στην πράξη τι γίνεται δεν ξέρω και δεν ξέρω κατά πόσο θα με βοηθήσουν εκείνες τις μέρες οι μαίες έχοντας δίδυμα (ολα αυτα βέβαια εάν γεννήσω στους 9 μήνες τουλάχιστον και αποφύγουμε θερμοκοιτίδες).

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα στα γρηγορα!

ημουν χαλια 2 μερες, καθολου φωνη! Τωρα εχουμε τρεξιματα με τα της βαφτισης...οντως ωραια τρεξιματα αυτα!;)

εφουλιτο καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου! με το καλο! εισαι στην τελικη ευθεια τωρα! εγω θηλασα 8,5 μηνες αποκλειστικά. Γενικα ειχα πολλή θεληση απ οσο φαινεται γτ και τωρ που το σκεφτομαι δεν ξερω τελικα πως τα καταφερα. σιγουρα η αρχη ειναι δυσκολη που τα μωρα θηλαζουν πολλή ωρα κ εσυ εξαντλεισαι. Εμενα σ αυτη τη φαση με εσωσε ο ταυτοχρονος θηλασμος, που ομως σημαινε οτι ειχα καποιον στο σπιτι να με βοηθησει στην αρχη να τους βαλω στις μαξιλάρες. Μπορω να πω οτι θηλαζαν γυρω στα 40-50 λεπτα το πρωτο διμηνο. Ομως μετα η κατασταση ολο και βελτιωνόταν. Απο εκει και περα νομιζω η καθε κοπελα θα σου πει τα δικα της στο τι την βολεψε, καθως και καθε περιπτωση παιδιου ειναι διαφορετικη. ειχα γνωρισει μια μαια συμβουλο θηλασμου πριν γεννησω και την συμβουλευτηκα 1-2 φορες κατα τη διαρκεια του θηλασμου. Δε χρειαστηκε κατι αλλο. Ά! βεβαια στην εγκυμοσυνη ημουν τοσο πωρωμενη που ειχα δει και βιντεο στο πως πρεπει να πιανουν τη θηλη, συμβουλες κτλ κτλ. Αυτο με βοηθησε στο να 'αντικρουσω' ενα σωρο σχολια του τυπου δεν γινεται αυτο που κανεις, τα παιδια πεινανε κτλ κτλ κτλ..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κόρες! Πως ήταν το σ.κ σας; Εμείς σχετικά χαλαρά το ρίξαμε στη γενική με τον συζυξ γιατί είχαμε μείνει πίσω με το δάχτυλο.

Επίσης το Σάββατο η κόρη μας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.!!!!! Με πολύ επιτυχία φορέσαμε κ βρακακι! Το αστείο περιστατικό όλων είναι ότι την πρώτη φορά που η Νικόλ τα κατάφερε εμείς παλαμάκια μπράβο και πανηγύρια. Όταν μετά πήγα εγώ τουαλέτα με την ακολουθία μου, ο Κωνσταντίνος με χειροκρότησε και μου είπε μπράβο!!!!!:-D:-D

Σας καληνυχτω και σας φιλώ!

Να κάνετε όμορφες σκέψεις και όνειρα!

Μπραβο σας!!!!να μας πειτε το μυστικο πως τα καταφερατε

καλημερα σε ολες!!!τελειωσε η μετακομιση και επιτελους μετα απο 20 μερες εχουμε ξανα σταθερο και ιντερνετ!κουραστηκαμε παρα πολυ αλλα τωρα τακτοποιηθηκαμε και ολα καλα!τα μικρα εχουν ξετρελλαθει με το νεο δωματιο και με το νεο σπιτι αφου κατω εχουμε αυλη περιφραγμενη και καθε πρωι ειμαστε με τα πατινια και τα ποδηλατα να βολταρουμε!!

παω να διαβασω τα νεα σας!!!;);)

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα!

Χάθηκα...

Θηλάζω - θηλάζω - θηλάζω, αλλά όχι μόνο...

Ξεπεταχτήκανε αρκετά κ μου κουβεντιάζουν κιόλας (έτσι νομίζω τουλάχιστον).

Από ύπνο, κοιμούνται το βράδυ (κατά τις 10.30) κ ξυπνάνε το πρωί (μετά τις 6).

