Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αναρρωτική; Εδώ γελάνε. Οχι, δεν πήρα άδεια, ούτε καν από τη σημαία. Ο διευθυντής δεν με απάλλαξε καν απο την εφημερία την υπολοιπη μερα.

Ευχαριστώ για τα περαστικα. Ψιλοπαλευεται η κατασταση αν συνηθισεις, το προβλημα ειναι η φροντιδα των παιδιων. Θα παω αυριο στο ΚΑΤ για αλλαγη, να δω τι θα μου πουν.

Τις καλησπερες μου σε όλες σας. Νομιζα πως θα μου εδιναν τα μικρα μου χρονο να πιω εναν καφε και να σας γραψω αλλα αυτα πετάνε τα τουβλακια τους παντου και τσιριζουν

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπέρα. Τι μου κάνετε; εμεις στο γνωστο τρέξιμο. Αλήθεια να ρωτήσω. Τι ηλικία τα βγάλατε από τις κούνιες; εμενα εχουν πονηρέψει και ουτε κούνιες ούτε πάρκα θέλουν πλέον. Ειχα αφήσει τα πάρκα για έκτακτη ανάγκη αλλα αμα σας πω τι έπαθα χθες...βαζω τον μικρό μέσα στο πάρκο και ειμαι διπλα του κι έχω αγκαλια την κόρη και πάω να την βάλω κι αυτήν για να τους στεγνώσω τα μαλλια αλλιως δεν κάθονται, τρέχουν από εδώ κι από κει. Και κάνει ο κύριος βουτια με το κεφάλι και τον έπιασα στον αέρα από την μπλούζα λίγα εκατοστά πριν σκάσει με το κεφάλι. Στο ενα χέρι αγκαλια την μεγάλη κ στο άλλο τον μικρό να αιωρείται! Μηπως ηρθε η ωρα για κρεβατάκια; μου εγινε εμονή απο χθες οτι θα μου πέσουν και θα εχουμε τρεξίματα.. Εσεις τι λέτε;

4o4op3.png

Κοριτσια καλησπέρα. Τι μου κάνετε; εμεις στο γνωστο τρέξιμο. Αλήθεια να ρωτήσω. Τι ηλικία τα βγάλατε από τις κούνιες; εμενα εχουν πονηρέψει και ουτε κούνιες ούτε πάρκα θέλουν πλέον. Ειχα αφήσει τα πάρκα για έκτακτη ανάγκη αλλα αμα σας πω τι έπαθα χθες...βαζω τον μικρό μέσα στο πάρκο και ειμαι διπλα του κι έχω αγκαλια την κόρη και πάω να την βάλω κι αυτήν για να τους στεγνώσω τα μαλλια αλλιως δεν κάθονται, τρέχουν από εδώ κι από κει. Και κάνει ο κύριος βουτια με το κεφάλι και τον έπιασα στον αέρα από την μπλούζα λίγα εκατοστά πριν σκάσει με το κεφάλι. Στο ενα χέρι αγκαλια την μεγάλη κ στο άλλο τον μικρό να αιωρείται! Μηπως ηρθε η ωρα για κρεβατάκια; μου εγινε εμονή απο χθες οτι θα μου πέσουν και θα εχουμε τρεξίματα.. Εσεις τι λέτε;

Εγω τα εχω σε κρεβατι απο τον Ιανουαριο πριν χρονισουν αλλα μαζι!!! Το παρκο το κοψαμε πολυ νωρις δε καθοντε με τπτ.Δυστυχως αφου βρηκε το κολπο θα το ξανακανει. βαλε μαξιλαρια,κανενα πουφ αν εχεις η κανενα αρκουδι μεγαλο απο κατω να πεσει στα μαλακα.

Καλημερα δε σας ειπα!!!!

Το στομαχι μου κ το κεφαλι μου ειναι χαλια σημερα...........