Καλό ε??? (Φτύστε με)

Επίσης εκτός από το νοικοκυριό (μέχρι καλιτσούνια ζύμωσα) με έχει απορροφήσει... η Φατμαγκιούλ (ντροπή μου το ξέρω).

Κατά τα λοιπά:

Ξεκιναω δουλεια το Σαββατο:P:p:p:p.....γιουπι!!!!!!Θα τις εχει ο αντρας μου,αλλα βλεπω να ερχεται και η μαμα του για βοηθεια...του εχει και αδυναμια μεγαλη!Και θελω να ρωτησω κατα ποσο θα ειναι εφικτο να δουλευω μετα την γεννηση του 3ου,τωρα απο πληρες ωραριο θα ειμαι 4ωρο,το οποιο ηταν επιλογη δικη μου.Τουλαχιστον θα μπορω εστω αυτο???μηπως τελικα θα ειναι πολυ δυσκολο και θα πρεπει να την ξεχασω τελειως την δουλεια??οι απαντησεις σας πολυτιμες!!

Προσωπικά νομίζω πως με το που έμεινα έγκυος στα δίδυμα "αυτοκτόνησα" επαγγελματικά...

Πρέπει να "προσλάβω" κάποιον για να με ξαναβάλει σε ρυθμό "επαγγελματικής σκέψης" νομίζω...

Τι ηλικία τα βγάλατε από τις κούνιες; εμενα εχουν πονηρέψει και ουτε κούνιες ούτε πάρκα θέλουν πλέον. Ειχα αφήσει τα πάρκα για έκτακτη ανάγκη αλλα αμα σας πω τι έπαθα χθες...βαζω τον μικρό μέσα στο πάρκο και ειμαι διπλα του κι έχω αγκαλια την κόρη και πάω να την βάλω κι αυτήν για να τους στεγνώσω τα μαλλια αλλιως δεν κάθονται, τρέχουν από εδώ κι από κει. Και κάνει ο κύριος βουτια με το κεφάλι και τον έπιασα στον αέρα από την μπλούζα λίγα εκατοστά πριν σκάσει με το κεφάλι. Στο ενα χέρι αγκαλια την μεγάλη κ στο άλλο τον μικρό να αιωρείται! Μηπως ηρθε η ωρα για κρεβατάκια; μου εγινε εμονή απο χθες οτι θα μου πέσουν και θα εχουμε τρεξίματα.. Εσεις τι λέτε;

Νομίζω δεν είναι και πολύ μικρά για κρεβατάκια.

Μπορείς να το τολμήσεις με μπάρες ασφαλείας εννοείται.

Επίσης πολλοί τα κοιμίζουν κατευθείαν σε στρωματάκια στο πάτωμα. Κι αυτό καλή λύση μου φαίνεται.

γεια σας κοριτσακια τι μου κανετε;ναι,καλα βλεπετε ,η κίρα ειμαι ..επανηλθα για λιγο,ετσι να σας πω τα νεα μου στα γρηγορα,και ευελπιστω σημερα να καθισω με ησυχια να διαβασω και τα δικα σας μιας και θα ερθει η μανα μου να κρατησει τον..λοχο σε λιγο.:D

λοιπόν,τα ευχαριστα ειναι οτι οι μπεμπουλες μου μεγαλωνουν πολυ γρηγορα,φτασαμε σχεδον τα 4 κιλα η καθεμια,ειναι σχετικα ησυχες,καθολου απαιτητικες και η μεγαλη μου τις εχει δεχτει πολυ καλα μεχρι στγμης.

τα ..δυσαρεστα ειναι οτι εχω βρει μεγαλη δυσκολια με τον θηλασμο τελικα,δεν βλεπω να τα καταφερνω..

στην φαση αυτη,ειμαι ολη μερα με ενα μωρο στην αγκαλια που ειτε ταιζω με μπιμπερο,ειτε θηλαζω.