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Εγω τα εχω σε κρεβατι απο τον Ιανουαριο πριν χρονισουν αλλα μαζι!!! Το παρκο το κοψαμε πολυ νωρις δε καθοντε με τπτ.Δυστυχως αφου βρηκε το κολπο θα το ξανακανει. βαλε μαξιλαρια,κανενα πουφ αν εχεις η κανενα αρκουδι μεγαλο απο κατω να πεσει στα μαλακα.

Καλημερα δε σας ειπα!!!!

Το στομαχι μου κ το κεφαλι μου ειναι χαλια σημερα...........

Καλημέρα. Περαστικά! Καλά ο πονοκέφαλος είναι σύνηθες φαινόμενο σε μένα ειδικά με κάτι ξενύχτια.

Τα πάρκα τα είχα κρατήσει για ωρα ανάγκης ουτε εμενα κάθονται. Απλά κάτι βράδυα ξυπνάει ο μικρος στην κούνια και κλαίει και τον πάω εκεί για να μην ξυπνάει κ την μεγάλη. Ότι έχω σε μαλακό το βάζω, μαξιλάρια, αρκουδάκια κλπ

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Mash περαστικά!! Το ίδιο ακριβώς πράγμα έπαθα και γω, στο ίδιο ακριβώς χέρι και δάχτυλο, μόνο που πήγα στις πρώτες βοήθειες του ΙΚΑ και ευτυχώς είχαν χειρούργο ο οποίος μου το έραψε. Για σπάσιμο δεν ξέρω δεν έκανα ακτινογραφία, ο ντοκ είπε ότι "μπορεί" να έχω σπάσει τη φάλαγγα πάνα πάνω αλλά ούτως ή άλλως θα δέσει μόνο του. 2 εβδομάδες μετά μπορώ να πω ότι μπορώ να το ακουμπάω χωρίς να φτάνω ταβάνι. Αντιβίωση σου έδωσαν; πια; Να πάρεις προβιοτικά για το στομάχι και βιταμίνες, εμένα με πείραξε. Αλλά άδεια μου έδωσαν 3 μέρες, ασχέτως αν δε μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω :evil::evil:. Αλλά για το μπάνιο των παιδιών και τα πιάτα βοηθάει ο σύζυξ ευτυχώς. Να δει τη γλύκα!

Σέβη αφού τρώνε ψωμάκια και τέτοια σίγουρα σημαίνει ότι ξέρουν και να μασάνε και να καταπίνουν, και να σου πω ούτε ο αριθμός των δοντιών έχει ιδιαίτερη σημασία. Από σένα εξαρτάται κυρίως. ΄Βολικό να τρώνε σε 5 λεπτά και τα πάντα δεν το συζητώ..η παιδίατρος σας τι λέει;

Mpougos τι ώρες τους δίνεις τα γεύματα; το βραδυνό και το γάλα; Εγώ αναλόγως τα κέφια τους το βράδυ τους δίνω γάλα με δημητριακά ή κεϊκ περίπου στις 9 ενώ στις 6 τρώνε το απογευματινό τους (λίγο μεσημεριανό ή γιαούρτι με φρούτα ή αυγό ή τοστ).

Αργυρώ για το θέμα της δουλειά που ρωτάς επειδή θυμάμαι ότι δουλεύεις σε δικιά σου κατάσταση, το ιδανικότερο θα είναι να κάτσεις και ένα χρόνο με το νέο μωρό + ότι θα πρέπει να κρατήσεις σπίτι τις δίδυμες και να μην τις στείλεις σταθμό. Από κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας.

Για τις στράτες εμείς χρησιμοποιήσαμε αλλά για λίγο χρόνο μέσα στη μέρα. 2 δεκάλεπτα περίπου. Κατά τ άλλα είναι πολύ βολικές και τους αρέσει. Να προσέξεις να πατάει όλο το πέλμα τους. Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι, εσύ που έχεις κορίτσια δε νομίζω να τίθεται και ιδιαίτερο θέμα διάρκειας χρήσης απλά να μην επαναπαυθούν και δεν κάνουν προσπάθειες να περπατήσουν χωρίς αυτές. Φαντάζομαι και η παιδίατρος αυτό θα σου πει. Χρήση με μέτρο.

Evizo εμείς βάλαμε κρεβατάκια φέτος τα Χριστούγεννα δηλαδή 2χρ και 3 μηνών γιατί είμαστε κανίβαλοι! Πάντως η μια μου κουμπάρα είχε βάλει μαξιλάρια/ στρωματάκι μπροστά στην κούνια, είχε κατεβάσει και το κάγκελο ώστε η πτώση να είναι από χαμηλό ύψος και σε μαλακό μέρος.

Φιλιά σε όλες!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κι απο μένα την πονεμένη. Δεν πήγα δουλειά σήμερα, πήγα στο ΚΑΤ για αλλαγή και μετά γύρισα σπίτι μου, κι ας ξεμπέρδεψα σχετικά νωρίς. Οχι τίποτε άλλο, αλλά είχαμε και συνέλευση μετά το σχολείο για τη γιορτή του τέλους αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να ανέβω.

Καλημέρα κορίτσια!

Mash περαστικά!! Το ίδιο ακριβώς πράγμα έπαθα και γω, στο ίδιο ακριβώς χέρι και δάχτυλο, μόνο που πήγα στις πρώτες βοήθειες του ΙΚΑ και ευτυχώς είχαν χειρούργο ο οποίος μου το έραψε. Για σπάσιμο δεν ξέρω δεν έκανα ακτινογραφία, ο ντοκ είπε ότι "μπορεί" να έχω σπάσει τη φάλαγγα πάνα πάνω αλλά ούτως ή άλλως θα δέσει μόνο του. 2 εβδομάδες μετά μπορώ να πω ότι μπορώ να το ακουμπάω χωρίς να φτάνω ταβάνι. Αντιβίωση σου έδωσαν; πια; Να πάρεις προβιοτικά για το στομάχι και βιταμίνες, εμένα με πείραξε. Αλλά άδεια μου έδωσαν 3 μέρες, ασχέτως αν δε μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω :evil::evil:. Αλλά για το μπάνιο των παιδιών και τα πιάτα βοηθάει ο σύζυξ ευτυχώς. Να δει τη γλύκα!

Καλά το θυμόμουν οτι είσαι και συ ομοιοπαθούσα. Κι εγώ στα επείγοντα του ΚΑΤ πήγα και με γράψανε κανονικα. Ούτε αντιβίωση ούτε τίποτα, μόνο να προσέχω μην αλλάξει χρώμα μου είπε ο μην πω τι. Την άδεια την ζήτησες ή στην έδωσε μόνος του ο γιατρός; Μέσα στην παραζάλη δεν ζήτησα αλλά με τίποτα δεν θα μου έδινε, και που μου κοιταξε το δαχτυλο χαρη μου έκανε. Ασε που αφού δεν ήταν σπασμένο, με ποια λογική να μου δώσει; Τώρα έχει ξεπρηστει λίγο αλλά και πάλι είναι διπλάσιο και μελανιασμένο. Μια γάζα μου εβαλαν, μεχρι την αλλη Τετάρτη να μη το βρέξω. Ωραιοτατα. Αν ήταν εδώ ο σύζυγος θα αναλάμβανε, αλλά δουλεύει τα απογεύματα. Θα τα καταφέρω, οι πρώτες μέρες ήταν πιο δύσκολες, τωρα πονάει ότνα το κοπανάω στα ντουλάπιοα, οπως εκανα πριν.