κατα μεσο ορο τρωνε ανα τριωρο ,οποτε ξεκιναω με θηλασμο(μια-μια,γιατι μαζι δεν τα εχω καταφερει ακομα)στην διαρκεια του οποιου αρχιζει να κλαιει η αλλη,και σταματαω να ταισω την δευτερη,ξανααρχιζει η πρωτη που δεν εχει χορτασει,σταματαω θηλασμο και δινω μπουκαλι και στις 2 μαζι.ολο αυτο μου παιρνει καμια ωρα καθε φορα,και μεχρι να τελειωσουμε φαμε,ρευτουμε,κτλ,(πολλες φορες αποκοιμιουνται τρωγοντας και καθυστερουμε κι αλλο)ξανααρχιζουμε παααλι απο την αρχη,αφου το τριωρο περναει .Το ιδιο συμβαινει και το βραδυ,κι ετσι.."δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια"!!:rolleyes: και την ημερα δεν προλαβαινω να κανω και πολλα γενικοτερα,με την μεγαλη να θελει την προσοχη μου,και χωρις βοηθεια ιδιαιτερη απο αλλους.

πιστευα οτι θα καταφερνα να θηλασω αποκλειστικα,αλλα ετσι οπως το παμε δεν το βλεπω να γινεται.

εσεις ποσο καιρο θηλασατε και δινατε και συμπληρωμα,οσες κανατε και τα 2;και μετα τί εγινε;τί καθιερωθηκε;υπαρχει καμια αποτελεσματικη μεθοδος,και λιγοτερο χρονοβορα;

το τί στεναχωρια εχω δεν λεγεται,οταν μετα το στηθος πινουν λαιμαργα με το μπιμπερο,σαν να εχουν να φανε μερες..μεγαλη απογοητευση.Και καθε φορα που το βλεπω αυτο λεω να τα παρατησω και να δινω μονο μπουκαλι,αλλα κατι με κραταει ακομα,και το ξαναπαλευω.και περνανε οι μερες,και δεν κανουμε ουτε μπροστα ούτε πισω.

και ενα αλλο θεματακι,εχουμε θεμα με τα ισχια,ο παιδιατρος ειπε να παμε για υπερηχο και παιδοορθοπεδικο και για τις 2 μπεμπες,γιατι ειναι ακομα χαλαρα,εχουν βελτιωθει πολυ αλλα ακομα δεν ειναι οπως πρεπει.μας ειπε οτι στα διδυμα συνηθως κανουν υπερηχο,οταν εχουν θεμα,για προληπτικους λογους και οτι δεν ανησυχει ιδιαιτερα.εχετε παρομοια εμπειρια;τωρα σαραντησανε,μηπως ειναι πολυ νωρις;

κατα τα αλλα,οι μερες περνανε πολυυυ γρηγορα,δεν προλαβαινω ουτε να το σκεφτω,πολυ τρεξιμο ολη μερα.

θελω να μπουμε συντομα σε μια σειρα ...πειραζει;;;;;:cool:

και θελω να βρω χρονο και για την μεγαλη μου,να παμε καμια βολτα,να κανουμε κατι μαζι,εστω και μεσα στο σπιτι,αλλα ολο κατι κανω και δεν ασχολουμαι καθολου μαζι της.Ξερω πως εχω πολυ δρομο μπροστα μου για να καταφερω να τα ισορροπησω όλα,αλλα ,αλλα ..

Για το θηλασμό δεν ξέρω τι να σου απαντήσω γιατί από την αρχή δεν τους έδωσα κάτι άλλο.

Με τη μεγάλη κι εγώ έχω θέμα ... τύψεων... και μετά το Πάσχα θα έρχεται 2 απογεύματα την εβδομάδα μια νηπιαγωγός από το σχολείο της να την απασχολεί -με το αζημίωτο φυσικά.

Τα ισχύα είχαν πρόβλημα της 2ης μικρής και ξανακάναμε υπέρηχο στο δίμηνο κι όλα οκ.

Μέχρι τότε διπλές πάνες μου είχαν πει κι ότι επίσης στα δίδυμα παίζει πολύ το θεματάκι αυτό κ δεν είναι τίποτα - στρώνει.

Καλημέρα σε όλες τις διδυμομανούλες.

Εγώ είμαι διδυμοεγκυούλα 28 εβδομάδων και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κοπέλες που κατάφεραν να θηλάσουν αποκλειστικά τα διδυμάκια τους, να μου δώσουν κάποιες συμβουλές και να μου πουν τρόπους που τα κατάφεραν. Σας βοήθησε κάποιος σύμβουλος θηλασμού μετά στο σπίτι? Πήγα και στο σεμινάριο θηλασμού του mitrikosthilasmos αλλά στην πράξη με δίδυμα τι γίνεται.