Το πάρκο για μας ήταν τζάμπα έξοδο, και πήραμε και το μεγαλύτερο που είχε το ΛΗΤΩ με τη λογικη να μπαινουν και οι δυο μέσα. Με τίποτα δεν το θέλανε. Το είχαμε για χώρο τιμωρίας, για να ηρεμεί για δυο λεπτά οποιος δαγκώνει. Τώρα το μαζέψαμε.

Με το απογευματινό φαγητό εχω κι εγώ πρόβλημα. Το γιαούρτι δε θέλουν ούτε να το δουν εδώ και 3 μήνες, τοστ κάθε μέρα δε γίνεται γιατί ήδη έχουν αρχίσει να το βαριούνται, κουλουράκια και μπάρες δημητριακών μια στις τόσες, αυγοφέτες μια τις τρώνε μια τις πετάω... να αρχίσω να δίνω από το μεσημεριανό; Ούτε αυτό το τρώνε κάθε φορά, τώρα τους είχα μπιφτέκια και τα πέταξα. Μετά πεινάνε, πίνουν το γάλα κια ξαναξυπνάνε στις 4ή 5 για γάλα πάλι.

Εν τω μεταξύ, όλα τα ξεπεράσαμε, ο βήχας βήχας, ιδίως ο Μίλτος. Εκανε και δυο φορές εμετό στο κρεβάτι μας από το βήχα, άντε αλλαζε σεντόνια στη μέση της νύχτας.

Φεύγω, μου πήρε ώρα πολλή να το γράψω αυτό. Φιλάκια σε όλες!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

γεια σας κοριτσακια τι μου κανετε;ναι,καλα βλεπετε ,η κίρα ειμαι ..επανηλθα για λιγο,ετσι να σας πω τα νεα μου στα γρηγορα,και ευελπιστω σημερα να καθισω με ησυχια να διαβασω και τα δικα σας μιας και θα ερθει η μανα μου να κρατησει τον..λοχο σε λιγο.:D

λοιπόν,τα ευχαριστα ειναι οτι οι μπεμπουλες μου μεγαλωνουν πολυ γρηγορα,φτασαμε σχεδον τα 4 κιλα η καθεμια,ειναι σχετικα ησυχες,καθολου απαιτητικες και η μεγαλη μου τις εχει δεχτει πολυ καλα μεχρι στγμης.

τα ..δυσαρεστα ειναι οτι εχω βρει μεγαλη δυσκολια με τον θηλασμο τελικα,δεν βλεπω να τα καταφερνω..

στην φαση αυτη,ειμαι ολη μερα με ενα μωρο στην αγκαλια που ειτε ταιζω με μπιμπερο,ειτε θηλαζω.

κατα μεσο ορο τρωνε ανα τριωρο ,οποτε ξεκιναω με θηλασμο(μια-μια,γιατι μαζι δεν τα εχω καταφερει ακομα)στην διαρκεια του οποιου αρχιζει να κλαιει η αλλη,και σταματαω να ταισω την δευτερη,ξανααρχιζει η πρωτη που δεν εχει χορτασει,σταματαω θηλασμο και δινω μπουκαλι και στις 2 μαζι.ολο αυτο μου παιρνει καμια ωρα καθε φορα,και μεχρι να τελειωσουμε φαμε,ρευτουμε,κτλ,(πολλες φορες αποκοιμιουνται τρωγοντας και καθυστερουμε κι αλλο)ξανααρχιζουμε παααλι απο την αρχη,αφου το τριωρο περναει .Το ιδιο συμβαινει και το βραδυ,κι ετσι.."δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια"!!:rolleyes: και την ημερα δεν προλαβαινω να κανω και πολλα γενικοτερα,με την μεγαλη να θελει την προσοχη μου,και χωρις βοηθεια ιδιαιτερη απο αλλους.

πιστευα οτι θα καταφερνα να θηλασω αποκλειστικα,αλλα ετσι οπως το παμε δεν το βλεπω να γινεται.