Επίσης να σας πω ότι θα γεννήσω στο Ρέα το οποίο (λέει τουλάχιστον) υποστηρίζει τον μητρικό θηλασμο. Εχουν και 24η τηλεφ.υποστήριξη με συμβούλους και καθε μέρα 1 ώρα την ημέρα ενα μικρό σεμιναριο στο οποιο μου είπαν ότι ήδη μπορώ να πάω και τώρα.

Τώρα στην πράξη τι γίνεται δεν ξέρω και δεν ξέρω κατά πόσο θα με βοηθήσουν εκείνες τις μέρες οι μαίες έχοντας δίδυμα (ολα αυτα βέβαια εάν γεννήσω στους 9 μήνες τουλάχιστον και αποφύγουμε θερμοκοιτίδες).

Σου έχω στείλει πμ

ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλησπερα στα γρηγορα!

ημουν χαλια 2 μερες, καθολου φωνη! Τωρα εχουμε τρεξιματα με τα της βαφτισης...οντως ωραια τρεξιματα αυτα!;)

εφουλιτο καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου! με το καλο! εισαι στην τελικη ευθεια τωρα! εγω θηλασα 8,5 μηνες αποκλειστικά. Γενικα ειχα πολλή θεληση απ οσο φαινεται γτ και τωρ που το σκεφτομαι δεν ξερω τελικα πως τα καταφερα. σιγουρα η αρχη ειναι δυσκολη που τα μωρα θηλαζουν πολλή ωρα κ εσυ εξαντλεισαι. Εμενα σ αυτη τη φαση με εσωσε ο ταυτοχρονος θηλασμος, που ομως σημαινε οτι ειχα καποιον στο σπιτι να με βοηθησει στην αρχη να τους βαλω στις μαξιλάρες. Μπορω να πω οτι θηλαζαν γυρω στα 40-50 λεπτα το πρωτο διμηνο. Ομως μετα η κατασταση ολο και βελτιωνόταν. Απο εκει και περα νομιζω η καθε κοπελα θα σου πει τα δικα της στο τι την βολεψε, καθως και καθε περιπτωση παιδιου ειναι διαφορετικη. ειχα γνωρισει μια μαια συμβουλο θηλασμου πριν γεννησω και την συμβουλευτηκα 1-2 φορες κατα τη διαρκεια του θηλασμου. Δε χρειαστηκε κατι αλλο. Ά! βεβαια στην εγκυμοσυνη ημουν τοσο πωρωμενη που ειχα δει και βιντεο στο πως πρεπει να πιανουν τη θηλη, συμβουλες κτλ κτλ. Αυτο με βοηθησε στο να 'αντικρουσω' ενα σωρο σχολια του τυπου δεν γινεται αυτο που κανεις, τα παιδια πεινανε κτλ κτλ κτλ..

Gemini, σε ευχαριστώ για την απάντηση.Και εγώ εχω δει αρκετα βιντεο, εχω ενημερωθεί αρκετά. Θα δούμε στην πράξη.

Μια που λες οτι τα θηλαζες ταυτόχρονα, τις πρωτες μέρες στο μαιευτήριο και μετά στο σπίτι τα θήλαζες ενα ενα ή ταυτόχρονα από την αρχή?

Επίσης τι μαξιλάρες χρησιμοποίησες? Ειχες μαξιλάρι θηλασμού οπως χρησιμοποιούν μανούλες για ενα μωρό, ή αυτό δεν θα βολέψει καθόλου?

Εβαζες κατι άλλο? Εχω βρει ενα μαξιλάρι για δίδυμα στο amazon.uk αλλά κανει 150 ευρώ περίπου οπότε το σκεφτομαι. Φοβάμαι να το πάρω μήπως τελικά δεν το χρησιμοποιήσω. Εντωμεταξύ σήμερα απέκτησα ενα μαξιλάρι θηλασμού για ενα μωράκι.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

ηρθε η ανοιξη, το καλοκαιρι, η ζεστη γενικότερα!!