εσεις ποσο καιρο θηλασατε και δινατε και συμπληρωμα,οσες κανατε και τα 2;και μετα τί εγινε;τί καθιερωθηκε;υπαρχει καμια αποτελεσματικη μεθοδος,και λιγοτερο χρονοβορα;

το τί στεναχωρια εχω δεν λεγεται,οταν μετα το στηθος πινουν λαιμαργα με το μπιμπερο,σαν να εχουν να φανε μερες..μεγαλη απογοητευση.Και καθε φορα που το βλεπω αυτο λεω να τα παρατησω και να δινω μονο μπουκαλι,αλλα κατι με κραταει ακομα,και το ξαναπαλευω.και περνανε οι μερες,και δεν κανουμε ουτε μπροστα ούτε πισω.

και ενα αλλο θεματακι,εχουμε θεμα με τα ισχια,ο παιδιατρος ειπε να παμε για υπερηχο και παιδοορθοπεδικο και για τις 2 μπεμπες,γιατι ειναι ακομα χαλαρα,εχουν βελτιωθει πολυ αλλα ακομα δεν ειναι οπως πρεπει.μας ειπε οτι στα διδυμα συνηθως κανουν υπερηχο,οταν εχουν θεμα,για προληπτικους λογους και οτι δεν ανησυχει ιδιαιτερα.εχετε παρομοια εμπειρια;τωρα σαραντησανε,μηπως ειναι πολυ νωρις;

κατα τα αλλα,οι μερες περνανε πολυυυ γρηγορα,δεν προλαβαινω ουτε να το σκεφτω,πολυ τρεξιμο ολη μερα.

θελω να μπουμε συντομα σε μια σειρα ...πειραζει;;;;;:cool:

και θελω να βρω χρονο και για την μεγαλη μου,να παμε καμια βολτα,να κανουμε κατι μαζι,εστω και μεσα στο σπιτι,αλλα ολο κατι κανω και δεν ασχολουμαι καθολου μαζι της.Ξερω πως εχω πολυ δρομο μπροστα μου για να καταφερω να τα ισορροπησω όλα,αλλα ,αλλα ..

Καλημέρα φιλενάδες! Γράφω από το κινητό οπότε για οποία ακαταλαβίστικα γράφω θα ξέρετε γιατί.

Κιρα, καταρχήν αυτό.που κανείς είναι σπουδαίος αγώνας και μπράβο, όσο πάει θα είναι πολύ καλό για τα μωρά. Εγώ θηλασα μέχρι 21 μηνών, αποκλειστικά δικό μου γάλα μέχρι 13 που επέστρεψα δουλειά και τους ξεκίνησα πρωινό φρέσκο γάλα. Τους πρώτους μήνες δε μπορούσα να τους βάλω κ τους δύο μαζί, οπότε είχα Προτιμήσει να τους βάζω με διάφορα μισαωρου. Αν συνεπεφταν έβαζα πιπίλα κ υπομονη στο κλάμα.γενικότερα και αυτά πρέπει να μάθουν να είναι πιο υπομονετικά. Επίσης έβαζα στόχους, πρώτα τις 40 μέρες, έπειτα το τρίμηνο, εξάμηνο...μετά ήταν παιχνίδι. Από τον 3ο θηλάζουν 5-10λεπτά και άνετα τους έβαζα και τους δύο ταυτόχρονα.

Μας εμένα μου έδωσαν αντιβίωση γιατί ήταν μάλλον μεγάλη πληγή. Πιστεύω όμως ότι καλό θα ήταν να επισκεφτείς και έναν χειρούργο, έστω του ΙΚΑ να το τσεκάρει. Αναρρωτική μόνος του μου έδωσε ο ντοκ.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μας περαστικά. Καλά που δεν το έκοψες. Θα παιδεύεσαι με τα παιδιά.

Νουνού και σε σένα περαστικά!

Κίρα προσπάθησε να μην πεινάνε την ίδια ώρα.

Απασχολείστε τη μια όσο θηλάζεις.

Για τη νύχτα εγώ έκανα το εξής. Θήλαζα τον έναν και έβγαζα το γάλα για τον άλλον. Όταν ξύπναγε ο δεύτερος ο άνδρας μου τον τάιζε με το γάλα μου από το μπιμπερό. Έτσι γλύτωνα ένα ξύπνημα.;)

Πολλές φορές είχα ήδη στο ψυγείο γάλα μου και απλά το ζέσταινε.

Τα είχαμε μοιράσει τα ξυπνήματα γιατί δεν έβγαινε αλλιώς.

Ξυπνούσε και ο Αλέξ. για γάλα και για άλλαγμα πάνας. Με 3 μωρά ...τρέλα!

Για βραδινό οι δικοί μου γύρω στα 2 έτρωγαν κυρίως σουπίτσες.

Απογευματινό έτρωγαν ομελέτα πχ ο ένας και ο άλλος γιαούρτι (λόγω αλλεργίας στο αυγό) που το λάτρευε ή τοστάκι ή μπισκοτάκια δικά μου ή κουλούρια θεσ/κης που τα έφτιαχνα εγώ (να σας δώσω συνταγή γίνονται τέλεια! ) ή φρούτα και μετά στις 8 έτρωγαν σουπίτσα (αστεράκι. κοφτό μακαρονάκι, τραχανά με φέτα, κριθαράκι) κάτι τέτοιο με λεμόνι ή με σάλτσα ντομάτας.

Αργυρώ όλα καλά με το νινάκι ε; Μπράβο κορίτσι μου!

Η Λαέρτα και η Μίνι που εξαφανίστηκαν; Να δηλώσουν παρουσία παρακαλώ!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το μπλοκ!

Καλησπερα κοριτσια..

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω (λιγο απ το κιν δηλαδη αλλά δεν μπορω να γραφω:rolleyes:)

ειμαστε αρρωστοι οικογενειακως. ο γιατρος λεει ιωσουλα, μιας και πηγαμε σε παιδικο παρτυ το προηγουμενο σαββατο. Δυο φορες εχουμε παει και τις δυο εχουν ειναι αρρωστα μετα απο 2 μερες, κ ας ημασταν και σε ανοιχτο χωρο... Ο μικρος ειναι πιο χαλια ή βγαζει κυνοδοντες και υποφερει.. Ειμαστε ξυπνιοι απο τις 4-8 καθε βραδυ και μονο με ντεπον ηρεμει. '

Νομιζω απο σημερα εχω κολλησει κ εγω, εχω καταρροη και πονοκεφαλο.

και ετοιμαζω και τα της βαφτισης και θελω να ψωνισω και για το βαφτηστηρι και και και.

σας φιλω και στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους!

α κιρα εμενα με εσωσε ο ταυτοχρονος θηλασμος. ΄μετα απο 3 μηνες καταφερα να τους θηλαζω εναν εναν. Απλά ηθελα ενα ατομο να τους 'τοποθετει' στα μαξιλαρια.

να σου ζησουν και πάλι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κόρες! Πως ήταν το σ.κ σας; Εμείς σχετικά χαλαρά το ρίξαμε στη γενική με τον συζυξ γιατί είχαμε μείνει πίσω με το δάχτυλο.

Επίσης το Σάββατο η κόρη μας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.!!!!! Με πολύ επιτυχία φορέσαμε κ βρακακι! Το αστείο περιστατικό όλων είναι ότι την πρώτη φορά που η Νικόλ τα κατάφερε εμείς παλαμάκια μπράβο και πανηγύρια. Όταν μετά πήγα εγώ τουαλέτα με την ακολουθία μου, ο Κωνσταντίνος με χειροκρότησε και μου είπε μπράβο!!!!!:-D:-D

Σας καληνυχτω και σας φιλώ!

Να κάνετε όμορφες σκέψεις και όνειρα!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...