γενικως γινεται χαμος με τις ετοιμασιες. τα μωρα καλα, εγω οχι και τοσο ακομα, αλλά δε βαριεστε....

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ να απολαμβανετε τη μερα!

εφουλιτο 4 μερες στο μαιευτηριο τους θηλαζα εναν εναν. κ μετα τους εδινα κ επιναν λιγο συμπληρωμα 20-30μλ περιπου. ετσι κ αλλιως τις πρωτες μερες δεν ειναι το γαλα που τρεχει, σταγονες βγαζεις και αυτο ειναι που χρειαζονται, μη σε ανησυχει. Οταν γυρισαμε σπιτι ειδα τα σκουρα την πρωτη μερα θυμαμαι γτ ηθελα να μην τους δωσω συμπληρωμα, το γαλα ειχε πλεον κατεβει κ θηλασα κανονικα. Κρατουσε ομως 40 λεπτα τουλαχιστον ο θηλασμος οποτε μεχρι να τελειωσει ο ενας ηθελε παλι ο αλλος κτλ κτλ. Γι αυτο και αποφασισα να τα θηλαζω ταυτοχρονα.

μαξιλαρι δεν ειχα παρει ειδικο. Κ εγω φοβομουν να δωσω τοσα χρηματα χωρις να ξερω εκ των προτερων αν με βολεψει. Ειχα απλως απο 2 μαξιλαρες σε καθε πλευρα. αν ενημερωθεις κ εχεις θεληση κ υπομονη ολα καλα θα πανε!

κριστι μου αρεσε η εκφραση 'επαγγελματικη αυτοκτονια'! how true indeed!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Μέρες έχω να μπω γιατί με έχει πιάσει η μέση μου... Βαραίνω!!!

Χθες το απόγευμα πήγα τον γιατρό..Τη Δευτέρα είχα κανονικά ραντεβού... Επειδή όμως είχα πολλούς πόνους στη μέση κ η κοιλιά ήταν μασίφ από το πέτρωμα, τον πήρα μπας κ μου δώσει κανένα φάρμακο να ανακουφιστώ κ αυτός μου είπε να τσακιστώ να πάω να με δει γιατί φοβήθηκε για συσπάσεις.. Φοβήθηκα πολύ και πήγα κ ευτυχώς δεν είχα συσπάσεις..! Τα μωρά είναι μια χαρά..! Εχω θέμα λίγο με τον αιματοκρίτη που πήγε 30 κ επίσης χάνω λευκώματα από τα ούρα... Πρέπει κάθε μέρα να τρώω τροφές υψηλές σε λεύκωμα.. Μου έδωσε υπόθετα για τη μέση κ θα το παρακολουθούμε γιατί μπορεί να είναι κ θέμα νεφρών..Δευτερά - Τρίτη περιμένουμε τα αποτελέσματα από την καλλιέργεια.. Τώρα είμαι με θερμοφόρα που ευτυχώς με ανακουφίζει... Μόνο που με τόση ζέστη έξω είναι ένα θέμα...Δεν πειράζει!! Αυτά προς τα παρόν τα νέα μας!!!

Εφουλίτο είμαστε στις ίδιες εβδομάδες... Και εγώ θα ξεκινήσω να ενημερώνομαι για τον θηλασμό γιατί θα το ήθελα πολύ....

Μου έχουν δώσει ένα μαξιλάρι θηλασμού που λέγεται San Diego και είναι για δίδυμα... Είναι τεράστιο.. Δεν ξέρω καν πως να το βάζω σωστά...

Το έχει καμία...?

Επίσης θα πάρω κ μια σύμβουλο θηλασμού για καθοδήγηση κ τι να πω? Ελπίζω να τα καταφέρω!!

Κίρα μου είσαι ήρωας !! Ελπίζω να έχει στρώσει το θέμα...

Κρίστυ και εσύ είσαι ήρωας!!! Φτου - φτου που κοιμούνται γιατί είναι μεγάλο πράγμα να μην ξενυχτάς...Και εσύ αποκλειστικά θηλάζεις?

Gemini τι κάνουν τα μικρά σου? Τρέχει με τις ετοιμασίες ε...? Πότε με το καλό?

Φρόσω μου είμαι φαν του μπλογκ σου!!! Εύγε!!!

Μπούγος, lovetwins. Κάντυ, νουνού, Σέβι, Αργυρω κ όποια άλλη ξεχνάω γιατί ακόμα δε σας έχω μάθει καλά φιλάκια πολλα!!

WXLGp3.png

Μου έχουν δώσει ένα μαξιλάρι θηλασμού που λέγεται San Diego και είναι για δίδυμα... Είναι τεράστιο.. Δεν ξέρω καν πως να το βάζω σωστά...

Το έχει καμία...?

Κρίστυ και εσύ είσαι ήρωας!!! Φτου - φτου που κοιμούνται γιατί είναι μεγάλο πράγμα να μην ξενυχτάς...Και εσύ αποκλειστικά θηλάζεις?

Θηλάζω αποκλειστικά κ χρησιμοποιώ το san diego που με εχει βολεψει πολύ.

Αν πάτε στο youtube και πατησετε: brestfeeding twins, nursing twins κλπ όλο με το san diego θα σας βγαλει, οπότε αφού το έψαξα από γνωστούς με δίδυμα κ δεν το είχε κανείς το παρήγγειλα από amazon. Τάχει βγάλει τα λεφτά του!!!

Αν ήξερα πόσο πολύ θα με βόλευε θα έπαιρνα και μαξιλαροθήκες γιατί τώρα απλά απλώνω πανιά...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

εφουλιτο 4 μερες στο μαιευτηριο τους θηλαζα εναν εναν. κ μετα τους εδινα κ επιναν λιγο συμπληρωμα 20-30μλ περιπου. ετσι κ αλλιως τις πρωτες μερες δεν ειναι το γαλα που τρεχει, σταγονες βγαζεις και αυτο ειναι που χρειαζονται, μη σε ανησυχει. Οταν γυρισαμε σπιτι ειδα τα σκουρα την πρωτη μερα θυμαμαι γτ ηθελα να μην τους δωσω συμπληρωμα, το γαλα ειχε πλεον κατεβει κ θηλασα κανονικα. Κρατουσε ομως 40 λεπτα τουλαχιστον ο θηλασμος οποτε μεχρι να τελειωσει ο ενας ηθελε παλι ο αλλος κτλ κτλ. Γι αυτο και αποφασισα να τα θηλαζω ταυτοχρονα.

μαξιλαρι δεν ειχα παρει ειδικο. Κ εγω φοβομουν να δωσω τοσα χρηματα χωρις να ξερω εκ των προτερων αν με βολεψει. Ειχα απλως απο 2 μαξιλαρες σε καθε πλευρα. αν ενημερωθεις κ εχεις θεληση κ υπομονη ολα καλα θα πανε!

Χαιρομαι που τα κατάφερες Gemini. Οποτε λογικά όπως και εσύ, στην αρχή θα ειναι καλύτερα το καθε μωράκι ενα ενα ωστε να μαθω και να τα τοποθετώ και μετά να προσπαθήσω το ταυτόχρονο. Το μαξιλάρι τελικά εχει 90 ευρώ, λάθος εκανα, αλλά πάλι ειναι πολλά. Θα το κανω οπως και εσυ, να βολευτώ με δικά μας και στην πορεία βλέπουμε. Οσο για υπομονή και θέληση την έχω.Και εχω εμπεδώσει το ότι ο πρωτος μήνας ίσως θα είναι όλο θηλασμός. Δεν με πειράζει. Ευτυχώς εχω πεθερά και μαμά να αναλάβουν τα του σπιτιού και να βοηθήσουν.

Να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και σε ευχαριστώ.

Γεια σου Poeta. Ιδιες εβδομάδες λοιπόν, τι ωραία. Ποτε εχεις ΠΗΤ? Εγώ 12/07.

Το san diego που λες δεν ξέρω αν ειναι το ίδιο που ειδα εγώ. Θα το ψαξω σε λίγο στο internet. Συμβουλο θηλασμου λέω να πάρω και εγώ. Σε ποια περιοχή είσαι? Θα πάρείς από την la leche που ειναι και παιδίατροι (αυτες νομιζω πληρώνονται) ή από ενα άλλο δεν το θυμάμαι τώρα, οπου είναι μανούλες που θήλασαν και εχουν εκπαιδευτεί αλλά το κάνουν εθελοντικά νομίζω.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...